olmaz birazdan eklicem ona bakmalısınşaka canım olur tabi ki :) teşekkür ederim yorumun için
aranızda bir sorun görünüyor ama sizi çok etkilemeyecek bir sorun. kalp kartlarınız bir arada çıkmış. sen bir yakınlaşma bekliyorsun ama erkek biraz yavaş hareket ediyor bu konuda. kısa bir süre kalmış yakınlaşma için
ben aileme gönderiyorum sizinle ortak olsun siz halledin benim payımı diye. kendi yakın akrabalarımda da durumları iyi olmayanlar var, başkalarından önce onlara yardım etmeye çalışıyorum o tür konularda.
inşallah öyle olur nişanım çok aceleye gelmişti hiçbişey istediğin gibi olmamıştı düğünüm öyle olsun istemiyorum. benim burda çalışma sürem 6 yıl henüz 2 yılını doldurdum. ilerisi için ne olacak bilemiyorum eşimin iş durumuna bağlı olucak işte nasıl ayarlayabilirsek. bizim tayin işleri pek kolay olmuyor
canım öncekine yorum yapma da birazdan yenilerini koycam ona yorum yaparsın
jadoo canımm falına baktım da seni ferahlamış gördüm cok ferah cıkmış falın gitmeyi düşündüğün 3 tanemi ne yolun var canım ama şuan sadece düşünmüşsün o yolları gtsem gbisinden gitceğin henüz tam belli değil canım sacların uzun mu blmyorum ama burda uzun boylu gbi uzun saclı bir bayan cıkmıs bu bayana birinden haber gelicek güzel bir haber bu haber geldiğinde o haberi uzun boylu olan bayan orta bylu birisinle bunu paylaşıyor bu haberi birde göz var senn üzernde ya canım seni cekemeyenler var etrfnda sana öyle güzel bir kısmet geliyorki canım midye cıkmış cok güzel bir şeklde hani böyle olur ya tvlerde mi oluyordu nasıldı o midyenin icinde kücük elmas mı ne cıkardı tas cıkardı öyle bir midye var ama bunun arkasndada güzel büyük bir kısmet var canım buna güclü bir kısmet mi diyim nediyim blemedim canım gördklerm bunlar canımm
çook teşekkür ederim canım.canım kalp kartlarınız bir arada çıktı. aranızda yakınlaşma ve sevgi dolu anlar görünüyor. erkeğin birazcık daha zamana ihtiyacı var gerçekleri görmesi için. o zaman dilimi geçince sana her manada daha yakın olacak.
canım kartları nişanlım için çektim. burcu yengeç
1. kupa ası düz
2. değnek ası ters
3. değnek sekizlisi ters
4. denge düz
5. mahkeme ters
6. imparatoriçe ters
7. değnek yedilisi düz
8. değnek şövalyesi ters
9. kılıç altılısı düz
10. büyücü düz
Jado ya valla arkadasimin tayin olayini anlatsam sana sasirirsin. GAyet kolay aldilar hemde 2 kere. İkiside devlet memuruydu. Belli olmaz bi bakarsin istedigin yer olur. Evlilik de tayin daha kolay. Nİsanlinda sivas dami? Bide cnm nisan olayina uzulme. Valla bak evlen inan dugun su bu zamanla geride kaliyor. Bakiyorsun mutlumuyum huzurlumuyum. Eger oyleysen inan gerisi hic onemli degil. Uzulme hic cnm. Allah gonlune gore nasip etsin ins herseyi cnm. Yasin kac cnm? Seni merak ettim acikcasi:))
canım onada bakarım olsun sende bana hem iskambl bakarsın hemde benm brazdan koyucagm kahveme bakarmısn olurmu canımm
çook teşekkür ederim canım.
