Bu da benim fal topiğim olsun :)

Jadaloz ellerinden öper eğer bugün bakabilirsen ben birde iskambil istiyorum ya
ben:kumral
sevgilim:beyaz

ana da iskambil baksan ne iyi olur hani faldan anlamıyorum hiç hem de ama yüklediğinde gördüğümü söylesem gördüğüm anladığım kadarı ile olmaz mı

ana da iskambil baksan ne iyi olur hani faldan anlamıyorum hiç hem de ama yüklediğinde gördüğümü söylesem gördüğüm anladığım kadarı ile olmaz mı

bilmen önemli değil bakman önemli :) biz de biliyoruz diye bakmıyoruz zaten canım, hepimiz atıyoruz :)
yüklücem birazdan fotoları

ben çift görmesem de hevesleniyorum kız
giy giy çıkar gelinlikleri şimdiden beğen

bir model var bakalım kafamda hayırlısı ahhahaha ama sizlere ön bilgi dantelli ve türbanlı gelinlikler diğerlerine göre daha pahalıdır arkadaşlar:dipnotttt

bilmen önemli değil bakman önemli :) biz de biliyoruz diye bakmıyoruz zaten canım, hepimiz atıyoruz :)
yüklücem birazdan fotoları

tamam o zaman bakmam önemliyse madem bakıpta söyleyeceğim yani :) artık attı mı dersin baktı mı söyledi mi bilmem

bir model var bakalım kafamda hayırlısı ahhahaha ama sizlere ön bilgi dantelli ve türbanlı gelinlikler diğerlerine göre daha pahalıdır arkadaşlar:dipnotttt

dantelli hiç düşünmedim ama beğenirsem de yapacak bişey yok alacak mecbur eşim, türbanlı zaten bana göre değil gayet açık bir bayanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…