Bu da benim fal topiğim olsun :)

sağol canım ağzına sağlık

Jado bir soru karşısında da iskambil açabiliyor musun ? genelde ten renklerini veriyoruz sen bakıyorsun ya bir soru osrup iskambil bakabiliyor musun peki ?

neden mahcupsun ki ben mahcup olacağın bir durum hatırlamıyorum
ben de aynen senin gibi dinlenicem inşallah. ailemin yanına gidemedim mesafe uzak gittiğime değmicek. tüm bayram boyunca uyumayı planlıyorum hatta şimdiden başladım uyumuşum yeni uyanabildim

Cnm sen hangi ildesin? Ailen hangi ilde? Nisanlin yok mu yaninda? Ya aslinda bayram cok guzel birseyde iste guzel bir aile ortami gidecek sevdikleri olunca guzel. Yalniz olan ne yapsin mecbur ev tv uyku bilgisayar vs... Canim kismetse dugun ne zaman planliyOrsunuz??

ben sivastayım ailem bursada. sen hangi ildesin :)
2 sene sonra kısmet olursa canım. valla benim kabusumdur kurban bayramı. hiç sevmem, et kokusuna tahammül edemiyorum. kendi evimde olmak daha huzurlu :)

ceylin ben senin falına baktım ama mesaj geldi mi? nereye yazdım anlamadım bakmıştım yaa:) tekrar yazayım ama göremedim çünkü
jado bu arada iskambil açabilir misin bana? seninde koydugun fala yorum yapayım hemen:)

jado isakambil açar mısın? rica etsem. ikimizde kumralız. ben daha koyu tenliyim.

canım kalp kartlarınız bir arada çıktı. aranızda yakınlaşma ve sevgi dolu anlar görünüyor. erkeğin birazcık daha zamana ihtiyacı var gerçekleri görmesi için. o zaman dilimi geçince sana her manada daha yakın olacak.

canım kartları nişanlım için çektim. burcu yengeç

1. kupa ası düz
2. değnek ası ters
3. değnek sekizlisi ters
4. denge düz
5. mahkeme ters
6. imparatoriçe ters
7. değnek yedilisi düz
8. değnek şövalyesi ters
9. kılıç altılısı düz
10. büyücü düz

Jado bir soru karşısında da iskambil açabiliyor musun ? genelde ten renklerini veriyoruz sen bakıyorsun ya bir soru osrup iskambil bakabiliyor musun peki ?

hayır canım açamıyorum öyle. böyle fal açmayı da üniversitede yurtta zaman geçirmek için eğlence olarak bakıyorduk birbirimize öyle öğrendim :)

ben sivastayım ailem bursada. sen hangi ildesin :)
2 sene sonra kısmet olursa canım. valla benim kabusumdur kurban bayramı. hiç sevmem, et kokusuna tahammül edemiyorum. kendi evimde olmak daha huzurlu :)

Cnm ben istanbuldayim. Benimde babisim var iste ona gitcem. Ya kurban kesip fakire vermek gizel usul ergan onemli tabiii. Ben kurban eti yigemem mesela. Malum tablolardan dolayi. Ama kesip fakirlere verince sevinİyom. Et yigemiyenbir suru cocuk var. Birde kurban kestigim seneler gercekten kazancim hep daha bol olmustu. Yani bereket artiyor diye inancim var. Bu sene kismet olmadi. Olsaydi yemekli bir sey yapacaktim bir kurumda.
Dugunune varms daha guzelce hazirlanir hazirlarsin herseyi ins. Hayirlisi olsun inan onemli olan bu. Gec olsun temiz olsun. Evlenince yine sivas dam olcan.

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...guveniyorumyorumlarinizi-bekliyorumm-177.html ceylin buraya yorumlamışım canım..
jado ayın 21inde fal eklemişsin ona baksam bana iskambil açarsın dimi ben yinede bakayım ama:)
senin yakın zamanda çook mutlu bi haberin gelicek nişanlından hemde:) zaten bu haber hep gelicek diye görüyorum fallarında bide bu büyük haberin dışında kküçük küçük mutlu haberlerinde var ki bide ailen olabilir çevren yada bi sorun var ve sen buna üzülmüşsün üzlüyosun yani takıyosun kafana ama düzelicek bişey maddi bi sorun olabilir emin değilim..göz aydınlığın var bi tane bide bi ara sıkılıp bi gözyaşı dökmen var ama uzun sürmicek arada olur ya herkese anlık bi ağlama hissi o kadarcık bişey.
ben beyaz o buğday tenli canım

aynen bende istiyorum :))
ben:kumral
sevgilim:beyaz

canım sizin aranıza bir mesafe giriyor bu mesafe sizde tahmininizden daha çok soruna yol açıyor. bu mesafe sevgilinden yana olan bir mesafe. belki yine seyahate falan çıkabilir öyle bir mesafedir. birbirinizi daha fazla özlersiniz bu yüzden çok sorun yaşayabilirsiniz duygusal olarak. onun dışında aşkınız harika görünüyor
seni biraz kendi içine kapanmış gördüm. paylaşamadığın kendi içine attığın şeyler olabilir.

ben aileme gönderiyorum sizinle ortak olsun siz halledin benim payımı diye. kendi yakın akrabalarımda da durumları iyi olmayanlar var, başkalarından önce onlara yardım etmeye çalışıyorum o tür konularda.
inşallah öyle olur nişanım çok aceleye gelmişti hiçbişey istediğin gibi olmamıştı düğünüm öyle olsun istemiyorum. benim burda çalışma sürem 6 yıl henüz 2 yılını doldurdum. ilerisi için ne olacak bilemiyorum eşimin iş durumuna bağlı olucak işte nasıl ayarlayabilirsek. bizim tayin işleri pek kolay olmuyor

olmaz birazdan eklicem ona bakmalısın şaka canım olur tabi ki :) teşekkür ederim yorumun için

aranızda bir sorun görünüyor ama sizi çok etkilemeyecek bir sorun. kalp kartlarınız bir arada çıkmış. sen bir yakınlaşma bekliyorsun ama erkek biraz yavaş hareket ediyor bu konuda. kısa bir süre kalmış yakınlaşma için

jadoo canımm falına baktım da seni ferahlamış gördüm cok ferah cıkmış falın gitmeyi düşündüğün 3 tanemi ne yolun var canım ama şuan sadece düşünmüşsün o yolları gtsem gbisinden gitceğin henüz tam belli değil canım sacların uzun mu blmyorum ama burda uzun boylu gbi uzun saclı bir bayan cıkmıs bu bayana birinden haber gelicek güzel bir haber bu haber geldiğinde o haberi uzun boylu olan bayan orta bylu birisinle bunu paylaşıyor bu haberi birde göz var senn üzernde ya canım seni cekemeyenler var etrfnda sana öyle güzel bir kısmet geliyorki canım midye cıkmış cok güzel bir şeklde hani böyle olur ya tvlerde mi oluyordu nasıldı o midyenin icinde kücük elmas mı ne cıkardı tas cıkardı öyle bir midye var ama bunun arkasndada güzel büyük bir kısmet var canım buna güclü bir kısmet mi diyim nediyim blemedim canım gördklerm bunlar canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…