biraz zaman geçsin canım. tekrar açarsın tarot yine bakarım. rica ederim .
iskambil falıma bakabilecek olan var mı
rica ederim canım. ağlama kızz.saçını mı çekti yoksa. :) zamanın olursa benim için bir iskambil daha açar mısın ?
kızmadım... ama falları bekleyip bu cevabı vermen başka şeyler düşündürdü.
inan ki yol var kısmet var desen bile hiçbir önemi olmayacaktı. sürekli burda olan arkadaşlar bilir onlar falıma bakmadan yorumlarını asla yazmıyorum son zamanlarda. içimden geldiği için baktım, karşılık beklediğimden değil ama keşke cevabın bu olmasaydı, üzüldüm.
ikinizin kalbinin yanında da sevgi kartı çıktı. ikiniz de seviyorsunuz birbirinizi ama bu ayrılık niye anlamıyorum ki. erkeğin sana yaklaşmasını engelleyen kişiler ailesinden. aranıza girmişler. ailesel problemlerini aşabilse sevgisini gösterebilecek gibi geldi bana. ilişkiniz için tarottan da kart çektim. kupa şövalyesi düz çıktı. kitaptan yorumlayım :) sen biliyorsun gerçi ama, insanlardan kolay etkileniyor bu yüzden başladığı işlerden kolaylıkla sıkılıyor ve motivasyonunu çabuk kaybediyor. bir teklifle karşılaşma diyor. umarım ikiniz için güzel bir tekliftir
Üzülme canim nolur, bak cok kotu oldum simdi((
bak cok ince ince detayli baktim, kendimi zorladim ve sunlari çikardim kahve falindan :
tabakta : sanki bi yol var, ve o yolun sonunda buyuk bi balik var kismet gibi ama onun ustunde göz var.. (yapacagin seyleri insanlara anlatma ki göz nazar degmesin jadaloz)
fincandada yine : bi suru göz var kucuk kucuk
bi suru de yol var kisa kisa...boyle o yolardan gidince hep önüne bisey cikiyo sanki...
sikintili gibisin sanki....boyle içinden içinden dusundugun seyler mi var ?
Jadaloz gerçekten özür dilerim seni ne üzmek isterim ne kirmak...elimden gelen bu kdr.. bunlari gorebildim.... (hiç ama hiç bisey anlamama ragmen), hissettiklerimi yazdim ama dogrumudur yanlismidir bilmiyorum, soyle sen bana olur mu ? dogru mu diye en azindan ? kahve yorumlamak da ne zormuuus... belki yetenekliyimdir... :$:$:$ yavas yavas anliyorumdur he?
Kizma bana kusme olur mu ?
teşekkür ederim canım. bilmiyorum ne yapacağımı. hala bekliyorum. boş bekliyor gibiyim. kendimi artık geri çektim . yüreğine sağlık. çook teşekkür ederim.
Fal için sana yorum yapmak gerekiyor sanırım :)
:) evet öyle gerekiyor :) yapabilirsen sevinirim. yapamazsan da önemli değil. özel mesaj attım ama posta kutun doluymuş. seni bekliyordum. sana bakmak istiyorum, ama biraz çabuk yüklersen sevinirim uyumak üzereyim :)
Etrafını saran bir topluluk var bunların yükü seni çok yormuş. Kendileri mi sorun düşünceleri mi yaptıkları mı bilmiyorum ama sana fena sıkıntı vermişler. Bir ev var müstakil bir ev, bu evden çıkan bir gelin görüyorum. Temiz bir geleceği var. Ama arkasında çok karmaşa bırakıyor. H harfi gördüm ama kızda mı ailesinde mi bilemiyorum. Kısa boylu bir bayan var, ne için uğraşıyorsa ulaşacak emeline. İş konusu gibi hissettim. Destekleyen iki kişi var.
Çok temiz bir ailen var, huzur dolu bir yuvanız. Ay doğmuş hanenize. Gerçek bir mutluluk yaşayacaksınız ağız dolusu gülücükleriniz var. Biraz göz yaşı görünüyor ama o da mutluluktan. Evlenecek misin sen? Öyle geldi sanki kız veriliyor da ağlanıyor gibi.
Bir araba var, arabanız var mı? Size ait olan şeyleri kıskanan biri var. Size zarar gelsin istiyor gibi. Arabayla alakalı gördüm bu kişiyi. Hayır olsun. Bu kadar yorumlayabildim
teşekkür ederim. doğru söylediklerin. zaten herkese sadece bunu yazsan bile bişeyler bilmiş oluyorsun. sıkıntısı olmayan yok.
jado naber yaokudum yorumunu hoşuma gitti bugün aradı gelinlik görünce heyacanlanıyomusun kendini onun içinde düşünüyomusun dedi bana odun ama arada romantiklesiyo hayaller kurduruyo hahahaha gelinlikcide staj görüyorum ya yorumun için teşekkürler :26: Şimdi seninkine baktım yazıp çıkıyorum zaten iyi geceler tatlı rüyalar hepinize simdiden.
Yolların var bir sürü ve hepsinde kalabalık ortam.Bir tanesinde üstünde uzun elbise gibi bir şey var.saçların toplu topuz gibi ağzın kulaklarında çok mutlusun bu yolun sonunda dönüş yok.Bir yola çıkıyorsun geri gelmiceksin.Yani şuan olduğun yere geri dönüş yok.Bunu evlilik adına yorumluyorum attığın adım..Diğer yollarında senden yaşça büyük insanlar var.Arasında yaşlı insanlar çocuklar falanda var.Akrabaların galiba.Diğerlerinde otoriter saygın kişiler var mesleğinde yükseleceğin bir ortama gireceksin galibaBurda kara kara düşünen E harfli bir erkek var.Başta çok düşünceli elinde şansı var ama kısmetide yanında.Boynunu bükmüş birileri ona bir şeyler fısıldıyor.Zoruna gidecek yorumlar yapıyor galiba üzgün sana davranışlarıyla belli ediyor.Ama sen köstek değil destek oluyorsun.Huzur buluyor.Sonra Elinde pasta gibi bir şey var erkeğin sana gülerek geliyor karşılıklısınız 3 vakit çıkmış 3 gün sonra falan buluşcakmısınız yoksa ya D Aile içi şuan sıkıntılı manevi anlamda sıkıntı yaşayanlar var ailende.Üzüldüğün anında yardım bekliyorsun ama herkes kendi derdine düşmüş durumda yine öyle bir şeyle karşılaşabilirsin ve gücenebilirsin etrafındakilere.Herkesin planı programı var fazla takma diyorum Tuttuğun dilek koyu akmış ağır akar gibi olmuş ama manevi olarak çok güzel bir dilek hatta içinde başka şeylerde barındırıyor yani tutmuşsun ama sen ve senin yaşantındaki insanlarıda çok etkileyecek.Bu dileğin içinde bir şekil gördüm bebek nisanlımla evlenmek istiyorum işimde yükselmek istiyorum vs.söylemiş olabilirsin ama bebekte çıkmış aile kurmak istediğini gösteriyor gibi.Bu dileklerinin zamanı var ve olurken keyif alacaksın.
evet araba var. Teşekkür ederim canım peki aşk konusunda birşey var mı görebildin mi yazmaıdn ama sorayım yine de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?