Bu da benim fal topiğim olsun :)

saçlarını at kuyrugu yapıyormusun kahvede öyle bir bayan var sanki birinden evlenme teklifi alacaksın gibi yüzük gördüm sanki:))

hadi ya valla karışıklık söz konusu ama bir anda pat iye öyle birşey olursa hayır demem

aşk konusunda bişey gremedim. zaten fincanın aynı yerini çekmişsin bakabileceğim alan kısıtlıydı :)

Peki söylediklerin için çoook teşekkür ederim onlarda güzeldi :) peki sana fazla olmassa içinden gelirse aşk için kapatsam bakabilirmisin içiden gelirse ama hayır dersen de tamam :)

evlilik durumum da yok henüz yani öyle birisi yok karışık durumlarım var sadece aşkta işte o gözüküyor mu onu öerak ettim öyle sordum o yüzden az önce.

yaptığım yorumu bile unuttum hemen karışıksa düzelecek demek ki blemiyorum ki ben güzel şeyler hissettim ilişki adına. evlilik dediğime göre baya güzel hissetmişim :)

aynen öyle :)) nasıl bakılıyor burda fala kahve içip resim mi yüklüyoruz

önce kahvemizi içiyoruz, kapatıyoruz. o sğurken buraya eklenmiş olan fallara yorum yapıyoruz, sonra fal istemeye yüzümüz olsun
sonra da kendi fotolarımızı yüklüyoruz falına bakılanlar zaten rica etmesen de hemen bakıyorlar :)

Peki söylediklerin için çoook teşekkür ederim onlarda güzeldi :) peki sana fazla olmassa içinden gelirse aşk için kapatsam bakabilirmisin içiden gelirse ama hayır dersen de tamam :)

ne için kapattığn önemli değil ki yine yorumlama tarzım aynı olur :) sabah işe gidicem fazla oyalanmasam iyi olacak :)
bi de bugn canım istediği için baktım normalde yorum yapmayana fal bakmıyorum haberin olsun :):)

Son düzenleme:
kızgındım ama geçti şu an :) sonuçta bakmak istediğim için baktım. gece gece mutsuz etmeyelim kimseyi, üstelik basit bir fal yüzünden :)

tesekkürler :) cok mutlu oldum simdi... rahat uyku uyuyabilirim :))
ya emin ol, ben birinin kalbini istemeden de olsa kirarsam cok uzuluyorum uykularim kaçiyo oyle olunca....
sevindim tatliya baglandigina... :)

topigin guzel jadaloz... devamini dilerim... :)

sizlere iyi sohbetler... ben kaçtim, hayirli geceler hepinize kizlar

jadaloz cnm bana kart acarmısın yine yorum yapmam gerekiyor mu fincanın nerede:)))

yorumunu seve seve kabul edebilirim :) 116. sayfadaydı galiba. hemen yaz tenlerini de bakayım gidicem gerçekten çok uykum geldi. senin yorumunu işe gitmeden önce okurum artık :)

evet öyleymiş ahh yorum bilsem destan yazarım ama nerdee :) tamam yine de yüklerim istersen yorumlarsın istemzsen yorumlama yani içinden gelirse o halde tekrardan çoook teşekkür ederim :)

tmm cnm :)ben buğday o esmer

sorunlu bir teklif var. teklif mi sorun yaratıyor sorundan sonra gelen bir teklif mi bilemiyorum yorumunu sen yaparsın artık :)
açılımın harika çıktı. birbirinize tutkuyla bağlısınız. senin kalbin onun yanında, onun kalbi senin yanında. birbirinizden gizliniz saklınız yok, çekindiğiniz bişey yok. tüm yüreğinizi hiç düşünmeden birbirinize sunnuyorsunuz. erkekten yana yakınlaşma isteği görünüyor. bu yakınlaşma hem duygusal mana da hem fiziksel manada. seni çok arzuluyor

hı hadı bakalım:)tşekkür ederim cnm bende senin falına bakıyorum şimdi ben sana yol cok görüyorum cok yolculuk yapan birimisin yada yapacaksın dileğin sankı aşkla ilgili olmamış gibi bir bayanla ilgili sanki küstüğün veya darıldııgın biri sırtını donmuşsun bide bir şeyi cok istemissin o olacak gibi falında ya Y harfi yada V harfı olabilir harf cıkmış nedir bilemiyorum bu kadar cnm iyi geceler :)

jado tarot kartlarına benimle ilgili ne sordun ? kupa şovalyesi zırhlarına bürünsede bir barış ortamı demekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…