Bu da benim fal topiğim olsun :)

ceylın banada bak lütfen zor bır donemden geçıyorum lütfen

Bi haftadır falıma bakan olmadı olsaydı bende bakicaktim ama malesef neyse sanssizim hangi sayfaya yazsam zaten devamı gelmedi neyse canınız sagolsun:)

burda genelde kimden fal istiyorsan onun falına bakıyorsun sonra o sana bakıyor. fal bakmasını istediğin kişinin falına bakıp altına sen de bana bakar mısın dersen bakarlar.

ceylın banada bak lütfen zor bır donemden geçıyorum lütfen

jadobana bakarmısın şimdi dışarıya cıkıyorum gezmeye gidicem gelince falını koyarsan eger bende sennkne bakıcam canım nolur benmkne bir göz atın

fal bakmyi bilmiyorum karsiligin da baska bisey yapsam olur mu... sevgilimle ayrildik 4 hafta oldu artik hic aramiyor sormuyor canim cok yaniyo bana yine donecek mi aceba bakabilirmisin jado cum lütfen biraz cok oluyorum farkindayim ama bakarsan en azindan bol bol dua ederim senin icin... ikimiz de esmer o biraz daha esmer(

burda genelde kimden fal istiyorsan onun falına bakıyorsun sonra o sana bakıyor. fal bakmasını istediğin kişinin falına bakıp altına sen de bana bakar mısın dersen bakarlar.

Canim banada iskambil acarmisin bende falına bakarım yada tarot ne olur

Son düzenleme:
yine mi yaa olamaz ben nezaman falımı koysam kimse bakmıyor arkadaş ya bana neden kimse bakmıyorr ((

içinde yüreğinde bir sızı var atmışsın içine derinlere.. uzun bir süre kapanacağa benzemiyor.. "z" harfli biri bayanda olabilir bayda bu kişi ile kısa bir yolculuk bir buluşma bir birleşme olacak yada şöyle söyleyeyim bu kişi ile gittiğin bir yerde karşılaşacaksın bir kucaklaşma gördüm çünkü birde "1" rakamın çıkmış artık 1 gün mü 1 ay mı 1.. bilemeyeceğim.. biri var canım aklında fakat bu kişi etrafında insanlar var sen sanki ulaşmak ister gibisin onun yanında olmak ister gibi ama şimdilik sadece o kişiye uzaktan bakabiliyorsun. bu kişinin aslında yüzü sana dönük fakat dediğim gibi etrafında insanlar var sanki onu tutan bir sebep bir neden var gibi.sanki senden yana olduğunda yada sana geldiğinde ona sırtını dönecek bir kişi var. zaman zaman içinde yaşadıklarınla alakalı dalgalanmalar yaşıyorsun bir anda parlayıp bir anda duruluyorsun. yüz yüze geleceğin bir olayla karşılaşacaksın bu bir erkek yani karşındaki erkek birbirinize bakmışsınız fakat sen aniden bir sinirlenme yaşayacaksın.o kişiye karşı olabilir yada konuştuğunuz şeyle alakalı olabilir. fikir ayrılığı gibi senin aklında kalbinden geçenler başka şeyler o kişinin başka şeyler. bu ikili görüşme sonrasında tekrar bir araya geliyorsunuz bu kişi ile. bu kişinin aklında sen varsın seninle ilgili güzel düşünceleri var ve bu kez düşünceleriniz bir çıkmış beraber düşünmeye karar vermiş birbirinize adım atmışsınız. bu aralar maddi durumunla ilgili bir sıkıntı yaşıyor musun bilmiyorum ama para ile ilgili sıkıntılar var. yada yapmak istediğin almak istediğin birşey var bu yüzden "a-v" harfi bu kişi ile birlikte bu sıkıntını paylaşacaksın. canım yine "a-v" harfleri gördüm az öncede gördüm ikisi yan yana ne anlama geliyor bu harfler sende ne ifade ediyor bilmiyorum yakının arkadaşın sen vs vs.. bu kişinin sana bir iyiliği bir yardımı dokunacak.

bu kadar gördüklerim yorumlayabildiklerim :) bende birazdan resimlerimi atacağım bana da bakar mısın ?

jadoo gelince banada iskambil bakarmısınn birde birazdan sevgilimin niyetine kahve icicem onuda yorumlarsan cok mutlu olurum
ben:kumral
sevgilim:beyaz
sende içtiğinde koy bakarım anca bugün musait olabildim girdim bende :)

iskambil baktıracaktım. ben ve o kumralız. ben biraz daha koyu tenliyim. kahve falı yüklersen yorum yaparım .

güçleneceğin bir döneme giriyorsun canım.Bir erkek var.Oda çok güçlü duruyor.Karşılıklı zıtlaşmalar meydana gelmiş.O sana,sen ona doğru adım atıyorsun.O kendinden çok emin birisi ve bir erkek olduğu için senden daha dayanıklı bir konuda anlaşmazlıklar olmuş ve seni kendine çekecek.Ona yenik düşeceksin yine.Ama karşısında güçlü duruyorsun hem mantık hem duygusallık katmışsın konuşmalarına.Aranızda bir çekim var.Gideceğin kısa ve uzun yollar var bir tanesi özellikle çok ferah aşk yolu diyebilirim.Aşk adına bir şeyler istemişsin ve bu yolda ona gidiyorsun.Yanında aşk var Mutluluk bekliyorsun senden çok uzakta değil.....
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...rumlarinizi-bekliyorumm-171.html#post26884833 bak ben buraya yükledim fotoğraflar küçük boyutunu değiştiiyorum ama üstüne tıklayıp fakınca büyüyor sayfayıda büyütünce falan büyüyor baya foto : gerçi şekiller belli ama ben sevgilim niyetine içtim 3-5 yorum yaparsan sevinirim

Canim banada iskambil acarmisin bende falına bakarım yada tarot ne olur

birazdan fincan fotolarımı yüklücem. baktığında altına tenlerinizi yazarsan iskambil aşk falı açarım canım. aynı ten rengine sahipseniz hanginiz daha açık onu da yazman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…