Bu da benim fal topiğim olsun :)

teşekkür ederim canım. "umut" işte güzel olan her şeyi içinde barındırıyor..

Ceylin: 3 tane dileğin var gerçekleşmesi biraz zaman alacak gibi.İçini çok karartmışsın çok düşünüyorsun baız şeyleri sanırım.Bir tane kalp çıkmış.Gideceğin bir iki tane yolun var.Göz gibi bir şekil çıkmış sanki nazar var üsütnde.yakında bir haber alacaksın ve şansın dönecek gibi.Bir tane kalp var bu kalple ilgili için çok kararmış yani çok düşünüyorsun snaırım.Y,N,T harfleri var.bu kadar görebildim anca.
Ben yükleyince bana da yorum yapabilirsen sevinirim. Bugün yüklerim ben de.

birazdan fincan fotolarımı yüklücem. baktığında altına tenlerinizi yazarsan iskambil aşk falı açarım canım. aynı ten rengine sahipseniz hanginiz daha açık onu da yazman gerekiyor

canim ikimizde esmeriz benim ten rengim esime gore daha acik bu arada sende falini at ben surekli yazamiyorum calisiyorumda ceylin de atmis cok gec gordum neyse canim simdiden tesekkur

Bide canim bisey sorucaktim benim 2 dilegim var hemde deli gibi istiyorum hatta tek benim degil esiminde olucakmi olmiycakmi bununla ilgili bi bilgin varmi yani yani olup olmiycagiyla ilgili ne olur

ay belkide öyledir jado seni görmüs olabilirim ama bana duygusal gibi geldi nisanlın erkek sonucta belli etmez.Bu arada ben çok mutsuzum.Senden bir iskambil birde birazdan koyacağım fincanın yorumlarını istiyorum biliyorum abartıyorum ama bu sefer çok ihtiyacım var.Öncelikle falın;
Kapkara bir yılan gördüm.Zaten sende onu farketmişsin.Sinsice yaklaşıyor.Seni çok kıskanıyor,mesleğini,ilişkini,arkadaşlıklarını ne bilim kısacası her şeyini.Sana sarılan uzun boylu bir erkek var büyük ihtimal nişanlındır.Saçları koyu renkte kısa.Sana sarılmış acayip sadık gözüküyor. AF harfleri gördüm.Sana ne çağrıştırıyor? bu harflerden oluşan birisi varmı çevrende.onun kurduğu cümleler seni sinir edebilir.Sen aslında çok mutlusun ya.Ama birilerinin negatif enerjileri sana yansıyor ve sen her şeyi olumlu olumsuz düşünüyorsun.Esmer bir kadın var.Sana zamanında sıkıntı veren bir kadın olsa gerek yada genç bir bayanda olabilir.Bu kişi seni uzaktan takip ediyor.İğneleyici cümleleri oluyor.Ama boş bir insan.Nişanlına güzel bir haber gelecek.Kısmetli develi bir haber.Dileğinde olacak :)
ay ben cidden çok mutsuzum :S sinirlerim bozuk iskambil için;
ben:kumral
gıcık sevgilim:beyaz

teşekkür ederim canım. AF harfleri müdürümde var, bazen kızdırıyor odur belki de :)

sinirini neden bozdu yine bu gıcık sevgilin, nden kıymet bilmezler ki tatlı sevgileri için...

sana olan sevgisi kartlara yansıyor, sana da yansıtsın biraz :) ama neden ayrı düştünüz böyle. fiziksel çekim çok güzel, sevginiz saygınız çok iyi ama kalpleriniz ayrı düşmüş. ama şunu gördüm ben, senden ayrı kaldığı zamanlarda daha bi dank diyo sensizliğin acısı kafasına. hemen ciddi şeyler düşünmeye başlıyo, evlilik gibi. onun kalbinin yanıda evlilik kartı çıktı. sen bazı sorunlarınızı zamana bırakmışsın zamanla düzelir diye. ama bu sorunlar sevgini de etkilemiş ister istemez. bu kadar canım

çok saçma bir nedenden dolayı tartıştık.sana özelden yazarım mesaj kutunu boşalt :) buda fincanım :) teşekkür ederim ayrıca iskambil içinnn

canim ikimizde esmeriz benim ten rengim esime gore daha acik bu arada sende falini at ben surekli yazamiyorum calisiyorumda ceylin de atmis cok gec gordum neyse canim simdiden tesekkur

canım normalde falıma yorum gelmeden açmıyorum ama bu seferlik açayım. yorumunu bekliyorum...

istediğiniz şeyin olması için biraz zamana ihtiyacınız var. bu zaman çok kısa bir zaman dilimi değil. aranızda çözemediğiniz bir takım sorunlarınız var sanırım. bu sorunlar eşinin senden uzaklaşmasına sebep olmuş veya eşinin senden uzaklaşması ilişkinizde sorunlar yaratmış diyebilirim. eşin biraz soğuk duran bir yapıya sahip sanırım. sevgisini ilgisini pek belli edemiyor olabilir. tüm bunlar senin onu özlemene yol açmış. şu an bedenleriniz ve kalpleriniz ayrı yerlerde çıktı. aranızda bir küslük varsa bundan dolayı olabilir veya ayrı yerlerde kalmak zorunda kalıyorsanız bundan da olabilir.

