Bu da benim fal topiğim olsun :)

jadoo bekliyorum. ben ve o kumralız. ben biraz daha koyu tenliyim. kahve falı yüklersen yorum yaparım .

kızlar bu aralar çok yoğunum pek giremiyorum. söz verdiklerimin fallarına bakıcam sadece. onların dışında kahve falımı yorumlayanlara iskambil açarım

teşekkür ederim canım. ayyy çok sevindim pek bir mutlu oldum senin falına bakıyorum az bir işim var kurabiye yaptım da :) bakıcam birazdan geliyorum

jadoo bekliyorum. ben ve o kumralız. ben biraz daha koyu tenliyim. kahve falı yüklersen yorum yaparım .

aile içinde bir bağlılık kenetlenme görünüyor. sen erkekten bir teklif bekliyorsun ona yakın olmaya çalışıyorsun ama o pek ilgilenmiyor. yine kafanı karıştırmışlar senin sanırım. bi ara mesafe koymuştun sanki. baya özlemişsin onu. onun yanında aile kartı çıkmış muhtemelen kendi ailesidir. ailenn yanında başka kart yok nedn çıkmış bilemedim

jadoo gelince banada iskambil bakarmısınn birde birazdan sevgilimin niyetine kahve icicem onuda yorumlarsan cok mutlu olurum
ben:kumral
sevgilim:beyaz
sende içtiğinde koy bakarım anca bugün musait olabildim girdim bende :)

koydum canm :) iskambilini açayım da kahve için söz vermeyim. bakmaya çalışıcam canım :)

görüşemiyorsunuz sanırım yine. görüşme ve yakınlaşma kartları çıktı. özlem çekiyorsunuz bu yüzden. onun kalbi senin yanında seninki onun. uzakta olsanız da her saniye birbirinizin aklındasınız. erkekten yana daha fazla görüşme isteği var. esmer bir bayanla paylaşmış sana olan özlemini. bu kişi snein arkadaşın sanırım. senin de yakınında çıkmış. biraz daha zamanınız var ondan sonra birliktesiniz :) o esmer bayanla çok yakın çıkmışsınız sevdiğin biri sanırm. bu kadar canım

Son düzenleme:

dileğin akıyor bu dilekte beyaz tenli koyu saçlı bir kız var.zayıf bir vücuda sahip sanki.Bir erkeğe doğru dönmüş ondan bir sürü beklentisi var.Erkekte ondan belki biraz daha açık tende olabilir bütünleşmiş gözüküyorlar.Dileğinin içinde bu iki kişinin istekleri birliktelikleri gözüküyor ve mutluluk var.Olacak bir dilek dilemişsin :))) Nişanlının bir takım sorunları var yada olacak ve sana yansıyacak bu durum.Ama abartılacak bir sıkıntı değil çünkü sen kollarını açmış havalarda uçuyorsun.Ayak ucunda da o var.dibinden ayrılmıyor yani Evde isminde S harfi geçen birisi var bu kişi seni çok seviyor.Sanki çok ayrı kalıyorsun o kişiyle ve 5 ay gibi bir süre sonra dahada ayrılacaksınız bu ona büyük bir sıkıntı vermiş.Ama bu ayrılık kötü bir ayrılık değil yeni bir şeylerin başlangıcı.seni güzel günler bekliyor.Kocaman bir deven var sana para geliyo yakında güle güle harca onun dısında baska bisi göremedim gayet temiz yani sen mutlusun mutluluk kaynağın var gayette sağlam bir kaynak

