Bu da benim fal topiğim olsun :)

arkadaşlar tatil bitti, çalışmaya başladım. vakit bulamıyorum. artık sadece falıma bakanlara fal açıcam. kim bakar ki :)

ben bakarııııııııım:))
bu aralar hayatın çok karışık olucak bi sürü kişiyle konuşman var uğraşman var koşturmaca hep..bide çok büyük bi haberin var içten istediğin bişeyle ilgili.. ama sanki böyle biraz için kararmış yada stres mi var anlamadım bişeyleri takıyosun kafana.çok güzel bişey olucak senin hayatında böyle sanki bi peri değneğini bşaına değdiriyo çok temiz yanii yada dileğin mi oluyo anlamadım öylede yorumlanabilir:)

oh oh inşallah :) teşekkür ederim canım ben de hemen sana açıyorum fal

jadalooz bana fal açabilir misin ben beyaz o buğday..dün msj attı da ben ta bu sabah öküzce bi cevap verdim

canım sana teklif geliyor bu kişiden ama zamanı var birazcık. bedenleriniz yan yana çıkmış, tensel bir arzulama var aranızda. kalpleriniz ayrı yerlerde ama birbirinizden kopuk değil sadece bir arada değiller ikiniz de kendinizi düşünür olmuşsunuz. senden yana ciddi şeyler var ona karşı, eğlenmelik değil hiçbir şey. bu kadar çıktı canım

jadoo bnada bakmanı istiyorm ama bn fal bakmayı gerçekten bilmiyorum şimdi bna bakamıcakmısın

canım kusura bakma, vaktimin bol olduğu zamanlarda yazarım isteyen herkese bakıyorum diye. birine bakıp diğerine bakmayınca huzursuz hissediyorum kendimi. herkese bakacak kadar da vaktim olmuyor maalesef

evet ayrı şehirlerdeyiz artık çünkü çok teşekkür ederim canım benim.evet ayrıca stresliyim bu aralar koşturmam var onunda muhtemelen öyle bakalım görücez zamanla çook sağol tekrar tekrar

Bana da bi iki şey der misiniz ? Kafam çok bozuk. Hoşlandığım insanla gerginlik yaşadım. Sinirlerim bozuldu.
Bu insandan bana hayır yok mu dersiniz?

jadaloz senin kocaman bir kuşun var. kuşun çevresi tertemiz. kanatlarını açmış.gagasıyla güzel bir şey getiriyor. bir kadınla bir erkek var. kadın erkeğe baskın çıkmış. erkek zorlanıyor, acı çekiyor gibi. erkek gözlerini sıkmış, bağırıyor gibi bir hali var. :) iri gövdeli bir erkek var. bir şeye sırtını dönmüş. seninle aynı fikirde değil gibi.bu erkeğin arkası aydınlık çıkmış. belli ki iyi birisi bu kişi. aklının yarısı çok net aydınlık. diğer yarısı kaman çorman. tam anlamıyla bir netlik yok. açık yolların var. 1-2 kısa yolun daha sonra kapanıyor. tabakta bir sürü konuşmalar ve gözler var. m harfi var bide. neyle ilgili tam göremedim.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. sevgilime daha iyi davranayım bari :)

beraberlik çıktı yine size canım. kalpleriniz bir arada. erkek senin kalbini sarıp sarmalamış. bedenleriniz arasında aile kartı çıktı. bu iki şekilde yorumlanabilir artık sen hangisi olduğuna karar verirsin ben ikisini de yazayım. birincisi ikiniz aile olma yolunda ilerleyebilirsiniz. ikincisi aranıza birinizin ailesi girebilir.

jadolozcuum işin yoksa müsaitsen bana yine fal açar mısıın?? ben beyaz o buğday tenli

tabak dolu çıkmış ilk önce gözüme çarpan bir erkek ve bayan var bunlar sanırım nişanlınla sensin kızda gelinlik gibi duvak var.ayağının altında çiçek.erkeğin ayağının altında E harfi var el eleler ve bunların etrafı tertemiz.Sonra alacağın haberler var kalabalık ortamlarda konuşmaların var.Yeni bir dönemde yeni gelişmeler olacak.Aile içinde ve sosyal yaşantında olumlu gelişmeler olacak.Ama bunlar olana kadar biraz karamsar zamanlar geçireceksin strese gireceksin evlilik stresi gibi bir stres bu kadar evlilik var yani

bende bana iskambil bakarmısın diyecektim kahve yüklemişsin dedim hemen atlıyım pişkin pişkin istemeyeyim bir işe yarayarak istiyim dedim hahahaha
ben:kumral
sevgilim:beyazz musait olduğunda bakabilirsin canım acelesi yok :)

falların hepsi evlilik diyor bakalım zor ama imkansız değil :)

aile içinde sorunlar görünüyor canım. kendi aranızda da mı sorunlar var bu ara. 3 kez açtım falını. üçünü de beğenmedim. ayrı yerlerde çıktınız canım. umarım sadece aranızdaki mesafelerdir bunlar. aranızda sevgi kartı çıktı bu güzel :) canım sen daha fazla yakın olmak istiyorsun sevdiğine. sevdiğin de uzaklıktan sıkılmış durumda. sende de evlilik kartı çıkıyo hep kız :) sizde bi resmiyet olucak gibi ama hadi hayırlısı. canım sana esmer bi erkekten bir teklif geliyor. bu teklif sevgilini çok kızdıracak. sevginizde sorunlara yol açabilir dikkatli ol

ayrıyız okul başladı ben staja gidiyorum görüşemicez bu yüzden izin günleri denk gelmiyor görüşmemize...fallar çıkarsa ne mutlu banaaa bu erkeğin teklifini ona söylesemmi söylemesemmi acabaaa geldiğinde

bilemiycem artık

birazdan kahvemi içer yüklerim kızlar isteyene bakarım falıma yorum aldıktan sonra :)

iç iç yanına lokum yada çikolatada ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…