Bu da benim fal topiğim olsun :)

tamam canım ben kahvede ictim sayfama yükledim onada yorum atarsın istersen

Eki Görüntüle 537819 Eki Görüntüle 537851 Eki Görüntüle 537850

jado selam canım yükledim resimleri.
şimdiden çok tşk ler ağzına sağlık.

keşke her açıdan çekseydin canım daha iyi görebilirdim belki

Canım içine oturmuş şeyler var. Belki söyleyemediğin sözler belki yaşayamadığın şeyler, nedir bilemiyorum ama bunlara çok içerlemişsin ve senin kalbinde yara olarak kalmış. Bir de domuz mu kirpi mi bilemedim öyle bi hayvan var. Yüzü domuz gibi gövdesi kirpi gibi. İkisinin de pek iyi olduğu söylenemez. Çevrendeki dost sandığın insanlara dikkat etmelisin.
Bir bayan var bu sen misin bi başkası mı bilemiyorum. Saçları çok uzun değil, topluyor saçlarını. Burnu küçük çenesi yuvarlak orta boylu denebilir. Sırtında taşıdığı bazı yükleri var. Bu yükler sıkıntı olarak değil de insan. Belki onların maddi yükümlülükleri, belki o insanların sıkıntıları. Çok çaba vermiş bu bayan, onlar için. Ama bzen karşılığında beklemediği hak etmediği şeyler görmüş. Yakın bir gelecekte olmasa da hepsinin karşılığını alacak tertemiz bir gelecek bekliyor bu kişiyi.
Şehir dışına seyahat düşünüyorsun sanırım dağlar ardında yollar çıkmış. Bir tanesi açık görünüyor. Bu yolun sonunda seni bir erkek karşılıyor. Sana sunduğu bir şey var elinde.
Hane içinde biraz karmaşa görünüyor. Etrafındaki insanların lafına sözüne bakışına hatta duruşuna bile taktığın zamanlar oluyor sanırım. Bu kişilerden ve bu davranışlardan ötürü bir karmaşa gibi çıkmış. Aslında sakin ve güzel bir yaşantı gibi görünüyor. Hane içinde gözü olan birisi var. S harfi var bu kişide. Seda, sefa, sefer bu tarz isimlerde birilerini tanıyor musun? Görmezden gelmeye çalıştığın birikmiş sorunların var. Üzerine çıkmışsın ezip geçmek istercesine. Ve başarmışsın da, elinde fenerinle ışık tutuyorsun ilerisi için. Gayet de temiz ve aydınlık görünüyor ilerisi. Bayan bu sanırım, birisi var kâkülleri kabarık çıkmış. F harfi var. Bu kişiye bir yardımın olabilir.
Bu kadar görebildim canım

kızlar, internet bağlantımda bir sorun var sanırım. bir yorumu 5 dakikada ancak gönderebiliyorum. iskambiller kalacak bu akşam üzgünüm.
yarın düzelirse toplu bakım yaparım :)

kızlar, internet bağlantımda bir sorun var sanırım. bir yorumu 5 dakikada ancak gönderebiliyorum. iskambiller kalacak bu akşam üzgünüm.

olur canım sorun değil

ühüü ühüüü. tamam canım bekleriz.

Son düzenleme:
klasik olcak ama AY doğuyo,yani aydınlanıyosun,ama zamana ihtiyacın var,DİŞ,YUNUS BALIĞI,AĞAÇKAKAN gördüm.o kadar iç içe balıklar ve kuşlar var ki,çokk kısmetlisin ve bol haber var.küçük yollar var,kendini çıkmazda sandığında bile aslında hep aydınlığa çıkıyosun..tabakta da aile içi fikir ayrılıkları olabilir ve küçük hediyeler alabilirsin.Benden bu kadar.nasılsım ama:)

Cnm birseyi icinde bayagi bir sikinti yaratmissin. Biraz bir kenara atmissin ama hala var bitmesine. Aydinlik var bu sikintinin yanida. Ferahlama yasicaksin. Boyle sanki bir masanin basinda otrmus dusunen bir kadin var.bu kadin onun onundeki adami bile goremiyir. Adam bu kadinin karsina gecis sanki birsey sunuyor. Yani iyi bir teklİfde olabilir bir İste olabilir. Senin cevren de sana dost gorunne bri var buna dikkat et. Kafasi kurt vcudu insan cikmis. Bu boyle kendini iyi gostermeye calisip akli kurt gibi calisan biri.
Hane İcinde de sikintili bİr durum var. Henuz bir ferahlama yok. Siz kurban mi kesmeyi dusundunuz yada kesiyor musunuz? Evden disari cikan bir hayvan kafasi var. Hane disinda bir yasli adam korumaya calisiyor evinizi. Birde bir tavuk cikmis. Bu ne demek bilmiyorum. Ama kafanda cok kurmussun.

ceylin canım yazmışsın bana ama ben pek anlamam yorumlayabildiğim kadarını yazayım.

uzun boylu böyle saçını tepeden toplayan zayıf bir bayan bir adam ile ilgili kafasında ya birşeyler düşünüp kızmış, yada aralarında bir anlaşmazlık çıkmış. (bu sen misin bilmiyorum) bir hasta kadın var yatıyor. bunun haberini alabilirsin. bir ağaç çıkmış bununda önünde bir adam bir kadını böyle havya kaldırmış gibi. bunuda şöyle yorumladım bir adam ama bu güçlü birisi maddi de olabilir manevide birini göğe çıkartıyor gibi. bu onu içinde kalbinde yücelttiği yani sevdiği anlamına çıkıyor. böyle biri varsa çevrendne ondan bir konuda destek görebilirsin.senin kendi içinde bir sıkıntı yok da acabaların var gibi?
hane içinde bir karışıklık var ama buna sebep olan bir bayan var. hane dışında çekemeyenlerniz var. bu kadın kimse dikkat edin bu evinize girip çıkan biriside olabilir. sincap çıkmış. ama şuan evde bir sıkıntı varsa geçmesi için vaktide var.
bu kadar canım.. iyiler olsun kötüler gitsin.

jado selam canım nasılsın? selam vermek istedim sana..

Son düzenleme:
iyiyim canım sağol sen nasılsın :)
işten ancak geldim sonunda tatil :)

bende iyiyim canım çok şükür. evet tatil yarın çalışmıcam.
ya aslında bayramında çok birşeyi yok benim için bu defa. birkaç kişiye gideceğim o kadar. evde dinleneceğim en güzeli bu işte bana. (ben dün için sana çok mahçubum ne olur kusura bakma)
sen neler yapacaksın bayramda??

jadaloz nerdesin. Iskambil açar misin. Ilimizde kumralız. Ben daha koyu tenliyim. Kart çekersen yorumlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…