- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
şöyle diyeyimm sana kısa baktım fazla didiklemedim ama etraf yüzünden biraz bunalmışsın ve bu bunalım büyümüş korku ve takıntıya dönmüş bunu yapma yanlış bu. sanki daha güçlü ama minyon biriymşsin gibi geldi bana,aceleciliği bırakıp ve dedikodulara kulaklarını tıkarsan kendini daha iyi bulursun zorlama kendini yapma bunu,sana haberler anahatar para ve bir teklif gelecek ama önce sağlığın biraz kilo al uykuna dikkat et ve yeni şeylerle uğraş bunu yaptığında daha rahatlayacaksın eminim ve şunu unutma '' küçük insanlara cevap verirsen büyürler.'' büyütme kulağını tıka hiç bi laf etme günü geldiğinde yaptıklarındana utanıp yanına bile gelemeyecekler ben öyle hissediyorum. okul yaa daa küçük bir uğraşta yarım bıraktığın iş neyse tamamla.balıketli çok güleç isminde n olan bi kadın var onun sana yardımı olacak 2 ay mı diyim 2 hafta mı böyle eli kulağında bi vakti kalmş hafiften esmer biri. söyleceklerim bu kadar. alllaha emanet ol.
ben beyaz tenli kızıl saçlıyım o ise koyu tenli esmer. şuanda ayrıyız birlikte değiliz
jado bana fal iskambil acarmısın acaba ben beyaz o kumral
kahve falımı yüklücem bakarsan açarım canım :)
jado bu gece topik hareketli olacak.
Eki Görüntüle 527310 Eki Görüntüle 527308 Eki Görüntüle 527309 Eki Görüntüle 527307
daria slm bana da bakar mısın rica etsem..
tşk ler
jado benim içinde fal açar mısın ? ikimizde kumralız. ben daha koyu tenliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?