Bu da benim fal topiğim olsun :)

amin :) bugünkü aklım olsa anasınıfı öğretmeni olmazdım :)

valla her iş zordur olsun müdür falan olursun yakında hep anasınıfında kalmazsın bana yine iskambil açsana :)))))))))))
ben:kumral
sevgilim:beyaz

valla her iş zordur olsun müdür falan olursun yakında hep anasınıfında kalmazsın bana yine iskambil açsana :)))))))))))
ben:kumral
sevgilim:beyaz

inşallah canım idareci olma hedefim var ama kısmet :)
biraz kendi aleminizde birbirinize karışmadan yaşamak istiyorsunuz sanırım. birlikte ama ayrı çıkmış kartlar. yanyanasınız ama değilsiniz. seviyorsunuz ama ayrı takılıyorsunuz. sevgilinin ailesiyle ilgili bir olayı var. iyi mi kötü mü bilmiyorum yanında başka kart çıkmadı. senin lehine bişeyler olur umarım :)

birazdan kahve yapar fotolarını koyarım :) neden tienene yorum yaptın demesinler, foto koyunca hemen bakıyo tienen :)

bu bugünü anımsatan bir yorum oldu aynen öyle ben arkadaslarla takıldım oda arkadasının yanındaydı.Gündeme göre yorum valla tutuyo

jadaloz cnm biraz canım sıkkın benım ıcın kart açar mısın sevgilimle ikimizde esmeriz ben ondan daha açık tenliyim baska bişey söyleniyo muydu

Jado gunun nasil gecti? Toplantini merak ettim. Bu arada valla ogretmen olmak isterdim. Sen yarim gunmu calisiyorsun?
Bir de yarin kahve fali yuklesem bana kahve fali bakar misin? Tabii vaktin olursa.

jadaloz cnm biraz canım sıkkın benım ıcın kart açar mısın sevgilimle ikimizde esmeriz ben ondan daha açık tenliyim baska bişey söyleniyo muydu

canım üzgünüm ama falıma bakmayana iskambil açmıyorum. sonra çok fazla yoruyor insanlar. birazdan fincanımın fotolarını koyarım bilmesen bile bir kaç cümle yorum yaparsan bakarım falına. kusura bakma olur mu

Jado gunun nasil gecti? Toplantini merak ettim. Bu arada valla ogretmen olmak isterdim. Sen yarim gunmu calisiyorsun?
Bir de yarin kahve fali yuklesem bana kahve fali bakar misin? Tabii vaktin olursa.

teşekkür ederim canım toplantım güzeldi, sadece hafta sonunun özellikle de pazar gününün okulda geçmesi biraz can sıkıcı oluyor o kadar :)
hayır ben tam gün çalışıyorum. sabah 8 akşam 5.
yarın için kesin söz veremem canım ama bugün koyarsan bakarım bugün müsaitim

Jado cnm telden giriyom burdan resim yukleyemiyorum. Denedim olmuyor. Eger bir mail adresi verebilirsen mail atarim.
Yarin da bakamazsan canin sagolsun canim arkadasim. Onemli degil cnm

Jado cnm telden giriyom burdan resim yukleyemiyorum. Denedim olmuyor. Eger bir mail adresi verebilirsen mail atarim.
Yarin da bakamazsan canin sagolsun canim arkadasim. Onemli degil cnm

anladım canım. sen yükle ben fırsat bulduğum zaman bakarım. yarın için şu an bi planım yok ama belli olmuyor iş güç olduğu zaman nete giremeyebiliyorum o yüzden söz veremem dedim. gördğüm zaman bakarım mutlaka :)

geçmişte kararsızlık yaşadığın görülüyor. geçmişte bir tartışma olmuş ve senin lehine sonuçlanmış senin haklı çıktığın çıkmış. şuanda biraz kendini güvensiz hissediyorsun.geçmişte yaşadığın olumsuzluklar nedeniyle. kartlar bir başarıyı, doyumu gösteriyor.önceden geri çekilme dönemin olmuş.yakın gelecekte geri çekilme döneminin biteceği görülüyor. harekete geçiyorsun. kupa ası büyük bir aşkı, bağlılığı gösteriyor. bu kart senin kişiliğini yansıtıyor. dışarıdan bakıldığında sabırsız olduğun görülüyor. gelecek kartı herşeyden vazgeçip gitmek istediğini gösteriyor ve vazgeçemiyorsun.

