Bu da benim fal topiğim olsun :)

terslik her ilişkide olabilir bşey olmz düzelir :) zaten kartlara yorumlara çok takılmıyorum, kartlar sonuçta. sağol canım benim :)

jadaloz Ben yatıyorum. Sana iyi geceler. Tarotu da kafana takma. O an ki olasılığı söyler. Moralin yerinde olunca tekrar çekersin.gbir iki hafta sonra tekrar bakarsın. Daha güzel kartlar çıkar. Gecen güzel olsun.

Canim bu sefer rahatlıyorsun falın cok ferah yolların yine kesilmiş bi türlü gidemiyorsun istediğin yere işle ilgili cok istediğin bisey olucak cok mutlu olacaksın hasta biri var şifa buluyor sanki yattığı yerden doğruluyor biri var falında gecmiste kalmış dostumu arkadasım bilemem ama cok sorunları var sanki bi uçurum kenarında senden yardım ister gibi senin güvensizliklerin var geçmişle ilgi yaşadıkların yüzünden yalnız kalmayı seviyorsun galiba cok düşünceli ve yalnız çıkmıştım cok guzel haberlerin var ve en cok istedin her neyse oluyor ve sevinçten havalara ucucaksin bi yeremi gideceksin özel bi gün içinmi bilmem ama cok guzel olucaksin uzun bi elbise var üzerinde cok güzelsin iki hane var içleri ferah ama sanki küsler aralarında sadece bi yol var bu hanelerin etrafı cok kalabalık ve karanlık çıkmış ama

Elimden geldiğince bakmaya çalışayım canım,
Bir erkekten beklediğin bir haber var. O haberi almana az kalmış. Erkeğin kafasının üstünde kuş var, karşında duruyor.
Aranızda bir takım fikir ayrılıkları varmış gibi, ya da olacak gibi. Ama tepenizde kocaman bir kalp var. Bu fikir ayrılıklarının aranızdaki bağa bir zararı yok, olası şeyler. Kısa sürede halledeceksiniz. Öte yandan, almak istediğin birkaç parça bişey var sanırım. Alacaksın onları. Bi taraftan mutlusun, öte yandan karışık. Net olmayan şeyler var, bunları sorun ediyorsun kendine. ama mutlu olmanı sağlayan şeyler sağlam şeyler yani onlara tutun ve kafana takma canını sıkan her detayı. Sana ya da size (size derken, aileni kastediyorum çünkü tabağında çıkmış bu) sırtını dönmüş biri var. aranıza mesafe girmiş bu insanla sanki çünkü sırtını dönmüş uzaklaşıyor. biraz da kalbi kırık gibi.. aileden biriyle bi konuda fikir ortaklığı yapacaksın. ımm nası desem, bi konuda hem fikir olacaksınız. arka arkaya vermiş bi yere gidiyor gibi duruyosunuz. genel itibariyle falın temiz, önün açık canım. herşey gönlünce olsun. :*

Şimdi kendi fincanımı eklicem, sen de bana elinden geldiğince yorum yaparsan çok sevinirim. Im bi de, çok oluyorum ama; ne zamandır iskambil bakmadın bana, cidden özledim iskambil yorumlarını. Ben ten renklerimizi yazayım, sen gönlünden koparsa bakarsın canım. Ben; esmerim (saçlarım ve gözlerim koyu ama tenim o kadar da koyu değil) O; Koyu kumral, gözleri yeşil. Sağol şimdiden.

fal yorumlarınız için teşekkürler kızlar. şu an pek müsait değilim, fallarınıza sonra bakabilrim. psikoloğum, birini seçersen ona bakayım. ikisine de bakmaya zamanım olmayabilir

fal yorumlarınız için teşekkürler kızlar. şu an pek müsait değilim, fallarınıza sonra bakabilrim. psikoloğum, birini seçersen ona bakayım. ikisine de bakmaya zamanım olmayabilir

jadalozum geldiğinde banada iskambil bakarmısın gerçi kahvede içtim fotoğrafları yüklücem birazdan onada yorum isterim ama musait olduğunda :)))
ben:kumral
sevgilim:beyaz
bakalım neler cıkacak yorumundan sonra anlatacaklarım var .D:

jado bana iskambil açar mısın ? sen yükleyince kahve falına bakarım. veya tarot yorumlarım.

ikimizde kumralız. ben ona göre biraz daha koyuyum. merakla bekliyorum.

