Bu da benim fal topiğim olsun :)

çook teşekkür ederim canım.evet biraz uzak durmaya çalışıyorum. ona kötü bir şey yazmak istemiyorum. çok kırıldım. konuşmaya başlasam kendimi tutmam biliyorum. fotograflara parça parça bakıyorum. inceliyorum. o yüzden parça parça yazıyorum .merak ettim söylediklerim çıkıyor mu ? :)

bi bakayım neler tutmuş :) özlemle giden gelen her hafta oluyor ya ben ya nişanlım :) herşeyi fazlasıyla kafama taktığım çok doğru bu yüzden canım çok sıkılıyor. okulda sürekli gelen giden var sürekli kalabalık :) esmer adamı bilemedim çok fazla esmer var. ağlamak, sıkıldığımda rahatlama yolum o olmazsa etrafımdakiler öfkemden korkmalı cuma günü nişanlıma gidiyorum yolum o olsa gerek. gittiğim yerde nişanlımdan hariç iki kumral var. birisi kartlarımı götürüp ona fal bakıcam diye heyecanlanıyor
hemen hepsi tutmuş yani :)

:) tutturabildiğime sevindim.o zaman gelişme var . :)

Son düzenleme:
sen tarotu nasıl öğrendin canım. önceden ilgilenmiş miydin hiç, yoksa kısa zamanda yorumlamaya başladın mı? çok olmadı sanırım sen tarot öğrenmek istiyorum dediğinden beri.

sen tarotu nasıl öğrendin canım. önceden ilgilenmiş miydin hiç, yoksa kısa zamanda yorumlamaya başladın mı? çok olmadı sanırım sen tarot öğrenmek istiyorum dediğinden beri.

ağustos ayında başladım canım. kitapçıktaki yorumları okuyarak, birde kartların hikayeleri oluyor. onları okuyarak öğrenmeye çalışıyorum. günlük tek kart açılımı yapıyorum. o günkü ruh halimi gösteriyor. böyle böyle biraz öğrendim. bazen tıkanıp kalıyorum.

hmm olmuş yine baya. tek kartla bende yorum yapmaya çalışıyorum bir iki gündür ama sadece kitaptan okuyarak oluyo ezberlenir mi onlar ya. kartların hikayelerini nerden buldun netten mi

hmm olmuş yine baya. tek kartla bende yorum yapmaya çalışıyorum bir iki gündür ama sadece kitaptan okuyarak oluyo ezberlenir mi onlar ya. kartların hikayelerini nerden buldun netten mi

zamanla okuya okuya aklında kalıyor. birde kartların üstündeki her şeklin ifadenin bir anlamı var. şekillere dikkatli bakınca da yorum yapabiliyorsun. mesala burda güneş kartındaki şekillerin anlamları var. Tarot Falı Kartı Güneş Anlamı ve Açıklaması - Tualimforum.com

kızlar bana iskambil açar mısınız? iş hayatım ile ilgili istiyorum;rica ediyorum

yarın kahve falımdan sonra açarım falını reddmars :) şimdi çok uykum var kaçıcam iyi geceler :)

gzellergzeli, iş hayatıyla ilgili fal açmayı bilmiyorum. bir de kahve falıma yorum yapanlara açıyorum.

tamam canım. kahve falını büyük bir merakla bekliyorum . iyi geceler

banada bi fal bakarmisiniz aceba hamilemiyim olacakmiyim

:) reddmars bakabilir mi bilmiyorum ama ben eczaneden gebelik testi almanızı öneririm şu an hamile olup olmadığınızı anlamak için
olacak mısınız? bunu da Allah bilir, umarım dileğinize kavuşursunuz

yükle fincanınıda yorum yapalım birde bende istiyorum iskambil
ben:kumral
sevgilim:beyazzz

jado falını yükle canım.bekliyorum. ben ve o kumralız. ben biraz daha koyuyum.

jado falını yükle canım.bekliyorum. ben ve o kumralız. ben biraz daha koyuyum.

Zaman var ama zaman sorunlarınıza çare olabilecek mi bilemiyorum. Evlilik kartı çıktı sorun kartının yanında, hayırlısı diyelim. Sen bu kez gerçekten kendini çekmiş görünüyorsun. Ve kaçan kovalanır hesabı o sana yaklaşmaya çalışıyor. Ondan yana mesafeyi kapatma isteği gördüm. Senin kalbin çok fazla kırılmış tamirinin mümkünlüğü konusunda şüphelerin olduğunu görüyorum.
Canım ben senden tarot istiyorum kahve yerine tarot bakabilirsin ya da ikisine de bakarsan ben senin için bi fal daha açabilirim :) nasıl uygun olursa senin için

yükle fincanınıda yorum yapalım birde bende istiyorum iskambil
ben:kumral
sevgilim:beyazzz

sana bir teklif var esmer bi bayandan. nedense iş durumuyla ilgili diye geçti içimden :) belki staj yerinle alakalıdır. pek kart kalmadı açılımda. sen biraz mesafelisin sanki ama çok değil içten içe. sevgilin seni yüreğinin en güzel köşesine saklamış, çok değer veriyor sana. kalpleriniz arasında zaman kartı çıkmış. ama çok kısa bir zman, varsa bir sorununuz akşamına kalmadan halledersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…