bu da benim hikayem...

yazıyorum canım, umarım anlaşılır bir şekilde anlatabiliyorumdur :)
aaaaaaaaaaa hepsını bırden yazsana kız dovcem valla senı roman kıtabındanmı yazıyorsun nedır

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar şimdi yazıyorum ben önceden yazıp yollasaymışım keşke :)
heyecanlı olmuyor mu ama :)
yaşarken fark etmemişim ama resmen roman gibi olmuş...

sinir oldum adama ne tripliymiş ya kır hattı kendi üzerine hat al ver sevgiline demi ne bu kaçmalar

valla otur aksama kdr hepsını yaz eve gdınce okuycam ona gore(=

kız yasana neyse benm koca işen gelecek ourdum kaldım kalkmam lazımmm gelir gelmez okucammm devamını bekliyorummm

sinir oldum adama ne tripliymiş ya kır hattı kendi üzerine hat al ver sevgiline demi ne bu kaçmalar
aynen yaa havasını yesınler sanarsın dunyada bı o kalmıs sınır oluyorum bole erkeklere

okudukça gözümde canlanıyor her kare

daha iyi canlandırman için birkaç ipucu da vereyim canım;
ben resmen dayak yemiş gibiydim, evden çıkmadan bir kot geçirdim üzerimde kısa kollu bir şey onun üzerine mont:) saçmalamanın sınırı yok, panikten ayağıma da kapının yanından babetleri giymişim. babet, kışlık mont, içimde resimli tişört...
beyfendi de de kot üstünde kazak, mont, o günün anlam ve önemine uygundu yani :) saçma olan bendim :)

aynen canım, çok nazlı kendisi. trip attığı yetmez kapı duvar olur küsünce. bende tam tersi, konuşarak halletmeye çalışırım kolay kolay sinirlenmem, kaçmam.

Allah 'ım ya
hadı hadı cvp yetıstırcegıne yaz

aynen yaa havasını yesınler sanarsın dunyada bı o kalmıs sınır oluyorum bole erkeklere

hayır kız otogarı ayağa kaldırmış ki bende deliyimdir yapardım aşk için herşey mübah demişler
ama adam 9 aylık inat olarak doğmuş anladığım kadarıyla ve bu ne özgüvensizliktir ya... çözüm aramak yerine kaçmak ne sanki yatakta bastın söyletcek şimdi beni kötü kötü...

Gelmiş…
Düşünmedim, konuşmak istemedim, anlatacak şeylerim kaybolmuştu. İstediğim tek şey sarılmak, aşık olduğum gün gibi sarılmaktı..onun kolları hep sıcaktır, bende yaz günü bile buz kesilirim, o benim sıcağım, güneşim, kışın avuçlarında ellerimi ısıttığım adam, ama benim.

Sarıldım. O da sarıldı.kaçmasından korkuyorum, anlamamasından. Beynimdekiler dilime dökülemeyecek halim yok. Son gücüm ona sarılmak için var olmak sanki. Son gücüm yine onun kollarında kalbime doluyor sanki…
Bırakmadı. Kalbinin atışını göğsünde duyuyordum, bırakamadı.

O an bir ses “ oğlum bu kızı hiç bırakma, senin için otogarı ayağa kaldırdı” sarılmayı kestik, baktık izin aldığım polisler. Etrafta da birkaç insan durmuş bizi izliyorlar. Herkeste bir gülümseme. Türk filminden hallice bir sahne.
Eh dedim içimden, bize de bu yakışırdı. Polislere teşekkür ettim, elimde sıkmaktan buruşmuş izin kağıdını verdim, gittiler. Sevgilimin elini tuttum, o da susuyor bende. Ağaçlık bir alana çıktık otogarın dışında.

Ben açıklama yapmak için düşünüyorum. Ne diyebilirim, nasıl ikna edebilirim diye. Baktım gözlerine, ağzımı açacaktım ki susturdu. Eliyle veya sözleriyle değil. Gözleri susturmaya yetti. Konuşamadım. Bir şeyler demem gerekiyordu, diyemiyordum. İnsanın boğazında bir yumru olur da takılır kalırmış, o an anladım. Nikotin almak keserdi beni. Yaktım bir tane. O da yaktı…

Dumanı izlerken aklıma ezginin günlüğü şarkısı geldi. Bende şarkıdaki gibi sevgilimi saklamak istiyordum, dumana, toza, hayallere… fark etmez. Gitmesin diye saklamak istiyordum bir şeye işte.

eee hadi mesai bitmeden sen bitir şu yazıyı çok heyecanlı okuyordum pufffffffffff

aynen canım, çok nazlı kendisi. trip attığı yetmez kapı duvar olur küsünce. bende tam tersi, konuşarak halletmeye çalışırım kolay kolay sinirlenmem, kaçmam.

hahahaytt tükürem onun nazına cazına... pamuklara sarmalanıp büyütülmüş paşa anlaşılan

Kacan kovalanır demısler canım yuz verdıkce bıtarafları kalkıyor bunların umursamıycaksın

resim tamam şimdi birde tek kalemde yazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…