Bu da benim fal topiğim olsun :)

karşılıksız bırakmak istemedim. bi kez daha açtım sana iskambil. önce onu yazayım sonra kartları yazayım :)
bu kez fal daha olumlu çıktı. iki dakikada bile değişiyor sonuç :d biraz daha yakınlaşma ve anlaşma görünüyor. ne olursa olsun ondan vazgeçemiyorsun, her zaman aklında ve kalbinde. aranızda koyu tenli birinin kalbi var. bu kişi ikinizden birine aşık olan biri olabilir. veya arkadaşlarımız istemiyor diyordun onlardan biri olabilir. bu sorunu aştığınızda beraberlik olacak gibi görünüyor.

kartlarım

1. denge düz
2. adalet ters
3. kupa yedilisi ters
4. ölüm ters anam ne biçim kartlar çıktı
5. aziz ters
6. kupa dörtlüsü ters
7. kupa onlusu düz
8. kılıç ası ters
9. değnek ası düz
10. dünya ters

hemen hepsi ters ya kötü mü çıktı benim burcum aslan, onun ki yengeç

İyi geceler jadoloz cnm hayatimda kimse yok cnm benim.
Ben kumral ile beyaz tenli aradindayim. Boga burcuyum
Sadece ben tek olursam bakiliyor mu iskambil.
Bakilmiyorsada canin sagolsun
Sevgiler

slm kizlar falima bakan cikarmi fallar birikti bayadir bakamadim ha bide dilek tutup kapattim zor acildi hadi guzel seyler soyleyin bana bende size soyliyim simdiden tesekkur kizlar

Fotolar acayip parlıyor flashsız mı çekim yapsan acaba?
Görebildiğim kadar yorum yapayım ama pek net değiller işte :/
Bir karmaşa içinde gördüm seni. Arkadaşlarınla ilgili bir durum söz konusu sanırım. Öyle hissettim. Birileri hakkındaki bazı düşüncelerin değişmiş buna bağlı olarak ikilemler yaşıyorsun. Z harfi gördüm. Ve a harfi. Denge sağlayamadığın bir konuda dengeyi yakalayacaksın. Kafana taktığın konu ne ise o konuda bu denge. Üst üste gelmiş olaylar var. Bunları yaşadın mı yaşayacak mısın bilmiyorum. Yaşamadıysan zamanı yakın. Her şey de benim başıma mı gelecek ya diyeceğin şeyler. Yoğun bir sıkıntı yaratmayacak ama yine de ufak çaplı etkiliyor. Yolların çıkmış fakat kapalıllar.
Saçını topuz yapan, ya da bağlayan(kısa saçlı olabilir bağlayınca topuz gibi görünüyor ya) bir bayan var seni koruyan kollayan birisi. Uzağında bile olsa sana faydası oluyor her şekilde. Hane içinden 3 kişi bir yere gidiyor sanki. Anne baba çocuk gibi görünüyor. Hane içi çok sıkıntılı değil ama etrafı acayip sıkıntılı. Herkes sanki sizin inadınıza hareket ediyor gibi. Tahammülsüz insanlarla çevrili etrafınız. Ama çoğu zaman kulak tıkıyorsunuz. İyi de ediyorsunuz.
Tabağın tutmuş olması dileğinin kabul olacağı anlamına gelir. Ama tutan tabak açılmaz derler :) ben açıyorum yine de dayanamıyorum

Sıkıntılarının gitmesine ferahlamana az bir zaman kalmış.Bazı dertlerin neyse gitmesinde birisinin desteği var.Birkaç yolun var.Sanki birisini de yolcu edeceksin.Bir insanla snaki bütünleşmiş gibi aynı şeyleri düşünüyorsunuz.V harfi var sanki bu kişi sana çok sevineceğin hbaer verecek.Dileğinle ilgili olabilir çok sevineceksin çok sevineceğin bir haber alacaksın.Yine azda olsa içinde biriktirdiğin birtakım düşüncelerin var.Nişanlıydın sanırım belki evlilik yakın olabilir gelinlikli snaki böyle uzun bir elbise gibi bir şekil gördüm kuyruğu uzunca :) hayırlısı. Senin yakınında birisi konuştuğun birisi iyi gibi gözükse de snaki içten içe kıskanması olan birisi var.
bu kadar benden de iskambil açarsan canım ben de o da beyaz o benden daha beyaz ...

Ağzına saglık Canim a ve z tam tuttu :))

geçmişte aziz kartı ters gelmiş. Bu kart sevgilini gösteriyor. Ters dönmesi evlilik düşüncelerinde bir teşkil var diyor. Ölüm kartının ters gelmesi ilişkinin bitmesinden korktuğunu da gösterebilir. Bana sanki ölüm kartının ters gelmesi tembelliği monotonlugu gösteriyor gibi geldi. Şu an ilişkiniz dengeye oturmuş durumda. Kılıç 7 mücadeleden kaçmadığını gösteriyor. Yakın gelecekte nişan gibi bir durumdan döneceksiniz. Şu anda mutlu bir berberlık gözüküyor. O duygular içindesin.kararsızlık çektiğini düşünüyor çevren.umudun yeni atılımların olması.sonuç kartı ters giden bir beraberliği gösteriyor.

