Bu da benim fal topiğim olsun :)

canım burda bir kadın var orta yaşlarda tam yaşlı diyemicem 40 üstündedir belki kadın sana karşı güzel duygular besliyor ama içten içe kıskançlık duygusu var.Bu kaynanan olabilir.Sanırım yanına gelecekti.Bu gelişinde yine bir kıskançlık olabilir onda.Oğlunu senden kıskanıyor ve sanırım seni ondan şu sıralar üstün görüyor oğlunu ezdirmek istemiyor öyle bir tip.Şuanlık sana karşı problemli gözükmüyor zaten baştan başa problemli bir insan değil ama arada zıtlaşacaksınız gibi.Amacı oğlunun mutlu olması çünkü senden bir isteği var.İsteğide bu yönde bence.Sıkıntılı anlar yaşıyor gibisin.Yaşayacaksın yada bu bayramda yada bayramdan sonrada olabilir.Böyle karmaşa var dedikodulu ortamlar gergin dakikalar.Ama sebebi ilişkinle alakalı değil farklı sebepler yaşadığın yer,çalıştığın yer olabilir.Ve bu Karmaşada C yada G harfli birisi var.Ondan kaynaklı olabilir.Sana değer veren bir dostun var.Cidden iyiliğini istiyor ama bazen seni eleştiriyor kendi aklından.Agresif davranıyorsan eğer bazen bu sebepten olabilir.Çevrende çok insan var konum olarak yüksek gözüken ama düşük insanlarda var.Seviye olarak ve nerden geldiklerini unutmuş tipler.Sana zararları yok ama bazen varlıklarından rahatsız oluyor gibisin.çekememezlik ve yarış söz konusu bu insanlarda belkide çalıştığın yerde bu insanların varlığı seni geriyor olabilir Ailede ziyafet var bayramda gidiyormusun.Güzel anlar yaşanacak ailede.Nişanlınında sana bir teklifi olabilir şunu alalımmı yada şöyle yapalımmı gibi ama sevineceksin hoşuna gidicek.Nişanlının işlerine burnunu sokan insanlar mevcut.Gözmü var derler hani böyle bir iş için çabalıyor ama olmadığını düşünüyor bu başarısızlığından değil çok göz var çabalarını nazarlıyorlar kötü gözler var etrafında,bazı insanlar onuda konuşuyor hani böyle çekemeyen tipler olurda işleri güçleri konuşmak olur ya öyle tipler nisanlının çevresinde de var ve onun kulağına geliyor acayip takıyor ve üzülüyor.Sen destek gözüküyorsun.Onun kalbi hep sana dönük.Arada tartışsanızda hemen kara bulutlar dağılsın diye uğraşıyor çok merhametli ve duyarlı ayrıca sana sahip olduğu içinde çok mutlu gözüküyor seninle alakalı güzel hayalleri var birde kabarık elbise gördüm etrafında da kalpler var sen yorumla artık D:

Senin adında veya soyadında e harfi var mı? O kadar canın sıkılmış o kadar darlmışsın ki. Kendimi bi yerlere atsam sakinleşsem huzur dolsam diye düşünyorsun. Bu sıkıntılarının içinde seni göklere çıkaran bişey var o yüzden bu darlığın içinde bile mutlu görünüyorsun. E harfi dedim ya. Tam ortada bir bayan var e harfli. Sen diye yorumladım. Büyük bir kısmet var sana. Gerçekten seni çok mutlu edecek, içini ferahlatacak bişey. Aşk mı bilemiyorum. İş mi bilemiyorum. Ama bişey var. Arkanda kaln birini görüyorum n harfi var bu kişide. Farklı yerde yine benzer bişey çıkmış. Seni sıkıntılarından bir anda kurtaracak güzel şeyler olacak. Büyük beyaz bir bulutun var. Bulut bana mutluluğu anlatır. Kalbinin göklere çıkmasını, senin göklere çıkmanı. Mutluluğunda bir bitiş söz konusu, yani şöyle diyim bir bitiş seni mutluluğa kavuşturacak. Neyin bitişi bilemiyorum.
Alt taraflar kapalı çıkmış olsa da üstler açık. Sıkıntılarının sonlanması yakın. Tabağını çekmemişsin?

benim falıma da göz atarsan sevnirm canım :)

Jadaloz ben soyle yorumladim falini :)))
Kafanda cok sey kurmussun. Bir suru dusunceler icerisindedin. Sikintinin bir kismini kenara atmissin. Ama hala icinde sikintin var. Kalbini dusunen bir kiz gordum. Sen sanki oturup duygularina kafa yoruyor gibisin. Kabarik beyaz elbise giymissin. Yaninda da bir erkek yuzu var. Sizin beraberliginiz evlilige dogru ilerliyecek ama birazcik daha var. Sanki 3 kisi bir araya gelmis seni konusuyor. Arkalarinda da onlari izleyen biri cikmis. Bence kafani biraz bisaltsan sanki daha iyi olcak hersey. Kalabalik ortamlara giriyosun.
Cnm Allah hayirli sekilde sizlere yuva kurmayinasip etsin ins. Sanki sen evlenmeyi bir an once olsun istiyor gibisin. Hayirlisi ile olsun gonlundeki ins. :)))) sevgiler

