- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
ay yok allah korusun öyle bir şey olsa burda ağlaya ağlaya yazardım kalbimde beynimde kıyametler kopardı benimmmm :///////
üzülme bak özlem çıkmıs iskambilinde:)) mutlu ol azıcık fala inanmayalım diyoruz ama pozitif seyler cıktığında da mutlu olmaya bahane olsun değilmiiiiii :))) sabreden dervişşş muradına ermiş
allah korusun canım nazar degmesin sizeevet özlem cıktı canım bende mutlu olmak istyorum nekdr falda olsa gercekte olmasa sevnyrm umut oluyr biraz bnm icin umarım bende mutlu olurum kuzum:2::2:
jaddoooo napıyosunuz nasıl gidiyo kızlarrrD sevgilimle bulustum bugün 1 aya yakın görüsemicez daha :/
Allah kavuştursun canım. bugün dertliyim canım cuma günü nişanlımla görüşecektim bazı embesil insanlar yüzünden bir kaç hafta daha görüşemiycez. 2 ayı geçti birbirimizi hiç göremedik :2:
üzüldüm ya hasret üstüne hasret çekiyosun valla allah kavuştursun sizide :)
fotoğrafları görür görmez ilk tepkim oha oha olduÇünkü hanede aşkın yankılanıyo yani aşk hayatın Kalpler var bir sürü peş peşe nazara gelmeyin nazar boncuğu falan takın siz.Çevrende ağzı durmayan kişi var gözleri üzerinde.Ağzıda açık ne konuşsam diye yem bekliyor.Bir yolculuk var.Senmi gideceksin acaba bir yere? Sonra burda sen arkanı dönmüş bir yere gidiyorsun yanında bir erkek var.Gittiğin yeri çözemedim ama ziyaret gibi bir bayana sanki.At üstünde gelen bir erkek var yani bu demek oluyorki evlilik geliyor yaklaşıyor.Onun dısında bir sürü kalpcikler gördüm galiba bu senin şuanki ruh halinden dolayı özlemden ama karşılıklı özlem
canim kahve fali bilmiyorum ama istersen iskambiline bakabilirim
yankılansın kız dillere destan aşıklarız biz
ben gidiyorum okul açılıyor pazartesievlilik gelse bi zaten
teşekkür ederim canımmm
Evlilik gelince çok yorulucan ama hem ev hem okul ooyy oyyama biran önce kavuşun yoksa aşk patlaması yaşancak
ne yapayım canım işimi mi bırakayım evlenmek için :) illa ki yorucu olacak hem çalışıp hem evle uğraşmak ama şimdi de uğraşıyorum alıştım :)
yaa hadi nolur banada iskambil aç bi ben beyaz tenliyim sevdiğim sarı . .
yaa hadi nolur banada iskambil aç bi ben beyaz tenliyim sevdiğim sarı . .
tabiikide bırakmıcaksın aslahayırlısı ins en kısa zamanda düğünden kareler falan görürüz albm yaparsın
o açamıyor şu anda çok yoğun benden rica etti ben açayım senin için :)
aşk dolu bir görüşmeniz olacak. sevgilisiniz değil mi? çok aşık çıktınız kartlarda. senin kalbin onunla atıyor, onun kalbi seninle. birbirinizin nefesi olmuşsunuz. bedensel uyumunuz da çok güzel, aşkınız da kıskanılası
jadaloz bana da bakar mısın ikimiz de açık buğday tenliyiz
aslında bırakmayı çok istiyorum gelecek ne gösterir bilemem ama :)
buraya eklemem ama istersen sana gönderirim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?