amin :) bugünkü aklım olsa anasınıfı öğretmeni olmazdım :)
valla her iş zordur olsun müdür falan olursun yakında hep anasınıfında kalmazsınbana yine iskambil açsana :)))))))))))
ben:kumral
sevgilim:beyaz
inşallah canım idareci olma hedefim var ama kısmet :)
biraz kendi aleminizde birbirinize karışmadan yaşamak istiyorsunuz sanırım. birlikte ama ayrı çıkmış kartlar. yanyanasınız ama değilsiniz. seviyorsunuz ama ayrı takılıyorsunuz. sevgilinin ailesiyle ilgili bir olayı var. iyi mi kötü mü bilmiyorum yanında başka kart çıkmadı. senin lehine bişeyler olur umarım :)
birazdan kahve yapar fotolarını koyarım :) neden tienene yorum yaptın demesinler, foto koyunca hemen bakıyo tienen :)
jadaloz cnm biraz canım sıkkın benım ıcın kart açar mısın sevgilimle ikimizde esmeriz ben ondan daha açık tenliyim baska bişey söyleniyo muydu
Jado gunun nasil gecti? Toplantini merak ettim. Bu arada valla ogretmen olmak isterdim. Sen yarim gunmu calisiyorsun?
Bir de yarin kahve fali yuklesem bana kahve fali bakar misin? Tabii vaktin olursa.
Jado cnm telden giriyom burdan resim yukleyemiyorum. Denedim olmuyor. Eger bir mail adresi verebilirsen mail atarim.
Yarin da bakamazsan canin sagolsun canim arkadasim. Onemli degil cnm
geçmişte kararsızlık yaşadığın görülüyor. geçmişte bir tartışma olmuş ve senin lehine sonuçlanmış senin haklı çıktığın çıkmış. şuanda biraz kendini güvensiz hissediyorsun.geçmişte yaşadığın olumsuzluklar nedeniyle. kartlar bir başarıyı, doyumu gösteriyor.önceden geri çekilme dönemin olmuş.yakın gelecekte geri çekilme döneminin biteceği görülüyor. harekete geçiyorsun. kupa ası büyük bir aşkı, bağlılığı gösteriyor. bu kart senin kişiliğini yansıtıyor. dışarıdan bakıldığında sabırsız olduğun görülüyor. gelecek kartı herşeyden vazgeçip gitmek istediğini gösteriyor ve vazgeçemiyorsun.sana güzel bir teklifi var.
kalbini senin tarafına yaklaştırmış, bu kez sen uzak duruyorsun. uzak derken, aslında için gidiyor ama uzak gibi görünmeye çalışıyorsun. yksa senin beden kartın da onun sınırları içinde çıktı zaten :) erkeğin esmer bir bayanla görüşmesi var. bu görüşme seninle akalı diye düşünüyorum. neden dersen, keserken sana bir teklifi var diye çıktı. esmer bayan aracılığıyla veya onun yardımıyla bişeyler olabilir diye geldi aklıma. sen bana tarot bak canım olur mu?
yazayım ben kartları
1. büyücü ters
2. kupa altılısı ters
3. kupa dokuzlusu düz
4. adalet düz
5. kılıç ası ters
6. ermiş ters
7. kupa ası düz
8. para yedilisi ters
9. joker ters
10. kupa sekizlisi ters
canım bi de bişey sorcam sana. bu kartları çekip açarken bi yönemi var mı. ne tarafa doğru açacağınla ilgili bi kural. yoksa rastgele mi çeviriyosun. anlatabildin mi ne sormak istediğimi :) kartlar tersken elime aldığımı direk yana doğru açabilirim, aşağı veya yukarı doğru çevirerek açabilirim. bu açma şekilleri tersini düzünü etkiliyor. hep aynı yöne doğru mu açmalıyım ki?
geçmişte kararsızlık yaşadığın görülüyor. geçmişte bir tartışma olmuş ve senin lehine sonuçlanmış senin haklı çıktığın çıkmış. şuanda biraz kendini güvensiz hissediyorsun.geçmişte yaşadığın olumsuzluklar nedeniyle. kartlar bir başarıyı, doyumu gösteriyor.önceden geri çekilme dönemin olmuş.yakın gelecekte geri çekilme döneminin biteceği görülüyor. harekete geçiyorsun. kupa ası büyük bir aşkı, bağlılığı gösteriyor. bu kart senin kişiliğini yansıtıyor. dışarıdan bakıldığında sabırsız olduğun görülüyor. gelecek kartı herşeyden vazgeçip gitmek istediğini gösteriyor ve vazgeçemiyorsun.
teşekkür ederim canım :) bugün kahve yorumu alabilirim o zaman :)
tenlerinizi de yazarsan canım
anladım canım. sen yükle ben fırsat bulduğum zaman bakarım. yarın için şu an bi planım yok ama belli olmuyor iş güç olduğu zaman nete giremeyebiliyorum o yüzden söz veremem dedim. gördğüm zaman bakarım mutlaka :)
Eki Görüntüle 537004 Eki Görüntüle 537005 Eki Görüntüle 537006 Eki Görüntüle 537007 Eki Görüntüle 537008 Eki Görüntüle 537009 Eki Görüntüle 537010
yorumlayanlara isterse kahve falı isterse iskambil falı bakıyorum
Canim benim saol valla bakmis kadar oldun.
Bu arada benim ark yarim gun calisiyor. Sabah 8 oglen 1 gibi bitiyor. Sen neden tum gun calisiyon anlamadim.
Ark kadrolu okul oncesi ogretmeni. Ama diyorki cocuklarla yarim gunde kafam sisiyor :)))))
. rica ederim canım. ikimizde kumralız. ben daha koyuyum.
için acayip karışık. resmen arapsaçı gibi çıkmış. üzgün bir erkek görüyorum. kalbin üstünde duruyor bu erkek. karşısında yine bir kalp daha var. bu kalp erkeğe bakmıyor. sırtını dönmüş. bu kadına bir haber geliyor. kadın hiç bakmadan yoluna devam ediyor. kadının önü çok karısık. bir sürü yolları var. kısa kısa yolların var. 2 tane erkek var. kafa kafaya vermişler, konuşuyorlar. ne yapalım diye. dikkatli ol derim. sürüngen gibi çıkmışlar. iyi niyetli değiller. başları çok dumanlı bu kişilerin. el le bir çift görüyorum. adam kadının üstüne çok düşüyor. kadın nazlanıyor sanki. hanede bir koşturmaca var. büyük ihtimalle bayram nedeniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?