- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
ayhhhh yerim onu yaaa aramız düzeldi bizim <3 beni aradı bu seferde ben alttan alayım bari görüselim bayramı küs geçirmeyelim dedibulustuk güzel bir gün geçirdik falda üstüne güzel gitti valla yarında yemek yapıp götürcem anne babası yok yanında yemeğini ben yapıyorum
sen baya alıştın canım iskambile, 2 gün giremedim uyuyamadım diyorsun, hiç giremediğim zamanlarda napıcaksın
bakayım hemen düzelsin uykuların :)
senin falında esmer bir erkek var. akraba çevrenden olabilir belki bu kişi. kartlar artık açık kumral erkeği çok düşünme etrafına bak belki seni daha mutlu edecek birileri çıkabilir karşına diyor :)
canım açılımda; kalp kartlarınız arasında bir teklif kartı çıktı. yine bir teklif gelebilir sana veya senden ona gidebilir. sen yine erkeğin üzerine düşmüşsün gibi görünüyor. onun çevresindesin, direk yanında olmasan da bi şekilde yanında olmaya takip etmeye çalışıyosun. o çok umursamıyor görünüyor hala. kendini düşünüyor, kendi hayatına bakıyor
Tienen cnm onun soylediklerini kayda alsaydin. Bu seferde ben alttan alayim demis ya :)))
Hep senin alttan aldigini dogrulamis. Cok guldum ya
sanki bu falda küs yada birinden kırılmıs birisi var, seviyor ama kırılmış.. hata yapanda hep hatalar yapıyor ama ole işde :) küsen gitmek istiyor gidemiyor
Beni unutmayın noluurr
Bana da fal acabilir misin ablacım? İkimizde kumralız ama ben daha koyuyum..Ayrıyız dönmedi bana..
sanki bu falda küs yada birinden kırılmıs birisi var, seviyor ama kırılmış.. hata yapanda hep hatalar yapıyor ama ole işde :) küsen gitmek istiyor gidemiyor
attım vallaaaaaaaa
Tienen kendi dili ile kendini senin kucagina dusurmus ona guldum en cok.
Kucagima dustun deseydin asil bomba o zaman olurdu. Hahahaha
Eger bir atisma olursa bu tel gorusmesini hatirlatirsin sen ona. Zaten hep ben alttan aliyom diyeKucagima dustun dersin hem gulersiniz hem tartisma tak diye biter
böyle başı kapalı hafif orta yaşlı biri var çok otoriter biri ama bu lider yani senin hayatında bir konuda. annen fln olabilir bu. bu insan arada kalmış sanki 2 kişinin arasında ve nedense bu konuyla sen çok ilgileniyor gibisin. Ya ayrılık türü bir şey var ama senin ilişkinle ilgili değil.. Çevreden birinde. bir kavuşman var snei mutlu edicek tertemiz bir buluşma bu. Dilek tuttunmu bilmiyorum ama senin içten içe istediğin birşey varsa bir erkekle ilgili o olucak çok güzel hemde hayırlı birşey. Bende bir küslük gördüm ama kırılma gibi iki tane çok iyi niyetli insan bir yanlış anlaşılma yüzünden limoni olabilir. Şimdilik bu kadar görebildim :)
kızımm çıkmamış kidrbuzcicegi bana bakar mısın? eklerim eğer bakarsan..
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/553403-fal-topigim-olsun-186.html jado tienen bi yorumlayın hayrınıza falımı lütfeeeeeen:)
jadocum falına gelince rahatlamışsın sanki biraz yani böyle omzundaki yükler hafiflemiş gibi..bide birine küsüyosun aslında küsmek istemiyosun ama üzüldüğün halde küsüp gidiyosun.kız ama bu küstüğün kütten biraz uzun düz saçları koyu renk..bide her yerdee sarılma koklaşma çıkmış nişanlını çok mu özledin görüşemediniz mi noldu böylee:) ama çok iyi aranız nazar değmesin...çevrende de seni çekiştiren kötü birini görmüyorum bu sefer bu kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?