Bu da benim fal topiğim olsun :)

yorum yapabilmek için anlamak gerek ama..ben en son fal baktığımda fincanda casper donald duck miki fare görmüştüm :)))

şahsen topik bence de çok hoş

Hiç bilmeyen birisi olarak yorum yapayım ben jadaloz sen de yorum yapacak olursan diğer arkadaşlara haksızlık olmasın şimdi  yüreğin kabarmış sanki seni üzen bir şeyler var.Sanki elinde çiçek uzatan birisi var.Dileğin neyse tutacak bence ama bir noktada duracak sonradan gerçekleşecek.Bir tane daha dileğin var mıydı bilmiyorum ama o gerçekleşmeyecek gibi.Kafası büyük alnına doğru saçı gelen burnu hafiften sivri birisi sanki sana el uzatıyor ve kalp var gibi belki sana bir şeyler hissediyordur.Sanki senin de elin uzanmış ama vücudun yok emin değilsin sanırım bu kişiden.Kucağına çocuk almış seven birisi var gibi sanki.İki üç tane de yolun var.Başını öne eğmiş sanki bir şeye üzülen bir erkek var.Bir de kopan kafa var bana göre tabi anlamı nedir bilemem.

Bunlar da benim resimlerim yorum yaptım ama amatörce yine de bakmak istersenn diye yükledim.Şimdiden çok teşekkürler :)

eve 8e 10 kala geliyorum canım ders calıstım biraz vaktim olmadı birde dolap karşısında yarın ne giysem aceba? düşüncesi beni yiyip bitiriyor suannda işe gidicem gitmeden bir bakayım dedim aksam icerim o hisss gitmesin içindenn

kahve ıcıp foto yukleyecegımm banada yorum atınn beklyıorummm((

haha jado bu yorumuna koptum resmen.

calısırken cektim canım anca bu kadar oldu bekliyorum yorumlarını :)

canım iskambil bakar misin. Sen falını yükle ben cepten giriyorum. Pc açınca yorum yaparım. Ben ve o kumralız. Ben biraz daha koyu tenliyim.

teşekkür ederim canım yorumun için :)
normal fal açılımı bilmiyorum maalesef sadece ilişki üzerine açabiliyorum

kızlar nete girme imkanım yok anca bayram haftasında bakabilirim. son faal bunlar jadoloz bana yardım edermsn baktırcaklar listesinde sırayla bakayım eşitsizlik olmasın isimleri sırayla yazıp bana mesaj olarak yazarsan sevinirim.resimleri özel mesaj olarak atın seçemiyorum burdan kaçırdığım oluyor günde en fazla 3kişiye bakabilirim enerjim çok bitiyor çok yoruluyorum buyüzden son kez yorumlayacağım kimse alınıp kırılmasın, daHAda bakmayacağım, sağlık bu şakaya gelmez.bayram haftasının olduğu zaman bakıp burdan yazıcam hepsini allaha emanet olun görüşmek üzere. jadoloz bu arada ben beyaz,o kumral.

bir yolun var bu yolda seni bekleyen bir kısmetle karşılacaksın.ama sanki bu kısmeti bu uğuru engellemek isteyen tersine çevirmek isteyen biri var.fakat için rahat olsun.memişleri büyük daha doğrusu gövdenin üst kısmı büyük biri var saçları ne uzun ne kısa boyun bükmüş gibi sanki birinin onu anlamasına dinlemesine ihtiyacı var gibi.karşında biri var at kafası gördüm muratlı biri yani bu kişiyi dinlemekte.bir bayan silüeti gördüm bunu sen olarak söylüyorum bis isteğin bir dileğin var tek bir vücut bir birlikteliğin varsa bozulmaması yoksa ise bir birliktelik isteği ama tek bir vücut...sanki bir boşluğa düşecek gibisin yada düşmüşsün bir erkek eli sana yardımda bulunacak.yüzünü güldüren bir şeyler olacak kum saati gibi bir bekletin bir beklediğin durum ama sonunda yüzünü güldürecek bir haberle bir olayla karşılaşacaksın.

görebildiklerim bu kadar canım. banada bakarsan sevinirim bir sonraki mesajda gönderiyorum

Son düzenleme:

başında kavak yelleri esen birisini gördüm ben :) "E" harfi olan biri ismi yada soyismi içerisinde "E" harfi bu kişiyi düşünmektesin yada bu "E" seni düşünmekte. mutlusun ama huzurlusun temiz çıkmış etrafın ama sanki böyle bir yanında kafanı birşeye takmış gibi bir durumun var.ince uzun boylu bir adam var seni düşünüyor seninle ilgili düşünceleri içerisinde de başka aklında geçen planlar var ama bu planlar sıralı ve düzgün bir biçimde sanki senli planlar içerisinde şunu yapayım ondan sonra bunu sırada da bu der gibi bir hali var.saçları tentene benzeyen birini gördüm yada saçları ortada ayrılmış biri derinlerde eskilerde kalmış biri bu seni izler bir hali var.bir sarılman bir kucaklaşman var yakın zamanda bir sevinç haberin ile.bu sensin yani gördüğüm sensin sanki yalnız kalmak istemişsin bir zaman ya da isteyeceksin.biraz huzur kendimle başbaşa demişsin.2 li görüşmelerin var bir yerlerde sohbetlerin konuşmaların var.canım yine gördüm e yada f harfi. bilmiyorum aklında yada birlikte olduğun kişide bu harfler var mı fakat ben yine gördüm.birine karşı küçük ufak tefek bir kızgınlığın olacak belki minik bir tartışma.ve son olarak da elleri birbirine kavuşmuş 2 kişi :)

benim falımda yukarıdaki mesajda yorumlayabilir misin?

