- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
ceylin canım yazmışsın bana ama ben pek anlamam yorumlayabildiğim kadarını yazayım.
uzun boylu böyle saçını tepeden toplayan zayıf bir bayan bir adam ile ilgili kafasında ya birşeyler düşünüp kızmış, yada aralarında bir anlaşmazlık çıkmış. (bu sen misin bilmiyorum) bir hasta kadın var yatıyor. bunun haberini alabilirsin. bir ağaç çıkmış bununda önünde bir adam bir kadını böyle havya kaldırmış gibi. bunuda şöyle yorumladım bir adam ama bu güçlü birisi maddi de olabilir manevide birini göğe çıkartıyor gibi. bu onu içinde kalbinde yücelttiği yani sevdiği anlamına çıkıyor. böyle biri varsa çevrendne ondan bir konuda destek görebilirsin.senin kendi içinde bir sıkıntı yok da acabaların var gibi?
hane içinde bir karışıklık var ama buna sebep olan bir bayan var. hane dışında çekemeyenlerniz var. bu kadın kimse dikkat edin bu evinize girip çıkan biriside olabilir. sincap çıkmış. ama şuan evde bir sıkıntı varsa geçmesi için vaktide var.
bu kadar canım.. iyiler olsun kötüler gitsin.
sağol canım ağzına sağlık
jadaloz nerdesin. Iskambil açar misin. Ilimizde kumralız. Ben daha koyu tenliyim. Kart çekersen yorumlarım.
bende iyiyim canım çok şükür. evet tatil yarın çalışmıcam.
ya aslında bayramında çok birşeyi yok benim için bu defa. birkaç kişiye gideceğim o kadar. evde dinleneceğim en güzeli bu işte bana. (ben dün için sana çok mahçubum ne olur kusura bakma)
sen neler yapacaksın bayramda??
neden mahcupsun ki ben mahcup olacağın bir durum hatırlamıyorum
ben de aynen senin gibi dinlenicem inşallah. ailemin yanına gidemedim mesafe uzak gittiğime değmicek. tüm bayram boyunca uyumayı planlıyorum hatta şimdiden başladım uyumuşum yeni uyanabildim
Cnm sen hangi ildesin? Ailen hangi ilde? Nisanlin yok mu yaninda? Ya aslinda bayram cok guzel birseyde iste guzel bir aile ortami gidecek sevdikleri olunca guzel. Yalniz olan ne yapsin mecbur ev tv uyku bilgisayar vs... Canim kismetse dugun ne zaman planliyOrsunuz??
jado isakambil açar mısın? rica etsem.ikimizde kumralız. ben daha koyu tenliyim.
Jado bir soru karşısında da iskambil açabiliyor musun ? genelde ten renklerini veriyoruz sen bakıyorsun ya bir soru osrup iskambil bakabiliyor musun peki ?
ben sivastayım ailem bursada. sen hangi ildesin :)
2 sene sonra kısmet olursa canım. valla benim kabusumdur kurban bayramı. hiç sevmem, et kokusuna tahammül edemiyorum. kendi evimde olmak daha huzurlu :)
aynen bende istiyorum :))
ben:kumral
sevgilim:beyaz
Cnm ben istanbuldayim. Benimde babisim var iste ona gitcem. Ya kurban kesip fakire vermek gizel usul ergan onemli tabiii. Ben kurban eti yigemem mesela. Malum tablolardan dolayi. Ama kesip fakirlere verince sevinİyom. Et yigemiyenbir suru cocuk var. Birde kurban kestigim seneler gercekten kazancim hep daha bol olmustu. Yani bereket artiyor diye inancim var. Bu sene kismet olmadi. Olsaydi yemekli bir sey yapacaktim bir kurumda.
Dugunune varms daha guzelce hazirlanir hazirlarsin herseyi ins. Hayirlisi olsun inan onemli olan bu. Gec olsun temiz olsun. Evlenince yine sivas dam olcan.
jado ayın 21inde fal eklemişsin ona baksam bana iskambil açarsın dimiben yinede bakayım ama:)
senin yakın zamanda çook mutlu bi haberin gelicek nişanlından hemde:) zaten bu haber hep gelicek diye görüyorum fallarında bide bu büyük haberin dışında kküçük küçük mutlu haberlerinde var ki bide ailen olabilir çevren yada bi sorun var ve sen buna üzülmüşsün üzlüyosun yani takıyosun kafana ama düzelicek bişey maddi bi sorun olabilir emin değilim..göz aydınlığın var bi tane bide bi ara sıkılıp bi gözyaşı dökmen var ama uzun sürmicek arada olur ya herkese anlık bi ağlama hissi o kadarcık bişey.
ben beyaz o buğday tenli canım
canım banada bakarmısın bende sana bakıcam şimdi ben beyaz o esmer eski olan
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...guveniyorumyorumlarinizi-bekliyorumm-177.html ceylin buraya yorumlamışım canım..
jado ayın 21inde fal eklemişsin ona baksam bana iskambil açarsın dimiben yinede bakayım ama:)
senin yakın zamanda çook mutlu bi haberin gelicek nişanlından hemde:) zaten bu haber hep gelicek diye görüyorum fallarında bide bu büyük haberin dışında kküçük küçük mutlu haberlerinde var ki bide ailen olabilir çevren yada bi sorun var ve sen buna üzülmüşsün üzlüyosun yani takıyosun kafana ama düzelicek bişey maddi bi sorun olabilir emin değilim..göz aydınlığın var bi tane bide bi ara sıkılıp bi gözyaşı dökmen var ama uzun sürmicek arada olur ya herkese anlık bi ağlama hissi o kadarcık bişey.
ben beyaz o buğday tenli canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?