İyi geceler jadoloz cnm hayatimda kimse yok cnm benim.
Ben kumral ile beyaz tenli aradindayim. Boga burcuyum
Sadece ben tek olursam bakiliyor mu iskambil.
Bakilmiyorsada canin sagolsun
Sevgiler

tek kişiyle iskambil bakmayı bilmiyorum canım ama karşılıksız bırakmaktan hoşlanmıyorum. başka bişey yaptım senin için :)
oldukça inançlı ve sürekli dua eden birisin sanırım. ettiğin dualar, yaptığın yardımlar sana kat kat geri dönüyor. hak ettiklerini kazanıyorsun, kazanacaksın. okuyor musun çalışıyor musun bilmiyorum ama güzel yerler seni bekliyor. içimden bi ses iş imkanları beklediğini söylüyor. eğer öyle ise iş sahibi olacaksın maddi olarak iyi durumda görünüyorsun.
bir de burcu toprak grubu olan biriyle bir ilişkin olabilir
umarım çıkar falım :)

Son düzenleme:
pek bakamıyoruz ceyline kızıyodur bence :)

yok kız neden kızim size basit şeyler icin hele fal icin kalp kırılır mı kızmadım :) tabikide insanlık halidir unutulmuşdur olabilir böyle şeyler ben normalde gec geliyorum buraya her geldiğimde herkez gitmiş oluyor genelde benim fallarım oyüzden kalıyor hep canım

Canim bu yorum kime jado yami:)

teşekkür ederim canım
ayrı yerlerde çıktı kartlarınız. erkekten yana evlilik kartı çıktı sevgiye dayalı bir teklif getiriyor sana. ama bu teklife engel olmak isteyen kişiler var. iki ayrı esmer, biri erkek diğerini bilmiyorum. kalpleriniz arasına girmeye çalışıyorlar. sen de erkekle görüşebilmek istiyorsun ama engeller seni de etkiliyor onu da

nişan gibi bi durumdan döneceksiniz derken. bizim nişan mı? atılacak mı, başka şekilde mi yorumladın anlayamadım

:)))) valla inanc kismi dogru cnm. Cok sukur Rabbim e inancim itikatim tam. Gulmemin sebebide uyumadan evvel yani 2 dk once dua ettim. Sende bunu yazmissin. Cok sukur kimseye muhtac degilim maddi olarakda. Calisiyorum cnm ben. Evlenip ayrildim. Simdibir yanda da kpss calisiyirum. Falin cikmis. Ama gercekten ben icimden geldigi icin baktim. Bazen hislerim yogunlasiyor o zaman kahvede birseyler goruyorum. Normalde pek anlamam . Karsilik hic beklemediminan. İns faldaki gibi sevdigin hayirli sekilde seni kucaklayip goturur :))) ama hersey hayirlisi olsun ins hepiniz icin.

2. Iskambil için çok teşekkür ederim. :) esmer bir yakın arkadaşı var. Kardeş gibi gördüğü. Onun engel olduğunu düşünüyorum. Başka birisinin olmasına katlanamam. Daha kötü olurum. Hiç umudum kalmaz.

JANVİYE:Falın çok karışık çıkmış kafanda bir ton şey düşünüyorsun gibi.Bir çok yolun var fakat bir yolda seni bekleyen var.O yola sanki senden başka üç kişi de gidecek belki de birlikte gideceksniz.Mahkeme gibi bir durumun olabilir yakın zamanalrda.Bir konuda da hayatında kesin bir karar alacaksın ve emin adımlar atacaksın o konuda.Bir de sevindirici bir haber alacaksın

Ah bu engeller :/ inşallah canım ya güzel bir teklif alırım.Teşekkür ederim

teşekkür ederim iyi dileklerin için, umarım senin hayatın da kalbin gibi güzelleşir her şey rayına oturur her manada

rica ederim canım asıl ben tarot için teşekkür ederim :)
esmer kişi seninle ilgili biri de olabilir ikinizden biri dedim zaten. hayırlısı olsun canım. ikiniz de üzülmeyin daha fazla

nişan gibi bi durumdan döneceksiniz derken. bizim nişan mı? atılacak mı, başka şekilde mi yorumladın anlayamadım

şu an nişanlıysanız eğer berberliğın de terslikler olabilir. Ayrılık kartı çıkmamış. Sadece ters gidecek diyor. Geçmişte tartışma olmuş. Asıl neden tartışma da adaletsizlik olması. Senden yana bir adaletsizlik olmuş. Son karta fazla takılma. O şu anki olasılıkları gösterir. Senin verecegin kararla değişebilir. Herşey senin elinde. Her şey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…