Bu da benim fal topiğim olsun :)

Son düzenleme:
Bu arada özel mesaj bölümün kapalı atamadım. Beni 2-3 gün önce yüklediğim resimler var, onlara bakabilir misin?

Son düzenleme:

para darlığı isminde j yada y olan biri,sorular ve sana kazık atmak isteyen iri kıyım erkek gibi bir kız var uzunca.çelişkide kalacağın zamanlar var tartışma zamanına denk gelen alacağın habaerler var.o kıza dikkat et sukunetini bozma yalanlarını hemen yüzüne vurma biraz bekle. şüphelerini düşün öyle karar al bi 4 ay içinde en geç herşeyini netleştireceksin gibi duruyor.

daria, bana da bakar mısın?

bana denıldı sandım...msj tekrarı

valla senden önce aklımda biri daha vardı zor durumdaymış bi ona bakayım sonra chloes a sonrada sana bakayım.keyifsizim biraz günde üç kişiye bakarm ddm ama bu istisna dahada yapmam bunu.başka zaman bakarım ama.

cok tesekkurler daria..

valla senden önce aklımda biri daha vardı zor durumdaymış bi ona bakayım sonra chloes a sonrada sana bakayım.keyifsizim biraz günde üç kişiye bakarm ddm ama bu istisna dahada yapmam bunu.başka zaman bakarım ama.

tamam canım beklıyorum..teşekkürler.Eki Görüntüle 526462 Eki Görüntüle 526463 Eki Görüntüle 526464 Eki Görüntüle 526465 Eki Görüntüle 526466 Eki Görüntüle 526467 Eki Görüntüle 526468 Eki Görüntüle 526469 Eki Görüntüle 526470

şöyle diyeyimm sana kısa baktım fazla didiklemedim ama etraf yüzünden biraz bunalmışsın ve bu bunalım büyümüş korku ve takıntıya dönmüş bunu yapma yanlış bu. sanki daha güçlü ama minyon biriymşsin gibi geldi bana,aceleciliği bırakıp ve dedikodulara kulaklarını tıkarsan kendini daha iyi bulursun zorlama kendini yapma bunu,sana haberler anahatar para ve bir teklif gelecek ama önce sağlığın biraz kilo al uykuna dikkat et ve yeni şeylerle uğraş bunu yaptığında daha rahatlayacaksın eminim ve şunu unutma '' küçük insanlara cevap verirsen büyürler.'' büyütme kulağını tıka hiç bi laf etme günü geldiğinde yaptıklarındana utanıp yanına bile gelemeyecekler ben öyle hissediyorum. okul yaa daa küçük bir uğraşta yarım bıraktığın iş neyse tamamla.balıketli çok güleç isminde n olan bi kadın var onun sana yardımı olacak 2 ay mı diyim 2 hafta mı böyle eli kulağında bi vakti kalmş hafiften esmer biri. söyleceklerim bu kadar. alllaha emanet ol.

eşinin dengesizliği var bir konuda daha erteledikleri var erteledikçe dağ olmuş bir süre düşünecek bunları ama zamanlamadan kaybedecek hep bi yanı başka şeyde kalaacak takıntılı gibi duruyo ama daha çok sorgularkken ayrıntıdaa kaybolmuş gibi. ben diyeyim 3 ay sen de 6 ay biraz bi ayrı duruyosun deniyosun yani napcağını,bu süreçte güçleniyorsun daha bi kafanda oturuyor planlar bir şeyi bekliyecekssin ya bi haber almayı ondan yada onun ağzından bir şeyleri duymayı sonra kendini çok iyi savunduğunu görüyorum kaarşında küçülüyor ona bi süre veriyosun kendini düzeltmesi için bunu bekle en fazla 1 ay ver bir ayda yaptı yaptı yapmadı gerisi sana kalaıyor ama onun kkafasını çelen bir şey daha var bunu iyice analiz edip onaa görede gardını alacaksın sonrasında yeni başlangıçlar var. canım. sıra surrenderde onaada bakıorm şmdi

