Eki Görüntüle 533291 Eki Görüntüle 533292 Eki Görüntüle 533293 Eki Görüntüle 533294 Eki Görüntüle 533295 Eki Görüntüle 533296 Eki Görüntüle 533297 Eki Görüntüle 533298 Eki Görüntüle 533299
bakanlara iskambil açablirim veya kahve falını yorumlayabilirim :)
jado bu falda aşkınızda bağlılığınızda azalan bir şey yok.Ama çok dikkatimi çekti dileğin tek olarak akıyor ama dilek içine dilek akmış. :) ve başında yılan çıkmış.Bunuda şöyle yorumluyorum sen sanırım hayallerini bu dilediğin şeyleri insanlara anlatıyorsun galiba.Acayip kötü düşman değilde böyle bir çekememezlik bir kıskançlık sarmış birilerini çevrende.Ama kimseden zarar gelemez korkma :) dileğinde oluyor zaten... Yol ayrılmış gideceğin ziyaretler kabarmış gibi bir sürü gidecek yerinmi var? ne güzel :))) hanede senden ayrı kaldığına üzülen sıkılan bir insan var yine.Sen onlara mutlu bir şekilde dönüş yapacaksın seni mutlu görecekler ve çok sevinecekler.Mutluluğun çevrendekilerede pozitif olarak yansıyacak.Duygusallığın devam ediyor zaten sende bu aşık mod olduğu sürece duyguların eksilmez gayet başarılı ve aşık gördüm ben seniEki Görüntüle 533291 Eki Görüntüle 533292 Eki Görüntüle 533293 Eki Görüntüle 533294 Eki Görüntüle 533295 Eki Görüntüle 533296 Eki Görüntüle 533297 Eki Görüntüle 533298 Eki Görüntüle 533299
jado bu falda aşkınızda bağlılığınızda azalan bir şey yok.Ama çok dikkatimi çekti dileğin tek olarak akıyor ama dilek içine dilek akmış. :) ve başında yılan çıkmış.Bunuda şöyle yorumluyorum sen sanırım hayallerini bu dilediğin şeyleri insanlara anlatıyorsun galiba.Acayip kötü düşman değilde böyle bir çekememezlik bir kıskançlık sarmış birilerini çevrende.Ama kimseden zarar gelemez korkma :) dileğinde oluyor zaten... Yol ayrılmış gideceğin ziyaretler kabarmış gibi bir sürü gidecek yerinmi var? ne güzel :))) hanede senden ayrı kaldığına üzülen sıkılan bir insan var yine.Sen onlara mutlu bir şekilde dönüş yapacaksın seni mutlu görecekler ve çok sevinecekler.Mutluluğun çevrendekilerede pozitif olarak yansıyacak.Duygusallığın devam ediyor zaten sende bu aşık mod olduğu sürece duyguların eksilmez gayet başarılı ve aşık gördüm ben seniEki Görüntüle 533291 Eki Görüntüle 533292 Eki Görüntüle 533293 Eki Görüntüle 533294 Eki Görüntüle 533295 Eki Görüntüle 533296 Eki Görüntüle 533297 Eki Görüntüle 533298 Eki Görüntüle 533299
Jado canim falinda yollarin kesilmis yarim kalmis sanki gidememissin bi turlu bu arada yuregin cok daralmis canim hatta bi yilan var icini sikan bi dusman rahatlamaya calis kafani bosalt sanki bu insan senin bu durumundan memnun oluyo bu arada birlesmis iki el var canim bide bi insan yuzunu gokyuzune cevirmis sanki yalvarip dua ediyo ve kabuloluyo bu dualari bi balik var canim bi balikta ustunde senin iki kismetin ust uste yani bi kismetin digerine engel olucak iki yolun birlesmis bi insanla yolun kesisecek biriyle bi tartisman olabilir sen hirsli biri degilsin ama etrafindakiler oyle degil calisiyosan is yerindekilere dikkat et okuyosanda okuldakilere oyle kalabalik bi ortam var falinda birinden bi haber bekliyosun bu insan bi turlu seni anlamiyomu nedir sen ne desen anlamiyo sanki icinde