Zaman var ama zaman sorunlarınıza çare olabilecek mi bilemiyorum. Evlilik kartı çıktı sorun kartının yanında, hayırlısı diyelim. Sen bu kez gerçekten kendini çekmiş görünüyorsun. Ve kaçan kovalanır hesabı o sana yaklaşmaya çalışıyor. Ondan yana mesafeyi kapatma isteği gördüm. Senin kalbin çok fazla kırılmış tamirinin mümkünlüğü konusunda şüphelerin olduğunu görüyorum.
Canım ben senden tarot istiyorum kahve yerine tarot bakabilirsin ya da ikisine de bakarsan ben senin için bi fal daha açabilirim :) nasıl uygun olursa senin için
zaman ve evlilik kartı kimin tarafında çıktı. kim sorun yapıyor.
zaman ve evlilik kartı kimin tarafında çıktı. kim sorun yapıyor.
ikisi de kartları keserken çıktı
burcum aslan değnek olcak prensi mi seçiyoruz bayanlar için de yoksa kraliçeyi mi
Eki Görüntüle 524317 Eki Görüntüle 524318 Eki Görüntüle 524319 Eki Görüntüle 524320 Eki Görüntüle 524321 Eki Görüntüle 524322 Eki Görüntüle 524323
bu kez ben de dilek için çevirdim bakalım ne çıkacak :)
Reddmars, alakasiz olacak ama :26::26:
Benim ve ablamin kahve falimizin yorumunu yaparmisin anliyorsan :
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...mki-kagve-falima-bakabilirmisiniz-lutfen.html
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...-kizlar-kahve-falima-bakarmisiniz-lutfen.html
Jadaloz sendeeeee bi bakarmisin(((
Reddmars, alakasiz olacak ama :26::26:
Benim ve ablamin kahve falimizin yorumunu yaparmisin anliyorsan :
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...mki-kagve-falima-bakabilirmisiniz-lutfen.html
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...-kizlar-kahve-falima-bakarmisiniz-lutfen.html
Jadaloz sendeeeee bi bakarmisin(((
sen de bir iki bizim fallara at bişeyler olmaz mı :) tienen bakmış zaten senin fala ablanınkine bakılmamış, bilmesen de bir cümle bile olsa yazarsan sevinirim :) birazdan bakarım
Bir kalbin üstünde esmer bir adam görüyorum. Biraz düşünceli çıkmış. Bir yere gidiyor sanki. Kumral bir kadın var. Bu adama zıt yönde gidiyor. Kadının başında bir yük var. Yine göz yaşları görüyorum. Sana kumral 2 kişiden haber geliyor. Sonu aydınlık bir yolun var. Yola 3 kişi çıkıyorsunuz. 2 si erkek bir kadın . yine yolların var. Yolunun birinde sivri dilli birisini görüyorum. Palyaço gibi biri var burada. Kumral , Şapkalı toparlak burunlu birisi bu kişi. Ondan sana güzel bir haber geliyor. Dileğinin biraz daha zamanı var ama gerçekleşecek .
jadaloz benimkinide sen de bak ama bozulurum yoksa
tienen masaAllah cok guzel yorumladi... ama senin ve redmars'in soyliceklerini de merak ediyorum.....
evet, maalesef, ablaminkine bakilmadi....:'(( 50:
Bende sizinkilere bakiyim canim hemen, hangi sayfadakiler ama, ilk sayfadaki mi son ekledigin mi ?
yorumu bekliyorum 2 konumada :)
biraz önce eklediklerime lütfen :)
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/553403-fal-topigim-olsun-116.html#post26750013
işte burda :) ablana baktım sana bakcam birazdan da
Eki Görüntüle 524366
fotosunu da koydum yine yazayım okunmuyodur belki :)
1. güneş ters
2. kılıç dokuzlusu ters
3. dünya ters
4. kupa şovalyesi düz
5. joker ters
6. para onlusu düz
7. değnek ası ters
8. kılıç ası ters
9. değnek üçlüsü düz
10. kader çarkı ters
ne çok ters çıktı yahu
bi tane de nişanllım için çekeyim olur mu aslında onun için isticektim ama sen böyle açmak isteyince dayanamadımtek kart seçicem ona yorumlamak istemezsen yorumlamayabilirsin :)
bu sene işe girebilecek mi sorum, para şovalyesi düz
Dünya kartı bana geçmişte ilişkin ters gittiğini gösteriyor.dikkatsizce tecrübesizce yapılan bir hatadan dolayı ayrılık gibi bir şey olmuş. Barışmışsınız. Şuanda ilişkin pek istediğin gibi gitmiyor.zihinsel bir huzursuzluğun var. Nedeni geçmişte seni çok üzen bir şeyler olmuş. Düzelmeye başlamış ama tam istediğin gibi değil. Yakın gelecekte para onlusu bolluğu gösteriyor. Değnek ası senin şuanda bir başarısızlık korkusu içinde olduğunu gösteriyor. Kılıç ası mantıksızca alınan kararları göstermekte.değnek üçlüsü geleceğe güvenle bakmak istediğini gösteriyor. Son kartın ters gelmesi olumsuz şansız bir döneme girdiğini göstermekte.
para şovalyesi nişanlının işe girebileceğini eline fırsat geçeceğini gösteriyor.
geçen göz yaşı dediğinde ağlammıştım yaw yine ağlamayım :) üzmesinler beni, yazık bana:)
teşekkür ederim canım
huzursuzluk yorgunluk bıkkınlık 1 aydır sürekli var zaten
umarım şansım çabuk döner :)
işte beni en mutlu edebilecek yorumu yaptın nişanlım için :) çok teşekkür ederim canım
istersen senin için fal açabilirim yine çok yordum bugün seni :)
jadaloz, ben bu kahve falindan aslinda hiç bisey anlamiyorumutanarak soyluyorum ama :26::26::26::26:
genelde kendim bile kapattigimda , aciyorum, a surda biri var, surda kus var balik var galiba diyorum, ama hiç bisey anlamadim diyip, gidip yikiyorum.... sinir ola ola, bisey anlamadigim için...
ama seninki karisik cikmis, hiç bisey goremiyorumbana kizma olur mu ??? :' 14:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?