- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
canım bir sıkıntın yok icinde sıkıntı yaptığın şeyler yok ama kafanı kurcalayan cok az canını sıkan birkac birşey var iki kişi gördüm karşı karşıya gelmişler bir konuşma halindeler ikiside zayıf uzun boylu birisi sanki birde bir öpücük gördüm :)) sen birinden bir haber alıcaksın yüreğin ağzına gelicek korkucaksın biraz gelinliğinin arkasını duvağını uzun mu düşünüyorsun burda gelin ve damat var aşk dolu bakmışlar gelinin gelinliğinin arkası okadar uzun ki cok güzel cıkmışlar damatta geline öyle güzel bakıyor ki aşk dolu gözleri bukadar canım gördklerim
jado bana fal iskambil acarmısın acaba ben beyaz o kumral
peşin peşin açayım sizinkileri :)
aşk ve sevgi kartları bir arada açıldı. bi gelişme var mı? erkekte hala bi bencillik, kendini düşünme var. bedenleriniz yan yana çıktı. kalpleriniz arasında da teklif kartı var. umarım düzelir aranız fallardaki gibi
hahaha . o kalp ve sevgi bana aittir. adam kendi kendine bişeyler yapıyor ama hala anlamıyorum. istemem yan cebime koy mu diyor yoksa bu. ahh bi çözsem .tık yok. aşk ve sevgi kartları kimin tarafında çıktı.
sözümü aldım nasılsa açıyorum seninkini de, yorumunu bekliyorum canım
esmer bir erkek çıktı seni özleyen. o giden esmer pişman mı oldu yoksa?
falın çok karışık çıktı kim kiminle belli değil :s senin kalp kumralda. kumral çocuğun yanında esmer bir kızın kalbi var ikinizin ilişkisini engelleyen. o kız aklını karıştırmış sanırım, ama kız da ikili oynuyo iki kişiyle aynı anda görüşüyo. bu nedir ya böyle
ya da şu yönden de yorum yapabilirim. o kızın yanındaki diğer çocuk esmer bi erkek. senin kalbinin de yanında aynı zamanda. ya sen iki kişi arasında kalmışsın. ya da o esmer kız iki kişi arasında kalmış. diğer kızın senin falında ne işi var bilmiyorum
özetleyim çok karıştı. senin gönlün kumralda ama esmer birinde daha olabilir. karmaşadasın. kumral çocuğun yanında esmer bir kız var. bu kız da senin yanında çıkan esmer çocukla ilgili olan brisi. umarım anlatabilmişimdir
kartları keserken çıktı yine :)
kız o kadarcık mı yorumun azıcık bakmışın yaben de daha yazcan diye bekliyorum bitince bitii yaz falın sonuna olur mu hep düzenleye düzenleye yazıyosun ya bekliyorum öylece :)
kartları keserken çıktı yine :)
kız o kadarcık mı yorumun azıcık bakmışın yaben de daha yazcan diye bekliyorum bitince bitii yaz falın sonuna olur mu hep düzenleye düzenleye yazıyosun ya bekliyorum öylece :)
bu sefer pek bişey göremedim. için çok temiz çıkmış. yalnız yollarda karışıklık var. yine işlerin çok yoğun sanırım. arı gibi birşeyler var. sürekli birileri uçuyor. resmen havalanmışlar. küçük küçük göz yaşları var ama bu sefer çok değil. hanenin bir tarafı biraz bulanmış. tabağı tam dökmemişsin belkide ondandır.
fal için teşekkür ederim canım
şu sıralar aileye düşkünlük söz konusu. aile içindeki bağlar daha fazla kuvvetlenecek. kartlarınız ayrı yerlerde çıktı, ayrılığınızı gösteriyor sanırım bu. ama erkekten yana özlem kartı çıktı. mesafeden sıkılmış sanırım sana bir teklifle gelebilir. sen resmiyet istiyorsun bu kişiyle. dertlerini paylaştığın kumral bir bayan var. bu bayan erkeğin de arkadaşıysa eğer bu teklif konusunda erkeğe yardım edebilir. umarım barışırsınız
baya salladım ama dökülmedi tabaktakiler öylece kaldı :)
keserken çıkanların özel bi anlamı yok yorum yazıyorum ya kız. fazlası olsa yazarım zaten
şu adamı döveyim değil mi. bazıları bundan anlıyor. belki aklı başına gelir.
bugün kahve yorumlamıyorum canım kafam bi milyon :) daha sonra bakarım olur mu
ben kaçıyorum artık kızlar yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın mutlu bir sabaha uyanırsınız umarım
Eki Görüntüle 527310 Eki Görüntüle 527308 Eki Görüntüle 527309 Eki Görüntüle 527307
slm bana da bakar mısın rica etsem..
tşk ler
Arkadasim rica etsem benim falimada bakarmisin lutfen simdiden tesekkur ederim Eki Görüntüle 526725 Eki Görüntüle 526726 Eki Görüntüle 526727 Eki Görüntüle 526728 Eki Görüntüle 526729 Eki Görüntüle 526730 Eki Görüntüle 526731 Eki Görüntüle 526732 Eki Görüntüle 526733 Eki Görüntüle 526734 Eki Görüntüle 526735
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?