jadaloz bana iskambil açar mısın ? ikimizde kumralız . ben daha koyu tenliyim.
jado ben bugün dayanamayıp aradım sabah.Doktora gitmiştim orda doktorla konuştuklarımızı falan anlattım(mühim bişi değil) Oda sonra beni aradı normal hiçbişe olmamış gibi.Ama son konuşmamızda lafına darıldığımı söyledim sende ona göre hareket et kendine laf ettirme dedi kendini haklı sanıyo dediğim gibi neyse düzeldik sayılır.
Ben tekrar iskambil istiyorum
ben:kumral
sevgilim:beyaz bakalım neler cıkacak
selam faldan anlamam çok ama fincan resimlerinde gördüğüm şekilleri yorumlamak istedim. tabağında seni kucağına alan bir adam var. ben bunu seni seviyor ve senin gönlünü alacak gibi yorumladım. ama eğer ciddi birşeyler varsa birazcık daha var gibi. sen bir kişi ile ilgili birşeye içinde kızmışsın biraz. ikinizde kafanızda birşey kurmuş sanki yada düşünmüş bayağı. böyle bir biri ardına iki tane yüz ifadesi gördüm. bunu da birbirinizi düşünüyormuşsunuz gibi yorumladım.birde tavus kuşuna benzettiğim bir kuş var. bunuda iyi olarak yorumluyorum ve sorun neyse düzelecek diye düşünüyorum. bir bebek haberi alabilirsin. hane dışında birinin bebeği olmuş diye duyabilirsin. bu kadarcık ....
umarım herşey güzel olur sizin için.
selam faldan anlamam çok ama fincan resimlerinde gördüğüm şekilleri yorumlamak istedim. tabağında seni kucağına alan bir adam var. ben bunu seni seviyor ve senin gönlünü alacak gibi yorumladım. ama eğer ciddi birşeyler varsa birazcık daha var gibi. sen bir kişi ile ilgili birşeye içinde kızmışsın biraz. ikinizde kafanızda birşey kurmuş sanki yada düşünmüş bayağı. böyle bir biri ardına iki tane yüz ifadesi gördüm. bunu da birbirinizi düşünüyormuşsunuz gibi yorumladım.birde tavus kuşuna benzettiğim bir kuş var. bunuda iyi olarak yorumluyorum ve sorun neyse düzelecek diye düşünüyorum. bir bebek haberi alabilirsin. hane dışında birinin bebeği olmuş diye duyabilirsin. bu kadarcık ....
umarım herşey güzel olur sizin için.
geçmiş olsun canım. hayırdır inşallah ?
sevindim canım düzelmenize
bende çatladım iki gündür sana yazamadım diye ama fırsatım olmadı nete girmeye. sen falıma baktın gidip yattım. nişanlım konuşmak istedi, uyucam dedim. mesaj attı, dedin ya romantik değil diyosun ama neler var onda diye. hakikaten bambaşka biri vardı sanki telefonun diğer tarafında. tienen fal bakarken ne yaptın dedim kendi kendime :) dediklerinin hepsi bikaç dakika içinde çıktı :) aramız düzeldi, önceden halledemediğimiz şeyleri bile konuştuk hallettik. bi de evlilikle ilgili dediğin çıksa tam süper olacak :) süpersin canım yayok canım benim nişanlım okuyor hala ünisini bitiremedi :) mühendis olacak kısmet olursa ama ben okulunun bitmesini bekleyemicem artık ortaöğretim kpssye girdi hem çalış hem oku yeter artık dedim
dile benden ne dilersen modundayım şu an :)
canım bir süre daha devam edebilir sorunlar ama bu sorunlar direkt sizinle alakalı şeyler değil gibi. aileyi ilgilendiren meseleler sanırım ama sizi de etkiliyor. iki taraftan da sorun çıkacak gibi duruyor. ama senin olduğun tarafta daha yoğun görünüyor sorunlar. hala biraz mesafe var gibi aranızda. beden kartlarınız da kalp kartlaınız da ayrı yerlerde hala. seninle görüşmek isteyen esmer birini gördüm. sanki daha öncede mi görmüştüm? bu aile içinden biri olabilir yani akrabalardan falan. sevgilinle arandaki özlem kartı çıkmış sadece size dair. bu kadar canım
jadaloz bana iskambil açar mısın ? ikimizde kumralız . ben daha koyu tenliyim. kahve falı yüklersen bakarım.
