Bu da benim fal topiğim olsun :)

kalbinin bir köşesi aydınlık diğer köşesine biriktirmişsin. havalanmış kocaman esmer bir kalp var. kalbin içi şişmiş, birşeyleri içine atıyor gibi. bu kalp biriktirdiklerini birisine söylüyor. yine esmer bir adama var. arkası karanlık çıkmış. dertli birisi bu. başı dumanlı çıkmış. bu adamın önü çok aydınlık, tertemiz. için acayip karışık çıkmış. sürekli bir koşuşturmaca var. kalabalık bir yerdesin sanki. 2 kişi var. bu iki kişi arasında bir kız konuşması geçiyor. bu iki kişi tartışıyor sanki. bunları göre bildim canım.

Son düzenleme:
gelin ata binmiş he :) başında beyaz duvak var.Atın öyle bir şaha kalkmışki önünde engel yok.Haneye isminde E harfi geçen birisi giriyor ve isminde A geçen biriyle alaka kuruyor.Gündem bu iki harften olusan isimli kisilerin.her iki tarafında ailesinin gündemindesiniz.Ailelerden A harfli kişinin ailesi üzülüyor gibi.Üzülenlerden birisi yaşça küçük.Yalnız kalmaktan korkuyor gibi.Birde E harfli kişinin hanesinden birisi çok üzülüyor.ama üzüntüsünün boşa olduğunun bilincine varsın bu kişiler alaka kuran kişiler mutlu bir yolda ilerliyorlar cünkü...Sıkıntılar yaşıyor gibisin.Seni üzen bir durum var.Keşke şöyle yapsaydım dediğin bir şey olmuş yada olacak.Senin işlerine nazar değdiren esmer birisi var.Akrabalardanmı acaba? çok sinir oluyo sana.Ama yüzüne gülüyor.Bazende onun senin hakkında söylediği şeyler kulağına geliyor.Bir tartışma yaşamışsın bu kişiyle.Kafasında soru işareti olan bir erkek var.Bu erkek uzun boylu birisi.tenide açık renkte.Koyu bir teni yok.isminde de i harfi geçiyo.Birisi bir şey demişte kafasını karıştırmış sanki.Böyle büyük birisi yaşı falan büyük.Onun dediklerini uygulamak istemiyor ama kafasınıda karıştırmışlar.Yapmak istediğin bir şey var ideal gibi bunun olması için uğraşman gerekiyo ama şuan başka şeylere odaklanmışsın.Çevrende senden destek bekleyen bir kişi var.Kız gibi bu.Ya yaşı küçük yada tipi minyon.Sadece senden değil ailesinden de yardım bekliyor.Ama sen daha çok ilgili gözüküyosun.Kafana taktığın bazı sıkıntıların varmış ve bunlar gelip geçici.Ayrıca beklediğin bir şey var.Sonunda çok mutlu olacağın bir şey bunun içinde kum saatti yavaşş yavaş doluyor.Az bir süre kalmış :)

çok şekil çıkmış tutuyosa problem yok söylüyorm valla D

ikimizde kumralız. ben biraz daha koyu tenliyim .

karşılıklı sevgi kartları çıktı. falın güzel çıktı yine. beraberlik görünüyor ama erkek kendini daha çok önemsiyor. sen daha fedakarsın. kendinden tavizler veriyorsun ilişkiniz için. senin hayatında olan esmer biri var. bayan mı erkek mi bilemiyorum. özlediğin birisi

çook teşekkür ederim canım. çok üzülerek söylüyorum. o beni hiç istemiyor. hiç bir kıpırtı göremiyorum. keşke söylediklerin doğru çıksa canım. çok isterdim. jado senden birşey daha rica etsem. çok fazla oluyorum biliyorum. bir kerecikte esmer olan özlediğim kişiyle fal açar mısın.

Son düzenleme:

kısmet canım hayırlısı diyelim. açıyorum şimdi. tarot konuna yazdım ben de, yorumlar mısın :)

:) bende seviyorum böyle uzun yorumları senin baktığın falda düşündüğüm büyük erkekte bugün bahsettğimm çocuk ailevi çok büyük bir sıkıntısı varmış dün aksamdan beri düsünüyorum yazık ya

senden yana bir yakınlaşma isteği var. açılımda ondan yana da çıktı bu istek. birbirinden ayrı yerlerde çıktı kalpleriniz. ama bedenleriniz birlikte çıktı. fiziksel bir çekim olabilir şu sıralar.

Allah yardımcısı olsun canım. valla böyle çok büyük sıkıntıları görünce duyunca şükür diyorum kafama taktığım bi çok şey için

Allah yardımcısı olsun canım. valla böyle çok büyük sıkıntıları görünce duyunca şükür diyorum kafama taktığım bi çok şey için
aynen bende öyle dedim yani..Hatta bu kadar utangaç gözükmesinin sebebinide buna bağladım :))

özlemişim sizinle sohbeti ya. kelebeğimiz yok ortalıkta. psikoloğumuz da babyster vardı bi de :) ceylin de görünmüyor pek.

Falına da yorum yapayım, ama uzun olacağını sanmıyorum. :))

İçindeki sıkıntılardan, kafandaki soru işaretlerinden kurtulmaya başladığın bir dönemdesin. İçine ay doğmaya başlamış. Sabırla beklediğin birşey var. Bu şeyle alakalı bir haber alacaksın, kuşun sana doğru havalanmaya başlamış. :) Bu gönül dünyanla alakalı bişey, çok güzel; dolu dolu bir kalp görüyorum. Bu kalbin hemen altında da, hatta kalple birleşmiş koccamaaan bir balık var. Çok güzel bir tablo görüyorum. Çok güzel gelişmeler bekliyor seniii. İçim açıldı bakarken.

Bu kadar görebildim şu sıralar enerjim çok düşük, hastalıklardan kurtulamadım bir türlü yahu..

Eğer vakit ayırabilirsen,
Ben esmerim, saçlarım ve gözlerim koyu ama tenim koyu değil o kadar. Sevdiğim koyu kumrum, gözleri yeşil.

Bakamazsan da canın sağolsun. :*

reddmars, evet var aşk kartı ayrıca.

hoşgeldin canım iyiyim seni sormalı :)
teşekkür ederim yorumun için. son ana denk geldin bakarım şimdi, az daha geç gelseydn yatmış olacaktım :)

aşk ve özlem kartları çıktı. ne bu sorunlar canım ya, o kadar çok kart kaldı ki neresinden başlasam bilemedim. erkekten yana bir görüşme kartı çıktı aranızda mesafe var ama erkeğin aklında farklı düşünceler var. özlemiş ve ciddi şeyler düşünüyor seninle ilgili. senin zamana bıraktığın bi erkek var esmer biri bu. şu sıralar ailenle ilgili bazı sorunların varbir teklif ve bu teklifin ardından bir yakınlaşma görünüyor ama sevdiğinle mi başka biriyle mi bilmiyorum yanında kart çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…