Bu da benim fal topiğim olsun :)

teşekkür ederim canım güzel şeyler çıkmış :) aynen dediğin gibi geçmişi çok düşünüyorum yaşanan olaylar beni çok etkiliyor. ben nişanlıyım yeni nişanlandım sayılır. çevremde şu an nişanı olucak birileri yok ama olabilir de belli olmaz :) teşekkür ederim iyi dileklerin için

Son düzenleme:
janviye banada bakarmısın bende sana bakim

janviye bundan snra yüklediğin tüm fallara bakarım :) baktırıp kaçıcaksın sanmıştım ben, yanılmışım :)
burda birilerinin falına baktığında karşılıksız kalmaz falın. mutlaka bakarlar, bakarız :)

jadaloza katılıyorum D

yok zamanim bazen olmuyo calisinca yoksa ben baktirip kacmam sagol simdiden

bu benim fincanım janviye :)) sende buraya yükle bakarım yada biyere yüklediysen link atabilirsin.

canim keske fincanin ortasinida cekseydin falinda net bisey var aklin karisik kalbinde 3 olay var yani sen 3 lem icindesin karsindaki insani suclamaktan vazgec cunku sen cok buyutuyosun olaylari buda yuregindekileri cozmen gerektigini gosteriyor once icindeki problemleri bitirmelisin canim bide karsindakilerininde senin gibi olmasini istiyorsun asla olmaz bunu bil oldugu gibi kabullen falinda 2 yol var baya uzun cikmis gidecegin 2 yer yani bi at kafasi cikmis arkasindada bi erkek canim kismetin geldi geliyor senin kismetin bi zaman sonra gelicek falinda horoz cikmis sen bi kadinla agiz dalasina giriceksin bilmem ama bu kadin amacli sana soyliyemedigi seyleri kavga cikarip soyliycek orta boylu esmer bi kadin yada kiz bilemiycem bu insan sana yakin biri ama ondan pek hoslanmiyosun dilek dilemissin fali kapatirken ama canim 3 dilek gordum biri cok hizli olucak canim diger ikisiyse biraz zaman sonra olucak korkma yildizin cok yuksek canim her ne kadar karamsar olsanda olucak uzun ince bi erkek var bu falda bilmiyorum ama tutarsiz cikmis sana ayri etrafindakilere ayri konusuyor canim kotu niyetli degil ama elinden gelmiyen seyleri yapamayacagini soyliyemiyor sadece falin temiz cikmis yuregin cok temiz senin bu kadar canim bendenn

bir erkek var yalnız başına tek kalmış yani.Seninle bağlantısı var bu erkeğin.Aranızda elektrik var aşk bir ilişki yani.Ama karamsar ve yalnız duruyor falda.Sende onun bu duruşundan kaynaklı rahatsızsın için dışın sıkılmış.Çok yoğun bir insansın.Bu erkekle bir buluşma olacak.Yollarınız var beraber.Sana karşı içinde bir özlem var bu erkeğin.Seninde ona karşı.Mesafeleriniz bir zaman sonra yakınlaşacak.Sen çalışıyorsun galiba bir yükselme durumu mevcut güzel bir deven var :) para geliyor galiba.Mantık yürütmen gereken şeyler olacak çevrende manevi konulara mantık sokacaksın yani.İnsanlar seni çekiştiriyor bunun farkındasın yada varacaksın.Göz var yaptığın her işte.Nazara geliyorsun...

Sagol ağzına saglık ama ben evliyim Canim neyse ask var doğru kocacimla benim tek dileğim var cano bebek gören yokmu su fallarda offff

Sagol ağzına saglık ama ben evliyim Canim neyse ask var doğru kocacimla benim tek dileğim var cano bebek gören yokmu su fallarda offff

eğer dilek dileyerek kapadıysan bu dileğin haneye akmış bebekle alakalıysada olucaktır :)

Janviye:Üç tane yolun var.Güvercin gibi bir şekil çıkmış bence çok sevineceğin bir haber alacaksın beyaz çıkmış çünkü.Böbrek şekli çıkmış sanki sağlığına dikkat etmelisin.Bir tane kadın söyledikleriyle yaptıklarıyla sanki sürekli sizin hanenizi hedef alıyor gibi kötü şekilde.Elini kolunu bağlamışsın başını eğmiş sürekli bir şeyler düşünüyorsun.Herkesin her şeyin derdi senin üstünde snaki.Uzun boylu bir erkek hanenizi sizi parmakla gösteriyor.Herkesin eli gözü sende resmen ya çok yoğun kalabalık bir insansın çevrenle ya da sen çok göze geliyorsun.benden bu kadar sen e bana yorum yapabilirsen sevinirim :)

jado cepten giriyorum. Eve gidince falına bakacağım. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum. . Iskambil açar misin

ben cok sekilllere takilmam yuregimden gecenleri soylerim falinda insan vucutlu kopek kafali biri cikmis bu sadakat kadar dusmanda olabilir yani sana sadik gorunen biri var bu insanla iliskin bi kavgayla baslamis olabilir sonra cok yakin olmussunuz sanki ama icinde bi dusmanlik var hayla 3 yolun var acik bugun gideceksin demiyorum ama bu yil icinde planlanmis yolculuklarin var bu yollarin sonunda seni bekleyen biri var soyle diyim hayatindaki insanla bi bag var aranizda ya evlisin yada bu kararri alicaksin ama senin bi guven problemin var ona cok guvenmiyo gibisin senden ayrilmis gecmiste kalmis biri seni izliyo senden surekli haber aliyo dikkatet bunuda en yakin arkadaslarina sorarak yapiyo sen iliskini herkesle paylasma falinda yildizlar bol dileklerin cok senin cok sey istiyosun bazilari kabul sanki bi yere gidince huzurlusun ama haneye donunce sikintilarin basliyo yakinda kurtulacaksin biraz kuruntuda diyebiliriz yanliz kalinca kafana takiliyo falinda d harfi var bu insan cok yakininda ve soyle diyim aile icinde bi haber var biraz uzucu biriyle ilgili sende uzuleceksin ama yakinda duzelir insallah bi dagin var asman gereken canim galiba bi is var yada okul tam bilemiyorum ama dag gibi onunde ama asicaksin korkma istedigin oluyor bu kadar

canım teşekkrederm hemen bkıyorum sennknede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…