Sonsuzluk işareti gördüm falında. :) sonsuz mutluluk,aşk,başarı olur inşallah :) Bir kız var sen olabilirsin perçemleri gözlerini kapamış yüzüne düşmüş saçları koyu renkte açık tende bir kız.Kızın baş eğilmiş,kalbi ön planda garip bir his yaşıyor.Mutlulukla,hüzünü bir arada yaşıyor bir sebepten dolayı.Nedeni evlilik telaşı olabilir bence sensin bu büyük ihtimal :) Sonra CEY harfi gördüm çevrende ceyda,ceylan vs. isimlerden oluşan birisi var mı? onu gördüm nedense ya sana çok iyi davranan birisi yada tam tersi arkandan kuyu kazan birisi.Ama bana soracak olursan hislerim şu karmaşa içinde bu harfler çıkmış bir çok insan içinde onlar belirmiş.Herkes içinde bunlar daha ön planda kimse artık.Bir şeyler konuşuyor seninle ilgili.Sosyal ve iş hayatında başarıları elde ediceksin.Sayende nişanlında bundan nasiplenicek.Ona gelecek olan haber henüz gelmedi galiba biraz zamanı var ama fazla uzun bir zaman değil.Sonra hane içinde mutlu gibi gözüken mutsuz birisi var.Mutsuzluğunun temel sebebi yalnızlık.Seninle konuşarak kendini rahat hisseden birisi.Birde hem iyi gözüken içinde şeytan olan birisi var akrabaların arasında.Aman dikkat dedikodu yapıp duruyor.Nişanlının ağzı kulaklarında çok mutlu ediyorsun.Mutlu gördüm onu.Ama şunu unutma evlilik tarihi tam belirlensin alışverişler tamamlanmaya başlansın ufak tefek zıtlıklar yaşıcaksınız.Bunu atlatcaksınız tabiikide.Nişanlın söz dinleyecek sende fazla takmamaya çalış :)))
oh oh yine uçtum havalara :) ceyhun diye bi tanıdığım var arkadaşımın kardeşi. normalde görüştüğüm biri değil aklıma sadece ceylin geldi :) burdaki ceylin, başka cey li kimse yok :) kız ceylin napıyon bakıyım
alışverşte zıtlıklar olmaz mı :d çok para harcıcam çünkü
teşekkür ederim canım ağzına sağlık
Ben biraz aceleciyim. Canım cepten giriyorum. Fotolar anca açılıyor.. için biraz daha rahatlamış. Daha iyi buldum seni. Yalnız kalbinin bir köşesine biriktirmişsin. Uzaklardan gelen bir adam görüyorum. Çok baskın çıkmış falında. Resmen havalanmış geliyor. 2 kişi görüyorum. Sanki birisi kaçıyor. Öbürü kovalıyor. Derdini anlatmaya çalışıyor.karşı taraf sırtını dönmüş hiç dinlemek istemiyor. Biraz kırgın sanki. Yine yolların var. Kısa mesafeliler. Özlem dolu bir karşılaşma seni bekliyor. Birisiyle kucaklaşıyorsun. 3 kişi var bir yola gidiyorsunuz.
komedi yaaa ceylinnnkız belkide şey diyordur odur jado bana fal bakmıyo hahahhaha ay gülmekten öldüm valla yada jado bana fal bakıyo allah razı olsun ondan falan CEY harfleri gördüm valla sen yorumla artık kimse alışverişte zıtlık olmazsa olmaz zaten
kalpler ayrı ama bedenler bir çıkmış sizin. tensel arzulamamı desem yoksa birbirinizden kopamamanız mı desem bilemedim. sen hangisini duymak istiyorsan o olsun :) erkeğin çok fazla problemi var. attığı her adım sorun onun için. istediği her şey ters oluyor. görüşme isteği gördüm ama zamanı var daha. önce sorunlarını aşması gerekiyor. bu süreçte ondan uzak olman daha iyi olacak sanırım.
canım benim kahvemi yorumlama da tarot aç olur mu :) ya da ben kartları seçeyim sen sadece yorumla
pek bakamıyoruz ceyline kızıyodur bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?