- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
bakıyorum sanada canımmCeylin: 3 tane dileğin var gerçekleşmesi biraz zaman alacak gibi.İçini çok karartmışsın çok düşünüyorsun baız şeyleri sanırım.Bir tane kalp çıkmış.Gideceğin bir iki tane yolun var.Göz gibi bir şekil çıkmış sanki nazar var üsütnde.yakında bir haber alacaksın ve şansın dönecek gibi.Bir tane kalp var bu kalple ilgili için çok kararmış yani çok düşünüyorsun snaırım.Y,N,T harfleri var.bu kadar görebildim anca.
Ben yükleyince bana da yorum yapabilirsen sevinirim. Bugün yüklerim ben de.
Eki Görüntüle 533068 Eki Görüntüle 533075 Eki Görüntüle 533074 Eki Görüntüle 533073 Eki Görüntüle 533072 Eki Görüntüle 533071 Eki Görüntüle 533070 Eki Görüntüle 533067 Eki Görüntüle 533069 Eki Görüntüle 533076
Bunlar da benim fal resimlerim jado,janviye,tienen,redmars,ceylin :) amatör yorum yapmamı isterseniz size bana bakabilirsiniz şimdiden teşekkürler
canım sen sıkılmışsın senn bazı problemlern var ama sorunlarndan biraz zman gectkden sonra kurtulcaksın bir haber alcaksın aglicaksın gözyası gördm gözyası bu haberle ilgili canımm yolların var gitmeyi düşündüğün yerler var ama ben 3 tane yol gördum uzun ücüde birisi dümdüz birisi kıvrımlı yol diğeride dümdüz birde güzel bir kalp gördüm sıkıntıların kalabalıkların icinde cıkmış o kalp ama cok güzel tertemiz ici sevgi dolu etrafnda bir hayvan var senn canım ama bu nedir blemedm herkimse neyse o dikkat et etrafna karsı yanında cok yakınnda olanlara güvenme cok canım gördklerm bunlar
ben cok sekilllere takilmam yuregimden gecenleri soylerim falinda insan vucutlu kopek kafali biri cikmis bu sadakat kadar dusmanda olabilir yani sana sadik gorunen biri var bu insanla iliskin bi kavgayla baslamis olabilir sonra cok yakin olmussunuz sanki ama icinde bi dusmanlik var hayla 3 yolun var acik bugun gideceksin demiyorum ama bu yil icinde planlanmis yolculuklarin var bu yollarin sonunda seni bekleyen biri var soyle diyim hayatindaki insanla bi bag var aranizda ya evlisin yada bu kararri alicaksin ama senin bi guven problemin var ona cok guvenmiyo gibisin senden ayrilmis gecmiste kalmis biri seni izliyo senden surekli haber aliyo dikkatet bunuda en yakin arkadaslarina sorarak yapiyo sen iliskini herkesle paylasma falinda yildizlar bol dileklerin cok senin cok sey istiyosun bazilari kabul sanki bi yere gidince huzurlusun ama haneye donunce sikintilarin basliyo yakinda kurtulacaksin biraz kuruntuda diyebiliriz yanliz kalinca kafana takiliyo falinda d harfi var bu insan cok yakininda ve soyle diyim aile icinde bi haber var biraz uzucu biriyle ilgili sende uzuleceksin ama yakinda duzelir insallah bi dagin var asman gereken canim galiba bi is var yada okul tam bilemiyorum ama dag gibi onunde ama asicaksin korkma istedigin oluyor bu kadar
Eki Görüntüle 533282 Eki Görüntüle 533283 Eki Görüntüle 533284 Eki Görüntüle 533285 Eki Görüntüle 533286 Eki Görüntüle 533287 Eki Görüntüle 533288 Eki Görüntüle 533289 Eki Görüntüle 533290
bakanlara iskambil açablirim veya kahve falını yorumlayabilirim :)
Eki Görüntüle 533291 Eki Görüntüle 533292 Eki Görüntüle 533293 Eki Görüntüle 533294 Eki Görüntüle 533295 Eki Görüntüle 533296 Eki Görüntüle 533297 Eki Görüntüle 533298 Eki Görüntüle 533299
bakanlara iskambil açablirim veya kahve falını yorumlayabilirim :)
şimdi bakıyorum canım. bilgilerimi yazmıştım. ben ve o kumral. ben daha koyuyum.
