Bu da benim fal topiğim olsun :)

canım sen nişanlınla kavga mı ettin neoldu bilmiyorum ama sanki nişnlınla iligli bir konuda birsorunun var gbi canın sıkkın cıkmış icinde sıkıntı ettiğin bişry var nişanlınla karşı karşıya gelceksiniz bir konu hakkında konuşma yapcaksınız bu konuşma sorun olan neyse onunla iligli olucak ama sonra rahtlicaksın hallediceksin bunu aranızdaki bağ sevgi cok güzel cıkmış canım birde bir kagıt alcaksın sen canım biyerden haber bekliyorsun ama bu sanki parayla ilgili bir durum canım öyle cıkmış istediğin dileğin herneyse o olucak cok hızlı bir şeklde okadar yürekten icten istiyorsunki o şeyi dua ediyorsun onun icin ellerni acmıssın dileğin olucak canım canım uzun boylu bir bayan var burda böyle popsu cıkık birisi o kişiden bir haber alıcaksn senn kafan cok karışık cıkmış göz vaar senn nişnlın ile üzernde buarada yavrum sizi cekemeyenler var sanırım o kişilere sakın uyma dedklerni konuşulanlara kulak asma sakın birde bir adam var diz cökmüş kapanıyor senn önnde bu nişanlın herhalde bir özr borcu var sana sanki bunları görebldim canım

işte falım bu kızlar kim bana bakarsa bend eona bakıcam bakıcam dedim mi bakarım ayrıca

İki kişi var üzerleri çok kapalı çıkmış. İkisi de çok sıkıntıda. Elele tutuşmuş sevgilier var. Sen misin bilmiyorum ama. O iki kişi bu sevgilileri kıskanmış. Bazı planların var, planların planladığın gibi olacak. Bir konuda birinin arkasına saklanmışsın. Seni korumuş bişeylerden. Çok fazla telefonla konuşuyorsun sanırım. Bir sürü görüşmen çıkmış. Konuştuklarındn biri maskeli çıkmış. İkiyüzlü oynuyor sana. Sen bir taraftan bişeyler olmuyor, bişeyler gitmiyor diye düşünürken olan güzel şeyleri göz ardı ediyorsun. Aslında hayatında fark etmediğin durup bakmadığın çok güzel şeyler değişmiş. Sana eşeklik etmiş biri var, pişman olmuş yaptığından. Bayan mı erkek mi bilmiyorum. Bu kişiden sana haberler geliyor arka arkaya. Bu haberlerle beraber bazı sıkıntılarını atıyorsun. Saçları iki taraftan örülmüş bir kız çocğu var. Çevresindeki insanların tutumlarından çok etkilenmiş. Kötü etkilenmiş. Biri bi konuda önüne engel koyabilir. Bu kadar görebildim

teşekkür ederim canım.evet bi sorun yaşadık. olur umarım o güzel şeyler :)

sağol canım benim teşkkrederim agzına sağlık canım birde iskambl bak olurmu

Temiz güzel bir kalp gördüm. Aşk havası var havada .)Birisiyle vücudun bütünleşmiş sanki ortak bir konuda düşünceniz veya derdiniz var.Dileğin bir dönem duraksayacak ama sonra hızlı bir şekilde gerçekleşecek.Birisi bir konuda sana destek vercek ayağa kalkmanı sağlayacak.Bu yardım edecek kişi de bir erkek.Etrafında sanki senin koruyan bir şey var ya sana edilen dualar ya da etrafındaki insanlar.Göz gibi bir şekil çıkmış nazar oalbilir.Bir tane ylun var.Seni böyle elinin üstünde tutan bir kadın var ya dediklerini dinlediğin bir insan arkadaşın herkes oalbilir kısa saçlı bir bayan gibi bu kadın iyi gözükse e sanki bir taraftan da kötü düşünceler besliyor.Dikkat et bence bu kadına.Bir konuda birisiyle fikir ayrılığına düşebilirsin ya da yollarınız ayrılabilir. Bu kadar benden de :)
İskambil bakarsan canım ikimiz de beyazız o benden daha beyaz....

Yine içini çok karartmışsın. Kafanı bir şeylere takıyorsun. Saçları toplu veya kısa saçlı bir kadın var. birisine sırtını dönmüş. Küsmüş. Uzaklarda da bir adam var. o da küsmüş. Sırtını dönmüş. Fincanın dibi aydınlanmış biraz. Fincanın dibinde el ele bir çift görüyorum. Yine karışık yolların var. süslenmiş bir yere gidiyorsun. Düğün gibi. Yolunun bir tanesi çok kalabalık çıkmış. Bazı yolların çok Dumanlı sıkıntılı ama aydınlanıyor. Yolun bir tanesinde zıt fikirli 2 kişi var. bu 2 kişi de kumral. Kafaları farklı yöne bakıyor. Yalnız bu kişilerin vücutları bir çıkmış. Bunları görebildim canım. Her şey gönlünce olsun.

