yarına kalmasın fal. ben yine kafama göre alayım ten renklerinizi bir dahaki sefere baktığımızda hanginizin daha açık olduğunu yazarsan daha iyi olur açılım için
pek görüşemiyorsunuz sanırım. özlem kartı çıktı aranızda. ayrıca görüşmeyi o kadar çok istiyorsunuz ki 3 tane görüşme kartı çıktı :) ikinizden yana da var görüşme isteği. biraz daha zamanı var bu görüşmenin, ama sonu harika görünüyor. seni mutlu edecek olaylar yaşayacaksınız. senin ailen veya akrabalarından bir bayan var kumral. sana bazı yorumlar yapıyor. bilemedim iyi niyetli mi kötü niyetli mi.
Eki Görüntüle 531156 Eki Görüntüle 531155 Eki Görüntüle 531154 Eki Görüntüle 531152 Eki Görüntüle 531151 Eki Görüntüle 531150 Eki Görüntüle 531149 Eki Görüntüle 531148 Eki Görüntüle 531147 Eki Görüntüle 531146 Eki Görüntüle 531144 Eki Görüntüle 531158 kızlar benim falım bu falıma bkarsanız cok memnun olurum umarım bakan cıkar falıma bakanın bende falına bakıcam ama uzun ve düzgün bir fal istyorum lütfennnnn :)))) kahve falına ebeydir baktırmıyordum
Esmer bir erkek var.bu kişiye bir haber geliyor . haber kumral kadınla ilgili .Adam şaşkın çıkmış. Kısa engelsiz aydınlık bir yolun var.Yola 2 kişiyle birlikte çıkıyorsun. 2 vakte kadar koyu renk saçlı kumral bir kadınla esmer bir erkek konuşması var. S yada Z harifinde toparlak burunlu bir adam var. yüz hatları çok belirgin. Yaşı büyük birisi bu kişi. yaşını bilmiyorum .Baban olabilir. Çok baskın çıkmış. Seninle bir konuşması var. Sanki kızıyor gibi. C harfi görüyorum. Neyle ilgili tam anlayamadım. Aklın çok karışık. Gelen giden çok fazla. Sanki kalabalık bir ortamdasın. Kumral bir adam var. adam sanki bir kadını sırtında taşıyor gibi. Kadın adama yük olmuş gibi gözüküyor. Bunları görebildim canım.
sağol canım agzına yüreğine sağlıkk :))
bildiğim şeyler var mı canım ? biraz acemiyim. rica ederim. :)
canım eski sözlüm esmer eger dediğin esmer kişi esvgi sözlümse birde kumral koyu saclı bir kız var dedin ya buda onun şimdiki cıktığı kızı tarif ettin gbi oldu bildiklerin bunlar canım ama benim fallrımda neden cıkıyorlar onu anlamadım hala bilmesen bile acemi olsan bile benim icin ugrasmıssın canım ya teşkkrederim genede :)
bu kişileri aklına takmış olabilirsin. belki o kişiyi unutamamışsındır ya da onlarla ilgili bir şeyler duyacak olabilirsin.
evet olabilir canım aman duymiyim ya eski sözlümle yaptıklarıyla ilgili bişey duymak istemiyorum cehenneme kadar yolu var ne yaparsa yapsın tienen le jado kacta gelicek acaba birileri daha baksın benim falıma :)))
evet olabilir canım aman duymiyim ya eski sözlümle yaptıklarıyla ilgili bişey duymak istemiyorum cehenneme kadar yolu var ne yaparsa yapsın tienen le jado kacta gelicek acaba birileri daha baksın benim falıma :)))
benim falıma da yorum yapar mısın ?
Eki Görüntüle 531244 Eki Görüntüle 531246 Eki Görüntüle 531247 Eki Görüntüle 531245 Eki Görüntüle 531234 Eki Görüntüle 531236 Eki Görüntüle 531237 Eki Görüntüle 531242 Eki Görüntüle 531238 Eki Görüntüle 531239 Eki Görüntüle 531240 Eki Görüntüle 531241 Eki Görüntüle 531243 Eki Görüntüle 531232
canım falında bir m harfi gördüm birde iki kişi karşıklı bir konuşma halindeler icin sıkılmış biraz sıkıntı etmişsin birşeyleri canım ben ayrı 2 kişi daha gördüm dudak dudağa cıkmışlar böle bir bayan ve bir adam öpüşüyor gbi cıkmış birde sen birine sırtını dönmüşsün sanki o her kimse oda sana dönmüş sırtını artık falın cok karışık cıkmış canım ama bir balığın var nasip demek bu o karkaşanın o sıkıntılarının arasında gelicek bu balık ama engelliyenler var gibi birde c harfli biriyle bir telefon konuşması yapcaksın canım bukadar
jado falımı yüklemiştim. Falıma yorum yapar mısın. Senden birde iskambil istiyorum. Ben ve o kumral. Ben daha koyu tenliyim.
canım bugün fal için ayıracak zamanım olmadı pek, yoğun bi akşam geçirdim. bi bakıp kaçayım dedim baktım kaçıyorum hafta sonu burdayım bu kez. bakarım müsait olduğumda
Arkadasim rica etsem benim falimada bakarmisin lutfen simdiden tesekkur ederim Eki Görüntüle 526725 Eki Görüntüle 526726 Eki Görüntüle 526727 Eki Görüntüle 526728 Eki Görüntüle 526729 Eki Görüntüle 526730 Eki Görüntüle 526731 Eki Görüntüle 526732 Eki Görüntüle 526733 Eki Görüntüle 526734 Eki Görüntüle 526735
Bi haftadır falıma bakan olmadı olsaydı bende bakicaktim ama malesef neyse sanssizim hangi sayfaya yazsam zaten devamı gelmedi neyse canınız sagolsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?