Bu da benim fal topiğim olsun :)

Jado cnm bu fincani daha iyi gordum :)))) sikinti ve kafanda kurdugun dusunceleri atmissin biraz daha. Bir suru baligin cikmis kucuklu buyuklu. Ben bunlari ufak ufak birseyler de gelebilir sana yada alabilirsin olarak yorumladi
Kusun var temz. Temiz bir haber alcan. Nisanlinla ilgili araniz daha iyi olcak. Sen boyle oturmussun o sana sarilmis.ayni konuda birseyde hem fikir olmussunuz gibi. Sizi de disardan gozlemleyen bir kadin var. Saci koyu tonlara yakin gibi. Birde hanende sana dua eden yada sende olabilirsin bir kadin cikmis. Bu dua ettiginde onune boyle balik dusuyor.bu falini gercekten daha ferah gordum. Allah in izniyle guzel gunler geliyor :))))
Birde cnm denizussu bir yolculuk var gibi. Deniz ustunden gecebilirsin. Bu kadar :))
Cnm bana fal acmana gerek yok. İyi geceler
Bu arada cocukla ilgilenmek sabir isidir. Yani kolay degil :))

canım çook teşekkür ederim. hiç böyle düşünmek istemezdim ama olmayacak gibi. ben soğuyorum ondan. onun yaptığı hatalardan dolayı soğuyorum. keşke hiç böyle olmasaydı.

canım ondan yana evlilik kartı çıkması başka biriyle birlikte olduğu anlamına da gelir mi ?

teşekkür ederim canım :)
karşılıksız bırakmayı sevmiyorum canım yine çektim senin için bir kart :)
ilişki adına çekmiyorum çekerken ama hep erkekle ilgili kart çıkıyor. bu kez hava grubu burcundan bir erkek çıktı. ikizler terazi kova burçlarından birisi. bu kişinin karakteri çok sağlam. geniş bir bakış açısına sahip modernliği seven esprili bakış açısına sahip bir erkek. hukukla ilgili bir iş alanında çalışıyor olabilir. bunlar çıktı bu kez :)

canım ondan yana evlilik kartı çıkması başka biriyle birlikte olduğu anlamına da gelir mi ?

ikiniz adına açtığım için ben ikinize göre yorumluyorum. başka birinin kartı çıkmadı yanında o yüzden seninle olan planı olarak yorumladım. ama bilemem başka biri varsa da. hayırlısı olsun canım hakkınızda. ben size fal açarken hep birlikteymişsiniz gibi hissediyorum.

Jado cnm ben gercekten icimden gelerek baktim. Ben normaldr oyle cok anlamam gorduklerimi soyler genelde karsimdakine sen kendine yorumla derim.inan karsilik beklemiyorum. Sen enerjini harcama:)) ins tutturabilmisimdir sende. Yanimda olsa fincan daha rahat seciyorum :))
Bu arada hic bir aday adayi bile yok anlamadimki ben bu erkekler kim:)))
Ben sadece hakkimda hayirlisini istiyorum. Zaten cevremde insanlar genelde hala evli biliyor. İsyerindekiler filan. Rahatsiz edilmiyim diye isyerinde soylemedim Ama biri olursa sana yazicam mutlaka.
Optum iyi geceler

teşekkür ederim canım biliyorum karşılıksız baktığını ama ben rahat edemiyorum öyle :) benim için bişey yapıldığnda ben de bişeyler yapmalıyım :)
tamam canım :)
bn de öpüyorum iyi geceler

Oh maşallah bu fincan daha ferah içi rahatlamış şekilde çıkmış.Sıkıntılarını ciddi anlamda azaltmışsın.Aklında iki düşüncen var birisi bir kadın üzerine gibi sanki.Gitmek istediğin düşündüğün yerler var sanırım kesik kesik çıkmış daha belli değil gibi.Bi rkadının gözleri sen de senin hayatında seni gözetliyor resmen ama iyi niyetli mi kötü niyetli mi bilemedim.Bazı konularda tam anlamıyla güç kazanacaksın.Temiz el ele vermiş küçücük kalpleri çıkmış güzel bir aşk gözüküyor maşallah. Bir konuda yatğa uzanacak hastalık birisi var gibi belki sensindir ama çok destek görecek bu zamanda küçük bir hastalık gibi.Bir yolda uzakta seni bekleyen birileri var gibi.Birisi sanki senden bir konua yardım isteyeck.
Canım iskambile bakarsan ikiözde beyaz o benden daha beyaz

teşekkür ederim canım. evet kayınvalidem ve kendi ailem bekliyor ama ikisi de ancak bekleyecekler gidemicem.
hayatında yolunda gitmeyen bazı şeyler var. eksikliğini hissettiğin, istediğin gibi olmayan, tam anlamıyla seni mutlu etmeyen şeyler. aşkınız yolunda görünüyor ama dışarıdan bakınca öyle görünüyor. içinizde yaşadığınız belki birbirinize bile söylemeye cesaret edemediğiniz bir sorunun varlığı çıkmış. küçümsenecek bir sorun da değil bu.

Teşekkür ederim canım yorumların için :)

jado selam canım yükledim resimleri.
şimdiden çok tşk ler ağzına sağlık.

Eklentiler

• $Picture 065.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 33

aksam elektrik kesildi bakamadım.Ama tertemiz bir fal bu.Sende sıkıntılar uçmuş gitmiş nerdeyse.Mutluluk gördüm ben karamsar bir şey görmedim.Ama aile içi sıkıntılı.Maddi manevi anlamda ailen sıkıntıda olabilir ve senden yardım isteyebilirler.Kısmetli bir alacağın var para ve bu parayı güzel yerlerde harcıcaksın.Nişanlının sana güzel teklifleri geliyor hadi böyle yapalım şöyle yapalım diye beraber daha fazla vakit geçireceksiniz.Bir bekleyişin var bu beklentinin sonunda elde edeceğin şey çok değerli başarı gibi.Upuzun bembeyaz duvak gördüm duvağını uzunmu istiyorsun acaba yoksa evliliği temsilenmi cıkmıs
ben bugünde iskambil istiyorum ayol
ben:kumral
sevgilim:beyaz

teşekkür ederim canım, ailem maddi olarak sıkıntıda evet yardım ettim biraz bildin kız :)
uzun istemiyorum hiçbişeyimi oynanmıyo sonra ben kurtlu biriyim oynayamazsam çatlarım
fallara birazdan bakıcam canım az işim var onları halledeyim gelicem tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…