Bu da benim fal topiğim olsun :)

canım yolun var bu yolda E harfli birisiyle berabersin.Hane içinde E harfi belirmiş bu kişiden haberler var.Aileyide ilgilendiriyor.Sonra çevrende isminde U yada V geçiyor harfi anlayamadım bu kişi sana sıkıntı veriyor sanki.Nazarla yaklaşıyor gibi.İstediğin bir şey var ve onun için çalışmaya başlamışsın zamanla karşılığını göreceksin

canım teşekkür ederim
u var sıkıntıya sokan ama v kimse gelmedi aklıma :) hmmmmmmm bak öğrencilerimden veya anne babalarından olablir :)

jado sevgilimin niyetine kahve içtim bakmak istermisin

bilmezmiyim canım banada heves gelince hemen bakıyorum bir kac kisiye
bak bunu onun niyetine ictim haberi yok tabisi fala inanmadığı nerden belli bomboş çıktı hahahaha kapatırken ne dileği varsa çıksın yazdım arkadan baktım akan şey dilek gibide durmuyo iyi kötü ne hissedersen yaz alınmam gücenmem

İçi biraz kapanmış sevgilinin aça çevresi çok aydınlık çıkmış. Anlaşamadığı biri var bu işyerinden biri gibi hissettim. Çok canını sıkıyor bu kişi sevgilinin. Hayatında bir yenilik görünüyor yeni yeni filizleniyor. 44 rakamı gördüm :) malatya mıydı 44 :)
Hane içi biraz karışık canım. Biraz mmutsuz görünüyor aile içinde. Canım tam hanenin kıyısında ikinizi gördüm sarılmışsınız ve sen hane içine girmek üzeresin. Sevgilinin tüm dilekleri seninle ilgili. Biraz daha fazla yakınlaşmak istiyor sana her manada :) ten olarak da çok arzuluyor seni
Bu kadar görebildim canım

sapıkkkkkk valla güzel bakmışsın beğendimm tesekkkür ederimmm o işyerinde sıkıntı verene sıkıntı vermek istiyorum

bende istiyorumm

ben esmerim bronz diyelim uzun boyluyum o esmer kara kaşlı kara gözlü benden çok uzun

yorumlayabilir misin canım ne çıktı acaba

jadalooz bana fal açabilir misin ben beyaz o buğday..dün msj attı da ben ta bu sabah öküzce bi cevap verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…