gözlerinin içinde yüreğinin içinde bir insan var her şeyiyle aklına yüreğine oturmuş biri bu.. nazar diyeceğim ama sanki kendi nazar eder gibi bu kişiye. hani öyle olur ya bir şeyi çok severiz bakmaya doyamayız kendi kendimize nazarımız değer öyle bir şey bu.. kısa mesafelerde yolları var gidip gitmemekte kararsız kalacağı yollar. belki son anda vazgeçeceği yollar. oyyy canım benim sizi gördüm kalbiniz yüreğiniz birlikte içinizdeki bu ferahlık bu temizlik dışınıza yansımış. sizi düşünen ama fazlası ile sizi kafasına takmış biri var iyi yönde mi kötü yönde mi bir şey diyemeyeceğim fakat sürekli gözleri üzerinizde olan sizi düşünen sizinle ilgili şeylere karışan yada karışmak isteyen biri var. bu kişi ile alakalı bir göz yaşı gördüm fakat kim etkilenecek bu gözyaşını kim dökecek bilmiyorum. "e" ve "n" harfi gördüm iç içe.. 2 taraf var 2 taraf arasında kuyu gibi dipsiz bucaksız bir kuyu ve bu kuyunun içerisinde bir kişi bu kişiye karşı bir aldatma yada bir yalan söz konusu olabilir mi bilmiyorum yada bu kuyunun içindeki kendisi, kendisinin bir kandırılma bir yalana maruz kalma durumu olabilir. ve o iç içe gördüğüm harfler bu olayların dışında sanki zarar gelmemesi için uğraşıyor gibi. çok istediği bir şey gerçekleşecek ama bu biraz zaman alacak. olaylara karşı çok net ve keskin davranışları olan birisi. duygu yönünü kullanmayı pek sevmeyen yada kendi içinde yaşayıp göstermek istemeyen birisi. "burası çok karışık..." çevresinde bir şeyler oluyor bir kaç kişi.. biri karşıdakine işaret parmağıyla dediklerini dinletmek ister bir tavırda bir diğeri bir şeyleri kabullenmek zorunda bir diğeri sırtını dönmüş bir diğeri ise sapasağlam bir duruşta.. dedim ya karışık pek çözemedim aslında burayı yorumlayamadım yani şu diye şu nedenden diye..
çok duygusal bir yapısı var.Takıntıları var.Ufak bir şeyi kafasına takabilecek bir tip.Belki sana belli etmiyordur ama şuan evlilik adına ciddi kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz.Sende nişanlının ne kadar pürüzlere takıntılı olduğunu daha net göreceksin.Seni çok mutlu etmeyi hedefliyor,kendisi de mutlu olmak istiyor.Attığınız adımdan emin.Beraber karşı karşıya gelmişsiniz.Bir şeyler konuşuyorsunuz ama ikinizde ciddisiniz.Sonra nişanlının hanesinde seni odak noktası haline getirdiğini herkes biliyor.Şu an aklı fikri sensin.Başka sorunları görmezden geliyor.Çünkü ailede bazı sıkıntıları var bir taraf kapkara diğer taraf onun mutluluğu.Aklında kalbinde;açık kumral yada beyaz tenli diyim bir kız var.Kızın kaşlar ince gözüküyor gözlerde küçük,saçları koyu renkte.Böyle tepeden toplamış gibi.İnce narin bir kız var.Bu kızda onu çok seviyor bence sensin bu kızkızın kalbi çünkü belirmiş.Birbirlerini arzuluyorlar yaaa Gideceği yollar var.Bayram ziyaretleri bence :)) Birde dilek dilemiş.Yüz gülümsetecek bir dilek.Hem işle alakalı hemde aşkla alakalı diyebilirim.Hedefi güzel bir kariyere sahip olmak.Senide yanına almak.Çünkü dileğinde el ele görüyorum sizi.Mutlu bir beraberlik
evet kız cnm dogru bılmısısın sende koyda bakıyım
