jado senden birşey istesem. açık kumral erkek ve sarışın kız için fal açar mısın ?
aaa aynı şeyi söyledikkkk bukadar olurrr, çok mutlu oldum birdenhttp://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/553403-fal-topigim-olsun-186.html jado tienen bi yorumlayın hayrınıza falımı lütfeeeeeen:)
jadocum falına gelince rahatlamışsın sanki biraz yani böyle omzundaki yükler hafiflemiş gibi..bide birine küsüyosun aslında küsmek istemiyosun ama üzüldüğün halde küsüp gidiyosun.kız ama bu küstüğün kütten biraz uzun düz saçları koyu renk..bide her yerdee sarılma koklaşma çıkmış nişanlını çok mu özledin görüşemediniz mi noldu böylee:) ama çok iyi aranız nazar değmesin...çevrende de seni çekiştiren kötü birini görmüyorum bu sefer bu kadar canım
böyle başı kapalı hafif orta yaşlı biri var çok otoriter biri ama bu lider yani senin hayatında bir konuda. annen fln olabilir bu. bu insan arada kalmış sanki 2 kişinin arasında ve nedense bu konuyla sen çok ilgileniyor gibisin. Ya ayrılık türü bir şey var ama senin ilişkinle ilgili değil.. Çevreden birinde. bir kavuşman var snei mutlu edicek tertemiz bir buluşma bu. Dilek tuttunmu bilmiyorum ama senin içten içe istediğin birşey varsa bir erkekle ilgili o olucak çok güzel hemde hayırlı birşey. Bende bir küslük gördüm ama kırılma gibi iki tane çok iyi niyetli insan bir yanlış anlaşılma yüzünden limoni olabilir. Şimdilik bu kadar görebildim :)
Çok iddaalı değilim ama bir iki yorum yapacağım :) Dileğinde karşına çok fazla engel çıkacak ama sen iraden ve isteğin sayesinde bu dileğini yani olmasını istediğin o şeyi gerçekleştireceksin. çıkış yolu bulamıyor gibisin şimdilik ama içini karartma.. Bide çevreni nankörler sarmış senin onların arasında gerçek dostlarını bulmanda zorlasıyor fakat senin hep yanınd aolan böyle saçını topuz yapan biri çıkmış. dikkat etmen gereken bir dönemdesin birde. İrili ufaklı çok yolun var isteklerin arzuların aslında oluyo ve sen senin için hayırlı şeyler dileyip istemişsin olucak ama zamanı var gibi bazı şeyleri aşman ve bazı insanlardan kurtulman şart :)
kızımm çıkmamış ki
kim ki bunlar :) bana fal bakacaklar mı
yine aynı şey çıktı drbuzcicegi de aynı şeyi söyledi yahu ne bu
küs değilim kimseyle ya, küsmek istemiyorum
teşekkür ederim canım falına bakayım :)
Çok iddaalı değilim ama bir iki yorum yapacağım :) Dileğinde karşına çok fazla engel çıkacak ama sen iraden ve isteğin sayesinde bu dileğini yani olmasını istediğin o şeyi gerçekleştireceksin. çıkış yolu bulamıyor gibisin şimdilik ama içini karartma.. Bide çevreni nankörler sarmış senin onların arasında gerçek dostlarını bulmanda zorlasıyor fakat senin hep yanınd aolan böyle saçını topuz yapan biri çıkmış. dikkat etmen gereken bir dönemdesin birde. İrili ufaklı çok yolun var isteklerin arzuların aslında oluyo ve sen senin için hayırlı şeyler dileyip istemişsin olucak ama zamanı var gibi bazı şeyleri aşman ve bazı insanlardan kurtulman şart :)
yaaaa burda ne iyi kızlar var,, cnmmmmmmmmmsenden başka iki kişi daha aynısını söyledi zorla küstüreceksiniz beni
iskambil aşk falı açmamı istersen, senin ve sevgilinin-sevglii adayının-sevdiğin kişinin tenlerini yazabilirsin
canım içini çok karartmışsın. arapsaçı gibi. birşeyleri olumsuz düşünüyorsun. çook kalabalık bir ortam görüyorum. düğün nişan , doğum olayı olabilir. bana sanki düğün gibi geldi.
kızlar lütfen banada bakıın yine çok kötü durumlardayım depresyondayımda galiba bi kurtulamadım şu çocuktan ayrıldık ama hala içimde sızısıçünkü unutturmuyo kendini ve bi gelişmede yok bide artık ayrı şehirlerdeyiz daha da zor durumum
yaaaa banada baksannnnnnnnnn ne olurkiiiNazar var oncelikle,gozu olanın gozu cıksın :)
biseye kendi icinizde cok sıkılmısınız sankı karamsar dusunceler ıcıne gırmıssınız ama atacaksınız o sıkıntıyı
bir cift var burda elele dizdize hararetli bir konuşma var.Bir bayanla ilgili de hararetli konusuyorsunuz birlikte,sevgiliniz sanırım bu erkek gönül bagınız olan biri..
Ben arkanızdan atıp tutan,fesat tavırlar içinde sizin hakkınızda konuşan insanlar gördüm..
Ya bi hamile haberi gelecek ya da hamile bir arkadaşınız var etrafınızda,kız çocuk olacak..
Kafanızda planlı,almak istediğiniz birşeyler var sanki,para denkleştirmeye calıstıgınız bişey bu,az kalmıs istediginizi almanıza..
Ya hep fesat gozler gordum ve hissettim ben,mutlulugunuzu cekemeyen tipler,bir tanesi size yakın biri
Size ayrı baskalarına ayrı konusuyo sanırım,ad veya soyadında t harfi olan bir bayan bu.Ama size zarar veremeyen bi tip sadece uzaktan izliyo..
Uzun süre zarfına hitap eden bi dileginiz var sanki,hicbir engel cıkmadan gerceklesecek bu
Ay yıldız gördüm,resmi bir kurumla ilgili sanırım,okuyorsanız okuldan biri
Calısıyorsanız da is yerinizden biri varmıs,öncelerde size karsı bişeyler hissetmiş birisi bu..Hala aynı catı altında gozukuyorsunuz..
Cok iyi bakıyorum normalde ama beni korkutcak bi olay oldu bırakmıstım oyle,hislerim kuvvetlidir ama..Hala kaybetmemişim benzetme yeteneğimi :)
İskambil acmanız icin bakmadım gerçekten ama bakmanızı çok isterim ikimizde kumralız ben daha koyuyum ..
s-ş hangisi bilemedim bu harfte biri var. Yaptığı kötü bişey ayağına dolanmış.
Sana yakın bi zamanda aşşk görünüyor. Büyük temiz bir kalp çıkmış. Karşılıklı oturup konuştuğun biri bu kişi. Belki sevgilinle barışırsın. Aran bozuktu hatırladığım kadarıyla.
Gitmek istediğin bir yol var ama seni bu yoldan alıkoyan birileri var.
Aklın karışık olsa da etrafın aydınlık. Her ne ise sıkıntın çok zaman almayacak üzerinden atman.
İki düşünce var aklında. İkisi de birbirine çok zıt. Sanki düşüncelerin kavga ediyor gibi çıkmış.
Hepsini 19. Foto gibi kocaman çekseydin ne olurdu sanki :)
Tabağında, gece ve gündüz gibisin. Yarısı aydınlık yarısı karanlık. Karanlığa sebep olan iki şey var.
bu kadar görebildim canım
yaaaa banada baksannnnnnnnnn ne olurkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?