önce kahvemizi içiyoruz, kapatıyoruz. o sğurken buraya eklenmiş olan fallara yorum yapıyoruz, sonra fal istemeye yüzümüz olsun
sonra da kendi fotolarımızı yüklüyoruz falına bakılanlar zaten rica etmesen de hemen bakıyorlar :)
tesekkürler :) cok mutlu oldum simdi... rahat uyku uyuyabilirim :))
ya emin ol, ben birinin kalbini istemeden de olsa kirarsamcok uzuluyorum uykularim kaçiyo oyle olunca....
sevindim tatliya baglandigina... :)
topigin guzel jadaloz... devamini dilerim... :)
sizlere iyi sohbetler... ben kaçtim, hayirli geceler hepinize kizlar
eve 8e 10 kala geliyorum canım ders calıstım biraz vaktim olmadıayyyy süpersin canım
kız dönüş yok diyince korktum nişanlımın yanına gidicem yolda başıma bişi gelmesin :) müdürüm çıldırır okula gidemezsem
3 gün sonra arkadaşımın doğum günü var o çıkmış demek ki hehe :) yoğun aktı ama çabuk aktı zorlamadım :) evlilikti tabi ki başka ne olabilir ki iş bkleyebilir
çok teşekkür ederim canım sen niye içmedin bugn kahve. yorum yapasım var tam da :)
eve 8e 10 kala geliyorum canım ders calıstım biraz vaktim olmadı :d birde dolap karşısında yarın ne giysem aceba? Düşüncesi beni yiyip bitiriyor :d:d:d suannda işe gidicem gitmeden bir bakayım dedim aksam icerim o hisss gitmesin içindenn
önce kahvemizi içiyoruz, kapatıyoruz. o sğurken buraya eklenmiş olan fallara yorum yapıyoruz, sonra fal istemeye yüzümüz olsun
sonra da kendi fotolarımızı yüklüyoruz falına bakılanlar zaten rica etmesen de hemen bakıyorlar :)
teşekkür ederim canım yorumun için :)
normal fal açılımı bilmiyorum maalesef sadece ilişki üzerine açabiliyorum
Eki Görüntüle 524317 Eki Görüntüle 524318 Eki Görüntüle 524319 Eki Görüntüle 524320 Eki Görüntüle 524321 Eki Görüntüle 524322 Eki Görüntüle 524323
bu kez ben de dilek için çevirdim bakalım ne çıkacak :)
calısırken cektim canım anca bu kadar oldu bekliyorum yorumlarını :)
Eki Görüntüle 525514 Eki Görüntüle 525515 Eki Görüntüle 525516 Eki Görüntüle 525517 Eki Görüntüle 525518 Eki Görüntüle 525519 Eki Görüntüle 525520 Eki Görüntüle 525521
ben beyaz tenli kızıl saçlıyım o ise koyu tenli esmer. şuanda ayrıyız birlikte değilizbu arada kahve falımında resimlerini atayım bakmak isteyen olursa çok sevinirim.. tienen ve reddmars sizde bakıp yorumlar mısınız ??
Eki Görüntüle 526028 Eki Görüntüle 526031 Eki Görüntüle 526032 Eki Görüntüle 526033 Eki Görüntüle 526034 Eki Görüntüle 526035
canım tesekkür ederim bana baktığın için :) Sen çok aşık birisin.Mantığınıda kullanıyorsun yeri geldiğinde ama daha çok aşıksın.....Ayrı olduğun sevgilinde sana karşı boş bir insan değil.Bu erkeğin isminde E,F,V gibi harfler varmı? sanki onun isminde soyisminde bu harfler var ve bu kişinin sana karşı sevgi duygusu var özlem artmış.Neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama düşünürken hem bende hem onda suç var diyorsun.Çünkü patlama gibi bir şeyden sebep olmuş bu ayrılık.Erkeğin çevresinde ona bu ayrılığın iyi olduğunu söyleyen bir erkek var.Uzun boylu bir erkek.Yakın arkadaşlarından olabilir.Derdini anlattığı.Kafanı dinlersin boşver gibi konusan bir erkek.Seninde destek beklediğin kişiler var bu durumda ama ilişkin adına kimseye bir şeyler anlatma.Bu durumundan zevk alabilecek 2-3 bayan var çevrende :))) seni kıskanan ve kibirle bakan kişiler.Tiplerini yorumlayamıyorum....Zaten düşman olarak çıkmışlar. Bir konuşma olacak ayrıldığın sevgilinle biraz tartışmalı çekişmeli gibi konuşma tatlıya bağlanabilir sonu ama güzel cümleler kurman gerekir.bu kadar görebildim.
jadoo nerdesin jadooD yeni bir tane daha içtim hangisine bakmak istiyorsan ona bak
Eki Görüntüle 526330 Eki Görüntüle 526331 Eki Görüntüle 526332 Eki Görüntüle 526333 Eki Görüntüle 526334 Eki Görüntüle 526335
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?