Bu da benim fal topiğim olsun :)

babyster ablacim bana da bakabilir misiniz..

babyster ablacim bana da bakabilir misiniz..
Bu arada yukledigim diğer fotoğraflar 185. sayfanın sonunda gozukuyo burda alıntı yapinca cikmamis :/

Son düzenleme:
jado uyku tutmadı. neredesin. Vaktin olunca Fal açar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum.

jado bayram nedeniyle geziyor 1 gün daha aramızda göremeyebiliriz iyi eğlenceler

jado uyku tutmadı. neredesin. Vaktin olunca Fal açar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum.

sen baya alıştın canım iskambile, 2 gün giremedim uyuyamadım diyorsun, hiç giremediğim zamanlarda napıcaksın

bakayım hemen düzelsin uykuların :)

senin falında esmer bir erkek var. akraba çevrenden olabilir belki bu kişi. kartlar artık açık kumral erkeği çok düşünme etrafına bak belki seni daha mutlu edecek birileri çıkabilir karşına diyor :)
canım açılımda; kalp kartlarınız arasında bir teklif kartı çıktı. yine bir teklif gelebilir sana veya senden ona gidebilir. sen yine erkeğin üzerine düşmüşsün gibi görünüyor. onun çevresindesin, direk yanında olmasan da bi şekilde yanında olmaya takip etmeye çalışıyosun. o çok umursamıyor görünüyor hala. kendini düşünüyor, kendi hayatına bakıyor

mutlu bayramlar demiştim, kimse üstüne alınmamış yaaa.

koptum yaaaaaaaaaa : herkes kendine müslüman olmus bu topikte zuhahaha jado gelmiş kız kahve yudumluyordummm
bana iskambil açarmısın
ben:kumral
sevgilim:beyaz sende içte yorum yapalım 2 gündür sıkıcıydı forum

tienen senin falın şekerim :) arkadaşları aydınlattığın için teşekkür ederim bebeğim sonunda döndüm :)

evlilik teklifi çıktı sana kız :) bu sevgilin yok mu... kulağından çeksem bana kızar mı :) öğretmenin vurduğu yerde gül bitermiş bişey dmez belki :)
bir konuda zamana ihtiyaç duymuş sevgilin, bu zamanın ardından güzel bir yakınlaşma görünüyor, duygu yoğunluğu artacak erkek tarafından. sende zaten her zaman tam bunu ben de biliyorum kartlar da biliyor. neredeyse alıp içinde saklayacaksın sevdiğini :) evlilik teklifi de bu duygusal yoğunluktan sonra sanırım :)

ayhhhh yerim onu yaaa aramız düzeldi bizim <3 beni aradı bu seferde ben alttan alayım bari görüselim bayramı küs geçirmeyelim dedi bulustuk güzel bir gün geçirdik falda üstüne güzel gitti valla yarında yemek yapıp götürcem anne babası yok yanında yemeğini ben yapıyorum

can'sınız yaa
ben de sizi özledim bi dahaki gittiğimde bilgisayarımı da götürsem iyi olacak sanırım :)

Beni unutmayın noluurr
Bana da fal acabilir misin ablacım? İkimizde kumralız ama ben daha koyuyum..Ayrıyız dönmedi bana..

bu harika bir haberrr :) çok sevindim canım :) yap yap erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye boşuna dememişler
ben birazdan geliyorum kızlar bir fal bakmam gerekiyor :)
canım sen ekle fotolarını bakarım sana da. eskisine mi yrum yapayım yeni mi koyacaksın diye soracaktım ki içiyorum demişsin zaten :)

bayram çikilatası kalmıştı dedim boşa gitmesin kahveyle içeyim kapadım şimdi yenisine bakarsın taze taze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…