jadaloz bende eklesem banada bakarmısın uzun zamandır baktırmıyorum
Eki Görüntüle 532601 Eki Görüntüle 532602 Eki Görüntüle 532603 Eki Görüntüle 532604 Eki Görüntüle 532605 Eki Görüntüle 532606 Eki Görüntüle 532607
bakanlara iskambil açabilirim. yorumunuzun altına tenlerinizi yazmanz yeterli
benim falın yorumların için teşekkür ederim. bugün tienen de sende pek bir mutlu ettiniz beni :)
yaşadığın birşeyle alakalı neye kime küstün sen boynunu büktün içe doğru bir yönelmen olmuş. ama biri seni bu umutsuzluktan kurtaracak yada sen birinden bir yardım seni anlamasını bekliyorsun. canını sıkan bir kişiyle alakalı bir üstünlüğün söz konusu olacak. yüzünü güldürecek 2 kişi var bir tanesi gönlündeki kişi ona daha yakın çıkmışsın. gördüğüm şu ki biri kucağında bir bebekle çok mutlu yada bir bebek haberi ile çok sevinecek bunuda seninle paylaşacak yada bu olaya sen şahit olacaksın. bir anne ve bebek gördüm. fakat çok mutlu bu kişi her kimse. tek başına yola giden biri var yada yoldan gelecek biri var gittiği yada geldiği yerde güzel bir şekilde karşılanacak. biriyle karşılıklı bir görüşmen olacak bu 2 arkadaş gibi 2 bayan çıkmış çünkü çaylar kahveler koyu bir sohbet geçecek aranızda. birlikte olduğun biri varmı bilmiyorum ama sarılmış kucaklaşmışsınız ve sizi parmakla gösteren birileri var.
iskambilde istesem çok mu olurum ? müsait olursan.. ben kızıl beyaz tenli o esmer koyu tenli
ben kızıl beyaz tenli o esmer koyu tenli
Birisiyle arkasını dönecek sanki küsecek.Türbanlı birisi ile zayıf saçını topuz şeklinde yapan iki bayan konşuyorlar bir konu hakkında alevli alevli.Bu türbanlı kadın sanki diğer kadının diğer dertlerine kucak açıyor fikir veriyır.El sıkışan birileri var niçin dersen her şey olabilşr iş,ev vs.Sıkıntıları düşünceleri var snaki yarısından kurtulmuş diğer yarısından da yakında kurtulacak gibi.İki dileği mi vardı bilemedim ama bir dileği gerçekleşecek bir dieğri de gerçekleşen dileğe bağlı sanırım gerçekleşip gerçekleşmemesi yani.Kucağını açmış snaki her şeyi her sıkıntıyı kendi üstünde toplamış hepsini üstünden atıyor gibi.Saçı uzun zayıf arkasını dönmüş bir kadın var.Bir yere mi gitmek istiyordur nedir sadece bacak çıkmış istiyor ama kafasında netleşmemiş sanırım.Amatör olarak görebildiklerim bu kadar
İskambil fal istesem fazla mı olur fazla derssen de sadece iskambile bakabilir misin
senin daha ön planda olduğun bir ilişki bu. canım fazla kart kalmadı açılımda. ilişkiniz harika görünüyor. fiziksel çekiminiz çok fazla, birbirinizi çok seviyor ve birbirinize çok saygı duyuyorsunuz. gözünüz birbirinizden başkasını görmüyor. sen yanında olsa bile özleyenlerdensin. çok yoğun bir özlem çıkmış
teşekkür ederim canım yorumun için, nişanlımın falıydı demi bu :)
yazmamışsın tenlerinizi canım
teşekkür ederim canım. tarot yazmışım aklımdan (nereye gittiysem :))) iskambil diye değiştirdim. bakayım ama biraz işlerim var bilgisayarı kapatmadan bakar yazarım buraya
evet canım nişanlımın diye yüklemişsin ona baktım :)
ikimiz de beyaz tenliyiz o benden daha beyaz ama...