çok az kart kaldı canım. yine aile kartı vaar ama bu kez senin ailen çıktı. şu sıralar ailen daha ön planda görünüyor senin için. başka şeyleri düşünmeye ara vermişsin sanki biraz. ama yine de bir tarafın düşünmeden de edemiyor. beraberlik görünmüyor bu açılımda. ayrı yerlerde çıkmışsınız.
ceylin; bir görüşmeniz var bu görüşmeniz ilişkiniz adına ciddi adımlar atmanıza bir adım olabilir. kalpleriniz birbirinizde çıkmış. iknizin de gönlü var bu ilişki için. görüşmeleriniz oluyor. esmer tenli bir bayan var bu kişi erkeğin geçmişinde kalmış biri olabilir. ya da ailesinden biri olabilir. özlemiş bu kızı. senin tarafında da esmer bir bayan var daha açık bu kızın teni diğerine göre. senin tarafındaki esmer kızdan teklif var sana gelen. sizi arkadşaınız falan mı tanıştırdı. aklıma o geldi sadece.
bu kadar canım
İş hayatında çok iyi bir ilerleme katedeceksin okuyorsan da okul eğitim hayatında da diyebiliriz.Geçen falında da bu şekil vardı yine aynı şey söyleyeceğim hop oturup kalkacağın bir haber alacaksın etkisi kısa sürecek ama.Uzak yoldan gelen birisi ile konuşman var.Bir konuda çok sevindirici bir haber alacaksın.Y harfi çıkmış bu harfteki kişinin üstünde etrafında sivri burunlu birisi var iyi mi kötü mü düşünüyor bilemedim.Kapalı ve açık bir kadın sanki senin hakkınd akonşuyorlar sürkli olarak fikir alışverişi yapıyorlar.Dileğin gerçekleşecek bence ve gerçekleşmesi ile birisi içten içe sevinmeyecek belli etmesede.İki kişi de bu dilekle bağlantılı olsa gerek birisi sensin heralde el ele verceksin anlaşma gibi bütünleşme gibi.Elbise çıkmış bir düne veya bu tarz bir yere katılacaksın sanrım yakın bir kşinin.Bir çok derdin de birikmiş üst üste gelmiş dileğinin gerçekleşmesiyle veya başka bir şekilde hepsi üstünden atacaksın.Bu kadar :)
ben de iskambil isteyebilir myim kimizde beyaz o bendne daha daha beyaz.
sonunda kalbim kumralda cıktı cok şükür :)) buarada canım ciddi adımlar derken bu nişan söz gibi mi canım ? esmer kızdan bana gelen teklif ne teklifi buarada canım biz kendimiz tanıştık arayı yapan yok jadocum :)
sevgi ve özlem kartları çıktı. kalpleriniz bir arada, aşk kokan bir ilişki görüyorum kartlarda :) yalnız senin sevgin daha fazla sanki. erkek biraz daha bencil sevgi konusunda. bir de açık tenli bir bayan var bu kişiye biraz sinir olabilirsin. kıskançlık meselesi gibi geldi bana. sinirini bozacak, seni sevgilinle kskandıracak gibi. ya da ne bileyim sen herhangi bişeyine kızıp kıskançlık tribine girebilirsin :)
Ben bu çocuğu bu kız yüzünden sildim arkadaş yine çıktı karşıma olamazz Allahım daha ne planalrı var Allah bilir sinsi bir kız aten :) sağol ayrıca cnaım
sen yine çok takma canım fal bu sonuçta. kötü yere parmak basmış kartlar galiba :18:
tamam canım benim teskkredermmvlla bilemem sözünüzü nişanınızı :) ben çıkan kartları söyledim daha fazlasını bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?