Bu da benim fal topiğim olsun :)

bi konuuya kafanı takmış canını sıkmışsın sanki.ama kısa süreli bişey bu bide biriyle bi sürtüşmen mi ne oldu senin tam çözemedim.bayan sanki bu böyle sen sinirlenip hani gitmişsin.bu aralar düşündüğün bir sürü konu var gibi bide insanlarda yine çok konuşuyo senin hakkında ve ara ara etkileniyosun.yakın zamanda sevineceğin bi haberin var ama çok fazla extra olaylı bişey görmedim:) genel olarak iyi falın bence bu kadar jado
ben beyaz o buğday kötü durumdayım bakarsan sevinirim

Kafana taktığın iki ayrı sorunun var.İstediğin bir konuda kısmetin gelecek.Bu kısmet baya büyük ve güzel bir şey herkes parmakla gösterecek baya görkemli ve güzel.Bu kısmetin altında da o harfi gördüm belki isminde bu harf geçen kişinin etkisi olacak.Bir konuda birisiyle bir fikir ayrılığına düşmüşsün veya düşeceksin.Bir konuda başını eğip üzüleceksin ama öyle uzun süreli bir durum değil.Bu üzüldüğün konuda da seni birisi şöyle bir sarscak kendine gelmeni sağlayacak.Ya dilini ısıracak böyle sevinçli bir haber alacaksın ya da bir konuda dilin yanacak.Ama bu da geçici yani.Birisi çiçek uzatıyor sana.Dileğin de gerçekleşecek hatta el sıkışma durumu felan var sevinen çok olacak bu dileğe sanırım herkesi ilgilendiren ya da duyacağı bir haber dilek. Kafandaki düşüncelerde resmen birbirine girmiş her şeyi bir anda düşünüyorsun ve çok düşünüyorsun.
Canım iskamnil bakarsan da ikimiz de beyaz tenliyiz o benden biraz daha beyaz

teşekkür ederim canım
aranızda şu an sorunlar var sanırım. özlemle alakalı görünüyor tüm sorun, önemli bişey yok gibi. beden kartlarınız ve kalp kartlarınız yan yana çıktı. ilişkinizin gidişatı adına bir olumsuzluk görünmüyor. belki çözmeniz gereken, bir anda halletmemeye çalışmamanız gereken, zamanı var demeniz gereken bi durumlar olabilir.

teşekkür ederim canım

erkeği ilgilendiren bir zaman söz konusu. ne konuda zamanla işi var, zamana ihtiyaç duyuyor bilemiyorum ama zaman kartı çıktı onunla alakalı. aranızda şu an mesafe mi var? açılımda mesafe kartı çıktı erkeğin yanında, bununla alakalı bir zaman dilimi görünüyor. birbirinizden uzaktaysanız bir araya gelebilmek için geçecek zaman olabilir. aranızda sorunlar varsa, sorunların düzelmesi için geçecek zaman olabilir. senin yanında esmer birinin kalbi çıkmış. bu kişi geçmişinde kalmış biri olabilir, henüz tam olarak unutamadığın. veya seni seven uzaktan bakan biri olabilir. her şey olabilir esmerle ilgili :) erkeğin yanında sevgi ve evlilik kartları çıktı. sevgiye dayalı evliliğiniz görünüyor kısmet olur inşallah :)

Evet mesafe var aramızda şu an.yok ya o esmer beni düşünüyordur kesin öyle de zaten ama ben onu istemem ben beyazı mesafe d eolsa istiyorum seviyorum aşalım inşalalh sorunları da :) sağo canım ayrıca

jadalozz ben yine iskambil istiyorum :)
ben:kumral
sevgilim:beyaz kahve icerseen yorumlarım yine :)

birazdan içicem daha içemedim kahvemi :)

kalpleriniz birbirini düşünüyor ama bedenler bir araya gelemiyor. ne bu inatçlık anlamadım ki. ikiniz de kendi arkadaşlarınıza yönelmişsiniz. yakın olmayı özlediğinizden, birbirinizi özlediğinizden bahsediyorsunuz ama birbirinizin haberi yok bunlardan. senin yanındaki bayan açık tenli, onun yanındaki erkek esmer. görüşmeniz var yakında

sen ve sevgilin için bir de tarot kartı çektim. ilişkinin yeniden canlanması söz konusu. yeni beklentiler içine gireceğin bir döneme geçiyorsun. bazı konularda çıkış yolu bulamayablirsin

ayy onun yanındaki esmer çocuk kumam benim valla canım ya çok severim kumamı maloş DDD: jado biz şimdi birbirimizi özlediğimizi arkadaşlarımızamı söylüyormuşuz? valla ben söylüyorum doğruda o da söylüyormudur ve konuyu biliyorsun inadım inat gururum el vermiyo yoksa arardım.O laftan sonra gerçekten öyle biri olmam lazımki arayayım.

sen ve sevgilin için bir de tarot kartı çektim. ilişkinin yeniden canlanması söz konusu. yeni beklentiler içine gireceğin bir döneme geçiyorsun. bazı konularda çıkış yolu bulamayablirsin

vavv çıkış yolu bulamadığım konular sadece okul iş olsa aşk hayatımı etkilemese ya :))) özledim cidden cok tesekkür ederim bu arada <3 çok iyisin gerçekten mutsuzumm :/

ikinizin yanında da aynı kartlar çıktı. düşünceleriniz aynı.
ben bilmem doğruluğunu :)

özlesin uyuz ben nasıl özlediysem oda özlesin hıh

özler tabi. bunca zaman seven insan özlemez mi
birbirinizi yanlış anlayacak kadaar kısa değil geçirdiğiniz zaman. sevgilinin şu an ne düşündüğünü neden aramadığını çok merak ediyorum. senin için dileğim bu gece sen uyumadan arar umarım

bende merak ediyorum açıkcası hem suçlu hem güçlü tipik davranışları nasıl bahaneleri olucak acaba kendini şuan acayip haklı sanıyordur benim aramamı bekliyordur orası kesin.dileğin için teşekkür ederim insallah arar

jado iskambil açar misin. Falını yüklediysen bakayım. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum.

jado iskambil açar misin. Falını yüklediysen bakayım. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum.

yüklemedim daha içiyorum şu an, soğuyunca atarım :)

esmer tenli ama çok koyu tenli değil, bu erkekle sevgi kartı çıkmış. seni seven esmer biri mi yoksa senin seveceğin esmer biri mi bilemiyorum.
açılımında, kalpleriniz bir arada çıktı. hatta bu kez o seninle alakadar çıktı. aileyle ilgili bir mesafe görünüyor. senin ailen tanıyor muydu onu? onunla ilgili bir mesafe ailende olan. istemiyor olabilirler.

jadocum bende brazdan kahvemi koyucam bana bakarmısın bende sana bakarım kahvene olur mu ayrıca iskmbl bakarmısn canım ben beyaz o kumral

aslında hangimiz daha koyuyuz emin değilim. Çok ilginç . Kahveni içtikten sonra tekrar bakar misin. Seni yoruyorum. Kusura0bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…