Yüreğin pörçük pörçük olmuş derler ya aynen öyle olmuş kız. 3 ayrı olaya canın sıkılmış. G ve z harfleri sanırım, çok net değiller ama. Gamze olabilir gizem olabilir…. canını sıkanlardan birisi bu kişi. Gözü sürekli senin üzerinde. Nasıl fesat biri. Z ve e harfleri olan biri var bir de, Zeynep ismi geldi aklıma nedense… bu kişi seni seven biri sana iyiliği dokunuyor hep. Gözlüklü güler yüzlü bir erkek var. Hayatı sürekli dalgaya alan biri. Karmakarışık çıkmış canım ya ne olduğunu görüyorum ama yoruma açık bişeyler değil. Bir erkek var boynunu bükmüş sanırım bu sevgilin, yanında kalp çıkmış. Büyük ve bembeyaz bir kalp. Seni üzdüğü için pişman olmuş bak. 3 rakamı çıkmış yanında.
Biriyle bir tartışman olabilir. Senin haklı olduğun bir konuşma bu. Haklılığını da görecekler. Canım fincanın dışında şekiller çıktığı zaman açmadan önce çek resmini o şekilde daha güzel görünüyor ne olduğu. İki yolun var şehir dışına olan yollar. Biri gayet temiz ve açık ama diğeri biraz çetrefilli. Gidip gitmemekte kararsız olduğun bir yol sanırım. Gitmemeyi seçeceksin gibi görünüyor. Normalde gitmeyi çok istemiyorsn sanırım, biri var seni çağıran bu yüzden gitsem mi diyorsun gibi.
Haneye gelecek bir haber var, pek sevinmeyebilirsiniz bu habere. Bir bayan gördüm sırtında bir kız çocuğu var. İşle ilgli bir haber bekleyen biri varsa güzel şeyler bekliyor o kişiyi.
Dileğinin biri ışık hızıyla gerçekleşiyor :) diğer ikisi birbiriyle bağlantılı sanki iki dilekte birer kişi var birbirlerinin ellerini tutarak iki dileği birleştirmişler gibi. Bunlardan birinin üzerinde bebek arabası gördüm. Bunu hayatında önemli şeyler olacak bir değişiklik diye yorumlayalım.
Bu kadar canım

Gizem kankam ya sinir edebilir belki beni z.e kuzenimde geçiyor valla tuttu kız çok beğendim bu falı ben ama pisman olduğunu sanmıyorum o ayının.... cok tesekkür ederimmmm

Ah Canim bildin Sagol biraz uzak yerlerdeyiz

Gizem kankam ya sinir edebilir belki beni z.e kuzenimde geçiyor valla tuttu kız çok beğendim bu falı ben ama pisman olduğunu sanmıyorum o ayının.... cok tesekkür ederimmmm

rica ederim canım
hamurları böyle canım ne yapacksın. avutmak lazım arada :)

jado mesaj atamıyorum dakikam dolmadı ne tavsiye edersin ne yapsam çok sinirimi bozdu aramıcam diyorum öyle deyincede arıyorum gerçekten pisman olmusmudur acaba

jado mesaj atamıyorum dakikam dolmadı ne tavsiye edersin ne yapsam çok sinirimi bozdu aramıcam diyorum öyle deyincede arıyorum gerçekten pisman olmusmudur acaba

valla canım arayıp özür dilemesi gereken o. ama ben senin yerinde olsaydım aynı senin gibi dayanamaz arardım sen arayınca anlayacaksa hatasını ara. anlamayacaksa zorla anlat konuşup bi karara varmazsanız tekrarlanabilir aynı olay. umarım sen aramadan o arar

büyük ihtimal o hatasını anlamaz tam bir odun yine tekrarlanır huylu huyundan vazgeçmez hiç bir zaman :)))) hiç hatayı kendinde arayan bir tip değildir kendisi en iyisi zamana bırakim ben.

büyük ihtimal o hatasını anlamaz tam bir odun yine tekrarlanır huylu huyundan vazgeçmez hiç bir zaman :)))) hiç hatayı kendinde arayan bir tip değildir kendisi en iyisi zamana bırakim ben.

sen bilirsin canım. benimki de pek anlamaz. ben de öyle durumlarda arayıp bizzat kavga ediyorum :) hatasını anlayana kadar tekrar tekrar anlatıyorum rahatsız olduğum şeyleri söylüyorum. pek etkisi olmuyo bi süre sonra yine tekrarlanıyo ama bi daha tekrarladığında ben sana demiştim demi diyebiliyorum :)

canim falinda dikkatimi ceken kocaman bi balina var cok buyuk bi kismet var senin icin ama senin sikintilarini atman lazim bu sikintilar bittiginde sen bu buyuk kismete kavusuyosun icinden atmaya calistigin bu sikintilara geri donup bakmasan bitmis gibi gorununyo ama sen cok gecmise donuyosun hatta soyle diyim pisirip pisirip geri onune koyuyosun bide cevren cok genis cikmis cok laf var etrafinda haber yorum o kadar cok cikmis ki her kafadan bi laf cikiyo sen etrafindan etkilenme saglam bi karaktere sahipsin ama yasadigin herseyden cabuk etkileniyosun ama cok guzel iki kalp gordum yan yana tertemiz ne dersek diyelim ne dusunursen dusun hayatindaki insan seni cok seviyor sende onu bi erkek var falinda cok guclu biri uc haneyide yani aileyi bu erkekgin sozleri etkiliyor bide yuzuk var ayni zamanda iki yada uc cift nisanlaniyo dilegin her neyse kabulolmus bu dilegin icinde sen ve senden baska iki kisi daha var belkide bu dilek o insanlari etkiliyo kisa mesafeli bi yere gidecekdin huzurlu olcaksin kucuk ama guzel bi haber alicaksin benden bu kadar insallah hep mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…