Bu da benim fal topiğim olsun :)

Eğer saçların kısaysa yani omzuna yakınsa o zaman o otoriter kişi sen olabilirsin. Ben kapalı diye düşünmüştüm ama kısa saçlı biride olabilir bu :) Yok canım düşünmen bile yeter iskambil için bakmadım :) birazdan kahve falı yüklemeyi düşünüyorum 2 cümle içinden gelir de söylersen hayır demem ama yok ben kahve falı bakamıyorum da dersen canın sağolsun :)

Az ve öz :) sıkıntıların pek yok sanki demi :) olanları da bi kenara toplamışsın, raflardan indirdiğimiz yazlıklar gibi, kullanmadığın eşyaların arasına kaldıracaksın :) bir erkek var burnu küçük ama sivri. Ağzında bişey var tutuyor mu bırakıyor mu çözemedim. Anahtar gibi sanki. Biri var canım, sırtında taşıdığı bir insan var, ona yük olmakla kalmamış bi de üstüne ihanet etmiş. Terbiyesiz.
Hani sirklerde halkalar olur ya hayvanlar içinden atlar. Öyle bi halka var. İçinden kocaman bişey atlamış. Deveyi hendekten atlatmaktan daha zor bişeyi başarıyorsun. Bunun zamanı var daha. Bu olayla birlikte önün daha çok açılıyor. Umarım iş yönünden çıkar bu :) arka arkaya güzellikler yaşıyorsun. İki tane kuş bir araya gelip a harfi mi oluşturmuş ne :) muhabbetleri çok güzel ama dişi kuş güzel alımlı bir kuş, erkek kuş biraz daha kurt gibi çıkmış bi lokmada yutucak gibi :) kötü manada değil canım :) özlemiş anlaşılan seni :)
Tabağında büyük bir tren görünüyor. Ş harfi gördüm kuman mı yoksa bu eğlenceli vakit geçiriyorsunuz, kardan adam çıkmış daha kar yok ama
Sana ihtiyacı olan bi arkadaşın var, bayan. Ama ihtiyacı yok gibi gösteriyor kendini, senin anlamanı bekliyor sanırım söylmeye çekiniyor olabilir. Sen de imdadına yetişiyorsun :)
Bu kadar görebildim canım

teşekkür ederim canım

e onun baş harfi benim son harfim, n onun son harfi benim ilk :)

inşallah canımmmm ağzından bal damlıyor yine :) gel tabi ben de hemen kahvemizi yaparım

Ş benim kumam evet hahahahahah ama bu sivri minik burunlu erkek benim sevgilimmi onun burnu öyle banamı ihanet etmiş yani kısır kalsın ciddenmi ya yada birisinin üstüne yük olmus o kisiyemi ihanet etmiş yani allah allah bana yük olduğu yok birisine yük oldu arkasından işmi çevirdi acaba yapar he akrep

Jado cum falin :))
Kafanda bir konuya takilmissin cnm. Fincanda temiz kocaman bir kalp cikmis. Bu nisanlinin kalpi bence. İcime iyle dogdu.
Birde iki balik kuyruklari birbirine bagli iki kalbin uzerinde.sizin aranizda ufak birsey terslik yaratabilir ama yaratsada bu durum uzamayacak. Aslinda sorun edilecek birseyde gorunmuyor pek.
Kiz biz sizi zorlan kusturecegiz yawww. Bende ayni seyi gordum. Belki trip atabilirsin :))
İki tane yolun var gidecegin. Biri cok kisa biri birinden daha uzun. Temz yollar ve acik.
Bak gecen defada tabaginda ayni goruntu vardi. Ayni yone bakan oturmus iki insanin arkadan goruntusu. Gene ayni seyi gordum. Ama gecen defa erkek kadina sarilmisti. Tek fark bu. Nisanlinla aranizdaki baglilik istikrarli sekerim masallah. Gene sizi gozetleyen bir kadin var. Ama bu defa daha yakin bu kadin. Hane icinden gibi. Normalde sizin haneniz ferah canim. Ama disarda cok konusmalar boyle kalabalik ortamlar var. Nazara dikkat diyorum canim dikkat edin cnm. Birde ne dilediysen olacak ins ama vakti var tatlim. Uzun disariya bir yol var kafanda galiba. Burayada gideceksin cnm.
Bu kadar gordum cnm

teşekkür ederim canım:) alışverişi 2 gündür yapıyorum valla dediğin gibi uzun zamandır almak istediğim şeyler vardı maddi yönden değil de vakit olmadığı için yapamıyordum sonunda yaptım :)
t harfi bikaç kişide var hangisidir bilemedim. çalışıyorum, işyerimde bekar biri var ama öyle bir durum olmuş mudur bilemem çünkü ben çalışmaya başlamadan önce biriyle görüşüyordum 4 aydır da nişanlıyım. öyle bi durum olmuş bile olsa bana söyleyemez ama sürekli çok becerikli olduğumu söylüyor bak şimdi içime kurt düşürdün :) nişanlım duymasın
iskambilini de açayım. canım yanlış anlama; burda fal bakıyorum dediğin zaman o kadar insan geliyor ki, bakıyorsun baktığını beğenmiyor, bir sürü laf işitiyorsun üstüne, müsait olmuyorsun üsteliyor. işine geldiği gibi davranıyor. bir karşılık sunduğun zaman herkesin tavrı değişiyor. önceden ben de diğer arkadaşlarım da önümüze gelene fal bakardık, bi çoğumuz fark ettik ki böyle yaranılmıyor hiçkimseye. bu yüzden böyle yapıyoruz bu topikte ve tienen'in topiğinde. fal baktırmak istediğinde diğer arkadaşların veya benim falımıza baktığında kimin falına baktıysan o sana mutlaka yorum yazar. falıma bakarsan... diye cümle kurmaktan hoşlanmıyorum ama böyle yapmak zorunda kalıyoruz. anlatabildim umarım :)

gelelim fal yorumuna :)

sevgilinden ayrıldığını söylemiştin değil mi. kart kesiminde esmer bir erkek çıktı sana bu kişiyle olan aşk kartı çıktı. acaba eski sevgilin midir diye düşündüm ama açılımda yine var bu esmer erkek. çok esmer değil teni. eski sevgilinle aranda bir yakınlaşma olabilir belki ya da bu geçmişteki yakınlığınızı gösteren bir kart da olabilir. ama ikinizin yanında da farklı kişilerin kartı görünüyor. dediğim gibi senin yanında esmer birinin kartı var. onun yanında da yine esmer birinin kartı var. belki bu kişi senin tanıdığın biri olabilir. senin de yakınında çıkmış. bir de açık tenli bir bayan var. sorunlarını anlattığın biri olabilir.

saçlarım uzun :) ama oldukça otoriterimdir
kahve falı da bakabilirim canım yükle :)

Yok ablacım haklısın gerçekten yanlış anlamadım zaten,insanlar gerçekten çok garipleşiyolar bazen,siz çok haklısınız böyle yapmakta..
Allah allah esmer erkek de yok hiç öyle,aklım fikrim hep onda benim evet acık tenli bayan var sorunlarımı anlattığım :)
Su esmer kişiler kafamı karıştırdı,onun sevdiği esmer biri mi var yani yanında ? :/
İkimize de yaakın olan esmerimsi bi erkek arkadaşı var bizim barışmamızı isteyen biri hatta o olabilir mi ki..

ayy nasıl güldüm tik olucak gözünde canım yapma öyle
sevgilin değil o kız. o burunla ilgili söylediğim adamın yorumu anahtarda bitti. ihanet yük başka birileri. sen yoksun orda küçük burunlu adam da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…