şu an nişanlıysanız eğer berberliğın de terslikler olabilir. Ayrılık kartı çıkmamış. Sadece ters gidecek diyor. Geçmişte tartışma olmuş. Asıl neden tartışma da adaletsizlik olması. Senden yana bir adaletsizlik olmuş. Son karta fazla takılma. O şu anki olasılıkları gösterir. Senin verecegin kararla değişebilir. Herşey senin elinde. Her şey gönlünce olsun.
Kime olduğunu belirtmedim özür dilerim evet jadoya canım :)
Ne demek Canim sadece sordum mühim değil anladım zaten bu arada yorumun için teşekkürler
Canim bu sefer rahatlıyorsun falın cok ferah yolların yine kesilmiş bi türlü gidemiyorsun istediğin yere işle ilgili cok istediğin bisey olucak cok mutlu olacaksın hasta biri var şifa buluyor sanki yattığı yerden doğruluyor biri var falında gecmiste kalmış dostumu arkadasım bilemem ama cok sorunları var sanki bi uçurum kenarında senden yardım ister gibi senin güvensizliklerin var geçmişle ilgi yaşadıkların yüzünden yalnız kalmayı seviyorsun galiba cok düşünceli ve yalnız çıkmıştım cok guzel haberlerin var ve en cok istedin her neyse oluyor ve sevinçten havalara ucucaksin bi yeremi gideceksin özel bi gün içinmi bilmem ama cok guzel olucaksin uzun bi elbise var üzerinde cok güzelsin iki hane var içleri ferah ama sanki küsler aralarında sadece bi yol var bu hanelerin etrafı cok kalabalık ve karanlık çıkmış ama
Elimden geldiğince bakmaya çalışayım canım,
fal yorumlarınız için teşekkürler kızlar. şu an pek müsait değilim, fallarınıza sonra bakabilrim. psikoloğum, birini seçersen ona bakayım. ikisine de bakmaya zamanım olmayabilir
fal yorumlarınız için teşekkürler kızlar. şu an pek müsait değilim, fallarınıza sonra bakabilrim. psikoloğum, birini seçersen ona bakayım. ikisine de bakmaya zamanım olmayabilir
[/B]Ben; esmerim (saçlarım ve gözlerim koyu ama tenim o kadar da koyu değil) O; Koyu kumral, gözleri yeşil. Sağol şimdiden.
jadalozum geldiğinde banada iskambil bakarmısın gerçi kahvede içtim fotoğrafları yüklücem birazdan onada yorum isterim ama musait olduğunda :)))
ben:kumral
sevgilim:beyaz
bakalım neler cıkacak yorumundan sonra anlatacaklarım var.D :
canım falında ayırt edici hçbişey çıkmadı. sadece kendinize ait kartlarınız kaldı :) her şeyin harika gidiyor demek oluyor bu. sevgilinde azıcık bencillik gördüm sadece o kadar. o da kalp kartını kendinden uzaklaştırmamasıyla alakalı. kendi kalbi kendi bedeninin yanında çıktı. senin kalbin kendi bedeninden uzak onun bedeninin yanında. evlenme mi teklif etti kız merak ettim ne anlatacağını :)
canım kahve falına sonra bakmaya çalışırım. yarın veli toplantım var hazırlık yapıyorum bi yandan :) aksi gibi bir de elektrikler kesikti tüm gün, yarın da kesilecekmiş. gündüz giremiyorum o yüzden. akşama geliyor elektrik
jado bana iskambil açar mısın ? sen yükleyince kahve falına bakarım. veya tarot yorumlarım.
ikimizde kumralız. ben ona göre biraz daha koyuyum. merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?