Bu da benim fal topiğim olsun :)

Tienen cnm onun soylediklerini kayda alsaydin. Bu seferde ben alttan alayim demis ya :)))
Hep senin alttan aldigini dogrulamis. Cok guldum ya

yok canım birşey yapmıyorum. Arada bi profile bakıyorum. Teşekkür ederim jado.

Tienen cnm onun soylediklerini kayda alsaydin. Bu seferde ben alttan alayim demis ya :)))
Hep senin alttan aldigini dogrulamis. Cok guldum ya

hahhahha tuttumm bunuuu eveeet hep ben alttan alıyorum zaten pof

götürmek bişey değil de çok ağır yahu benim kilom bilgisayar kadar zaten

falımı atıcam birazdan kızlar bakan olursa çoooookkk mutlu olurum :)

Tienen kendi dili ile kendini senin kucagina dusurmus ona guldum en cok.
Kucagima dustun deseydin asil bomba o zaman olurdu. Hahahaha
Eger bir atisma olursa bu tel gorusmesini hatirlatirsin sen ona. Zaten hep ben alttan aliyom diye Kucagima dustun dersin hem gulersiniz hem tartisma tak diye biter

Son düzenleme:
Beni unutmayın noluurr
Bana da fal acabilir misin ablacım? İkimizde kumralız ama ben daha koyuyum..Ayrıyız dönmedi bana..

İçin çok kapalı görünmüyor. Hatta dipte ay ve yıldız çıkmış. Okuyorsun sanırım sen. Ay yıldız devlet işi anlamına gelir. İlerisi için çıkmış olabilir. Yolların çıkmış.
Tabağın sıkıntılı görünüyor. Üç olay çıkmış canını sıkan. Bunlardan bir tanesi bir bayanla ilgili. Hane dışından sana karışan birisi. Belirgin bir s harfi var bu kişide. Sakine diye birini tanıyor musun, bu ismi söylemek geldi içimden. Seni tüm olaylardan kurtaracak bir yol görünüyor. Şehir dışına çıkma durumun varsa bu görünmüş olabilir. Senin için çetrefilli bir yol olacağa benziyor.

canım ben falıma bakmayana fal bakmıyorum normalde. fincanına yorum yaptım yine de.

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/553403-fal-topigim-olsun-186.html jado tienen bi yorumlayın hayrınıza falımı lütfeeeeeen:)
jadocum falına gelince rahatlamışsın sanki biraz yani böyle omzundaki yükler hafiflemiş gibi..bide birine küsüyosun aslında küsmek istemiyosun ama üzüldüğün halde küsüp gidiyosun.kız ama bu küstüğün kütten biraz uzun düz saçları koyu renk..bide her yerdee sarılma koklaşma çıkmış nişanlını çok mu özledin görüşemediniz mi noldu böylee:) ama çok iyi aranız nazar değmesin...çevrende de seni çekiştiren kötü birini görmüyorum bu sefer bu kadar canım

jado senden birşey istesem. açık kumral erkek ve sarışın kız için fal açar mısın ?

benim saflığıma dayanamıyorum ona DD

böyle başı kapalı hafif orta yaşlı biri var çok otoriter biri ama bu lider yani senin hayatında bir konuda. annen fln olabilir bu. bu insan arada kalmış sanki 2 kişinin arasında ve nedense bu konuyla sen çok ilgileniyor gibisin. Ya ayrılık türü bir şey var ama senin ilişkinle ilgili değil.. Çevreden birinde. bir kavuşman var snei mutlu edicek tertemiz bir buluşma bu. Dilek tuttunmu bilmiyorum ama senin içten içe istediğin birşey varsa bir erkekle ilgili o olucak çok güzel hemde hayırlı birşey. Bende bir küslük gördüm ama kırılma gibi iki tane çok iyi niyetli insan bir yanlış anlaşılma yüzünden limoni olabilir. Şimdilik bu kadar görebildim :)

benimde içesim geldi, kızlar ın hepsi tutar bir ucundan bakarlar amaaaaaa ben resim eklemeyi bilmiyorum,bu saatte kahve içersem sabaha kadaaar uyuuyamam :))

yine aynı şey çıktı drbuzcicegi de aynı şeyi söyledi yahu ne bu
küs değilim kimseyle ya, küsmek istemiyorum
teşekkür ederim canım falına bakayım :)

jadocum tabakta arkasını dönmüş oturan bir kız var. sen birisine mi küstün. karşıdaki sana odaklanmış bakıyor. adam aynı balık gibi çıkmış belli ki kısmetli birisi. içini çok karartmışsın. kısa kısa yolların var. 3 kişi ile yola gidiyorsun. şaşkın şaşkın bakan insanlar var. birşeylere çok şaşırmışlar. köpek gibi birşey var. sadık, dost gibi duruyor. birinin gözlerinin içine bakıyor. dileğini çok istemişsin.dileğin ne ise olacak. yalnız biraz zamanı var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…