Bu da benim fal topiğim olsun :)

aynı yerde çalışıyoruz her gün yanyana sayılırız aslında:) onun ailesindeki herkes biliyor ilişkimizi benim babam bilmiyor henüz ondan olabilir belki :) çok teşekkür ederim bu arada hemancecik cvplamışsın

rica ederim canım gördüğüm anda, yoğunluk yoksa yazıyorum :)

özlem ve görüşme kartları çıktı. yüzyüze görüşmeniz olacak sanırım.
onun kalbi sende senin kalbin onda. esmer seni fena özlemiş. sen bir teklif bekliyorsun ondan

yok artık kız özlemşmidr acaba :)) aaa ne zmn görşcez acaba görşmemiz yakın zamandamı jadoo bunada bakabliyormusun barışcakmıyız acaba ya kız bunada bak bakablrsen :)

ben buğday tenliyim. o açık kumral.

canım senin kalbin onun yanında onun kalbi senin yanında çıkmış. sen iliişkini ailene açıklamayı mı düşünüyorsun? esmer bir erkek çıkmış onunla konuşuyorsun sevgin hakkında. sevgilinin resmiyet düşüncesi var.

sorunumuz var. çok şaşırdım.ah keşke doğru çıksa.

Son düzenleme:
jaddoooo napıyosunuz nasıl gidiyo kızlarrr D sevgilimle bulustum bugün 1 aya yakın görüsemicez daha :/

iş nedeniyle o yoğun benimde okul baslayacak falan :/

olsun canım üzülme kalpleriniz bir olsun yeterkii ayrılmayında olsun canım bnm bende ara verdnz fln sandm sen skma canını bak sevdiceğin yanında senn

ay yok allah korusun öyle bir şey olsa burda ağlaya ağlaya yazardım kalbimde beynimde kıyametler kopardı benimmmm :///////
üzülme bak özlem çıkmıs iskambilinde:)) mutlu ol azıcık fala inanmayalım diyoruz ama pozitif seyler cıktığında da mutlu olmaya bahane olsun değilmiiiiii :))) sabreden dervişşş muradına ermiş

allah korusun canım nazar degmesin size evet özlem cıktı canım bende mutlu olmak istyorum nekdr falda olsa gercekte olmasa sevnyrm umut oluyr biraz bnm icin umarım bende mutlu olurum kuzum:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…