Teşekkür ederim, mesajını yeni okudum. Bahsettiğin erkek eşime benziyor. Umarım ev alma isteğidirve bu vakit de en fazla 5 haftadır. Yeni düzen eşimle mi tek başıma mı sence? Eşimle ayrıyım. Ona artık kesin kararını ver dedim. Belki cumartesi gidip aramızdaki bağları kopartabilirim, eşyalarımı da alabilirim.
geç oldu cevabım ama bence tek dur daha netleşecek herşey,hayatın ne kadar düzene grceğine sen bile şaşıracaksın ama kimse için geri adım atma, illa adım atılması lazımsa o düzenini bozsun senin için ortam sana uysun sen ortama uyma bekle ve beklerkende yeni düzeninle uğraş.sonrasını bak görkafana birşey takılırsada özel mesaj at.
geç oldu cevabım ama bence tek dur daha netleşecek herşey,hayatın ne kadar düzene grceğine sen bile şaşıracaksın ama kimse için geri adım atma, illa adım atılması lazımsa o düzenini bozsun senin için ortam sana uysun sen ortama uyma bekle ve beklerkende yeni düzeninle uğraş.sonrasını bak görkafana birşey takılırsada özel mesaj at.[/QUOTE
''Tek durla'' ne demek istedin? Yalnız yaşamya devam mı et diyorsun? Salı günü davayı açacakmış. Bugün eşyalarımı almaya gidecektim. Salı günü görüşelim dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum, boşanmak istemiyorum ama o da bir adım atmıyor.
kızlar benım ıcın de yorum yapabılır mısınız..
Eki Görüntüle 526265 Eki Görüntüle 526264 Eki Görüntüle 526266 Eki Görüntüle 526267 Eki Görüntüle 526268 Eki Görüntüle 526269 Eki Görüntüle 526270 Eki Görüntüle 526271
para darlığı isminde j yada y olan biri,sorular ve sana kazık atmak isteyen iri kıyım erkek gibi bir kız var uzunca.çelişkide kalacağın zamanlar var tartışma zamanına denk gelen alacağın habaerler var.o kıza dikkat et sukunetini bozma yalanlarını hemen yüzüne vurma biraz bekle. şüphelerini düşün öyle karar al bi 4 ay içinde en geç herşeyini netleştireceksin gibi duruyor.
Bu arada özel mesaj bölümün kapalı atamadım. Beni 2-3 gün önce yüklediğim resimler var, onlara bakabilir misin?
bana denıldı sandım...msj tekrarı
para darlığı isminde j yada y olan biri,sorular ve sana kazık atmak isteyen iri kıyım erkek gibi bir kız var uzunca.çelişkide kalacağın zamanlar var tartışma zamanına denk gelen alacağın habaerler var.o kıza dikkat et sukunetini bozma yalanlarını hemen yüzüne vurma biraz bekle. şüphelerini düşün öyle karar al bi 4 ay içinde en geç herşeyini netleştireceksin gibi duruyor.
valla senden önce aklımda biri daha vardı zor durumdaymış bi ona bakayım sonra chloes a sonrada sana bakayım.keyifsizim biraz günde üç kişiye bakarm ddm ama bu istisna dahada yapmam bunu.başka zaman bakarım ama.
Eki Görüntüle 526107 Eki Görüntüle 526106 Eki Görüntüle 526105 Eki Görüntüle 526104 Eki Görüntüle 526103
Son 8 aydır sıkıntılı bir ruh hali içindeyim, bundan kurtulabilecek miyim? Hayırlısıyla bir evlat sahibi olabilecek miyim? Falımı yorumlayabilirseniz çoooookkk sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim
eşinin dengesizliği var bir konuda daha erteledikleri var erteledikçe dağ olmuş bir süre düşünecek bunları ama zamanlamadan kaybedecek hep bi yanı başka şeyde kalaacak takıntılı gibi duruyo ama daha çok sorgularkken ayrıntıdaa kaybolmuş gibi. ben diyeyim 3 ay sen de 6 ay biraz bi ayrı duruyosun deniyosun yani napcağını,bu süreçte güçleniyorsun daha bi kafanda oturuyor planlar bir şeyi bekliyecekssin ya bi haber almayı ondan yada onun ağzından bir şeyleri duymayı sonra kendini çok iyi savunduğunu görüyorum kaarşında küçülüyor ona bi süre veriyosun kendini düzeltmesi için bunu bekle en fazla 1 ay ver bir ayda yaptı yaptı yapmadı gerisi sana kalaıyor ama onun kkafasını çelen bir şey daha var bunu iyice analiz edip onaa görede gardını alacaksın sonrasında yeni başlangıçlar var. canım. sıra surrenderde onaada bakıorm şmdi
valla gayet ne bir fincan gördüm sanki herşey aslında önündeymiş sen seçim yapıomuşsun da kafanı karıştıran biri seninlee tam o onda konuşuyormuş gibi bu bi arkadaşta olabilir ama dengesiz biraz,sen ona atam olarak sert davranmamışssın gbi de duruyor,ters tarafını bilmiiyor yani bilse daha özenli olur gibi ama uzun süre bunu yapman gerek düzelmesi için iyice bi anlaması gerek kararlılığını,eğer bunuda yaptıktan sonra şüphen olursa sana diebilirim ki net ol arkanda bırak bu kişiyi.bunun dışında herşey ayağına serilmiş resmen senden beklenen seçimlerini hür iradenle yapıp karar değiştirmeden ilerlemen,içine kapanık gbi de duruyorsun bu enerji sende ağırlık yyapmış yani içini tam olrak dışa vvurman lazım sanatla bi uğraşın var mı bilmiyorum ama kendine ilerleyceğin ufaktan başlayan hedefler koy bi başvuru sonucu temiz kağıdın geliyor sana dikkat et etrafında sanki hayatını bilip içten içe kıskanan çok sosyal bi kız var gibi tam olarak bu düşman diyemem aama bu huyunu göz ardı etme.tatiller temiz yollar uçurum ve deniz kenarı var en bunaladığın dönem aslında senin en rahat dönemn bence çünkü bu sorundan sonra çok ufak bir şey fikrini değiştirecek temiz bi sayfan olacak. böyle yorumladım :)
kızlar benım ıcın de yorum yapabılır mısınız..
Eki Görüntüle 526265 Eki Görüntüle 526264 Eki Görüntüle 526266 Eki Görüntüle 526267 Eki Görüntüle 526268 Eki Görüntüle 526269 Eki Görüntüle 526270 Eki Görüntüle 526271
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?