Bu da benim fal topiğim olsun :)

canımm çok teşekkür ederim
aynen nişanlımı tarif etmişsin :) e ve n harfleri ikimizde de var. tenlerinizi yazarsan tekrar açılım yapabilirim senin için :)

canımm çok teşekkür ederim hiç duygusal değildir hiçbişeyi de kafasına takmaz kız benimdir o yazdıkların :) bnim her şeyi kafama takmama takar genelde
iş durumu olsa aşk için daha gzel şeyler olacak zaten hayırlısı canım teşekkür ederim tekrar

Hanenin tam ortasında büyük bir göz var. Nazara çok geliyorsunuz bu durum seni ve aileni etkiliyor. Sıkıntıya sokuyor. Sanırım bu tür şylerden çabuk etkilenen birisin. Hamileyim demiştin bebeğinin cinsiyeti belli mi? Bir kız çocuğu gördüm ben. Ya da istediğin kız bebektir. Bir bayan ve bir erkek var ikisinin başının üzerinde çıkmış bu bebek ama bayan daha çok istiyor gibi görünüyor. Bebeğinizin olmasını sanki sizden çok başkaları istemiş onlar daha bir iteklemiş sanki hadi artık bebek diyerek. Sizin de düşünceniz varmış ama bu sözler daha etkili olmuş. A harfi gördüm sende veya eşinde. Çok temiz bir kalp var yanında. Sevgi aşk dolu bir yuvanız var. Etrafta olan sizin canınızı sıkan şeylere göz yummayı biliyorsunuz, evliliğinizin bunlardan etkilenmesine izin vermiyorsunuz. Çevreden size müdahale eden çok sanırım. Gece korkuların çok mu fazla? Siyah görüntüler veya böcekler? İlginç şeyler çıkmış :)
Sonuncu foto bu fincana ait değil o da senin mi? Burda da derinlerde biriktirilmiş sorunlar var. Her an patlamaya hazır görünüyor. Çok fazla soru işareti çok fazla yorgunluk görüyorum. İki kişinin biriktirdiği sorunlar bunlar. Herhangi biri patlarsa kötü şeyler olabilir bu yüzden birbirlerini idare etmeyi iyi başarmaları gerekiyor.

evet kız cnm dogru bılmısısın sende koyda bakıyım bu bebegı evet en cok ben ıstedım a harfı her ıkımızdede var mudahale aıleden dolayı cok fazlagece korkularımsa haddınden fazla kımseye guvenım yalasmıyrm sızofrenık korkularım cok son fıncanda benım eve suan cok kotu patlamayı belıyrm hazrlık yapıyrm alllah bızı korusun ınsallh saol cnm yorum ıcın genelı dogru cıktı bende sana bakayım bakallım nelr var

Son düzenleme:
cadı baslıyorum 40 dakıkaya cıkar ok
.Kocaman bir yılan var.İnanılmaz büyük bir düşman görüyorum fincanında.Çok dikkat et bu yılana.Çevrenden biri biraz canını sıkacak bu aralar.Hanede bir kişi güzel uzun bir elbise giyecek önü ferah bu kişinin önü çok ferahlı.Senin hanende söz nişan gibi birşeyler olacak sanki yada yakın çevrende.Uzun uzun yollar çıktı bu yolların sonunda hep aynı kişi var seni bekliyor bu yolların sonunda..Sana kocaman bir koç görünüyor bir dileğin var senin bu dileğin kabul olacak ALLAH çok yardım edecek ailene vede sana..Falında bisiklet çıktı.Sen çok kararsızsın ne yöne gideceğini ne yapacağını pek bilmiyorsun.Ne yaparsan yap ilk düşündüğünü yap sen kazanırsın.Çok berrak çok saf çok temiz bir nehrin kıyısında birileri bir balık avlıyor ve kovası da ağzına kadar balık dolu. Öyle bir kısmet olacak ki yakında öyle bir işiniz olacak ki yakında siz bile inanamayacaksınız.Senin çok kısa bir zamanda çok istediğin bir iş olacak.Değişik bir balık çıkmış çünkü falında.Balık istek veya arzunun yerine gelmesi anlamını taşır.Sadece biraz sabret canım. İşte bütün falın bu canım.Ama dilek tutup yıkamayı unutma sakın

teşekkür ederim canım ağzına sağlık

canımm çok teşekkür ederim
aynen nişanlımı tarif etmişsin :) e ve n harfleri ikimizde de var. tenlerinizi yazarsan tekrar açılım yapabilirim senin için :)

rica ederim canım hissettiklerimdi bunlar doğru yada yanlış gördüklerimdi.. ben kızıl saçlı beyaz tenli o ise esmer koyu tenli.. barışma, birleşme yada görüşme veyaaaa :) başka biri var mıdır acaba çıkarmı

uzak mesafede olan birine veya aranızda mesafe olan birine özlem çıkmış. barışma sorduğuna göre ayrıldığın kişiye duyulan özlem olsa gerek.
ikinizin yanında da farklı kişiler çıktı. onun yanında esmer birinin kalbi var. senin yanında ise kumral bir erkek var. kumral erkekten sana gelen teklif esmer erkeği kıskandıracağa benziyor. seninle yakınlaşma isteği olabilir bu isteğiyle beraber kumral erkeği öğrenirse eğer bundan dolayı müthiş bir kıskançlık içine girecek gibi görünüyor. aranızda şu an mesafe var ama çok büyük bir mesafe gibi görünmüyor sen de istiyorsun sanırım ondan yana bir teklifin gelmesini. bu kadaar çıktı canım

İçin çok kapanmış. Sıkıntıların arada bi daha fazla sıkıyor seni ama genelde takmamaya çaışıyorsun. Ne kadar başarabildiğin tartışılır ama. Gitmek istediğin bir yol var. Birkaç telefon görüşmesi sonuunda gideceksin gibi görnüüyor. E harfli biri var. Bu sen misin başkası mı bilemedim. Haklı olduğu bir konu var, bu konuda haklı olduğunu göstermek için zaman kolluyor. Bir erkek var oturmuş bişeylerin düzelmesini bekliyor. Beklediği haber yakın zamanda ona ulaşacak. Bir çok şeyin planını yapıyorsun ama planladığın gibi gitmiyor bir çoğu. Başarmak istediğin bir şey var. 5 vakti görünüyor bu şeyin. Üstü kapalı görünüyor. Onun olmaması senin için daha iyi olacağa benziyor.
Hane içi gayet aydınlık görünüyor. 3 dileğin var ikisinin biraz zamanı var biri yakın zamanda gerçekleşiyor. Aşk hayatınla ilgili olabilir.
Bu kadar canım. Benim fala da göz atarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…