Bu da benim fal topiğim olsun :)

çok doğru söyledin canım, canım sıkkın bu akşam, nişanlıma küstüm :) onun da canı sıkkındır büyük ihtimal. hayırlısı olsun umarım gelir o güzel haberler
teşekkür ederim canım

kızlar sadece falıma yorum yapana, yorum yaptıktan sonra açıcam iskambil. bugün ben de gerçekten sıkkınım. hatta fal açmak bile istemiyor canım ama karşılıksız bırakmayı sevmiyorum.

dert ortağı olduk desene bizde hala düzelmedik :) inş.kısa sürede ikimizde mutlu oluruz yeniden yaa :))))

jadom bugünde iskambil istiyorum lütfen <3
ben:kumral
sevgilim:beyaz

*ayrıca arkadaşlar topiğime fincanımın fotoğraflarını yükledim bugün içtim onada bir kaç yorum istiyorum please :))))))))

canım bi görüşmeniz olacak bu görüşme sonucunda yeniden duygusal bir yakınlaşma görünüyor.
bedenleriniz yan yana çıktı cnım, özlemişsiniz birbirinizle olmayı. yan yana gelmeyi. kalpleriniz ayrı yerlerde kalmış biraz zamana ihtiyacınız var. açık tenli bir bayan çıkmış senin kartının yanında. bu kişi iyi mi kötü mü bilemedim. iki ihtimal var ikisini de söyleyim. birincisi, seni dinleyen anlayan fikirler veren biri. ikincisi kalpleriniz arasına zaman kartı girmesine sebep olan kişi, sizi birbirinizden uzaklaştırmaya çalışıyor. hangisidir bilemiyorum

İçini çok karartmışsın.resmen arap saçı .2 tane kalp görüyorum. 2 kalp tartışmış sanki.Kalbin birisi oturmuş bir şeyler bekliyor. Diğer kalp ise ona bağırıyor. 2 kalbin altı çok temiz. Esmer bir adam görüyorum. Elinde bir şey tutuyor. Karşısında da elbise giymiş bir kadın var. evlilik yakın gibi. Yalnız kadının başı dumanlı çıkmış. Bir şeyleri sorun ediyor. Nazlanır gibi. Kumral biri var. cinsiyetini anlayamadım. Kısa saçlı birisi. Bir şeylerle meşgul. İşini bitirmeye çalışıyor. Sanki biraz bunalmış. 2 tane göz görüyorum. Biri seni takip ediyor. Aman nazar değmesin. Mavi boncuk tak. Hanede büyük bir karşıklık var. gelen giden çok fazla.

Son düzenleme:
dert ortağı olduk desene bizde hala düzelmedik :) inş.kısa sürede ikimizde mutlu oluruz yeniden yaa :))))

inşallah canım, benimki çok takmaz düzeldiğimizi sanıyordur belki de. ama ben kısa zamanda atlatamıyorum kafama takıyorum. o da bunu anlamıyor.
bugün tipik bayan triplerine bile girdim yani. kaş aldırmaya kuaföre gittim saçımı boyatıp çıktım

konuyu biliyorsun tartışmada bir bayanın parmağı yok saçma bir durum biliyorsun ki :) ama anneme anlattım anneme kalsa o yer arıyor beni bırakmak için falan :)) annem olabilir.hayırlısı artık bakalım adım atsın

canım yorumunu yazıyorum. falıma bakar mısın ? ikimizde kumralız. ben daha koyu tenliyim.

sevgiye dayalı bir yakınlaşma çıktı. barışıyorsunuz sanırım siz canım. kartlar çok güzel çıktı. bedenleriniz de bir arada kalpleriniz de. kalpler arasında duygusal bir yakınlaşma görünüyor. erkekte yine bencillikler söz konusu ama düzelme var sanki

jado çook teşekkür ederim.

Son düzenleme:

hahaahahah bende saçlarıma maşa falan yaptım evde saçma sapan okula bile gitmedim geç kaldım sabah rüyamda nişanlanıyoduk bizde annemle anlaşmışlar benden habersiz nişan günü belirlemişler anneme hep aile arasında yapalım diyorum sevgilimede.Ama annem tüm mahalleyi çağırmış gördüğümde selamlaşmadığım kişiler bile vardıııı ve sevgilim babamla konuşmasını bana anlatıyodu baban sordu ne kadardır berabersiniz kısa dönemmi 4 aydır diyemi sordu bende yok uzun dönem 1.5 sene dedim diyordu.Bende biz uzun yıllardır beraberiz ne 1.5 senesi diye çıkışıyordum oda küçüklüğünden beri beraber olduğumuzu anlamasın diye öyle dedim diyodu ay nişanda giyeceğim adam akıllı nişanlığım yoktu elbise giyiyodum normal komedi yaaa D: bu gece gördüm bunu

kızlar maşadan dolayı saçlarım yanıyor diyorsanız. Magic leverage saç bigudisi kullanın. yeni aldım. süper oluyor. tavsiye ederim. maşa benim saçlarımı çok yakıyor. alternatif yöntemler deniyorum.

aahh ah o evlilik bi yakınlaşsa :)
nazar boncuğu perdelerimde bile var çok severim :) teşekkür ederim canım

hayırlara çıkar inşallah canım
çocukluktan beri mi berabersiniz. ne kadar güzel ya

hayırlara çıkar inşallah canım
çocukluktan beri mi berabersiniz. ne kadar güzel ya

evet ben liseye geçmiştim 8.sınıfım bitmişti yaz tatilinde tanıştık.Oda o zaman lise sona geçmişti beraber büyüdük

kızlar maşadan dolayı saçlarım yanıyor diyorsanız. Magic leverage saç bigudisi kullanın. yeni aldım. süper oluyor. tavsiye ederim. maşa benim saçlarımı çok yakıyor. alternatif yöntemler deniyorum.

hehehe sanki bigudi satıyormuşsun gibi olmuş kız reklamcı ruhu var sende
ben pek yapmıyorum maşa, çok zaman alıyor. kırk yılda bi özel günlerde veya kendimi güzel görmek istediğimde yapıyorum. kim uğraşcak onla sabahın köründe kalkıp yapmaya

maşa saçımı yakmıyor şuanlık problemim yok ama eğer başıma gelirse önerini dikkate alıcam canım :)

evet ben liseye geçmiştim 8.sınıfım bitmişti yaz tatilinde tanıştık.Oda o zaman lise sona geçmişti beraber büyüdük

kavuşmak daha bi tatlı olur sizin için
gerçi biz de pek farklı sayılmayız. liseye yeni başladığımda adını duymuştum ilk. adını duyunca aşık olmuştum o da resmimi görmüş bi yerde ordan aşık olmuş film gibi
ama aşkımızı itirafımız üni son sınıfta oldu

Evettt çok çok tatlı olur inş. olurrr :))) siz baya beklemişsiniz ama olsun sonunda mutluluk var hissediyorum bu arada ben çıkıyorum kızlar iyi geceler yarın iş var uyumam lazım öpüldünüz :)

Evettt çok çok tatlı olur inş. olurrr :))) siz baya beklemişsiniz ama olsun sonunda mutluluk var hissediyorum bu arada ben çıkıyorum kızlar iyi geceler yarın iş var uyumam lazım öpüldünüz :)

inşallah canım :) tamam canım iyi geceler sen de öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…