canim falinda dikkatimi ceken kocaman bi balina var cok buyuk bi kismet var senin icin ama senin sikintilarini atman lazim bu sikintilar bittiginde sen bu buyuk kismete kavusuyosun icinden atmaya calistigin bu sikintilara geri donup bakmasan bitmis gibi gorununyo ama sen cok gecmise donuyosun hatta soyle diyim pisirip pisirip geri onune koyuyosun bide cevren cok genis cikmis cok laf var etrafinda haber yorum o kadar cok cikmis ki her kafadan bi laf cikiyo sen etrafindan etkilenme saglam bi karaktere sahipsin ama yasadigin herseyden cabuk etkileniyosun ama cok guzel iki kalp gordum yan yana tertemiz ne dersek diyelim ne dusunursen dusun hayatindaki insan seni cok seviyor sende onu bi erkek var falinda cok guclu biri uc haneyide yani aileyi bu erkekgin sozleri etkiliyor bide yuzuk var ayni zamanda iki yada uc cift nisanlaniyo dilegin her neyse kabulolmus bu dilegin icinde sen ve senden baska iki kisi daha var belkide bu dilek o insanlari etkiliyo kisa mesafeli bi yere gidecekdin huzurlu olcaksin kucuk ama guzel bi haber alicaksin benden bu kadar insallah hep mutlu olursun
janviye banada bakarmısınbende sana bakim
çok saçma bir nedenden dolayı tartıştık.sana özelden yazarım mesaj kutunu boşalt :) buda fincanım :) teşekkür ederim ayrıca iskambil içinnn
Eki Görüntüle 532946 Eki Görüntüle 532947 Eki Görüntüle 532948 Eki Görüntüle 532950 Eki Görüntüle 532951 Eki Görüntüle 532952 Eki Görüntüle 532953 Eki Görüntüle 532954
janviye bundan snra yüklediğin tüm fallara bakarım :) baktırıp kaçıcaksın sanmıştım ben, yanılmışım :)
burda birilerinin falına baktığında karşılıksız kalmaz falın. mutlaka bakarlar, bakarız :)
janviye bundan snra yüklediğin tüm fallara bakarım :) baktırıp kaçıcaksın sanmıştım ben, yanılmışım :)
burda birilerinin falına baktığında karşılıksız kalmaz falın. mutlaka bakarlar, bakarız :)
bu benim fincanım janviye :)) sende buraya yükle bakarım yada biyere yüklediysen link atabilirsin.
Eki Görüntüle 533131 Eki Görüntüle 533132 Eki Görüntüle 533133 Eki Görüntüle 533134 Eki Görüntüle 533135 Eki Görüntüle 533136 Eki Görüntüle 533136 Eki Görüntüle 533137 Eki Görüntüle 533138 Eki Görüntüle 533139 Eki Görüntüle 533140 Eki Görüntüle 533139 Eki Görüntüle 533141 insallah bakarsiniz simdiden tesekkurler kizlar
bir erkek var yalnız başına tek kalmış yani.Seninle bağlantısı var bu erkeğin.Aranızda elektrik var aşk bir ilişki yani.Ama karamsar ve yalnız duruyor falda.Sende onun bu duruşundan kaynaklı rahatsızsın için dışın sıkılmış.Çok yoğun bir insansın.Bu erkekle bir buluşma olacak.Yollarınız var beraber.Sana karşı içinde bir özlem var bu erkeğin.Seninde ona karşı.Mesafeleriniz bir zaman sonra yakınlaşacak.Sen çalışıyorsun galiba bir yükselme durumu mevcut güzel bir deven var :) para geliyor galiba.Mantık yürütmen gereken şeyler olacak çevrende manevi konulara mantık sokacaksın yani.İnsanlar seni çekiştiriyor bunun farkındasın yada varacaksın.Göz var yaptığın her işte.Nazara geliyorsun...
Sagol ağzına saglık ama ben evliyim Canim neyse ask var doğru kocacimla benim tek dileğim var cano bebek gören yokmu su fallarda offff
eğer dilek dileyerek kapadıysan bu dileğin haneye akmış bebekle alakalıysada olucaktır :)
Eki Görüntüle 533068 Eki Görüntüle 533075 Eki Görüntüle 533074 Eki Görüntüle 533073 Eki Görüntüle 533072 Eki Görüntüle 533071 Eki Görüntüle 533070 Eki Görüntüle 533067 Eki Görüntüle 533069 Eki Görüntüle 533076
Bunlar da benim fal resimlerim jado,janviye,tienen,redmars,ceylin :) amatör yorum yapmamı isterseniz size bana bakabilirsiniz şimdiden teşekkürler
İçin çok kapanmış. Sıkıntıların arada bi daha fazla sıkıyor seni ama genelde takmamaya çaışıyorsun. Ne kadar başarabildiğin tartışılır ama. Gitmek istediğin bir yol var. Birkaç telefon görüşmesi sonuunda gideceksin gibi görnüüyor. E harfli biri var. Bu sen misin başkası mı bilemedim. Haklı olduğu bir konu var, bu konuda haklı olduğunu göstermek için zaman kolluyor. Bir erkek var oturmuş bişeylerin düzelmesini bekliyor. Beklediği haber yakın zamanda ona ulaşacak. Bir çok şeyin planını yapıyorsun ama planladığın gibi gitmiyor bir çoğu. Başarmak istediğin bir şey var. 5 vakti görünüyor bu şeyin. Üstü kapalı görünüyor. Onun olmaması senin için daha iyi olacağa benziyor.
Hane içi gayet aydınlık görünüyor. 3 dileğin var ikisinin biraz zamanı var biri yakın zamanda gerçekleşiyor. Aşk hayatınla ilgili olabilir.
Bu kadar canım. Benim fala da göz atarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?