Bu da benim fal topiğim olsun :)

seni bu sefer biraz daha rahatlamış gördüm. falın ferah çıkmış.bir erkek bir bayan yolun başındasınız. önünüz çok açık. bu kişiyle uzun bir yolculuğun var. yol çok aydınlık. 3 kişi görüyorum. 2 bayan 1 erkek köprü gibi birşeyin üstündesiniz. yolculuk var bir yere heralde. adam bıyıklı gibi çıkmış. birisi hakkında konuşuyorsunuz. adamın aklında bebek gibi birşey var. ya da bir bayan hakkında konuşuyorlar. tam net çözemedim. kase gibi kocaman bir şey var. doldurulmayı bekliyor. kasenin içi boş şuanda.. kocaman at gibi yeleli bir şey var. güzel bir haber gibi duruyor. sen bir yola çıkıyorsun. yolun sonunda 2 kişi seni bekliyorlar. tabakta da göz gördüm. biri seni izliyor. sinirli, keskin bakışlı biri.

Son düzenleme:
fal için teşekkür ederim canım :)

jadoo nerdesin ? bana iskambil bakar mısın. ben kumral, o açık kumral.

çift taraflı sorun kartları çıktı canım. senden yana da ondan yana da. onun kalbi senin yanında çıktı. sen ondan biraz uzaklaşmışsın bu kez. aile içi sorunlar görünüyor senin ailende. biraz da bu sorunlardan sıkılmışsın ve daha çok özlemişsin erkeği. herhangi bir yakınlaşma olsa diyorsun. erkeğin yanında da görüşme kartı çıkmış. seninle görüşmek isteyebilir.

Son düzenleme:

bende çok teşekkür ederim canım. iskambil falların çıkıyor. peki o beni özlememiş mi ? ben onu çok özledim .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…