aranızda mesafe olan biriyle bir görüşme var. sevgilinle mesafe varsa onunla görüşme olarak da yorumlayabiliriz. birbirinizle ilgilisiniz, sen ondan ciddi anlamda adımlar bekliyorsun. aranızda bir problem görünüyor ama büyük bişy değil
CEYLİN:Yakın zamanda ay doğacak hayatına iyi anlamda gelişmeler olacak üstünde ki dertlerini yüklerini atmaya başlayacaksın.Ama yine de aklında düşüncelerin fazla çok şey düşünüyorsun.Birisiyle bir tanışman olabilir veya hiç gitmediğin bir arkadaş ortamına girebilirsin.3 tane yolun var ama kesin gideceğin yolar değil.Uzaktan seni izleyen birisi var bir erkek olabilir bu kişi.Sen veya yakın bir kişi olabilir senin hayatında isteme gibi bir durum var gibi.3 kişi ellerline çiçeklerini hediyelerini almışlar geliyorlar.Birisi de seni çekmeye çalışyıor bir taraflara uymamaya çalış o kişiye de.
benimi istemeye geliyorlar yaa bak simdii nasıl sevndm heyecan yaptımmm :))) agzna saglık cnaımm
kizlar cok önemli birisi kartfalma bakabilir mi biliyorum sadece karsilikli bakiyorsunuz ama gercekten cok önemli karar asamasindayim... ikimizde esmer o biraz daha esmer
özlem dolu bir görüşme sizi bekliyor. kararın ne ile ilgili bilemiyorum ama olumlu olacağa benziyor. falınız çok güzel çıktı. aranızda sevgi ve teklif kartları var. sana güzel bir teklifle gelebilir sevdiğin.
jadaloz iskambil açar misin. Ikimiz de kumralız. Ben daha koyuyum. Falına yorum yaparım.
canım teşekkür ederim bu davranışın için. valla ayrı bi mutlu oldum :) bi başlığım daha vardı, bugün karşılıksız bakıyordum falları buraya yazman fal bakarım demen hakikaten sevindirdi, çok incesin. kahve içmedim bugün, ilerleyen saatlerde içr koyarım ama bakmak zorunda değilsin bugün karşılık beklemiyorum canın bakmak isterse yorumlarsın :)
beden kartlarınız bir arada çıktı ama erke bencilliğinden zerre kadar bişey kaybetmemiş. ya her şey bana göre olucak ya da ben olmuycam tribinde. bu teklifi aranızda mesafeye yol açıyor. sen bu kez daha bir kızacaksın gibi.
yani istemiyor beni. alkışlamak istiyorum kendisini. illa tekmeyi yemek istiyor. tekmeyi yeyince belki aklı başına gelir. daha da uğraşamam onunla. aşkımdan ölsem de dönmeme bir daha. falın için çook teşekkür ederim. sen falını koyunca yorum yaparım. bana ilerleyen saatlerde tekrar fal açar mısın ?
rica ederim canım ama tekrar bakmak için söz veremem. diğer başlık çok yoğun görmüşsündür.
jadaloz bebeğim müsait değilim suan ama gelince falına bakıcam ben iskambil istiyorum... please :)
ben:kumral
sevgilim:beyaz
ben de daha kahve içmedim zaten :) eskilerine bakmayın ilerleyen saatlerde kahve içer koyarım yenisini :)
sana esmer bir erkekten teklif var. işle ilgili mi acaba :)
canım ten kartlarınız kaldı sadece. dizilime göre de, ilişki odağı sensin. burnu sürtülmüş galiba sevgilinin :) beden kartlarınız bir arada çıkmış ama kalp kartlarınız ayrı düşmüş. kendi bedenlerinizin yanında kalmış. bu da biraz daha kendinizi düşüneceğinizi gösteriyor. sizi gidi bencillerr :)
canım için çok karışık çıkmış. birşeylere çok üzülmüşsün. gördüğüm kadarıyla çok ağlamışsın yada ağlayacaksın. iri yapılı bir adam görüyorum. boş boş bakıyor. düşünüyor gibi. 2 kişi var . kadın ve erkek. ikisinin üstünde de büyük bir yük var. kap kara kocaman bir yük. beli bükülmüş uçan bir insan var. birisine doğru yönelmiş. karşısındaki kısa boylu tombul bir insan. ama aralarında mesafe var. bunları görebildim canım. sıkıntının ne olduğunu bilmiyorum. ama sana tavsiyem ne kadar çabalarsan çabala isteiğin şey olmuyor. vardır allahın bir bildiği. zamanla belki her şey düzelir. her şey gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?