t harfi olan bi simde biriyle bi yere gideceksin bu insan seni bilerek buraya goturuyor belki biseye sahit olmani gormeni istiyor ailende senden buyuk bi abin yada cok yakin oldugun bi kuzeninmi var bilmem seni cok kiskaniyor soyliyim bide canim sen cok cabuk kiriliyosun hassassin cok kolay goze gelip nazara geliyosun aman dikkatet insanlar seninle ilgili ne dusunse seni negatif etkiyo bol dua oku bu kadar bide sana gelmemis bi para var bi erkek engel olmus hakkin olan bi para yada degerli bisey
Selam kızlaaar... Ne güzel fallaşmışsınız ya, uzak kaldım iyice okul açıldığından beri.( Tahmin ettiğimden daha yoğun bir döneme girmişim meğer. Hiç uğrayamıyorum nete. Nasılsınız? İyisinizdir inşAllah :)
jado bu falda aşkınızda bağlılığınızda azalan bir şey yok.Ama çok dikkatimi çekti dileğin tek olarak akıyor ama dilek içine dilek akmış. :) ve başında yılan çıkmış.Bunuda şöyle yorumluyorum sen sanırım hayallerini bu dilediğin şeyleri insanlara anlatıyorsun galiba.Acayip kötü düşman değilde böyle bir çekememezlik bir kıskançlık sarmış birilerini çevrende.Ama kimseden zarar gelemez korkma :) dileğinde oluyor zaten... Yol ayrılmış gideceğin ziyaretler kabarmış gibi bir sürü gidecek yerinmi var? ne güzel :))) hanede senden ayrı kaldığına üzülen sıkılan bir insan var yine.Sen onlara mutlu bir şekilde dönüş yapacaksın seni mutlu görecekler ve çok sevinecekler.Mutluluğun çevrendekilerede pozitif olarak yansıyacak.Duygusallığın devam ediyor zaten sende bu aşık mod olduğu sürece duyguların eksilmez gayet başarılı ve aşık gördüm ben senibana iskambil bakarsan sevinirim durumu biliyorsun zaten =)
ben:kumral
sevgilim:beyaz
anlatıyorum valla benim çenem durmaz ki mutlu olunca hemen paylaşırım elimde olsa tüm dünyaya yayın yaparımaahh aahhh benim aşıklığımın onda biri nişanlımda olsa ya da en azından o kadarcığını gösterebilse diyim odun kız bunlar sevgi göstermeyi bi türlü beceremiyolar teşekkür ederim canım
biraz zaman geçmesi ilişkiniz adına güzel olacak özleminiz artacak aşk alevlenecek gibi görünüyor :) bedenleriniz ve kalpleriniz ayrı yerlere düştü bu sefer. düzelmemiş hala anlaşılan durum. sen yakınlaşmak istiyorsun, kırgınlıklar düzelsin istiyorsun ondan bir teklif bekliyorsun. o da bu teklifi düşünüyor sanki, ikinizin ortasında çıkmış teklif kartı. bu özür dileme gibi bişey de olabilir, teklif dediğim. barışma teklifi gibi düşün :) onun yanında yine evlilik kartı çıktı :)
bana kalsa ararımda o lafı çok üzdü beni aramamak için zor tutuyorum değişen bir şey yok dediğim gibi konuşmuyoruz hala :) eğer gönlümü almazsa onu boşarımPPPPPPPPPP bende senin gibi mutlu olduğum zaman çevremde anlatıyorum herkese safım işte sonra nazar değiyo böyle pürüzler cıkıyo allahımm
düzelir inşallah canım kısa zamanda, birbirinizi yıpratmadan
Hoşbuldum canım, iyiyim ben de. Okul yoğun gidiyor, yorucu. Ders programı da ters biraz, o yüzden sıkıcı yahu soğudum iyice. Bitse de kurtulsam :)hoşgeldin canım, evet görünmüyorsun bayadır özlettin kendini :)
biz gördüğün gibiyiz işte, sen nasılsın nasıl gidiyor okul?
canım falının fotoları çok bulanık çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?