teşekkür ederim fal için, falı niye parça parça yazıyorsun kız çatlıyorum sen bitirene kadar :)
şu sıralar ailenle daha ilgilisin. aileyle daha fazla yakınlaşma görünüyor.
her ikiniz de kendi hayatlarınızı yaşıyorsunuz. bu kez ayrı çıktınız. erkeğin zamana ihtiyacı var. bu kısa bir zaman dğil. belki çok daha sonra yeniden bir araya gelebilirsiniz
buna benzer bir fal hatırlıyorum. hep benzer şekiller çıkıyor. çok istikrarlısın. yine havada bir kalp görüyorum. uzaklardan büyük bir özlemle geliyor. bu kalbe uzaktan bakan toplu biri var. biraz şaşkınlıkla bakıyor. yine aklın karışık çok takıyorsun birşeyleri. sürekli gelen giden insanlar var. sanki kalabalık bir ortamda gibisin.esmer bir adam var başı dumanlanmış. canı birşeylere sıkılmış gibi. birisine birşeyler söylüyor.göz yaşı görüyorum. ya ağlamışsın yada ağlayacaksın. bir yolun var. kumral 2 kişi yolun ucuna uçarak geliyorlar. bunlardan biri balık gibi çıkmış. paralı , kısmetli birisi büyük ihtimalle. falında bunları gördüm cnm .
sen tarotu nasıl öğrendin canım. önceden ilgilenmiş miydin hiç, yoksa kısa zamanda yorumlamaya başladın mı? çok olmadı sanırım sen tarot öğrenmek istiyorum dediğinden beri.
ağustos ayında başladım canım. kitapçıktaki yorumları okuyarak, birde kartların hikayeleri oluyor. onları okuyarak öğrenmeye çalışıyorum. günlük tek kart açılımı yapıyorum. o günkü ruh halimi gösteriyor. böyle böyle biraz öğrendim. bazen tıkanıp kalıyorum.
hmm olmuş yine baya. tek kartla bende yorum yapmaya çalışıyorum bir iki gündür ama sadece kitaptan okuyarak oluyoezberlenir mi onlar ya. kartların hikayelerini nerden buldun netten mi
yarın kahve falımdan sonra açarım falını reddmars :) şimdi çok uykum var kaçıcam iyi geceler :)
gzellergzeli, iş hayatıyla ilgili fal açmayı bilmiyorum. bir de kahve falıma yorum yapanlara açıyorum.
banada bi fal bakarmisiniz aceba hamilemiyim olacakmiyim
yükle fincanınıda yorum yapalımbirde bende istiyorum iskambil
ben:kumral
sevgilim:beyazzz
jado falını yükle canım.bekliyorum. ben ve o kumralız. ben biraz daha koyuyum.
yükle fincanınıda yorum yapalımbirde bende istiyorum iskambil
ben:kumral
sevgilim:beyazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?