fala inanma falsız da kalma .. ne güzel demiş diyen
evet araba var. Teşekkür ederim canım peki aşk konusunda birşey var mı görebildin mi yazmaıdn ama sorayım yine de :)
saçlarını at kuyrugu yapıyormusun kahvede öyle bir bayan var sanki birinden evlenme teklifi alacaksın gibi yüzük gördüm sanki:))
öyle tabi ki insana terapi gibi geliyor :)
aşk konusunda bişey gremedim. zaten fincanın aynı yerini çekmişsin bakabileceğim alan kısıtlıydı :)
evlilik durumum da yok henüz yani öyle birisi yok karışık durumlarım var sadece aşkta işte o gözüküyor mu onu öerak ettim öyle sordum o yüzden az önce.
dogru soyluyosun tabi....
ama sen hala kizginsin bana? mesajinin yazis seklinden anladim....
bilmiyorum öyle gördüm sanki inşallah gönlüne göre olur cnm:)
aynen öyle :)) nasıl bakılıyor burda fala kahve içip resim mi yüklüyoruz
Peki söylediklerin için çoook teşekkür ederim onlarda güzeldi :) peki sana fazla olmassa içinden gelirse aşk için kapatsam bakabilirmisin içiden gelirse ama hayır dersen de tamam :)
kızgındım ama geçti şu an :) sonuçta bakmak istediğim için baktım. gece gece mutsuz etmeyelim kimseyi, üstelik basit bir fal yüzünden :)
jadaloz cnm bana kart acarmısın yine yorum yapmam gerekiyor mu fincanın nerede:)))
yorumunu seve seve kabul edebilirim :) 116. sayfadaydı galiba. hemen yaz tenlerini de bakayım gidicem gerçekten çok uykum geldi. senin yorumunu işe gitmeden önce okurum artık :)
ne için kapattığn önemli değil ki yine yorumlama tarzım aynı olur :) sabah işe gidicem fazla oyalanmasam iyi olacak :)
bi de bugn canım istediği için baktım normalde yorum yapmayana fal bakmıyorum haberin olsun :):)
tmm cnm :)ben buğday o esmer
sorunlu bir teklif var. teklif mi sorun yaratıyor sorundan sonra gelen bir teklif mi bilemiyorum yorumunu sen yaparsın artık :)
açılımın harika çıktı. birbirinize tutkuyla bağlısınız. senin kalbin onun yanında, onun kalbi senin yanında. birbirinizden gizliniz saklınız yok, çekindiğiniz bişey yok. tüm yüreğinizi hiç düşünmeden birbirinize sunnuyorsunuz. erkekten yana yakınlaşma isteği görünüyor. bu yakınlaşma hem duygusal mana da hem fiziksel manada. seni çok arzuluyor
ikinizin kalbinin yanında da sevgi kartı çıktı. ikiniz de seviyorsunuz birbirinizi ama bu ayrılık niye anlamıyorum ki. erkeğin sana yaklaşmasını engelleyen kişiler ailesinden. aranıza girmişler. ailesel problemlerini aşabilse sevgisini gösterebilecek gibi geldi bana. ilişkiniz için tarottan da kart çektim. kupa şövalyesi düz çıktı. kitaptan yorumlayım :) sen biliyorsun gerçi ama, insanlardan kolay etkileniyor bu yüzden başladığı işlerden kolaylıkla sıkılıyor ve motivasyonunu çabuk kaybediyor. bir teklifle karşılaşma diyor. umarım ikiniz için güzel bir tekliftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?