Bu da benim fal topiğim olsun :)

Bu fal yorumu herhalde benimdi. Daha önceki yorumunda da 1 ay süre ver demiştin. Sanki eski yorumunu okumuş gibi oldum. Eşim dilekçeyi mahkemeye vermiş 2 hafta önce. Bana ailemle sizin bayramda barışmanızı ve aynı şekilde annemle aynı evi paylaşmanı istiyorum dedi. Bana bayrama kadar karar ver dedi. 3 gündür ne ben onu aradım ne de o beni. Ben onlarla eskisi gibi olamam tüm bu olandan sonra ve aynı evi en azından mutfağı paylaşamam, kapım ayrı olmalı. Ne zaman bana geri döner? Malum mahkeme süreci başladı. Boşadıktan sonra gelmesin. Bana hiçbir seçenek sunmuyor, üstelik şu anda parası varken. Bu bekleme süreci ne zaman biter? 3 ay olacak ayrılalı.

doğğrudur valla haklısın benimde kafam allak bullak ne yazdığımı bile hatırlamıyorum,ben şöyle diyeyim uzun bir süre sonraa gelecek sen hayaatını kurduğunda.

teşekkür etmekiçin anca fırsat buldum cnm çok sağol yorumun için :26:yalnız eşimle hep bir aradayızdır kuaföre bıle o götürür beni o derece yanı bu görüşme kartları neyın nesiki :26::26:

hepinize iyi bayramlar arkadaşlar. fallarınızı açmaya fırsat bulamadım kızlar biraz yoğunum.
daria senin falını açtığımda özelden yazarım belki burda karışır araya göremezsin yorum yaptığımda.

Abla gerçekten sıkıntıdayım..Sevgilim benden ayrıldı üzerinden çok zaman geçmesine rağmen unutamadım.Çok iyi bir lisedeyim çalışkanım ama ders falan çalışamıyorum,sınava hazırlanıyorum üstelik..Ben aptallıklar ettim dayanamayıp mesaj attım falan ama barışmaya niyetlenmedi hep kendi başarısını dusunuyo..Falıma bakarsanız çok sevinirim , bos vaktin olursa iskambil acarsan cok sevinirim ablamm gercekten sıkıntıdayım...ikimizde beyaz tenliyiz..şimdiden çok sağolun...

Eklentiler

• $image.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 46

sen bu ayrılığı çok sıkıntı etmişsin ama alışma sürecin var yani kabulleniceksin çünkü ondan ses seda çıkmıcak bi süre..bir sürü senin yanında konuşan insan var neye inansan napsan bilememişsin birazda o yüzden için daha çok sıkılıyo senin..sana öğüt veren biri var böyle birz tombul senden uzun biri artık o kadar kızmış ki hani bunu bunu yap falan diyo sana bu konuşma yakın zamanda olucak sen üzülüyosun ona içini döküyosun ama yardımcı olucak biri sana..bu çocukla ilgili yakın zamanda bi haberin varmış aslında ama sen duymadan vazgeçiyo haberi yollamaktan..sen çok dua ediyosun galiba barışmak için bilemedim ama yalvarıyosun gibi çıkmış ama bekle biraz zamanı var seni geri arıcak ben kavuşma görüyorum sarılmanız var bariz belli yani.bide herkesin dediğine takılma millet daha çok sıkmış seni bu çocuktansa boşver duyma milletin ne dediğini

Canım benimm

İçin dolmuş dolmuş dolmuşşş oh ohhh diyim...

Ailenden birine içten içe Şişmişsin sinirlenmişsin. Sen 3-4 kişi arasında öyle bir kalmışsınki Nasıl desem onalar seni sıkıştırıyor gibide birşey için zorluyorlar.. Bu hafta iş için başvurdugun yerden kesin ve net Alındın haberin gelcek

Ya senın içini sıkan şey aslında sadece senı sıkıyor burda seni resmen Gözekleyenmi desem biri var ya gizleniyor ama Eskilerden biri de olabilir yenilerden hiç tanımadıgın biri seni biri gözekliyor:26:

Senin Sır verdiğin bir erkek varmı?.. Onun ciddi bir konuşma içine giriyorusnuz bir sandık gibi birşeyin önunde. Sana arkasını dönmüş cok insa var burda.. Sen birşey yapmamışsın ama kapatmışsın kendini.

At var kızzzz at murattır muratta kocadır

nasiplerin sırlanmış b,ir ucdan diğer uca

Ay ilk defa böyle birşey gördüm resmen seni koruyon gözler var.. REsmen göz ya.!!:

Gidiceksin bu hafta Anahtar alıp bir yere sana biri anhtar verip biyere götürüyor.

Bir balık var ama iskeleti.. Kötü bir haber alabilirsin. 3 BAYANın gözü var üzerinde.. Senin sağlık problemlerin nüks etmiş gene.. dikate al canım

Bukadar

Ah canım teşekkürler, öyle. Bu eşim olan salak ne zaman geri döner en fazla? Dilekçe mahkemeye verildi onun tarafından. Ne olacak da bana geri dönmek isteyecek? Malum ailesi beni istemiyor, ben de onlarla birlikte yaşamayı.

zaman çok göremem ben ama kısa bi süre sonra dönmicek sen böyle işlerini artık yoluna koyduğunda kabullendiğinde durumu geri gelicek biraz süresi var canım ama içini rahat tut ben ayrılık görmüyorum yeniden barışmanız var çünkü sana hak verip geri gelicek zaten sensiz yapamaz gibime geliyo

senin iç dünyan nedir böylee:) depresyonda mısın sen ne bu sıkıntılar stresler?sana bi kısmet var erkek arkadaşın var mı yok mu bilmiyorum eğer varsa bu odur ama yok gibi geldi bana yeni biriyle tanışcaksın yanii ve seni etkilicek biri bu el elesiniz sonrasında çünkü..özellikle taktığın bi konu var ama senin yavaş yavaş hani atlatmışsında hala sıkıntıları var ama geçicek biraz daha zaman lazım senin için..3 kişi var sanki özellikle çevrende ama 2si bir çıkmış biri tek ve sen aralarındasın onların sanki bi kavga tartışma mı var o sırada arada kalıcaksın.ama bu tanışcağın kişi her yerde çıkmış çok yakın zamanda gibi hissediyorum canım bu kadar

süpersin yaa ilk 2 cümlen çok doğru içimi bildin resmen çok sıkıntılıyım gerçekten:/
bu kişi ne zaman gelicek gelsin artık:) erkek arkadaşm yok cnm bunuda bildin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…