kahve falıma yorum yaptığı için baktım.
ben açık tenlı beyazım eşimde açık esmer.
cok saol canım gercektende eşim cok kıskanç ama hıç bellı etmez .açık tenlı erkek kımse bakalım kım cıkacak.senı uğraştırdığım için özür dılerım cok saol.eşinle sorunların görünüyor. pek küçümsenecek sorunlar değil. eşin seni çok seviyor her şeyden sakınıyor. ama çok kıskanç sanırım. açık tenli bir erkekten kıskanabilir. aranıza mesafeler girebilir.
geç oldu cevabım ama bence tek dur daha netleşecek herşey,hayatın ne kadar düzene grceğine sen bile şaşıracaksın ama kimse için geri adım atma, illa adım atılması lazımsa o düzenini bozsun senin için ortam sana uysun sen ortama uyma bekle ve beklerkende yeni düzeninle uğraş.sonrasını bak görkafana birşey takılırsada özel mesaj at.[/QUOTE
''Tek durla'' ne demek istedin? Yalnız yaşamya devam mı et diyorsun? Salı günü davayı açacakmış. Bugün eşyalarımı almaya gidecektim. Salı günü görüşelim dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum, boşanmak istemiyorum ama o da bir adım atmıyor.
ortalık bir sakinleşsin zaman ver hem kendine hem ona demek istedim.yalnız yaşa bi süre ben ne hissediyorum esas biliyor musun sen eşine tepkini şartlarını tek tek söyle ve bekle gelecekkahvendede öyle hissettm zaten yani değişen durumlar görüşmen ve bir şeyden dolayı ona bi laf söylemen sanki sözünü vermişde tutmamış gibi.yalnız yaşayacaksın tam kendi düzenini kuraacaksın ne olacaksa o arada olacak ve çok çok pişman olacak kendinde bi harekete ve gelecek öyle seziyorum.
Eki Görüntüle 537819 Eki Görüntüle 537851 Eki Görüntüle 537850
jado selam canım yükledim resimleri.
şimdiden çok tşk ler ağzına sağlık.
ortalık bir sakinleşsin zaman ver hem kendine hem ona demek istedim.yalnız yaşa bi süre ben ne hissediyorum esas biliyor musun sen eşine tepkini şartlarını tek tek söyle ve bekle gelecekkahvendede öyle hissettm zaten yani değişen durumlar görüşmen ve bir şeyden dolayı ona bi laf söylemen sanki sözünü vermişde tutmamış gibi.yalnız yaşayacaksın tam kendi düzenini kuraacaksın ne olacaksa o arada olacak ve çok çok pişman olacak kendinde bi harekete ve gelecek öyle seziyorum.
Canım iyi bayramlar öncelikle. Bir durumlar oldu bu arada acaba görüntü yüklesem bakabilir misin? Kafam allak bullak. Bna yardımcı olabilir misin?
canım benim falıma da yorum yapar misin. yüklemiştim
teşekkür ederim canım yorumun için :)
normal fal açılımı bilmiyorum maalesef sadece ilişki üzerine açabiliyorum
hemen bakıyorum.
Eki Görüntüle 539546 Eki Görüntüle 539547 Eki Görüntüle 539548 Eki Görüntüle 539549 Eki Görüntüle 539550 Eki Görüntüle 539551
arkadaşlar bugün fal bakacak halim kalmadı. karşılıksız bakmak isteyenler varsa baksınlar, diğerlerinin canı sağolsun :)
Eki Görüntüle 539546 Eki Görüntüle 539547 Eki Görüntüle 539548 Eki Görüntüle 539549 Eki Görüntüle 539550 Eki Görüntüle 539551
arkadaşlar bugün fal bakacak halim kalmadı. karşılıksız bakmak isteyenler varsa baksınlar, diğerlerinin canı sağolsun :)
canım için kararmış. Ne kadar çok şey düşünüyorsun.düzlük görüyorum. Orda yalnız bir adam var. Tek başına kalmış. Adamın arkasında 2 tane küçük paket var. Hediye gibi. Kocaman bir kalp var. Havada uçuyor. Kalbin havalanmış. Kısa kısa yolların var. Basılar engeller içeriyor. Kocaman bir S harfi görüyorum. 3 kişi birlik olmuş 1 kişiye karşı cephe almış gibiler. Hane içinde karışıklık var. Çok fazla laf söz var. Nazara dikkat et canım. Çekemeyenler olabilir. Iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?