Son düzenleme:

çok fazla kart kaldı yahu. sorunlu musunuz bu aralar? genelde sorunlu olunduğu zaman bu kadar çok kart kalıyor.
ikiniz de ayrı yerlerde ayrı hayatları yaşıyor gibi çıkmışsınız. senden yana sorun olan bir mesafe görünüyor. mesafe mi sorun yapıyor sorunlarınız mı mesafeye yol açıyor bilemiyorum. onda sevgisini anlatacak bir görüşme isteği çıktı. kalplerniz arasına çok kart girmiş. bakayım neler var... ondan tarafta yakınlaşma isteği ve buna bağlı olarak görüşme istekleri görünüyor ama bunların zamanı var. senden yana yine mesafe kartı çıkmış. sen çok takıyorsun bu mesafeye artık ne manada mesafe bilemiyorum. uzaklık olabilir sorunlarınız yüzüden olan mesafe olabilir. özlemişsin, ilişkiniz daha ciddi yürüsün istiyorsun. bunları isterken fazla takıyorsun, fazla düşünüyorsun belki biraz fazla skıyorsun sevdiğini. bu yüzden de sorunlar ve mesafeler baş gösteriyor.

Geçsin artık şu zaman gelsin mutlu günler :) sevgisini anlatsın devamı gelir zaten sağol canım

aranızdaki soğukluk geçmiş yada geçmek üzere ama ben ikinizinde rahat olduğunu görüyorum şuan.Yalnız nişanlın sandığın kadar odun değil canım acayip takıntı yaratıyor.Kendisi olayları uzatmayı seven tip değil.tartışmadan sonra hemen tatlıya bağlamaya çalışan hiç birşey olmamış gibi davranan birisi gibi.Ben kocaman bebek gördüm.Bunu kuracağın güzel bir aile olarak yorumlamak istiyorum.Belki bir bebek bile olabilir evlendiğiniz sene içinde çünkü nişanlın aile olmayı çok istiyor gözükmüş.Sana değer veriyor söylediklerini ciddiye alıyor aslında.Ona güzel bir haber geliyor ona gelen bu haber aslında en çok seni sevindirecek çünkü ikinizle alakalı güzel şeylerin olması için bir adım bu.Dileğin çok hızlı akmış.Sağlık,huzur,mutluluk sizinle olacak inşallah :) Evlenmeniz bence çok yakın

yüzümü güldüren bi fal yorumu oldu
geçti gibi ama konuşmadık ki bi daha aynen dediğin gibi hemen kapatıyor. ben anlamıyorum bile ne zaman tartışma yaşandı ne zaman halledildi ne zman kapandı. üstü örtülüyor genelde :) kpss haberidir umarım gelse zaten hemen evlencez :) inşallah çıkar söylediklerin canım teşekkür ederim

inş çıksın hemde hemen :) öğretmen galiba oda

jadaloz bana bir tane daha iskambil açar mısın. sen tarot aç kendine. ben yorum yaparım. ikimzde kumralız. ben daha koyu tenliyim.

sağol canım evet özlem var ama yine konuşmuyoruz bi tuhaf hep aynı durum yani en baştan beri ne bi ilerleme var ne gerileme:/

jado ben bugün dayanamayıp aradım sabah.Doktora gitmiştim orda doktorla konuştuklarımızı falan anlattım (mühim bişi değil) Oda sonra beni aradı normal hiçbişe olmamış gibi.Ama son konuşmamızda lafına darıldığımı söyledim sende ona göre hareket et kendine laf ettirme dedi kendini haklı sanıyo dediğim gibi neyse düzeldik sayılır.
Ben tekrar iskambil istiyorum
ben:kumral
sevgilim:beyaz bakalım neler cıkacak

selam faldan anlamam çok ama fincan resimlerinde gördüğüm şekilleri yorumlamak istedim. tabağında seni kucağına alan bir adam var. ben bunu seni seviyor ve senin gönlünü alacak gibi yorumladım. ama eğer ciddi birşeyler varsa birazcık daha var gibi. sen bir kişi ile ilgili birşeye içinde kızmışsın biraz. ikinizde kafanızda birşey kurmuş sanki yada düşünmüş bayağı. böyle bir biri ardına iki tane yüz ifadesi gördüm. bunu da birbirinizi düşünüyormuşsunuz gibi yorumladım.birde tavus kuşuna benzettiğim bir kuş var. bunuda iyi olarak yorumluyorum ve sorun neyse düzelecek diye düşünüyorum. bir bebek haberi alabilirsin. hane dışında birinin bebeği olmuş diye duyabilirsin. bu kadarcık ....
umarım herşey güzel olur sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…