Teşekkürlerş anlayamadıklarım var. Ben sonuçta eşimle birleşecek miyim? Biz 70 günfür ayrıyıız. Bu 3 ay yada 6 ay süresine dahil mi? Eşim salı günü dava açacağını söyledi. Mahkemelik olacak mıyız? Eşim dengesiz evet, bir beni sevdiğini söyler, suçlar. Kendini düzeltmsi için vereceğim süre bu 6 aylık sürenin bitiminden sonra mı? O kadar bekleyecek miyim yani? Omu isteyecek benden bu süreyi ne zaman?

valla gayet ne bir fincan gördüm sanki herşey aslında önündeymiş sen seçim yapıomuşsun da kafanı karıştıran biri seninlee tam o onda konuşuyormuş gibi bu bi arkadaşta olabilir ama dengesiz biraz,sen ona atam olarak sert davranmamışssın gbi de duruyor,ters tarafını bilmiiyor yani bilse daha özenli olur gibi ama uzun süre bunu yapman gerek düzelmesi için iyice bi anlaması gerek kararlılığını,eğer bunuda yaptıktan sonra şüphen olursa sana diebilirim ki net ol arkanda bırak bu kişiyi.bunun dışında herşey ayağına serilmiş resmen senden beklenen seçimlerini hür iradenle yapıp karar değiştirmeden ilerlemen,içine kapanık gbi de duruyorsun bu enerji sende ağırlık yyapmış yani içini tam olrak dışa vvurman lazım sanatla bi uğraşın var mı bilmiyorum ama kendine ilerleyceğin ufaktan başlayan hedefler koy bi başvuru sonucu temiz kağıdın geliyor sana dikkat et etrafında sanki hayatını bilip içten içe kıskanan çok sosyal bi kız var gibi tam olarak bu düşman diyemem aama bu huyunu göz ardı etme.tatiller temiz yollar uçurum ve deniz kenarı var en bunaladığın dönem aslında senin en rahat dönemn bence çünkü bu sorundan sonra çok ufak bir şey fikrini değiştirecek temiz bi sayfan olacak. böyle yorumladım :)

saol canım ağzına sağlık. allah razı olsun.

zayıf ince belli bir bayan var ve bu bayanın arkasında çok sevdiği ona karşı sadık olan bir dostu yalnız bu kişi her kimse sana bu son zamanlarda aklına koyduğun kafana taktığın bir şeyle alakalı bir uyarıda bulunacak yada bulunmuş. içinden geçirdiğin bu şeyi yapmaman gerektiğini sanki bunun sonuçlarının hayırlı olmayacağını anlatmak istemiş... ve bunun ardından büyük bir boşluğa düşeceksin kendi içinde baş başa kalacaksın düşüncelerinle.. birlikte olduğun ya da gönlündeki insanla yüz yüze gelmişsin ikinizin de yüzleri birbirine bakıyor düşünceleriniz aynı gibi sanki. yalnız bu az önce dediğim kişiyle alakalı bu kişi sanki bu insanla ilgili sana bir uyarı ya da bazı şeyleri görmen için bir şeyler söylemiş. ama onun tarafında böyle bir durum yok. yaşadığın o boşlukların ardından ikinizde bir mesafe koymuşsunuz ve kimseyi dinlemez bir haldesiniz. baş başasınız yani.. belli belirsiz gitmek istediğin ama kısa mesafede yerler var netleşmemiş tabi bunlar sende sadece düşüncendeler. bir 8 rakamı gördüm artık neyi ifade eder bu bilemiyorum elinden tuttuğun birisi var sanki bir yere götürmek ister gibisin "hadi şuraya gidiyoruz, hadi bunu yapıyoruz" yanındaki her kimse büyük bir keyifle seninle gelecek. seninle paylaşacak gitmek yapmak istediğin şeyi. seni düşünen biri var canım böyle ellerini başının altına almış kara kara seni düşünüyor. düşünceleri seninle ilgili yanında gördüğüm hemen bir kalp var ve bu kişi kısmetli biri muratlı biri. sevmediğin bir insanla alakalı bir haber alacaksın sırtını döndüğün biriyle ilgili.

ben yorum yapıyorum fakat yaşadığın hayat senin yaşadıklarınla yazdıklarımı aşağı yukarı sen karıştıracaksın tutar ya da tutmaz gördüklerim hissettiklerim bunlardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…