Ferahlamana yaşamına aydınlık girmesine az bir zaman kalmış.Aileden birisi arkadaş ortamından veya sen küçük bir hastalığa yakalanabilirsin.Hayatından birisi sen bişey anlatıyorsun sen arkanı döner dönmez o da gidip başkalarına anlatıyor.Birisiyle el ele verip sanki derdinin gitmesine destek olacaksınız.Az da olsa sanki bazen hayal kuruyorsun bazı konularda.Karşılıklı bir konuşma var ya sen bu kişiyi yanlış anlıyorsun ya da o kişi knedisini ifade edemiyor yanlış anlaşılmalar var gibi.İçin feahlasa da içten içe yine de bir iki tane düşündüğün bir şeyler var.biraz kalabalık bir ortamda bulunacak gibisin ama hoş bir ortam herkesin birbirine değer destek veren kişiler var buradaki kişilerden öyle bir ortam.
Bu kadar canım iskambil bakarsan ikimizde beyaz o benden daha beyaz.

teşekkür ederim canım
kaynanam çok seviyor beni kız içime kurt düşürme ben kıskanmayım diye benim yanımda oğluna sarılmıyor bile beni şapur şupur öpüyor ama
yarış çekememezlik vs her işyerinde oluyor zaten :) elbiseyi de neye yorabilirim ki mmmm bi düşüneyim gelinlik mi desem ki
birazdan fallarınızı yorumlucam canım. kaçma bi yere :)

yok canım burdayım yarın tatil bana bu sıralar olabilir kıskanclık belki yanılmışımdır yada nazar değmesin sevmese zaten istemez kötüler dimi :))) gelinliktir gelinlik

Sagol Canim tabagi yukleyemedim telden yükledim olmuyor

yorumlarınızı bekliyorum kızlar, bana yorum yapana ben de elimden geldiğince yorum yapmaya çalışacağım. :)

Ne varsa içine atmışsın. Küçücük şeyler bile içine attığın için devasa olmuş. İhtiyacın olan şey hepsinden sıyrılıp yukarıdan bakmak olaylara. Aşkla ilgili bir sıkıntın var sanırım. Bir kalbin etrafında iki insan çıkmış. Düşünceliler. Ama kalp öyle büyük öyle temiz ki, kendi sıkıntılarını düşünmekten o büyük sevgiyi göremiyorlar. Olaylar erkeğin olayları büyütmesiyle alakalı görünüyor. Top sakalı olan bir erkek var. O kişiden bir haber geliyor çok güzel temiz bir haber.
Çok güzel bir ağacın var. Dallanmış budaklanmış. Ağaca evlilik diyorum ben, sağlığa yorumlayanlar da var. Olmasını istediğin bişey var ama o kadar yavaş ilerliyor ki olmayacağını düşünüyorsun bu yüzden. Ama çoğu gitmiş azı kalmış.
Sanırım biraz duaya ihtiyacın var. Ya da aileden birinin ihtiyacı var. Bir insan çıkmış mum gibi görünüyor başını mumun alevi gibi düşün. Eğilmiş namaz kılıyor gibi.
Hane içi ferah görünüyor. Senin aklın gibi karmaşık değil :) arka arkaya yaşanacak güzel olaylar var.

benim fala da göz atarsan sevinirim canım :)

çok teşekkür ederim turkuaz :) evet bir an önce evlenmeyi istiyorum. nişanlıyım şu an ama evliliğimize 2 yıl kadar zaman var. o kadar nişanlı kalmak istemiyorum ama başka çaremiz de görünmüyor. inşllah bir an önce evlenebiliriz :)
benim de sana yorumum :)
taşınmayı falan mı düşünüyorsun? bir yolculuk görünüyor sana. yeni bir çevre, var olan sıkıntılarından kurtulma. geleceğinle ilgili tam emin olamadığın şeyler için endişe duyuyorsun bazen, tedirgin oluyorsun. sağlık sorunların var ise sağlığında olumlu gelişmeler oluyor, daha iyi hissedeceksin.
sana dün toprak burcu bir erkek demiştim değil mi yanlış hatırlamıyorsam. bugün yine çıktı toprak grubu burcundan erkek. ama bu kez pek iyi çıkmadı bu kişi. kişiliğini çok sevmeyebilirsin. incelikten anlamayan bencil bir kişilik çıktı. hayırlısı olur inşallah

