kafana taktıgın iki problemin var canım artık patlama noktasına gelmişsin sanki cok büyütmüşsün sorun neyse birde 2 tane uzun yolun var canım birde ne gördüm biliyomusun canım boğa gibi bişey gördüm bu dana ya benziyor daha cok bunu şu seklde yorumlayabilirim kurban bayramı geliyor bayramda danamı kesiceksiniz ortak olarak danaya mı girdiniz yada bir adamdan bir laf işitceksin dananın ayakları kalkmış haffden oyüzden öyle dedim gitmeyi düşündüğüm 3 tane taha yer var ama sadece düşünüyosun bu yerler net değil henüz bir de büyük bir kısmetin var canım cok güzel bir balık cıkmış ama bu balıgın yarısı yok işte bunu bilemedm bukadar canım gördklerim :) sende bana bak bakıcaktım deidn :)
Bi haftadır falıma bakan olmadı olsaydı bende bakicaktim ama malesef neyse sanssizim hangi sayfaya yazsam zaten devamı gelmedi neyse canınız sagolsun:)
kafana taktıgın iki problemin var canım artık patlama noktasına gelmişsin sanki cok büyütmüşsün sorun neyse birde 2 tane uzun yolun var canım birde ne gördüm biliyomusun canım boğa gibi bişey gördüm bu dana ya benziyor daha cok bunu şu seklde yorumlayabilirim kurban bayramı geliyor bayramda danamı kesiceksiniz ortak olarak danaya mı girdiniz yada bir adamdan bir laf işitceksin dananın ayakları kalkmış haffden oyüzden öyle dedim gitmeyi düşündüğüm 3 tane taha yer var ama sadece düşünüyosun bu yerler net değil henüz bir de büyük bir kısmetin var canım cok güzel bir balık cıkmış ama bu balıgın yarısı yok işte bunu bilemedm bukadar canım gördklerim :) sende bana bak bakıcaktım deidn :)
tamam canım. sonra bakarsın. peki iskambil açacak zamanın var mı şimdi.
kafana taktıgın iki problemin var canım artık patlama noktasına gelmişsin sanki cok büyütmüşsün sorun neyse birde 2 tane uzun yolun var canım birde ne gördüm biliyomusun canım boğa gibi bişey gördüm bu dana ya benziyor daha cok bunu şu seklde yorumlayabilirim kurban bayramı geliyor bayramda danamı kesiceksiniz ortak olarak danaya mı girdiniz yada bir adamdan bir laf işitceksin dananın ayakları kalkmış haffden oyüzden öyle dedim gitmeyi düşündüğüm 3 tane taha yer var ama sadece düşünüyosun bu yerler net değil henüz bir de büyük bir kısmetin var canım cok güzel bir balık cıkmış ama bu balıgın yarısı yok işte bunu bilemedm bukadar canım gördklerim :) sende bana bak bakıcaktım deidn :)[/QUOTE
Sağol Canim tabi bakarım
burda genelde kimden fal istiyorsan onun falına bakıyorsun sonra o sana bakıyor. fal bakmasını istediğin kişinin falına bakıp altına sen de bana bakar mısın dersen bakarlar.
yine mi yaa olamaz ben nezaman falımı koysam kimse bakmıyor arkadaş ya bana neden kimse bakmıyorr((
Göremedimki kusurabakma at yine resim
Göremedimki kusurabakma at yine resim
Eki Görüntüle 531156 Eki Görüntüle 531155 Eki Görüntüle 531154 Eki Görüntüle 531152 Eki Görüntüle 531151 Eki Görüntüle 531150 Eki Görüntüle 531149 Eki Görüntüle 531148 Eki Görüntüle 531147 Eki Görüntüle 531146 Eki Görüntüle 531144 Eki Görüntüle 531158 kızlar benim falım bu falıma bkarsanız cok memnun olurum umarım bakan cıkar falıma bakanın bende falına bakıcam ama uzun ve düzgün bir fal istyorum lütfennnnn :)))) kahve falına ebeydir baktırmıyordum
Canim banada iskambil acarmisin bende falına bakarım yada tarot ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?