ikimizde kumralız. ben biraz daha koyu tenliyim .
karşılıklı sevgi kartları çıktı. falın güzel çıktı yine. beraberlik görünüyor ama erkek kendini daha çok önemsiyor. sen daha fedakarsın. kendinden tavizler veriyorsun ilişkiniz için. senin hayatında olan esmer biri var. bayan mı erkek mi bilemiyorum. özlediğin birisi
çok şekil çıkmıştutuyosa problem yok söylüyorm valla D
çook teşekkür ederim canım. çok üzülerek söylüyorum. o beni hiç istemiyor.hiç bir kıpırtı göremiyorum. keşke söylediklerin doğru çıksa canım. çok isterdim. jado senden birşey daha rica etsem. çok fazla oluyorum biliyorum. bir kerecikte esmer olan özlediğim kişiyle fal açar mısın.
çook teşekkür ederim canım. çok üzülerek söylüyorum. o beni hiç istemiyor.hiç bir kıpırtı göremiyorum. keşke söylediklerin doğru çıksa canım. çok isterdim. jado senden birşey daha rica etsem. çok fazla oluyorum biliyorum. bir kerecikte esmer olan özlediğim kişiyle fal açar mısın.
:) bende seviyorum böyle uzun yorumlarısenin baktığın falda düşündüğüm büyük erkekte bugün bahsettğimm çocuk ailevi çok büyük bir sıkıntısı varmış dün aksamdan beri düsünüyorum yazık ya
aynen bende öyle dedim yani..Hatta bu kadar utangaç gözükmesinin sebebinide buna bağladım :))Allah yardımcısı olsun canım. valla böyle çok büyük sıkıntıları görünce duyunca şükür diyorum kafama taktığım bi çok şey için
senden yana bir yakınlaşma isteği var. açılımda ondan yana da çıktı bu istek. birbirinden ayrı yerlerde çıktı kalpleriniz. ama bedenleriniz birlikte çıktı. fiziksel bir çekim olabilir şu sıralar.
Sesine geldiiimmmmm :) Canım, nasılsın??özlemişim sizinle sohbeti ya. kelebeğimiz yok ortalıkta. psikoloğumuz da babyster vardı bi de :) ceylin de görünmüyor pek.
Falına da yorum yapayım, ama uzun olacağını sanmıyorum. :))
İçindeki sıkıntılardan, kafandaki soru işaretlerinden kurtulmaya başladığın bir dönemdesin. İçine ay doğmaya başlamış. Sabırla beklediğin birşey var. Bu şeyle alakalı bir haber alacaksın, kuşun sana doğru havalanmaya başlamış. :) Bu gönül dünyanla alakalı bişey, çok güzel; dolu dolu bir kalp görüyorum. Bu kalbin hemen altında da, hatta kalple birleşmiş koccamaaan bir balık var. Çok güzel bir tablo görüyorum. Çok güzel gelişmeler bekliyor seniii. İçim açıldı bakarken.
Bu kadar görebildim şu sıralar enerjim çok düşük, hastalıklardan kurtulamadım bir türlü yahu..
Eğer vakit ayırabilirsen,
Ben esmerim, saçlarım ve gözlerim koyu ama tenim koyu değil o kadar. Sevdiğim koyu kumrum, gözleri yeşil.
Bakamazsan da canın sağolsun. :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?