Bu da benim fal topiğim olsun :)

bakıyorum sanada canımm

canım sevmedim ben bu falı ya (( bu falında brisi var düşman mı desem ama senn etrafnda olan birisi bu canım sana yakın gbi cıkmış ama iş yürütyor gizliden yani birşeyler saklıyor gibi senden gizli bir haber alıcaksın canım beklediğin bir haber var canım icindeki sıkıntıları atmış gbisin cok aydınlık falın birde biryerden bir para gecicek canımeline birde bu aralar istediğin bişey var cok istysun onu istedgn her neyse o olucak canımm birde a harfi görbldm canım göz var üzerinde bu a harfi o gözlemi onu blmyorum ama canım görebldklerm bukadar tatlım

canım sen sıkılmışsın senn bazı problemlern var ama sorunlarndan biraz zman gectkden sonra kurtulcaksın bir haber alcaksın aglicaksın gözyası gördm gözyası bu haberle ilgili canımm yolların var gitmeyi düşündüğün yerler var ama ben 3 tane yol gördum uzun ücüde birisi dümdüz birisi kıvrımlı yol diğeride dümdüz birde güzel bir kalp gördüm sıkıntıların kalabalıkların icinde cıkmış o kalp ama cok güzel tertemiz ici sevgi dolu etrafnda bir hayvan var senn canım ama bu nedir blemedm herkimse neyse o dikkat et etrafna karsı yanında cok yakınnda olanlara güvenme cok canım gördklerm bunlar

teşekkür ederim canım yorumların için...

Çok teşekkür ederim canım yorumların için. hayırlısı bakalım :)

Yüreğin kabarmış canım. Çok biriktirmişsin. Taşma noktasına gelmiş. Çok açık bir yolun var yakın zamanda. 2 esmer kişi yolun başındalar. 2 tane büyük kalp görüyorum. Bir tanede küçük kalp var. diğer küçük kalp nerden çıktı anlamadım. Esmer bir adam var sanki bir şeye sırtını dönmüş. Biraz üzgün. Biremen mızıkacıları gibi üst üste çıkmışlar. Bir tavuğun var. biraz sinirli bir tavukçıkmış. Yine yolların var. uzaklardan haber geliyor.olumsuz bir haber. :S haberin başı dumanlı çıkmış.

Son düzenleme:
şimdi bakıyorum canım. bilgilerimi yazmıştım. ben ve o kumral. ben daha koyuyum.

çok az kart kaldı canım. yine aile kartı vaar ama bu kez senin ailen çıktı. şu sıralar ailen daha ön planda görünüyor senin için. başka şeyleri düşünmeye ara vermişsin sanki biraz. ama yine de bir tarafın düşünmeden de edemiyor. beraberlik görünmüyor bu açılımda. ayrı yerlerde çıkmışsınız.

sağol canım.

Son düzenleme:
İş hayatında çok iyi bir ilerleme katedeceksin okuyorsan da okul eğitim hayatında da diyebiliriz.Geçen falında da bu şekil vardı yine aynı şey söyleyeceğim hop oturup kalkacağın bir haber alacaksın etkisi kısa sürecek ama.Uzak yoldan gelen birisi ile konuşman var.Bir konuda çok sevindirici bir haber alacaksın.Y harfi çıkmış bu harfteki kişinin üstünde etrafında sivri burunlu birisi var iyi mi kötü mü düşünüyor bilemedim.Kapalı ve açık bir kadın sanki senin hakkınd akonşuyorlar sürkli olarak fikir alışverişi yapıyorlar.Dileğin gerçekleşecek bence ve gerçekleşmesi ile birisi içten içe sevinmeyecek belli etmesede.İki kişi de bu dilekle bağlantılı olsa gerek birisi sensin heralde el ele verceksin anlaşma gibi bütünleşme gibi.Elbise çıkmış bir düne veya bu tarz bir yere katılacaksın sanrım yakın bir kşinin.Bir çok derdin de birikmiş üst üste gelmiş dileğinin gerçekleşmesiyle veya başka bir şekilde hepsi üstünden atacaksın.Bu kadar :)
ben de iskambil isteyebilir myim kimizde beyaz o bendne daha daha beyaz.

ceylin; bir görüşmeniz var bu görüşmeniz ilişkiniz adına ciddi adımlar atmanıza bir adım olabilir. kalpleriniz birbirinizde çıkmış. iknizin de gönlü var bu ilişki için. görüşmeleriniz oluyor. esmer tenli bir bayan var bu kişi erkeğin geçmişinde kalmış biri olabilir. ya da ailesinden biri olabilir. özlemiş bu kızı. senin tarafında da esmer bir bayan var daha açık bu kızın teni diğerine göre. senin tarafındaki esmer kızdan teklif var sana gelen. sizi arkadşaınız falan mı tanıştırdı. aklıma o geldi sadece.
bu kadar canım

sonunda kalbim kumralda cıktı cok şükür :)) buarada canım ciddi adımlar derken bu nişan söz gibi mi canım ? esmer kızdan bana gelen teklif ne teklifi buarada canım biz kendimiz tanıştık arayı yapan yok jadocum :)

sevgi ve özlem kartları çıktı. kalpleriniz bir arada, aşk kokan bir ilişki görüyorum kartlarda :) yalnız senin sevgin daha fazla sanki. erkek biraz daha bencil sevgi konusunda. bir de açık tenli bir bayan var bu kişiye biraz sinir olabilirsin. kıskançlık meselesi gibi geldi bana. sinirini bozacak, seni sevgilinle kskandıracak gibi. ya da ne bileyim sen herhangi bişeyine kızıp kıskançlık tribine girebilirsin :)

vlla bilemem sözünüzü nişanınızı :) ben çıkan kartları söyledim daha fazlasını bilemiyorum :)

Ben bu çocuğu bu kız yüzünden sildim arkadaş yine çıktı karşıma olamazz Allahım daha ne planalrı var Allah bilir sinsi bir kız aten :) sağol ayrıca cnaım

Ben bu çocuğu bu kız yüzünden sildim arkadaş yine çıktı karşıma olamazz Allahım daha ne planalrı var Allah bilir sinsi bir kız aten :) sağol ayrıca cnaım

sen yine çok takma canım fal bu sonuçta. kötü yere parmak basmış kartlar galiba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…