ben:kumral
sevgilim:beyaz
jado ben ve o kumral. ben biraz daha koyuyum. falını yükle bakayım.
aşkta sorunlar çıktı keserken. bu sorunlar çok küçümsenecek şeyler değil, baya büyük görünüyor. bedenlerinizin arasında mesafe kartı çıktı ama diğer kartlar gayet güzel çıktı yine. erkeğin kalbi senin yanında çıktı. duygusal bir yakınlaşma görünüyor ve yeniden birliktelik var. şu keserken çıkan sorunları aşmanız kolay olmayacak ama aşacaksınız diye yorumladım ben bu falı
çift taraflı mesafe kartları çıktı canım, uzakta mısınız siz hala birbirinizden
birinizin ailesinde bir sıkıntı var ama hanginizin bilemedim. kalpleriniz bir arada çıkmış bedenler birbirinden uzakta kalmış. sevginiz dolu dizgin mesafeleriniz de olmasa daha güzel yaşayacaksınız aşkınızı. sevgilin seni öyle bi özlemiş ki tahmin edemezsin
Dileğin neyse artık bir zaman durup sonradan ilerleyecek olur mu bilmem.Göz gibi bir şey çıkmış sanki birisinin nazarı olabilir.Birde sank böyle dalak veya kalp gibi değişik bir şey çıkmış bir organ gibi yani kendine dikkat et belki ne bileyim hastalık felan olabilir (Allah korusun tabi ).Başının ütüne omzuna çok yük almışsın çok şey düşünüyorsun sanırım.İki kişi var sanki seni kızdırmışlar ayakalrına ltında ezmek ister gibisin.Kabarık bir lebise giyiyor gibisin sanki düğüne felan gidecek olabilirsin.Birisie göre sen yüksektesin iş hayatı veya yaşantına göre bir kişi de sana doğru gelmeye senin yanına yükselmeye çalışyor sanki imreniyor belki de.Üç tane de yolun var gözüküyor.Dibi kabarık çıkmış böyle hop oturup kalkacağın bir haber alacaksın belki de.Ama çabuk geçecek bu haberin durumu az çıkmış çünkü kabarık.Aslanın ayağa kalkmış gibi bir şekil var güçlü bir döneme gireceksin.Seni düşünen yani sanki senin için skıntı çeken bir kadın var.S harfi var bir de o ne demek kimle alakalı bilemedim.Bu kadar anca çözebildim :)
Bİskambil bakarsan söyleyim şimdi ben beyaz tenliyim o da beyaz tenli
reddmars, orda mısın??
doğru valla canım 2 haftadır görüşmüyoruz bayramda görüşücezkıyamam ona ben daha çok özledimmm
senin falın;
Sen bu aralar feci duygusalsın ya böyle nişanlına karşı zaten çok iyi niyetlisin için dışın bir ona.Ama buluşmalarınızda hep güzel dakikalar geçiyor birbirinize cok aşıksınız.Nişanlında evlilik psikolojisi başlamış gözüküyorerkekler triplere girerler ya.Ama aşırı olmucak onda bu tripler çünkü evlenmeyi çok istiyor.İdeali hem istedği bir iş hemde aile kurmak. Uzun bir yolun cıkmıs yanında sevgili nisanlında olacak Sonra seni gelinlik gibi kloş etekli görrüyorum çok güzel Meyvesini toplayacaksın istediklerinin dileğinde oluyor yavaş yavaş olmaması için bir nede yok Dileğin içinde çift kalp çıkmış karşılıklı birbirini seven insan var
jadoloz bu falın falına baktım canım icini cok sıkmışsın icinde bir sıkıntı var birde korkmuşsun yüreğin ağzına gelmiş birşeyden ötürü senin falında oturan bir yaşlı gördüm bu kadın mı adam mı bilemedim daha cok bir adamı andırıyor gerci biraz kadınıda andırıyor sanki elinde bir bastonu var öyle brşey izliyor gbi oturmuş gitmek istediğin yerler var canım aklından biryerlere gtmeyi düşünmüşsün ama yollarının önünde engel var kapalı canımm birde sanki senin canın sıkılmış ya senden bir parca gitmiş gibi canından üzülmüşsün yani dileğin neyse o olucak cok hızlı bir şklde hemde canım bir at gördüm okadar güzelki şahlanmış artık gelicek cok güzel bir at bu muradın neyse gercekleşicek bukadar canım benim gördüklerim :) girdiğin zaman bana iskambl acarmısın ben beyaz o kumral
başım ağrıyor canım. yarın bakayım seninkine.
Bİskambil bakarsan söyleyim şimdi ben beyaz tenliyim o da beyaz tenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?