önceki sayfalarda benim falım da vardı o yüzden şaşırdım ama ikinci okuyuşumda aklıma geldi unutmuşum onun falını koyduğumu
aile içinde sorunlarınız var, çok küçük sorunlar değl kafana çok takılmış. sorunların çözülmesi için zamana ihtiyacınız var, çok kısa bir zaman değil ama sonunda düzelecek her şey. bu sorunlar ilişkinle ilgili mi bilemiyorum. bedenleriniz yan yana çıkmış. bir arada olamasanız bile bir aradaymışsınız gibisiniz sürekli birbirinizi düşünüyorsunuz. kalpleriniz arasında da teklif kartı çıkmış. güzel tekliflerle mutlu olursunuz umarım :)
canım benim cok teşekküredrim tabikide bakarım hemen bakıyorumiçinde yüreğinde bir sızı var atmışsın içine derinlere.. uzun bir süre kapanacağa benzemiyor.. "z" harfli biri bayanda olabilir bayda bu kişi ile kısa bir yolculuk bir buluşma bir birleşme olacak yada şöyle söyleyeyim bu kişi ile gittiğin bir yerde karşılaşacaksın bir kucaklaşma gördüm çünkü birde "1" rakamın çıkmış artık 1 gün mü 1 ay mı 1.. bilemeyeceğim.. biri var canım aklında fakat bu kişi etrafında insanlar var sen sanki ulaşmak ister gibisin onun yanında olmak ister gibi ama şimdilik sadece o kişiye uzaktan bakabiliyorsun. bu kişinin aslında yüzü sana dönük fakat dediğim gibi etrafında insanlar var sanki onu tutan bir sebep bir neden var gibi.sanki senden yana olduğunda yada sana geldiğinde ona sırtını dönecek bir kişi var. zaman zaman içinde yaşadıklarınla alakalı dalgalanmalar yaşıyorsun bir anda parlayıp bir anda duruluyorsun. yüz yüze geleceğin bir olayla karşılaşacaksın bu bir erkek yani karşındaki erkek birbirinize bakmışsınız fakat sen aniden bir sinirlenme yaşayacaksın.o kişiye karşı olabilir yada konuştuğunuz şeyle alakalı olabilir. fikir ayrılığı gibi senin aklında kalbinden geçenler başka şeyler o kişinin başka şeyler. bu ikili görüşme sonrasında tekrar bir araya geliyorsunuz bu kişi ile. bu kişinin aklında sen varsın seninle ilgili güzel düşünceleri var ve bu kez düşünceleriniz bir çıkmış beraber düşünmeye karar vermiş birbirinize adım atmışsınız. bu aralar maddi durumunla ilgili bir sıkıntı yaşıyor musun bilmiyorum ama para ile ilgili sıkıntılar var. yada yapmak istediğin almak istediğin birşey var bu yüzden "a-v" harfi bu kişi ile birlikte bu sıkıntını paylaşacaksın. canım yine "a-v" harfleri gördüm az öncede gördüm ikisi yan yana ne anlama geliyor bu harfler sende ne ifade ediyor bilmiyorum yakının arkadaşın sen vs vs.. bu kişinin sana bir iyiliği bir yardımı dokunacak.
bu kadar gördüklerim yorumlayabildiklerim :) bende birazdan resimlerimi atacağım bana da bakar mısın ?
Dertlerinin uçup gitmesine feraha kavuşmana az kalmış.Ya birisi senin elinden tutacak ayrdım edecek ya da sen birisine yardım edeceksin bir konuda.Elleri kaldırmış başını eğmiş dua eden birisi var.El ele tutuşmuş iki kişi var bir kadın da uzaktan bakıyor.Dileğinde egrçekleşecek bence.Bir tanecik yol gördüm.Bunlarda senin falında gördüklerim
teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?