Yine aklının bir köşesi çok karışık diğer tarafı ise çok net çıkmış. Ada gidi bir yer görüyorum. Deniz kıyısı gibi. Orda birisini bekleyen biri var. yine 2 tane kalp var. havalanmışlar. Birbirlerini takip ediyorlar sanki. Toplu , minyon tipli bir kadın var. bir yere havalanmış gidiyor. Aklının karışık olduğu tarafta yolların var. yolunun birisinde 2 kumral kişi var. karşılıklı olumlu bir konuşma var. balık gibi kumral , fiziği düzgün bir adam var. birisine haber getiriyor. Tabakta N harfinde bir kadın var. birisine elini uzatıyor sanki. Bir şeyler söylüyor. Karşıdaki de şaşkın bir şekilde kadının uzattığı ele bakıyor. Bu iki kişinin altı çok aydınlık çıkmış. Olumlu bir şeyler olacak hayatında. Her şey gönlünce olsun canım.

teşekkür ederim canım. belki ailesi ona yine engel oluyordur. yanında duruyorlardır. zaten hiç umudum kalmadı. beyfendiyi kendi haline bıktım. gerçektende insanlara değer verince kıymet bilmiyorlarmış. bunu biliyordum daha da iyi anladım.

Son düzenleme:

aynen canım doğru çıktı valllaaaaaaaaa <3 çok teşekkür ederim yaa :))

Sana atılan iki adım var. İki ayrı kişi sanırım bunlar. Biri senin iyiliğine atılan bir adım diğeri seni mutlu etmeyecek bir adım. İkinci adımda a harfi gördüm. Güvendiğin biri olabilir.
Biri var sırtını ona dayamışsın. Erkek sanırım bu. Çok temiz yüzlü biri. Seni koruyan kollayan arka çıkan birisi. Hayallerinde o kadar güzelsin ki, aşık mı ki sana bu kişi :) senin aklında bi yol var. Ani karar verebilirsin bu yola gitmeye. Önü gayet aydınlık görünüyor.
Bacaklarından rahatsızlığı olan biri var mı çevrende. Bacak ağrısı çekiyor olabilir ya da ne bileyim öyle şeyler. Çok yalnız ve mutsuz görünüyor.
Konu ne bilemiyorum ama çok sağlam şeyler başaracaksın. Mesela bir adım atacaksan bu adımın gerçekten sağlam temellere dayalı olacak. Bi işe gireceksen senin için çok güzel olacak. Her ne yapacaksan bu şey senin içiin mükemmel görünüyor ve 5 vakti var bu şeyin.
Elinde hediyesiyle sana gelen biri var. Senin aklında e harfli birini gördüm. Düşüncelerin çok temiz çıkmış ama kendin umutsz gibisin.
Hane dışından evinize gelenler var. Belki bayram içindir. Bir kalabalık görünüyor. Unutulmuş biri var, sizden haber bekliyor belki de sadece senden.
Bu kadar görebildim canım

kocaman bir kalp görüyorum. kalbin üzrinde esmer bir erkek var. birisine sırtını dönmüş oturuyor. esmer erkeğin arkasından birisi dolanmış ona doğru bakıyor. Adamın arkası çok aydınlık çıkmış. iyi biri bu kişi. yine 3 lü konuşmalar var. yine yolların var. yolun birinin başında yine esmer bir adam var. birisine tepeden bakıyor.sanki birisini bekliyor gibi. bunları görebildim canım. her şey gönlünce olsun.

teşekkür ederim canım :)
s değil de ş harfi var babamda, 5 ay ayrı kalmış olcaz 15 tatile kadar :) dayanamıyor kızına :)
gelsin gelsin paraya hayır demem

s değil de ş harfi var babamda, 5 ay ayrı kalmış olcaz 15 tatile kadar :) dayanamıyor kızına :)
gelsin gelsin paraya hayır demem

o ş benim babamdada var ya oy yerim kızı değerlidir tabii onun için :)

Teşekkürler, eşim hariç herkes esmer bana ilgisi olduğunu bildiklerim ama eşim değil. Bu eşim değil anlaşılan.

kayınvalidemle kayınbabam mı konuşuyor ki beni tabi böyle akıllı güzel gelinleri var ne diyecekler daha
n harfi bende var, bakalım görelim olumlu olayları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…