Bu da benim fal topiğim olsun :)

benim falın yorumların için teşekkür ederim. bugün tienen de sende pek bir mutlu ettiniz beni :)

yaşadığın birşeyle alakalı neye kime küstün sen boynunu büktün içe doğru bir yönelmen olmuş. ama biri seni bu umutsuzluktan kurtaracak yada sen birinden bir yardım seni anlamasını bekliyorsun. canını sıkan bir kişiyle alakalı bir üstünlüğün söz konusu olacak. yüzünü güldürecek 2 kişi var bir tanesi gönlündeki kişi ona daha yakın çıkmışsın. gördüğüm şu ki biri kucağında bir bebekle çok mutlu yada bir bebek haberi ile çok sevinecek bunuda seninle paylaşacak yada bu olaya sen şahit olacaksın. bir anne ve bebek gördüm. fakat çok mutlu bu kişi her kimse. tek başına yola giden biri var yada yoldan gelecek biri var gittiği yada geldiği yerde güzel bir şekilde karşılanacak. biriyle karşılıklı bir görüşmen olacak bu 2 arkadaş gibi 2 bayan çıkmış çünkü çaylar kahveler koyu bir sohbet geçecek aranızda. birlikte olduğun biri varmı bilmiyorum ama sarılmış kucaklaşmışsınız ve sizi parmakla gösteren birileri var.

iskambilde istesem çok mu olurum ? müsait olursan.. ben kızıl beyaz tenli o esmer koyu tenli

Son düzenleme:

teşekkür ederim canm. nişanlıyım, genelde ilişkimiz beğenilir nişanlımın ev arkadaşıdır gösteren de :)
tarot bakmayı bilmiyorum canm iskambil açarım tenlerden :) ben de nişanlımın falına yorum istesem olur mu ki

Birisiyle arkasını dönecek sanki küsecek.Türbanlı birisi ile zayıf saçını topuz şeklinde yapan iki bayan konşuyorlar bir konu hakkında alevli alevli.Bu türbanlı kadın sanki diğer kadının diğer dertlerine kucak açıyor fikir veriyır.El sıkışan birileri var niçin dersen her şey olabilşr iş,ev vs.Sıkıntıları düşünceleri var snaki yarısından kurtulmuş diğer yarısından da yakında kurtulacak gibi.İki dileği mi vardı bilemedim ama bir dileği gerçekleşecek bir dieğri de gerçekleşen dileğe bağlı sanırım gerçekleşip gerçekleşmemesi yani.Kucağını açmış snaki her şeyi her sıkıntıyı kendi üstünde toplamış hepsini üstünden atıyor gibi.Saçı uzun zayıf arkasını dönmüş bir kadın var.Bir yere mi gitmek istiyordur nedir sadece bacak çıkmış istiyor ama kafasında netleşmemiş sanırım.Amatör olarak görebildiklerim bu kadar
İskambil fal istesem fazla mı olur fazla derssen de sadece iskambile bakabilir misin

ben kızıl beyaz tenli o esmer koyu tenli

senin daha ön planda olduğun bir ilişki bu. canım fazla kart kalmadı açılımda. ilişkiniz harika görünüyor. fiziksel çekiminiz çok fazla, birbirinizi çok seviyor ve birbirinize çok saygı duyuyorsunuz. gözünüz birbirinizden başkasını görmüyor. sen yanında olsa bile özleyenlerdensin. çok yoğun bir özlem çıkmış

teşekkür ederim canım yorumun için, nişanlımın falıydı demi bu :)
yazmamışsın tenlerinizi canım

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. tarot yazmışım aklımdan (nereye gittiysem :))) iskambil diye değiştirdim. bakayım ama biraz işlerim var bilgisayarı kapatmadan bakar yazarım buraya

teşekkür ederim canım yorumun için, nişanlımın falıydı demi bu :)
yazmamışsın tenlerinizi canım

evet canım nişanlımın diye yüklemişsin ona baktım :)
ikimiz de beyaz tenliyiz o benden daha beyaz ama...

evet canım nişanlımın diye yüklemişsin ona baktım :)
ikimiz de beyaz tenliyiz o benden daha beyaz ama...

önceki sayfalarda benim falım da vardı o yüzden şaşırdım ama ikinci okuyuşumda aklıma geldi unutmuşum onun falını koyduğumu

aile içinde sorunlarınız var, çok küçük sorunlar değl kafana çok takılmış. sorunların çözülmesi için zamana ihtiyacınız var, çok kısa bir zaman değil ama sonunda düzelecek her şey. bu sorunlar ilişkinle ilgili mi bilemiyorum. bedenleriniz yan yana çıkmış. bir arada olamasanız bile bir aradaymışsınız gibisiniz sürekli birbirinizi düşünüyorsunuz. kalpleriniz arasında da teklif kartı çıkmış. güzel tekliflerle mutlu olursunuz umarım :)

inşallah yaa :) demek ki o da düşünüyor beni ne güzel çook teşekkür ederim :) ben direk o falı gördüm ona yorum yaptım valla

canım benim cok teşekküredrim tabikide bakarım hemen bakıyorum

Dertlerinin uçup gitmesine feraha kavuşmana az kalmış.Ya birisi senin elinden tutacak ayrdım edecek ya da sen birisine yardım edeceksin bir konuda.Elleri kaldırmış başını eğmiş dua eden birisi var.El ele tutuşmuş iki kişi var bir kadın da uzaktan bakıyor.Dileğinde egrçekleşecek bence.Bir tanecik yol gördüm.Bunlarda senin falında gördüklerim

teşekkür ederim canım

canımm ilk gördüğüm şey güzel bir kalp vardı falında onun üzerndede kuş vardı kuş haber demek canım birinden bir haber alıcaksıın bu aşkla ilgili sanırım birde köpek mi desem insan mı desem cok garip birşey cıkmış böyle cözemedm onu ama zararsız bişey temiz cıkmış cünkü birde bir bayan var canım senin falında kucagında bayanın bebek var onun arkasındada böyle cok kilolu olmayan normal boyda ve kilosunda olan bir bayan var canım bebekli bayana o diğer bayandan haber gelicek kafanda tek bir tane soru var canım sorunun var bu senin canını cok sıkmış hep düşünüyosun onu cevapını arıyorsun onun mesgul etme kafanı cok kısa bir süre sonra cevapı sana gelicek canım bukadar tatlım umarım dogru tespt etmşmdr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…