Jadaloz cnm. Her zaman herseyi hayirlisi ile iste. Hayatta en onemli 2 sey sabir ve sukur dur. Emn ol vardir bunda da hayir. Sana nacizane onerim sen biraz ani yasa. Dusunme fazla ilerisini. Sanki sen biraz ipin ucunu biraksan nsanlin evliligi hizlandiracak gibi geliyor bana. Asla kisas yapmiyorum cnm sakin yalnis anlama.
Ben evlenmeyi cok istiyodum bazi manevi nedenlerden dolayi. Ama evlenrken de Allah im hersey aksi gidiyor sorma. Neyse ben usteliyorum filan aksilik oldukca ama karsi taraf cok cok isteyliydi bende. Evliligi hizlandiran ortaya cikaran oydu. Bir suru sey oldu ben donmedim karardan evlendim. İnsan evlenince hayati bu kadar mi degisir dedim. Kabus gibiydi hersey. O zaman sunu ogrendim biraz razi olcan kosullara zorlamican olmuyorsa yada vakti varsa sabretcen. Bende de sabir yoktu. Ama yasandigim onca sey coj sukur geride kaldi ama bana en guzel seyi ogretti. Sabri ogrendim.
Cnm bu arada hayatima girecek giren kimsecik yok. Zaten tek dunyam ev ve is. İsyerinde de herkes evli biliyor hala. Ben biraz daha vakit gecince soylicem. Ama isyerinde de sektor geregi anacim hep kucuk tipler yada kelli felli zaten evli tipler var.
Eee bende de cevre yok oyle sevgili bulacak. Kismet deyip hayirlisini bekliyorum.
Bende toprak grubuyum bu arada. Ah o bencillikten bende de olsa biraz. Ne geliyorsa basima merhametimden geliyor ama anne ogudunu birakamiyorum. Annem sen merhameti elden birakma derdi hep. Cok uzattum kusra bakma ltfn. Paylasmak istedim.

teşekkür ederim canım :)

canım siz beraber miydiniz ayrı mıydınız.
kalp ve beden kartlarınız ayrı yerlerde çıktı. henüz birbirinize yeterince güvenmiyor da olabilirsiniz. senin yanında esmer birinin kalbi ve bir de evlilik kartı çıktı. görücü geleblir, seni uzaktan seviyor olabilir veya sen de ilgileniyor olabilirsin. ailen de bunu onaylayacak gibi görünüyor. açık tenli erkeğin, yani senin fal açtırdığın erkeğin yanında da özlem ve sevgi kartları çıktı. uzaktaysanız bunun özlemi olabilir. sorun varsa aranızda sana karşı duyduğu özlem olabilir. bir sorun kartı çıktı ama neyle bağlantı kursm bilemedim sorun kartını. esmer kalbin yanında çıktı srun kartı. esmer erkekle ilgili sorun yaşanabilir aranızda.

Beraber değiliz biz canım malesef ki.
bu esmerden bana karşı var da sevgi ama benim asla sevgim olamaz nefret bile edemiyorum ama kapanan bir defter.
Belki de başka birisi çıkacak..
Hayırlısı bakalım.Teşekkür ederim canım.

öğretmenlerde böyle triplere giriyormus demek hahahaha haftaiçi yap toplantıyı oh daha güzel olmazmı

öğretmen olmak öğrencilikten daha beter bişey ya. ne tripler var bizde bi bilsen :d ilk haftalarda çocuklar okula gitmicem diye ağlar ya, burda biz ağlıyoruz okula gitmicem diye
okul olarak yapılıyo canım toplantılar seçme şansım yok ayrıca hafta içi zaten sabah 8 akşam 5 çalışıyorum. vakit yok, velilerimin hepsi de çalışıyo gelemezler.

valla zormuş ömrümü okullarda geçirmek istemem şahsen Allah yardımcın olsun

Jadaloz, canım çok teşekkür ederim iskambil ve kahve yorumun için. çok güzel bakmışsın, tutturmuşsun ikisini de. :)
Canım çok sıkkın, enerjim de acayip düşük. Ruh gibiyim, ama senin falına gelelim şimdi,
dedim ama inan yarım saattir bakıyorum bakıyorum, ama hiçbi şekilde bişey göremiyorum ya da hissedemiyorum. ( kusura bakma canım. birazcık düzeleyim, yeniden denicem. (

senin etrafın için çevren her yer karşık sanki jado..bi konuda içini çok sıkmışsın sende ama bi süre sonra gereksiz olduğunu boşuna taktığını anlicaksın.birine kızıp gidiyosun bayada sinirlisin erkek arkadaşın mı normal arkadaşın mı bilemedim ama çok kırılıyosun ki sevdiğin biri bu belli bi kaç haber göndericek sana barışmanız için ama sen istemiceksin üzüldüğün halde hemde.kalplerin var gibi canımcım o kavga ettiğin nişanlın değil:) bu kadar görebildim karışık baya falın ya:S
ben beyaz o buğday tenli bu arada canım bakarsan çok sevinirim

teşekkür ederim canım :)

kalp kartlarınız bir arada çıktı. yoğun bir duygusallık görüyorum. sevgilinin aklında bir teklif var sana sunacağı. beden kartlarınız ayrı düşmüşler. birinizin ailesiyle ilgili bir mesafe görünüyor. taşınma durumları falan olabilir diye geldi aklıma. ailenin taşınması araya mesafe girmesi vs gibi. ya da ailenizin onay vermemesi durumları. bu kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…