Bu da benim fal topiğim olsun :)

Karşı karşıya gelmişsiniz.Kızın içinde sıkıntılar var bu sensin.Sıkıntıların kafanda kurduğun şeyler.Nişanlına anlatıyorsun tam aranızda EN yazıyor nisanlının adındaydı galiba Sana karşı acayip iyi niyetli ve sevgiyle yaklaşıyor.Sen böyle anlatıyorsun oda sana yardımcı olmaya çalışıyor.Bir şeylerin heyecanı seni sıkıntıya sokuyor gibi.Evlilik stresimi desem yaşadığın yoğunluğun stresimi desem ne desem bilemedim :18: Ama birbirinize karşı anlayışlı ve aşkla yaklaşıyorsunuz.Dileğin çok güzel akmış tertemiz ve olacak zaten farkındaysan bu dilekte erkeğin acayip güzel hayalleri var senin kurduğun hayallerle paralel zaten.Nişanlının yapmak istediği çok güzel bir şey var.Yapması için bir şeyin oturması gerekiyor bir yerden haber bekliyor haberin gelmesine az kalmış gibi.Sonra hanede bir kadın var annen olabilir.Çok sıkıntılı çıkmış.Hastamı acaba.Yada içsel sıkıntılar olabilir ve etrafında yardımcı olacak kimse yok.Sadece bir erkek var yanında baban olabilir.O destek olmakla olmamak arasında gidip geliyor ama kadın içine kapanmış.Ailede sadece bunlar sıkıntılı çıkmış diğer tarafta aileye ve sana değen nazar mevcut hep çekişmeli insanlar görüyorum birbirlerine sırtını dönmüş akranlar akrabalar var gibi.Yada yüzyüzeler ama arkalarından iş çeviriyorlar ve bu sizin aileyede yansıyor gibi.Ailenizle yeni insanlar tanışacak bu erkek tarafı olabilir.Sıcak yakınlaşmalar var.Senin evliliğinle beraber şen şakraklı ortamlar meydana gelicek.Herkesin haz aldığı evin özellikle çok ferah olacak gibi duruyor misafir dolup taşacak başta ben gelcem misafir hahahahhah

aaa aynı şeyi söyledikkkk bukadar olurrr, çok mutlu oldum birden

teşekkür ederim canım :)
başı kapalı biri kayınvalidem var ama otoriter bi kişiliği yok, ben çok otoriter biriyimdir. başka da başı kapalı yakınımda biri yok. yengem falan olursa o olabilir :)
küslük yine çıktı :) zorla küstüreceksiniz beni ya

canım tenlerinizi yaz da açayım falını

Çok iddaalı değilim ama bir iki yorum yapacağım :) Dileğinde karşına çok fazla engel çıkacak ama sen iraden ve isteğin sayesinde bu dileğini yani olmasını istediğin o şeyi gerçekleştireceksin. çıkış yolu bulamıyor gibisin şimdilik ama içini karartma.. Bide çevreni nankörler sarmış senin onların arasında gerçek dostlarını bulmanda zorlasıyor fakat senin hep yanınd aolan böyle saçını topuz yapan biri çıkmış. dikkat etmen gereken bir dönemdesin birde. İrili ufaklı çok yolun var isteklerin arzuların aslında oluyo ve sen senin için hayırlı şeyler dileyip istemişsin olucak ama zamanı var gibi bazı şeyleri aşman ve bazı insanlardan kurtulman şart :)

yine aynı şey çıktı drbuzcicegi de aynı şeyi söyledi yahu ne bu
küs değilim kimseyle ya, küsmek istemiyorum
teşekkür ederim canım falına bakayım :)

kahveme bakar mısın canım? ama açarsan iskambilede hayır demem çok az gözlü gibi oldum:)) ben beyaz o buğday tenli

gerçekten nankörler çok ama iki yüzlü davrandıkları için hangileri samimi çözemiyorum.Hislerim kuvvetlidir ama tam emin olmadan atak yapmayı tercih etmiyorum engeller inşallah aşılır teşekkür ederim

Nazar var oncelikle,gozu olanın gozu cıksın :)
biseye kendi icinizde cok sıkılmısınız sankı karamsar dusunceler ıcıne gırmıssınız ama atacaksınız o sıkıntıyı
bir cift var burda elele dizdize hararetli bir konuşma var.Bir bayanla ilgili de hararetli konusuyorsunuz birlikte,sevgiliniz sanırım bu erkek gönül bagınız olan biri..
Ben arkanızdan atıp tutan,fesat tavırlar içinde sizin hakkınızda konuşan insanlar gördüm..
Ya bi hamile haberi gelecek ya da hamile bir arkadaşınız var etrafınızda,kız çocuk olacak..
Kafanızda planlı,almak istediğiniz birşeyler var sanki,para denkleştirmeye calıstıgınız bişey bu,az kalmıs istediginizi almanıza..
Ya hep fesat gozler gordum ve hissettim ben,mutlulugunuzu cekemeyen tipler,bir tanesi size yakın biri
Size ayrı baskalarına ayrı konusuyo sanırım,ad veya soyadında t harfi olan bir bayan bu.Ama size zarar veremeyen bi tip sadece uzaktan izliyo..
Uzun süre zarfına hitap eden bi dileginiz var sanki,hicbir engel cıkmadan gerceklesecek bu
Ay yıldız gördüm,resmi bir kurumla ilgili sanırım,okuyorsanız okuldan biri
Calısıyorsanız da is yerinizden biri varmıs,öncelerde size karsı bişeyler hissetmiş birisi bu..Hala aynı catı altında gozukuyorsunuz..

Cok iyi bakıyorum normalde ama beni korkutcak bi olay oldu bırakmıstım oyle,hislerim kuvvetlidir ama..Hala kaybetmemişim benzetme yeteneğimi :)
İskambil acmanız icin bakmadım gerçekten ama bakmanızı çok isterim ikimizde kumralız ben daha koyuyum ..

Son düzenleme:
bende fal eklesem amaaaa güzel cıkaramıyorum makinayla nasııl cekcem ki yaaaa, sizlere emrivaki yapsam herkes bir ucundan soylese

evet canım yaa kpssye girdim onun sıkıntısı atanma kaygısı. inşallah benim düğünümdür.

s-ş hangisi bilemedim bu harfte biri var. Yaptığı kötü bişey ayağına dolanmış.
Sana yakın bi zamanda aşşk görünüyor. Büyük temiz bir kalp çıkmış. Karşılıklı oturup konuştuğun biri bu kişi. Belki sevgilinle barışırsın. Aran bozuktu hatırladığım kadarıyla.
Gitmek istediğin bir yol var ama seni bu yoldan alıkoyan birileri var.
Aklın karışık olsa da etrafın aydınlık. Her ne ise sıkıntın çok zaman almayacak üzerinden atman.
İki düşünce var aklında. İkisi de birbirine çok zıt. Sanki düşüncelerin kavga ediyor gibi çıkmış.
Hepsini 19. Foto gibi kocaman çekseydin ne olurdu sanki :)
Tabağında, gece ve gündüz gibisin. Yarısı aydınlık yarısı karanlık. Karanlığa sebep olan iki şey var.

bu kadar görebildim canım

yaaaa banada baksannnnnnnnnn ne olurkiii

teşekkür ederim jadocuum ya sorma akşam çektim onları pek net olmadılar:) teşekkür ederiim keşke barışsak ya yenisini istemiyom aslında ağzına sağlık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…