teşekkür ederim canım :) bugün kahve yorumu alabilirim o zaman :)

tenlerinizi de yazarsan canım

Canim benim saol valla bakmis kadar oldun.
Bu arada benim ark yarim gun calisiyor. Sabah 8 oglen 1 gibi bitiyor. Sen neden tum gun calisiyon anlamadim.
Ark kadrolu okul oncesi ogretmeni. Ama diyorki cocuklarla yarim gunde kafam sisiyor :)))))

için acayip karışık. resmen arapsaçı gibi çıkmış. üzgün bir erkek görüyorum. kalbin üstünde duruyor bu erkek. karşısında yine bir kalp daha var. bu kalp erkeğe bakmıyor. sırtını dönmüş. bu kadına bir haber geliyor. kadın hiç bakmadan yoluna devam ediyor. kadının önü çok karısık. bir sürü yolları var. kısa kısa yolların var. 2 tane erkek var. kafa kafaya vermişler, konuşuyorlar. ne yapalım diye. dikkatli ol derim. sürüngen gibi çıkmışlar. iyi niyetli değiller. başları çok dumanlı bu kişilerin. el le bir çift görüyorum. adam kadının üstüne çok düşüyor. kadın nazlanıyor sanki. hanede bir koşturmaca var. büyük ihtimalle bayram nedeniyle.

Son düzenleme:
Canim benim saol valla bakmis kadar oldun.
Bu arada benim ark yarim gun calisiyor. Sabah 8 oglen 1 gibi bitiyor. Sen neden tum gun calisiyon anlamadim.
Ark kadrolu okul oncesi ogretmeni. Ama diyorki cocuklarla yarim gunde kafam sisiyor :)))))

ben de kadroluyum canım. ilköğretimde çalışmıyorum ben. devlete bağlı bağımsız anaokulunda çalışıyorum. bizde yarım gün de var tam gün de. öğretmenlerin isteğine göre, istek olmazsa sıraya göre tam gün çalışılıyor. öyle valla. bütün gün okulda kafa doluyor eve gelince tv bile açmıyorum ses olmasın diye. sessiz sessiz oturup nete giriyorum o kadar :)

. rica ederim canım. ikimizde kumralız. ben daha koyuyum.

aşk dolu görünüyorsun bu aralar. tüm duyguların coşmuş durumda.
sizde birliktelik isteği fazla çıktı. sadece sende değil onda da öyle. ama araya aileler giriyor. ikinizin ailesi de işin içine girmiş. kalp kartlarınızın arasında da aileleriniz var beden kartlarınız arasında da. bu kartlar sizin ayrılığınızı istedikleri anlamına mı geliyor yoksa birlikteliğinizi mi istiyorlar bilemedim. senin yanında esmer birinin kalbi çıktı. yanında başka kart yok o yüzden yorum yapamıyorum. senin çevrende varsa esmer biri. ona göre yorum yapablirsin. belki sneinle ilgileniyordur, belki sana destek oluyordur vs. erkeğin yanında evlilik kartı çıktı senn yanında sorun kartı çıktı. o ciddi adımlar düşünüyor sen bazı şeyleri sorun ediyorsun emin olamıyorsun gibi. hadi bakalım hayırlısı. ilişkinin tersine şeyler çıkıyor kartlarda, sonucu çok merak ediyorum. aradan yıllar geçmiş olsa bile eğer bir araya gelirseniz, buraya girip yaz barıştık, evleniyoruz vs diye olur mu :)

daha okumadım ama dünkü falıma bakmışsın kız yeni yükledim biraz önce :) neyse ona da başkaları bakar inşallah :) teşekkür ederim canım :)
dur okuyum yazdıklarına da yorum yazayım :)
anam o erkekler kim acaba. benim o nazlanan acayip nazlıyımdır
hanem gayet sakin olacak ya :) ailemin yanına gidemiyorum. burda nişanlımla yapayalnız geçiricez bayramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…