Bu da benim fal topiğim olsun :)

sorun değil canım.zamanım var. ikisinede bakarım. yalnız kartları sen çek. ben yorumlayayım. ilk önce şunu söyleyim sana. senin burcun ne idi. ona göre ilk önce belirleyici kartı ayırıyorsun desteden. masanın ortasına koy. sonra kartları tersli düzlü karıştır. sonra kartları sol elinle 3 e böl ve soldan sağa doğru topla kartları. topladığın kartları masanın üstüne yay. kartları sol elinle çekeceksin. aklında bulunsun.

zaman ve evlilik kartı kimin tarafında çıktı. kim sorun yapıyor.

Son düzenleme:

Bir kalbin üstünde esmer bir adam görüyorum. Biraz düşünceli çıkmış. Bir yere gidiyor sanki. Kumral bir kadın var. Bu adama zıt yönde gidiyor. Kadının başında bir yük var. Yine göz yaşları görüyorum. Sana kumral 2 kişiden haber geliyor. Sonu aydınlık bir yolun var. Yola 3 kişi çıkıyorsunuz. 2 si erkek bir kadın . yine yolların var. Yolunun birinde sivri dilli birisini görüyorum. Palyaço gibi biri var burada. Kumral , Şapkalı toparlak burunlu birisi bu kişi. Ondan sana güzel bir haber geliyor. Dileğinin biraz daha zamanı var ama gerçekleşecek .

fotosunu da koydum yine yazayım okunmuyodur belki :)

1. güneş ters
2. kılıç dokuzlusu ters
3. dünya ters
4. kupa şovalyesi düz
5. joker ters
6. para onlusu düz
7. değnek ası ters
8. kılıç ası ters
9. değnek üçlüsü düz
10. kader çarkı ters

ne çok ters çıktı yahu

bi tane de nişanllım için çekeyim olur mu aslında onun için isticektim ama sen böyle açmak isteyince dayanamadım tek kart seçicem ona yorumlamak istemezsen yorumlamayabilirsin :)

bu sene işe girebilecek mi sorum, para şovalyesi düz

sen de bir iki bizim fallara at bişeyler olmaz mı :) tienen bakmış zaten senin fala ablanınkine bakılmamış, bilmesen de bir cümle bile olsa yazarsan sevinirim :) birazdan bakarım

sen de bir iki bizim fallara at bişeyler olmaz mı :) tienen bakmış zaten senin fala ablanınkine bakılmamış, bilmesen de bir cümle bile olsa yazarsan sevinirim :) birazdan bakarım

jadaloz benimkinide sen de bak ama bozulurum yoksa
tienen masaAllah cok guzel yorumladi... ama senin ve redmars'in soyliceklerini de merak ediyorum.....

evet, maalesef, ablaminkine bakilmadi.... :'((50:

Bende sizinkilere bakiyim canim hemen, hangi sayfadakiler ama, ilk sayfadaki mi son ekledigin mi ?

yorumu bekliyorum 2 konumada :)

geçen göz yaşı dediğinde ağlammıştım yaw yine ağlamayım :) üzmesinler beni, yazık bana :)
teşekkür ederim canım

biraz önce eklediklerime lütfen :)

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/553403-fal-topigim-olsun-116.html#post26750013

işte burda :) ablana baktım sana bakcam birazdan da

biraz önce eklediklerime lütfen :)

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/553403-fal-topigim-olsun-116.html#post26750013

işte burda :) ablana baktım sana bakcam birazdan da

jadaloz, ben bu kahve falindan aslinda hiç bisey anlamiyorum utanarak soyluyorum ama :26::26::26::26:
genelde kendim bile kapattigimda , aciyorum, a surda biri var, surda kus var balik var galiba diyorum, ama hiç bisey anlamadim diyip, gidip yikiyorum.... sinir ola ola, bisey anlamadigim için...
ama seninki karisik cikmis, hiç bisey goremiyorum bana kizma olur mu ??? :'14:

Dünya kartı bana geçmişte ilişkin ters gittiğini gösteriyor.dikkatsizce tecrübesizce yapılan bir hatadan dolayı ayrılık gibi bir şey olmuş. Barışmışsınız. Şuanda ilişkin pek istediğin gibi gitmiyor.zihinsel bir huzursuzluğun var. Nedeni geçmişte seni çok üzen bir şeyler olmuş. Düzelmeye başlamış ama tam istediğin gibi değil. Yakın gelecekte para onlusu bolluğu gösteriyor. Değnek ası senin şuanda bir başarısızlık korkusu içinde olduğunu gösteriyor. Kılıç ası mantıksızca alınan kararları göstermekte.değnek üçlüsü geleceğe güvenle bakmak istediğini gösteriyor. Son kartın ters gelmesi olumsuz şansız bir döneme girdiğini göstermekte.

para şovalyesi nişanlının işe girebileceğini eline fırsat geçeceğini gösteriyor.

Son düzenleme:

huzursuzluk yorgunluk bıkkınlık 1 aydır sürekli var zaten
umarım şansım çabuk döner :)
işte beni en mutlu edebilecek yorumu yaptın nişanlım için :) çok teşekkür ederim canım
istersen senin için fal açabilirim yine çok yordum bugün seni :)

geçen göz yaşı dediğinde ağlammıştım yaw yine ağlamayım :) üzmesinler beni, yazık bana :)
teşekkür ederim canım

rica ederim canım. ağlama kızz. saçını mı çekti yoksa. :) zamanın olursa benim için bir iskambil daha açar mısın ?

biraz zaman geçsin canım. tekrar açarsın tarot yine bakarım. rica ederim .

kızmadım... ama falları bekleyip bu cevabı vermen başka şeyler düşündürdü.
inan ki yol var kısmet var desen bile hiçbir önemi olmayacaktı. sürekli burda olan arkadaşlar bilir onlar falıma bakmadan yorumlarını asla yazmıyorum son zamanlarda. içimden geldiği için baktım, karşılık beklediğimden değil ama keşke cevabın bu olmasaydı, üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…