soğumasını bekliyorum fincanın, soğusun koycam hemen merakla bekliyorum :)
.Kocaman bir yılan var.İnanılmaz büyük bir düşman görüyorum fincanında.Çok dikkat et bu yılana.Çevrenden biri biraz canını sıkacak bu aralar.Hanede bir kişi güzel uzun bir elbise giyecek önü ferah bu kişinin önü çok ferahlı.Senin hanende söz nişan gibi birşeyler olacak sanki yada yakın çevrende.Uzun uzun yollar çıktı bu yolların sonunda hep aynı kişi var seni bekliyor bu yolların sonunda..Sana kocaman bir koç görünüyor bir dileğin var senin bu dileğin kabul olacak ALLAH çok yardım edecek ailene vede sana..Falında bisiklet çıktı.Sen çok kararsızsın ne yöne gideceğini ne yapacağını pek bilmiyorsun.Ne yaparsan yap ilk düşündüğünü yap sen kazanırsın.Çok berrak çok saf çok temiz bir nehrin kıyısında birileri bir balık avlıyor ve kovası da ağzına kadar balık dolu. Öyle bir kısmet olacak ki yakında öyle bir işiniz olacak ki yakında siz bile inanamayacaksınız.Senin çok kısa bir zamanda çok istediğin bir iş olacak.Değişik bir balık çıkmış çünkü falında.Balık istek veya arzunun yerine gelmesi anlamını taşır.Sadece biraz sabret canım. İşte bütün falın bu canım.Ama dilek tutup yıkamayı unutma sakıncadı baslıyorum 40 dakıkaya cıkar ok
.Kocaman bir yılan var.İnanılmaz büyük bir düşman görüyorum fincanında.Çok dikkat et bu yılana.Çevrenden biri biraz canını sıkacak bu aralar.Hanede bir kişi güzel uzun bir elbise giyecek önü ferah bu kişinin önü çok ferahlı.Senin hanende söz nişan gibi birşeyler olacak sanki yada yakın çevrende.Uzun uzun yollar çıktı bu yolların sonunda hep aynı kişi var seni bekliyor bu yolların sonunda..Sana kocaman bir koç görünüyor bir dileğin var senin bu dileğin kabul olacak ALLAH çok yardım edecek ailene vede sana..Falında bisiklet çıktı.Sen çok kararsızsın ne yöne gideceğini ne yapacağını pek bilmiyorsun.Ne yaparsan yap ilk düşündüğünü yap sen kazanırsın.Çok berrak çok saf çok temiz bir nehrin kıyısında birileri bir balık avlıyor ve kovası da ağzına kadar balık dolu. Öyle bir kısmet olacak ki yakında öyle bir işiniz olacak ki yakında siz bile inanamayacaksınız.Senin çok kısa bir zamanda çok istediğin bir iş olacak.Değişik bir balık çıkmış çünkü falında.Balık istek veya arzunun yerine gelmesi anlamını taşır.Sadece biraz sabret canım. İşte bütün falın bu canım.Ama dilek tutup yıkamayı unutma sakın
canımm çok teşekkür ederim
aynen nişanlımı tarif etmişsin :) e ve n harfleri ikimizde de var. tenlerinizi yazarsan tekrar açılım yapabilirim senin için :)
tutturmusum mu bıraz kotumser geldı bna
rica ederim canım hissettiklerimdi bunlar doğru yada yanlış gördüklerimdi.. ben kızıl saçlı beyaz tenli o ise esmer koyu tenli.. barışma, birleşme yada görüşme veyaaaa :) başka biri var mıdır acaba çıkarmı
Eki Görüntüle 532815 Eki Görüntüle 532824 Eki Görüntüle 532823 Eki Görüntüle 532822 Eki Görüntüle 532821 Eki Görüntüle 532820 Eki Görüntüle 532819 Eki Görüntüle 532818 Eki Görüntüle 532817 Eki Görüntüle 532816 Eki Görüntüle 532825 arkadaşlar bu yeni falım falıma bakana bende bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?