yorumlarınızı bekliyorum kızlar, bana yorum yapana ben de elimden geldiğince yorum yapmaya çalışacağım. :)

Psikolog cnm ben bakmak istedim sana.
Bir erkek ile karsilikli bir konusma yapmissin. Buna sinirlenmis yada kendi icinde kirilmissin. Bu neyse icinde bunu buyutup sikinti yapmissin. Psikolojik olarak bazen insan bunalir ya oyle bir noktada gibisin.bu duruma omuzlari yapili bir erkek sebep olmus sanirim. Birde sanirim senin bu kirildigin kisiye sevgin cok ve temiz bir sevgin var. Ama arkanda sana dua eden bir kadin var. Ama sikintilarin neyse gececek. Bu adam senin arkanda cikmis.
Evinizde aslinda bir sikinti yok. Disardan birinin nazari degiyor sana. Disarda konusmalar yapilmis ama temiz konusmalar.
Birinin ev aldigini veya tasindigini duyabilirsin.

[/B]Ben; esmerim (saçlarım ve gözlerim koyu ama tenim o kadar da koyu değil) O; Koyu kumral, gözleri yeşil. Sağol şimdiden.

kalp ve beden kartlarınız birlikte çıktı. aşk sevgi sygı dolu bir beraberlik. evlilik düşünen bir çiftsiniz. buna bağlı adımlar atmaya çalışıyorsunuz ama senin ailen tarafından bir srun görünüyor. hoşlarına gitmeyen bir durum var sanırım. bu kadar canım. müsait olduğum zaman kahve falına da yorum yapmaya çalıırım

canım falında ayırt edici hçbişey çıkmadı. sadece kendinize ait kartlarınız kaldı :) her şeyin harika gidiyor demek oluyor bu. sevgilinde azıcık bencillik gördüm sadece o kadar. o da kalp kartını kendinden uzaklaştırmamasıyla alakalı. kendi kalbi kendi bedeninin yanında çıktı. senin kalbin kendi bedeninden uzak onun bedeninin yanında. evlenme mi teklif etti kız merak ettim ne anlatacağını :)

canım kahve falına sonra bakmaya çalışırım. yarın veli toplantım var hazırlık yapıyorum bi yandan :) aksi gibi bir de elektrikler kesikti tüm gün, yarın da kesilecekmiş. gündüz giremiyorum o yüzden. akşama geliyor elektrik

yok yaa nerde evlilik teklifi hiçte düşünmüyor o öyle bir şey :) ailenle tanıştır dedim o kadar olmaz zamanı değil diyo fazla istekli değil gibi geldi bana.Düşüncesi hedefi oymuş ama garantisi yokmuş bu durumun falan filan.Acayip bencil.kendini seviyo o benden çok özelden yazarım birazdan :)

jado bana iskambil açar mısın ? sen yükleyince kahve falına bakarım. veya tarot yorumlarım.

ikimizde kumralız. ben ona göre biraz daha koyuyum. merakla bekliyorum.

sana güzel bir teklifi var.
kalbini senin tarafına yaklaştırmış, bu kez sen uzak duruyorsun. uzak derken, aslında için gidiyor ama uzak gibi görünmeye çalışıyorsun. yksa senin beden kartın da onun sınırları içinde çıktı zaten :) erkeğin esmer bir bayanla görüşmesi var. bu görüşme seninle akalı diye düşünüyorum. neden dersen, keserken sana bir teklifi var diye çıktı. esmer bayan aracılığıyla veya onun yardımıyla bişeyler olabilir diye geldi aklıma. sen bana tarot bak canım olur mu?
yazayım ben kartları

1. büyücü ters
2. kupa altılısı ters
3. kupa dokuzlusu düz
4. adalet düz
5. kılıç ası ters
6. ermiş ters
7. kupa ası düz
8. para yedilisi ters
9. joker ters
10. kupa sekizlisi ters

canım bi de bişey sorcam sana. bu kartları çekip açarken bi yönemi var mı. ne tarafa doğru açacağınla ilgili bi kural. yoksa rastgele mi çeviriyosun. anlatabildin mi ne sormak istediğimi :) kartlar tersken elime aldığımı direk yana doğru açabilirim, aşağı veya yukarı doğru çevirerek açabilirim. bu açma şekilleri tersini düzünü etkiliyor. hep aynı yöne doğru mu açmalıyım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…