kupa ası her yönden bolluk ve bereketi gösteriyor. çok güzel bir karttır. senin ona aşık olduğun bu kartla birlikte ortaya çıkıyor. çok büyük bir bağlılık var. bunun önünde bir engelin var. bazı aksamalar ve gecikmelere neden oluyor. beklediğin bi haber varsa gelmeyecek. şuandaki gelişmelerin nedeni bu. geçmişte tartışmanın olduğu yine çıkmış. ortada adaletsiz bir durum var.yakın gelecekte evliliğin ters gidebilir. şuanda bir geri çekilme görüyorum. kaçıyorsun birşeylerden. dışarıdan bakıldığında mantıklı kararlar vermediğin gözüküyor. kartlara sorduğun soru ne bilmiyorum ama sonuç kartı yeni adımlar atmanı ve kendine güvenmen gerektiğini söylüyor. sonuç güzel canım.
geç kalmışım :)
teşekkür ederim canım evet 3 yol düşünüyordum ikisi olmadı biri kaldı ona günü birlik gider gelirim zaten, her zaman gittiğim yer :)
midyeden inci çıkıyor kız :) geçen sene sevgililer gününde nişanlım hediye etmişti midyede inci kolye o mu çıkmış geçen gün neden takmıyorsun diye sormuştubelki kahveyi içtiğim gün sormuştur hehe
çift taraflı sevgi kartları çıktı. ama açılımda değişti işler neden böyle oldu ki. sen kendi tarafında o kendi tarafında birbirinizden bağımsız çıktınız. aranızda da açık esmer tenli birinin kalbi çıktı ama bu kalp bir erkeğe mi ait bayana mı bilemiyorum.
kahve falına yarın yorum yaparım olur mu canım. yoğun bi gün geçirdim pek bişey görebileceğimi sanmıyorum. iskambilde karta yorum yapıyosun direk, anlamları her zaman aynı ama kahvede dikkat lazım. o da şu an bende yok uykudan uyandım zaten zombi gibi bakıyorum ekrana
canım falında burda canın sıkkın soruunun var sanırım icine bazı seyleri sorun etmşsin iki kişi var burda arka arkaya durmuşlar ama arkdaki bayan boynu eğik öndeki kişinin arkasına saklanmış bir bayan var koca bir gelinlik mi desem tuvalet mi desem böyle güzel bir elbse gymiş kabarık ellerini uzatmış birine birşey veriyor sen kalabalığın icine girp cıkıyorsun sürekli insanların icerisndesn canm beklediğin duymak istediğin bir haber var senin canım o haber neyse o haberi alıcaksın yakın br zmanda telfnla canım bukadar gördklerm falın karışık cıkmış braz onları cözebldm canm
neblim bilemedim bir an midyeden ne cıkıyordu diye düşündüm bulamadım elmas dedim :)) galba ondan öyle cıktı herhlde :)) evet ikimizde brbrmizden bagmsızsız artk biz iyice ben esmer tenli değilim beyazım acık esmer olan eski sözlüm14:
teşekkür ederim canım. gelinlik olsun gelinlik :)
o açık esmer başka biri. sizin tenlerinizi zaten biliyorum onlara göre açıyorum zaten canım falınızı
hayır canım açamıyorum öyle. böyle fal açmayı da üniversitede yurtta zaman geçirmek için eğlence olarak bakıyorduk birbirimize öyle öğrendim :)
Jado oyle seni merak ettim. Yureginin guzelligine eminim ama. Evet ben yasca buyugum sen kucuksun:)))
İns herseyin en hayirli ve guzel olur cnm. İyi geceler sevgiler
Kafana taktığın bir sorunun var sanırım ama bu sorunu tek sen düşünmüyorsun senden başka düşünen de var.Bu sıkıntını da o kişiyle aşabilirsin belki de.İlişkini uzaktan uzağa izleyen birisi var bir kadın gibi biraz toplu bir kadın.Birisi bir yola gitmiş sanırım şehir dışına iki kişi de bu kişini arkasından gidecek bir erkekte hepsinden ayrı yola gidiyor.Sen de aynı şekilde yanında bir erkekle yola gidebilirsin ya da başka birileri.İki kişini ortasında arasında kalabilirisn bir konuda.Kalabalık bir ortama girebilirsin.
İskambil bakarsan cnaım ikikzde beyaz o benden daha beyaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?