Bu da benim fal topiğim olsun :)

cooooookkk sevindim Alllahim ne dilegin varsa versin insalllahhh oyle olur canim ya cok sevindirdin beni anlatamam

merhaba kızlar banada bakabilirmisiniz lütfen ben buğday tenliyim eşim beyaz tenli.

Jado ben diğer taraftan istemiştim iskambil ama bakma belli saatten sonra yazılanı kapatmışsın zaten onu da görmedim bir dahaki sefere artık fincan yüklersen yorumlaşırız :)

ay kahve falındanda hiç anlamam ama bana bakman için gördüklerimi yazayım bıtane kuru kafa gördum bu bence hayatındaki işe yaramaz kimselerin yok olacağı anlamına geliyor nasılda atttım ama hiç anlamıyorumki yaa baksana bana fal jadoloz

Son düzenleme:
jadaloz burdan bakıyormusn ıskambıle?eyer umut yoksa bebeğim uyanmadan yanına gedeceğim

aynen cnm bende uyanmadan baksa dıye beklıyorum ama çokta yorulmuş kaç kişiye bakmış ama 2 kişiden nolcak bizede baksa bızde merakımızı yenıp çıksak ben kave falına bıle baktımmyaa

arkadaşlar bugün fal bakacak halim kalmadı. karşılıksız bakmak isteyenler varsa baksınlar, diğerlerinin canı sağolsun :)

kafanda bi sürü konuyla ilgili bir sürü yol var gibi ama sen hangisi olsun diye karar veremiyosun ki:) büyük bi balığın var temiz bi haber geliyo sevineceğin canım.bide bişeye üzülüceksin böyle boynun bükülücek sanki ama o kadar üzülmeni gerektiricek bişey değil aslında bu sen fark etmiceksin..bide biriyle kavgan var kadın sana dört bi yandan saldırıyo dikkatli ol..ayy bide bide elelesin biriyle mutlu mesuut:) nişanlın bu biliyorum ama çok güzel çıkmışsınız canım bu kadar oldu bu saatte:)

Cnm iyi bayramlar oncelikle
Birsuru yolun var ama kapali cikmis. Cok yere gitmeyi istemissin ama br yere gidebiliyor gibi cikmis. Yolun birinde orta boylu sakalli bir adam seni bekliyor sanki.
Bir seyi dusunuyorsun kafanda. Bu konuda ikiye bolunmus dusuncelerin. Birde kafasi one egik orta boylu bir bayan var. Bu senmisin bilmiyorum ama onunde bazi seyleri engel goruyor bir erkek ile arasinda. Ama ben bu durumun altinda onlari bekleyen kOcaman kismeti gordum. Kocaman baligi cikmis.
Sikintin her neyse bi tabaginda ayni sekilde karisik cikmis. Gecen falinda da vardi sizi disardan gozlemleyen bir kadin var. Bu sefer yuzu ayni seytan gibi cikmis. Bu kimse isi gucu yokmu ya niye habire size bakiyor anlamAdim...Neyse gicik oldum zati.. Fala donim
Sikintiyİ sanki sen buyutuyorsun biraz gibi me geldi falda cnm. Ama sikintinin sonu aydinlik olacak.
Jado cum bana fal acmana gerek yok. Sen karsiliksiz birakmayi sevmiyorsun diye yaziyorum. İlla bakacaksan birgun vaktin olunca kahve fali koyarim ona bakarsin. Olma mi???
Grs.

teşekkür ederim kızlar ağzınıza sağlık :)

turkuazcım tamam kahve falına bakarım :)

İyi bayramlar hepinize

beden kartlarınız beraber çıkmış, normalde sık görüşemiyor musunuz eşinle? bir sürü görüşme kartı çıktı. mesafeden insanlarla görüşeceksiniz bayram tatiline gidiyorsanız bunlar çıkmış olabilir. sevgi ve saygının hüküm sürdüğü bir hane.

jadaloz bende cok rıca etmıştım bisidiceme bakmışsınnn...lutfen benıde kırma ..ben açık tenlı beyazım eşimde açık esmer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…