Bu da benim fal topiğim olsun :)

İyiyimm ben de canıımmmm.
Tam zamanında gelmişim desene! Ben de teşekkür ediyorum yorumun için.

Özlem hep var canım, yanı başıma geldi; ama çalıştığı yer uzak ve ders programım kötü bu dönem. Görüşsek bile doyamadan, bişey yapamadan ayrılıyoruz.
Erkeğin aklındaki düşünceler kötü yani olumsuz düşünceler mi, yoksa bu özlem durumunu sonlandırmaya yönelik yapıcı düşünceler mi?
Zamana bıraktığım değil de, kurtulmaya çalıştığım, benden umudu kesmesi için uğraştığım bi erkek var esmer!!
Ailemle alakalı gergin durumlar var, evet. =/ Başkasıyla yakınlaşmak istemiyorum, umarım hayatımda olan insandır o. :))))

seni inanılmaz rahatlamış buldum canım. falın çok ferah. bütün sıkıntılarını atıyorsun. 2 kişi görüyorum. çok zayıflamışlar. biraz yıpranmışlar sanki. yüzleri birbirine dönükler. ve önleri bembeyaz açık ve aydınlık. yalnız onlardan birinin kafası hala bulanık çıkmış. bir sürü uzaktan küçük haberlerin var. boynu bükük birisini görüyorum. birisinin arkasından bakıyor. ya birisi seni çok özlemiş ya da sen birisini çok özlemişsin.

Son düzenleme:
jado bana yine fal açar mısın ? ben ve o kumral. ben daha koyu tene sahibim.

sorunlu bir görüşme seni bekliyor. aranıza esmer birinin kalbi girmiş. senden yana sorunlara sebep olmuş bu durum. senin beklediğin bir teklif var yakınlaşma ve sevgiye dair. gelir mi bilemiyorum

durumumu biliyosun ama bir kaç yorum yapim E harfli kişi hayatının anlamı olmuş durumda hep o hep o onu düşünüyorsun oda seni öyle bir istiyor kiiii hatta ikinizin kalpleri birleşmiş.Erkekte aile kurma özlemi var.Evlilik adımı atıyorsunuz sonuçta.Bu aileyi evlendikten bir süre sonra büyütmek istiyor bir yastıkta kocaman olmak gibi..Çünkü kalplerinizden bir bebek oluşuvermiş...:)))))))))

sorunlu bir görüşme seni bekliyor. aranıza esmer birinin kalbi girmiş. senden yana sorunlara sebep olmuş bu durum. senin beklediğin bir teklif var yakınlaşma ve sevgiye dair. gelir mi bilemiyorum

yine istemiyorum seni dedi. bende sesimi çıkarmıyorum. daha da istemiyorum diyene ne diyebilirim ki. esmer birini tanımıyorum. kim acaba merak ettim. cinsiyeti kadın mı ?eğer dişiysede gülüyorum sadece.tek yapabileceğim şey bu. esmer bir yakın arkadaşı var. o mu acaba. ben yakınlaşma istiyorum ama o yapmaz biliyorum. otokontrolü çok kuvvetli.biri dur dediyse yapmaz. :)))

Son düzenleme:
arkadaşlar bana da bakarsanız cok sevınırım

sımdıden tesekkur ederım

Eklentiler

• $DSCF2551.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSCF2564.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSCF2574.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSCF2579.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSCF2604.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 44
ben tam bir fal hastasıyım ankarada gitmedigim falcı kalmadı, işim geregi çok seyehat ederim. şehir dışına çıktıgımdada mutlaka oranın en iyi falcılarını araştırır, birkaç fal baktırmadan gelmem. türkiyedeki en iyi falcıları ve en iyi fal kafeleri araştırmak hobim oldu artık. sakın fal için uçuk paralar vermeyin. en iyi fal bakanların makul fiyatlara baktıgını gördüm.

istanbul taksimde melekler kahvesinde şengül var çok feci bakıyor.

kayseri talas caddesinde sevgi cafede azeri bir bayan vardı ahutzer gibi garip bir adı vardı çok seri konuşuyor ve nokta atışı yapıyordu.

anakara kızılay konur sokakta turuncu cafe var. benim favorim burası. ankarada hatta türkiyedeki en iyi fal cafesidir. bana falı sevdiren ve inandıran yerde burasıdır. en iyi falcıların toplanma yeridir. gününe göre 8 ile 12 arasında falcı çalışıyor. her insana ve piskolojiye göre falcı var. ilk falıma cengiz bakmıştı, çok kırıtan bir arkadaş ama kahve falıma baktıgında elim ayagım boşalmıştı. kendime bile itiraf etmedigim şeyleri söyledi, seans bitti dediginde masadan kalkamamıştım.

Berrin isme kadar Veriyor,

bütün sıkıntı ve sitresinizden kurtulmak, mutlu olarak masadan kalkmak istiyorsanız sevgi hanıma baktıracaksınız.

medyum gül e baktırırsanız, acımadan bütün gerçekleri yüzünüze vurur, piskolojiniz saglam olmalı.

yıldız hanım çok kısa bakar ama direk nokta atışı yapar...

sadece mustiyi tavsiye etmem, oda iyidir ama bence fal olarak digerlerinin yanında çok çig kalıyor.

fal merakınız varsa turuncu cafeye gitmezseniz çok şey kaybederseniz. telefonu: 0312 418 18 27

birde gülay ı unutmamak lagzım. fal esnasında 3 bardak su içmiştim

Son düzenleme:
bence bunları şehirlerin ayrı ayrı falcı arayan topikleri var oraya yazmanız daha uygun olur. biz burda kendi aramızda eğlenme amaçlı birbirimize bakıyoruz. ayrıca telefon numarası vermek yasak sitede.

Son düzenleme:

buna benzer bir fal hatırlıyorum. hep benzer şekiller çıkıyor. çok istikrarlısın. yine havada bir kalp görüyorum. uzaklardan büyük bir özlemle geliyor. bu kalbe uzaktan bakan toplu biri var. biraz şaşkınlıkla bakıyor. yine aklın karışık çok takıyorsun birşeyleri. sürekli gelen giden insanlar var. sanki kalabalık bir ortamda gibisin.esmer bir adam var başı dumanlanmış. canı birşeylere sıkılmış gibi. birisine birşeyler söylüyor.göz yaşı görüyorum. ya ağlamışsın yada ağlayacaksın. bir yolun var. kumral 2 kişi yolun ucuna uçarak geliyorlar. bunlardan biri balık gibi çıkmış. paralı , kısmetli birisi büyük ihtimalle. falında bunları gördüm cnm .

Son düzenleme:
jado iskambil açar mısın ? ben ve o kumralız. ben biraz daha koyu tenliyim.

Son düzenleme:
jado iskambil açar mısın ? ben ve o kumralız. ben biraz daha koyu tenliyim.

teşekkür ederim fal için, falı niye parça parça yazıyorsun kız çatlıyorum sen bitirene kadar :)

şu sıralar ailenle daha ilgilisin. aileyle daha fazla yakınlaşma görünüyor.
her ikiniz de kendi hayatlarınızı yaşıyorsunuz. bu kez ayrı çıktınız. erkeğin zamana ihtiyacı var. bu kısa bir zaman dğil. belki çok daha sonra yeniden bir araya gelebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…