jadalozcum müsaitsen bana iskambil açar mısın ? ben buğday tenliyim, o açık kumral.
seni unutmadım canım benim onun bu günlerde bazı işleri var gelir gelmez bakacak merak etme özelden daha mesaj atamadığım için buraya yazdım :)canım benim kahve falıma yorum yapar mısın ki acaba:26:
seni unutmadım canım benim onun bu günlerde bazı işleri var gelir gelmez bakacak merak etme özelden daha mesaj atamadığım için buraya yazdım :)
artık fala pek zaman ayıramıyorum canım
Eki Görüntüle 509707 Eki Görüntüle 509708 Eki Görüntüle 509709 Eki Görüntüle 509710 Eki Görüntüle 509711 Eki Görüntüle 509713
falıma bakana iskambil açabilirim.
jadoo nerdesin ?bana iskambil bakar mısın. ben kumral, o açık kumral.
fal için teşekkür ederim canım :)
çift taraflı sorun kartları çıktı canım. senden yana da ondan yana da. onun kalbi senin yanında çıktı. sen ondan biraz uzaklaşmışsın bu kez. aile içi sorunlar görünüyor senin ailende. biraz da bu sorunlardan sıkılmışsın ve daha çok özlemişsin erkeği. herhangi bir yakınlaşma olsa diyorsun. erkeğin yanında da görüşme kartı çıkmış. seninle görüşmek isteyebilir.
bende çok teşekkür ederim canım.iskambil falların çıkıyor. peki o beni özlememiş mi ? ben onu çok özledim .
:) çıkıyorsa eğer fallarım, görüşmek istediği zaman ona sorarsın özledin mi beni diye :)
:) çıkıyorsa eğer fallarım, görüşmek istediği zaman ona sorarsın özledin mi beni diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?