Bu da benim fal topiğim olsun :)

ben açık tenlı beyazım eşimde açık esmer.

eşinle sorunların görünüyor. pek küçümsenecek sorunlar değil. eşin seni çok seviyor her şeyden sakınıyor. ama çok kıskanç sanırım. açık tenli bir erkekten kıskanabilir. aranıza mesafeler girebilir.

cok saol canım gercektende eşim cok kıskanç ama hıç bellı etmez .açık tenlı erkek kımse bakalım kım cıkacak.senı uğraştırdığım için özür dılerım cok saol.

jadaloz benim için iskambil açar mısın? ben ve o kumralız. ben daha koyu tenliyim.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 537819 Eki Görüntüle 537851 Eki Görüntüle 537850

jado selam canım yükledim resimleri.
şimdiden çok tşk ler ağzına sağlık.

sanki böyle bir karışıklık ortamı var bu ortamda sesler tamamen durulmuyor ama tam düzene girdi dendiğinde ortalık gene hareketleniyor,bu ortamın arkasından sana bakan senden birşey bekleyen çok sakin mi desem duygusal mı desem biri var ama o karmaşıklıktakilerden çok farklı bayağı duygusal galiba,sanki böyle eskiden çözümlenmiş konuyu kafasında tam bitirmemiş bu bi arkadaş sanırım.iki şeyin arasında seçim yapman gerecek gibi duruyor.ya aile ya arkadaş gibi sanki her 2sinin ortak bi çıkmazı varda sonuç sana kalmış gibi.yolculukların olabilir 2den fazla seyahat gibi geldi bana.şehrin dışına çıktığında sağlığına dikkat et.senden akıl isteyen sana yakın yaşta kardeş yada arkdaş var kadın,bir karar vermş bu kadın ama aklı gene birşeye takılmışda bu yüzden uygulamamış sani kararını,ona biraz tepkin farklı olacak sanki artık kendine gel gibi bir cümle çıkacak ağzından ama aranız gene iyi olacak o ortamın verdiği gerginlikle olacak bu durum.

jadoo bana bakmışmıydın ben beyaz o kumral demiştim.

canım benim falıma da yorum yapar misin. yüklemiştim

kızlar şimdi sayfa 103ten itibaren isimlerinizi listeliyorum,gözden kaçırdığım oluyor kusura bakmayın.sırayla bakacağım isimlrnizi yazayım sırayıda buraya yazacağım.

teşekkür ederim canım yorumun için :)
normal fal açılımı bilmiyorum maalesef sadece ilişki üzerine açabiliyorum

tamam canım illa bugün bak demiyorum senide sıkmak istememde vaktin oldğunda bakarsan sevinirim ben beyaz,o kumral.

canım için kararmış. Ne kadar çok şey düşünüyorsun.düzlük görüyorum. Orda yalnız bir adam var. Tek başına kalmış. Adamın arkasında 2 tane küçük paket var. Hediye gibi. Kocaman bir kalp var. Havada uçuyor. Kalbin havalanmış. Kısa kısa yolların var. Basılar engeller içeriyor. Kocaman bir S harfi görüyorum. 3 kişi birlik olmuş 1 kişiye karşı cephe almış gibiler. Hane içinde karışıklık var. Çok fazla laf söz var. Nazara dikkat et canım. Çekemeyenler olabilir. Iyi bayramlar.

sakinleştiğin bir bekleme sürecindesin onun adımlarına karşılık düzenini kurman var,işlerin yoluna girdikten sonra seninle tekrardan görüşmek isteyecek ama karşında küçülmüş bi hali var bir olayda söz tutmayşını yüzüne vuruyorsun tam olarak içini döküyosun diyebilirim ve bi secenek sunuyorsun bunun gerçekleşmesi için bir ay süre veriyorsun.ayrılık görmüyorum sonunda bu işin.senden ayrı olduğu evde kafası karışık ama bu işte ayrılık yok,yalnız yaşa bi süre zaman ver o arada kendi hayatına bak tıpış tıpış gelecek.

Son düzenleme:

anca musait olabildim bugün fala geçiyorum
Bir sürü yolun çıkmış yine.Kafanda gitmek istediğin yerleri belirlemişsin.Gidecek gibi gözüküyorsun.Sıkıntıların şuanda sadece iç sıkıntıların kalmış diyebilirim.Feraha ermiş gözüküyorsun ve aşk gündeminde.Her zaman öyleydi zatende neyse :) kalbin acayip belirgin cıkmıs.Ama çok nazara geliyor bu aşk hayatın.Erkeğin çevresinden olabilir onu tanıyan ilişkinizi bilen birileri nazar değdiriyor olabilir.Biran sıkıntıya düşeceksin yorgunluk ve stres karışacak sıkıntına bu yine iç sıkıntılarınla birleşecek içinden çıkılmaz hal alacak öyle hissedeceksin ama üstesinden geleceksin.Çünkü sana destek olan birisi var hayatında <3 :))) Yine para ve haber görüyorum.Bu yine dediğim gibi nişanlınla alakalı haber olabilir.Çok mutlu olacağınız günler yakında.İçinden samimi olarak geçirdiğin dileklerin var bunlar kabul olacak kafana takma :)

orda uzun suratlı bi adam var yaşlı,karşısındada isminde F olan biri var ve o iki kişiye dönüp bakan zayıfça uzun boylu bi çocuk var adamla f nin arasndaki bu karışıklık neyse çözülecek ama biraz uzun sürecek.

Cnm slm. İyi bayramlar. Fal icin tsk ederim. Biz senle daha Once tanisiyormuyuz cnm?? Sasirdim acikcasi fala bakinca kendi icinden geldi galiba. Tsk ederim agzina saglik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…