canım tesekkür ederim bana baktığın için :) Sen çok aşık birisin.Mantığınıda kullanıyorsun yeri geldiğinde ama daha çok aşıksın.....Ayrı olduğun sevgilinde sana karşı boş bir insan değil.Bu erkeğin isminde E,F,V gibi harfler varmı? sanki onun isminde soyisminde bu harfler var ve bu kişinin sana karşı sevgi duygusu var özlem artmış.Neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama düşünürken hem bende hem onda suç var diyorsun.Çünkü patlama gibi bir şeyden sebep olmuş bu ayrılık.Erkeğin çevresinde ona bu ayrılığın iyi olduğunu söyleyen bir erkek var.Uzun boylu bir erkek.Yakın arkadaşlarından olabilir.Derdini anlattığı.Kafanı dinlersin boşver gibi konusan bir erkek.Seninde destek beklediğin kişiler var bu durumda ama ilişkin adına kimseye bir şeyler anlatma.Bu durumundan zevk alabilecek 2-3 bayan var çevrende :))) seni kıskanan ve kibirle bakan kişiler.Tiplerini yorumlayamıyorum....Zaten düşman olarak çıkmışlar. Bir konuşma olacak ayrıldığın sevgilinle biraz tartışmalı çekişmeli gibi konuşma tatlıya bağlanabilir sonu ama güzel cümleler kurman gerekir.bu kadar görebildim.

teşekkür ederim canım baktığın için.adında e harfi var :))

Son 8 aydır sıkıntılı bir ruh hali içindeyim, bundan kurtulabilecek miyim? Hayırlısıyla bir evlat sahibi olabilecek miyim? Falımı yorumlayabilirseniz çoooookkk sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim

jado falını yüklesene bakiyim.falına çok ihtiyacım varda çok kötüyüm..ben beyaz o buğday

jadoo nerdesin jadoo D yeni bir tane daha içtim hangisine bakmak istiyorsan ona bak

seni düşünen biri var canım bu kişiden sana bir iyilik gelecek.yapmak istediğin ya da şuanda yapmakta olduğun bir şeyle ilgili bir yardımı dokunacak sana bu kişinin.geçen baktığım falında da söylemiştim bir kişi ve bu kişinin seninle ilgili bir planı diye.. yine biri var canım bu kişinin bir yardımı ya da senin yanında olma durumu.. bu günlerde birinin kalbini kırdın mı? sanki biri boynunu bükmüş sana küsmüş gibi. bu bir erkek yalnız başka biri bu duruma biraz sevinmiş gibi görünüyor sanki böyle onun üzülmesinde kırılmasında iyi oldu sana der gibi :) ve o kişinin arkasında da sen varsın fakat kayıtsız kalmış gibisin. orta boylarda biraz toplu bir bayan yaşlı bir bayan ama başında çarı var seni bekliyor ya da aklında yapmak istediğin bir ziyaret var ise bunu gerçekleştir ellerini açmış gelmeni ister gibi görüşmek ister gibi bir hali var.sevdiğin gönlündeki insandan bir hediye beklenmedik bir sürpriz seni şaşırtacak bir şey gerçekleşecek. bir yola gitmek ister gibisin fakat bu yolda çıkmadan seni düşündüren bir şeyler var sanki bir engel gibi bu yola çıkmada seni engelleyen bir şeyler. fakat yolun temiz içini ferah tut keyifli bir yolculuk olacak senin için sonunda bir kavuşman bir sarılma var çünkü. bu aralar yüreğinde bir sıkıntı var gibi beyninin içinde dolaşan düşünceler dalıp dalıp gitmeler. yüreğin ikiye üçe ayrılmış sanki bir yanın bir şeyler yapmaktan yana diğer bir yanın biraz sakinlik huzur diğer bir yanın kalabalık insanlarla dolu.

canım bu kadar bakabildim hissettiklerim bu kadar oldu yani tuttu ya da tutmadı bilemeyeceğim içimden geçenler bunlardı :44: jado gelince de ayrı baksın sana
bende az önce içtim ekledim bakar mısın? ne görürsen ne hissedersen
bu arada cidden jado nerde? benim 1231. 1232. mesajım ona ait gelince bende iskambil falı istiyorum senin yorumunu da almak isterim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…