Bu da benim fal topiğim olsun :)

allah korusun canım nazar degmesin size evet özlem cıktı canım bende mutlu olmak istyorum nekdr falda olsa gercekte olmasa sevnyrm umut oluyr biraz bnm icin umarım bende mutlu olurum kuzum:2::2:

allah korusun canım nazar degmesin size evet özlem cıktı canım bende mutlu olmak istyorum nekdr falda olsa gercekte olmasa sevnyrm umut oluyr biraz bnm icin umarım bende mutlu olurum kuzum:2::2:

sabır sabır azcık zaman gerekli :)

jaddoooo napıyosunuz nasıl gidiyo kızlarrr D sevgilimle bulustum bugün 1 aya yakın görüsemicez daha :/

Allah kavuştursun canım. bugün dertliyim canım cuma günü nişanlımla görüşecektim bazı embesil insanlar yüzünden bir kaç hafta daha görüşemiycez. 2 ayı geçti birbirimizi hiç göremedik :2:

üzüldüm ya hasret üstüne hasret çekiyosun valla allah kavuştursun sizide :)

fotoğrafları görür görmez ilk tepkim oha oha oldu Çünkü hanede aşkın yankılanıyo yani aşk hayatın Kalpler var bir sürü peş peşe nazara gelmeyin nazar boncuğu falan takın siz.Çevrende ağzı durmayan kişi var gözleri üzerinde.Ağzıda açık ne konuşsam diye yem bekliyor.Bir yolculuk var.Senmi gideceksin acaba bir yere? Sonra burda sen arkanı dönmüş bir yere gidiyorsun yanında bir erkek var.Gittiğin yeri çözemedim ama ziyaret gibi bir bayana sanki.At üstünde gelen bir erkek var yani bu demek oluyorki evlilik geliyor yaklaşıyor.Onun dısında bir sürü kalpcikler gördüm galiba bu senin şuanki ruh halinden dolayı özlemden ama karşılıklı özlem

yankılansın kız dillere destan aşıklarız biz
ben gidiyorum okul açılıyor pazartesi evlilik gelse bi zaten
teşekkür ederim canımmm

yankılansın kız dillere destan aşıklarız biz
ben gidiyorum okul açılıyor pazartesi evlilik gelse bi zaten
teşekkür ederim canımmm

Evlilik gelince çok yorulucan ama hem ev hem okul ooyy oyy ama biran önce kavuşun yoksa aşk patlaması yaşancak

Evlilik gelince çok yorulucan ama hem ev hem okul ooyy oyy ama biran önce kavuşun yoksa aşk patlaması yaşancak

ne yapayım canım işimi mi bırakayım evlenmek için :) illa ki yorucu olacak hem çalışıp hem evle uğraşmak ama şimdi de uğraşıyorum alıştım :)

ne yapayım canım işimi mi bırakayım evlenmek için :) illa ki yorucu olacak hem çalışıp hem evle uğraşmak ama şimdi de uğraşıyorum alıştım :)

tabiikide bırakmıcaksın asla hayırlısı ins en kısa zamanda düğünden kareler falan görürüz albm yaparsın

yaa hadi nolur banada iskambil aç bi ben beyaz tenliyim sevdiğim sarı . .

o açamıyor şu anda çok yoğun benden rica etti ben açayım senin için :)

aşk dolu bir görüşmeniz olacak. sevgilisiniz değil mi? çok aşık çıktınız kartlarda. senin kalbin onunla atıyor, onun kalbi seninle. birbirinizin nefesi olmuşsunuz. bedensel uyumunuz da çok güzel, aşkınız da kıskanılası

yaa hadi nolur banada iskambil aç bi ben beyaz tenliyim sevdiğim sarı . .

o açamıyor şu anda çok yoğun benden rica etti ben açayım senin için :)

aşk dolu bir görüşmeniz olacak. sevgilisiniz değil mi? çok aşık çıktınız kartlarda. senin kalbin onunla atıyor, onun kalbi seninle. birbirinizin nefesi olmuşsunuz. bedensel uyumunuz da çok güzel, aşkınız da kıskanılası

aşka bak değmesin :))))))))))))))))) tencere kapak çiftlerden birisi dahaaa

aslında bırakmayı çok istiyorum gelecek ne gösterir bilemem ama :)
buraya eklemem ama istersen sana gönderirim canım :)

Tabiikide isterim merak ederim ben bırakmayı düsünüyorsanda planını programını yaparak bırak bence pat diye bırakmada sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…