ayy inşallah cnmm yaa çok teşekkr edrm baktığn için :)
Abla gerçekten sıkıntıdayım..Sevgilim benden ayrıldı üzerinden çok zaman geçmesine rağmen unutamadım.Çok iyi bir lisedeyim çalışkanım ama ders falan çalışamıyorum,sınava hazırlanıyorum üstelik..Ben aptallıklar ettim dayanamayıp mesaj attım falan ama barışmaya niyetlenmedi hep kendi başarısını dusunuyo..Falıma bakarsanız çok sevinirim , bos vaktin olursa iskambil acarsan cok sevinirim ablamm gercekten sıkıntıdayım...ikimizde beyaz tenliyiz..şimdiden çok sağolun...
Eki Görüntüle 539900 Eki Görüntüle 539902
Abla gerçekten sıkıntıdayım..Sevgilim benden ayrıldı üzerinden çok zaman geçmesine rağmen unutamadım.Çok iyi bir lisedeyim çalışkanım ama ders falan çalışamıyorum,sınava hazırlanıyorum üstelik..Ben aptallıklar ettim dayanamayıp mesaj attım falan ama barışmaya niyetlenmedi hep kendi başarısını dusunuyo..Falıma bakarsanız çok sevinirim , bos vaktin olursa iskambil acarsan cok sevinirim ablamm gercekten sıkıntıdayım...ikimizde beyaz tenliyiz..şimdiden çok sağolun...
mutlu bayramlar demiştim, kimse üstüne alınmamış yaaa.
jado uyku tutmadı.neredesin. Vaktin olunca Fal açar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum.
tienen senin falın şekerim :) arkadaşları aydınlattığın için teşekkür ederim bebeğim sonunda döndüm :)
evlilik teklifi çıktı sana kız :) bu sevgilin yok mu... kulağından çeksem bana kızar mı :) öğretmenin vurduğu yerde gül bitermiş bişey dmez belki :)
bir konuda zamana ihtiyaç duymuş sevgilin, bu zamanın ardından güzel bir yakınlaşma görünüyor, duygu yoğunluğu artacak erkek tarafından. sende zaten her zaman tam bunu ben de biliyorum kartlar da biliyor. neredeyse alıp içinde saklayacaksın sevdiğini :) evlilik teklifi de bu duygusal yoğunluktan sonra sanırım :)
ayhhhh yerim onu yaaa aramız düzeldi bizim <3 beni aradı bu seferde ben alttan alayım bari görüselim bayramı küs geçirmeyelim dedibulustuk güzel bir gün geçirdik falda üstüne güzel gitti valla yarında yemek yapıp götürcem anne babası yok yanında yemeğini ben yapıyorum
can'sınız yaa
ben de sizi özledimbi dahaki gittiğimde bilgisayarımı da götürsem iyi olacak sanırım :)
bu harika bir haberrr :) çok sevindim canım :) yap yap erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye boşuna dememişler
ben birazdan geliyorum kızlar bir fal bakmam gerekiyor :)
canım sen ekle fotolarını bakarım sana da. eskisine mi yrum yapayım yeni mi koyacaksın diye soracaktım ki içiyorum demişsin zaten :)
can'sınız yaa
ben de sizi özledimbi dahaki gittiğimde bilgisayarımı da götürsem iyi olacak sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?