Bu da benim fal topiğim olsun :)

ferah bir fal sıkıntılarını atmışsın canım birde v harfi gördüm arapca yazılar gördm ne alakaysa canım anlamadm cok güzel bir atın var canım bir at cıkmış böyle gelicek ama zmanı gelmedi herhlde şmdiki zamanda degil cnkü bir kagıdın var canım sana gelicek olan bir kagıt bu temiz bir haber gbi cıkmış ama nedense gözyası var ağlicaksın sanırım yüzünü asmışsın birde koca bir at gbi bir hayvan var ama bu hayvan arkası at gbi kafası bir dinazor gbi :)) haber gelicek sana cok kısa sürede canım bir telefon konuşman olucak o haberide öyle alıcaksın ayrıca sıkıntın varmış tı bu sıkıntının atmışsın bircogunu ama yine kalmıs cok büyütülcek bir sıkıntı değil gbi bu canım cnkü cok masum cıkms sıkıntın canım bukadar :)) banada iskmbl bakarmısın ben beyaz o kumral

evet canım doğru tespitler. teşekkür ederim. umarım dediğin gibi olur sorularıma cevaplar bulabilirim :18:

teşekkür ederim canım.
erkeğin kalbi senin yanında ama seninki onda değil. erkekten yana bir sevgi söz konusu sanırım. senin kalbinin yanında esmer erkek var yine. aranıza girmiş esmere olan sevgin, engel oluyor başka birine yakınlaşmana. kumral erkek seni seviyor.
bu kadar canım

sağol canım teşekkürederim

gözlerinin içinde yüreğinin içinde bir insan var her şeyiyle aklına yüreğine oturmuş biri bu.. nazar diyeceğim ama sanki kendi nazar eder gibi bu kişiye. hani öyle olur ya bir şeyi çok severiz bakmaya doyamayız kendi kendimize nazarımız değer öyle bir şey bu.. kısa mesafelerde yolları var gidip gitmemekte kararsız kalacağı yollar. belki son anda vazgeçeceği yollar. oyyy canım benim sizi gördüm kalbiniz yüreğiniz birlikte içinizdeki bu ferahlık bu temizlik dışınıza yansımış. sizi düşünen ama fazlası ile sizi kafasına takmış biri var iyi yönde mi kötü yönde mi bir şey diyemeyeceğim fakat sürekli gözleri üzerinizde olan sizi düşünen sizinle ilgili şeylere karışan yada karışmak isteyen biri var. bu kişi ile alakalı bir göz yaşı gördüm fakat kim etkilenecek bu gözyaşını kim dökecek bilmiyorum. "e" ve "n" harfi gördüm iç içe.. 2 taraf var 2 taraf arasında kuyu gibi dipsiz bucaksız bir kuyu ve bu kuyunun içerisinde bir kişi bu kişiye karşı bir aldatma yada bir yalan söz konusu olabilir mi bilmiyorum yada bu kuyunun içindeki kendisi, kendisinin bir kandırılma bir yalana maruz kalma durumu olabilir. ve o iç içe gördüğüm harfler bu olayların dışında sanki zarar gelmemesi için uğraşıyor gibi. çok istediği bir şey gerçekleşecek ama bu biraz zaman alacak. olaylara karşı çok net ve keskin davranışları olan birisi. duygu yönünü kullanmayı pek sevmeyen yada kendi içinde yaşayıp göstermek istemeyen birisi. "burası çok karışık..." çevresinde bir şeyler oluyor bir kaç kişi.. biri karşıdakine işaret parmağıyla dediklerini dinletmek ister bir tavırda bir diğeri bir şeyleri kabullenmek zorunda bir diğeri sırtını dönmüş bir diğeri ise sapasağlam bir duruşta.. dedim ya karışık pek çözemedim aslında burayı yorumlayamadım yani şu diye şu nedenden diye..

çok duygusal bir yapısı var.Takıntıları var.Ufak bir şeyi kafasına takabilecek bir tip.Belki sana belli etmiyordur ama şuan evlilik adına ciddi kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz.Sende nişanlının ne kadar pürüzlere takıntılı olduğunu daha net göreceksin.Seni çok mutlu etmeyi hedefliyor,kendisi de mutlu olmak istiyor.Attığınız adımdan emin.Beraber karşı karşıya gelmişsiniz.Bir şeyler konuşuyorsunuz ama ikinizde ciddisiniz.Sonra nişanlının hanesinde seni odak noktası haline getirdiğini herkes biliyor.Şu an aklı fikri sensin.Başka sorunları görmezden geliyor.Çünkü ailede bazı sıkıntıları var bir taraf kapkara diğer taraf onun mutluluğu.Aklında kalbinde;açık kumral yada beyaz tenli diyim bir kız var.Kızın kaşlar ince gözüküyor gözlerde küçük,saçları koyu renkte.Böyle tepeden toplamış gibi.İnce narin bir kız var.Bu kızda onu çok seviyor bence sensin bu kız kızın kalbi çünkü belirmiş.Birbirlerini arzuluyorlar yaaa Gideceği yollar var.Bayram ziyaretleri bence :)) Birde dilek dilemiş.Yüz gülümsetecek bir dilek.Hem işle alakalı hemde aşkla alakalı diyebilirim.Hedefi güzel bir kariyere sahip olmak.Senide yanına almak.Çünkü dileğinde el ele görüyorum sizi.Mutlu bir beraberlik

babayım cnm bende baslayayyım resmı koy ayrıca sevgılınn yasını ısmını yazarsan ıyı olur yorum acısından ddaha kuvvetlı oluyr

inceledim içinde karamsarlıkların var.Hayatında bir erkek var.Senden yaşça büyük olabilir belkide vücut olarak büyük görmüş olabilirim.Sana hükmediyor gibi.Yani hem sahipleniyor hem karışıyor,aslında seni çevreye karşı koruyor.Onun peşinden gidiyorsun.Sana karşı kötü bir insan değil aslında bu kişi.İsminde E harfi geçebilir bu erkeğin.Başında E harfi çıkmış çünkü.Sonra çevreden ikinizi konuşan insanlar var.Bir şeylerin uğraşını veriyorsunuz beraber.Senin çok sıkıntılı olduğun bir konuda yardımcı ve destek olmaya çalışıyor.Sen bazen itiyorsun onu.Ama aranızda her kimse bu erkek çok büyük bir çekim var.Çevreden ikinizin dedikodusunu yapan tipte insanlar mevcut.Yabancı değil bu kişiler yakınlarınız gibi.Bu erkek sevgilinmi eşinmi acaba.Çünkü çok baskın çıkmış sana.İkinizin bir dileği var ayrıca.Olması için biraz zaman var.Beklemek gerekiyor gibi.Sahip olacağınız yeni birşey olacak.Manevi anlamda mutluluk sizi bekliyor.Gideceğin yollar var birde bunlara bayram ziyareti diyoruz biz bu ara

canım bahsettıgım esım :)evet cok koruyor benı .evet sıkıntılı donemm cok asırı derecede .ama e harfı gecmıyor ısmınde cunku ısmı muratdedıkoducularsa aıleden cnm dogru bılmıssınyolculuksa nasıpse tasınacagız:)yorumun oldukca dogru cnm saol cok yorumun1 saate kalmaz yaparım 45 dakka kadr surr cunku cunku ıncelıyorum cok uygunsan konuna yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…