sakinleştiğin bir bekleme sürecindesin onun adımlarına karşılık düzenini kurman var,işlerin yoluna girdikten sonra seninle tekrardan görüşmek isteyecek ama karşında küçülmüş bi hali var bir olayda söz tutmayşını yüzüne vuruyorsun tam olarak içini döküyosun diyebilirim ve bi secenek sunuyorsun bunun gerçekleşmesi için bir ay süre veriyorsun.ayrılık görmüyorum sonunda bu işin.senden ayrı olduğu evde kafası karışık ama bu işte ayrılık yok,yalnız yaşa bi süre zaman ver o arada kendi hayatına bak tıpış tıpış gelecek.
Bu fal yorumu herhalde benimdi. Daha önceki yorumunda da 1 ay süre ver demiştin. Sanki eski yorumunu okumuş gibi oldum. Eşim dilekçeyi mahkemeye vermiş 2 hafta önce. Bana ailemle sizin bayramda barışmanızı ve aynı şekilde annemle aynı evi paylaşmanı istiyorum dedi. Bana bayrama kadar karar ver dedi. 3 gündür ne ben onu aradım ne de o beni. Ben onlarla eskisi gibi olamam tüm bu olandan sonra ve aynı evi en azından mutfağı paylaşamam, kapım ayrı olmalı. Ne zaman bana geri döner? Malum mahkeme süreci başladı. Boşadıktan sonra gelmesin. Bana hiçbir seçenek sunmuyor, üstelik şu anda parası varken. Bu bekleme süreci ne zaman biter? 3 ay olacak ayrılalı.
kızlar herkese iyi bayramlar...
teşekkür etmekiçin anca fırsat buldum cnm çok sağol yorumun için :26:yalnız eşimle hep bir aradayızdır kuaföre bıle o götürür benibeden kartlarınız beraber çıkmış, normalde sık görüşemiyor musunuz eşinle? bir sürü görüşme kartı çıktı. mesafeden insanlarla görüşeceksiniz bayram tatiline gidiyorsanız bunlar çıkmış olabilir. sevgi ve saygının hüküm sürdüğü bir hane.
sen bu ayrılığı çok sıkıntı etmişsin ama alışma sürecin var yani kabulleniceksin çünkü ondan ses seda çıkmıcak bi süre..bir sürü senin yanında konuşan insan var neye inansan napsan bilememişsin birazda o yüzden için daha çok sıkılıyo senin..sana öğüt veren biri var böyle birz tombul senden uzun biri artık o kadar kızmış ki hani bunu bunu yap falan diyo sana bu konuşma yakın zamanda olucak sen üzülüyosun ona içini döküyosun ama yardımcı olucak biri sana..bu çocukla ilgili yakın zamanda bi haberin varmış aslında ama sen duymadan vazgeçiyo haberi yollamaktan..sen çok dua ediyosun galiba barışmak için bilemedim ama yalvarıyosun gibi çıkmış ama bekle biraz zamanı var seni geri arıcak ben kavuşma görüyorum sarılmanız var bariz belli yani.bide herkesin dediğine takılma millet daha çok sıkmış seni bu çocuktansa boşver duyma milletin ne dediğini
Ah canım teşekkürler, öyle. Bu eşim olan salak ne zaman geri döner en fazla? Dilekçe mahkemeye verildi onun tarafından. Ne olacak da bana geri dönmek isteyecek? Malum ailesi beni istemiyor, ben de onlarla birlikte yaşamayı.
süpersin yaa ilk 2 cümlen çok doğru içimi bildin resmen çok sıkıntılıyım gerçekten:/
bu kişi ne zaman gelicek gelsin artık:) erkek arkadaşm yok cnm bunuda bildin:)
az kalmış gelmesine bekle bekle çok mutlu olucaksın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?