cıks sonununu bağlayamamışsın bittiyse eğer, neyse nişanlı olmanıza sevindim nişan resimleri koyarmısın bakalımmutluluklar
seven erkek ne olursa olsun birakmiyor iste
çok güzel anlatmışsınız sonunuzu merakla bekledim Allah huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin inşallah
konuyu ilk okuyanlardanım sanırım
bugün konuyu buldum merakla beklediğim sonunu okudum artık
nişanlamanıza çok sevindim çok mutlu olun
bana sorsalar hayatta yapmam derdim ama işte... teşekkür ederim :)Çok heyecanlıydı..
Hepsini okudum.
Ben o kadar çabalayamazdım sanırım
Mesajlarıma aramalarıma cevap vermeyince..
Peki git bakalım diye zırlardım anca
Sizi tebrik ederim.
Mutluluklar
gel bakayım sen benim kollarıma, gel, gel de hem bir sarılayım hem de bir "eşek seniiiiiiii" diyeyim sana.
okuması zevkli olmuş olsa da, yaşama kısmı felakettir, şüphem yok.
son olsun. ömrün boyunca akıtmış olacağın göz yaşını akıtmış ol ve son olsun.
Konu sahibi arkadaşım yazına bayıldım. Bence bu yeteneği değerlendir sen kitap roman bir şeyler yaz işte yeter ki yaz . Ben okurken çok zevk aldım resmen film gibi canlandı gözümün önünde anlatıkların. Paylaşım için teşekkürler.
Dostummmm cessair
bir olay ancak bu kadar güzel anlatılabilir
gerçekten yeteneklisin
bayıldım hikayene
"sarıldım, sıcacık, evimdeyim" demişsin ya
O söz bana ait kızım. Evim sensin filmi çıkmadan önce, taa 2009 yılında söylemiştim ben o sözü. Lütfen alıntı yapalım, kaynak bildirelim
şu an mutlu oldugunuza çok sevindim yaa, inşallah ben de bir gün aşkı bulurum
beraber karpuz, erik, çilek yeriz... (karpuzlu yorumunu kıskandım ühühüü)
canımm mango, avakado, kivi de yersin sen canım o göz var sende :)))
filmi de daha izleyemedim, ağlarım kesin diye erteleyip duruyorum :)))
kızım aşk filminin içinde yaşıyosun boşver filmleri :)
pek filmlerdeki gibi olmuyor canım merak etme :) böyle çok arada bir duygusal oluyor yoksa ı-ıh :))
daha bir çiçek almışlığı yok.
sevgililer gününde yemeğe gittik, masaya küçük bir çocuk yanaştı. heh dedim alacak bak bunu bekliyordu demek ki.
çocuğa yok biz almayacağız dedi sadece. gülüyor bir de şebelek :) anladı tabii bozulduğumu.
sahilde yürüyoruz, bir tane daha çiçekçi geçti yanımızdan. dedim artık o kadar surat yaptım, alır :)
ı-ıh. adam inat yaptı, bir de nasıl keyfe geliyor sorma. gülüyor arsız arsız.
yedirecektim ayakkabıyı orada. o günden sonra inat ettik, ben her özel günde çiçek bekliyorum ısrarla. çiçek resimleri gösterip dikkatini çekiyorum. yıllardır giymediğim çiçekli elbiseyi giymişliğim var :)
o da ısrarla alerji yapar bunlar bana, ay ne çirkinmiş diyip dalga geçiyor :) kendi doğum günümde kendisine çiçek almayı planlıyorum.
artık tatlı bir inatlaşma oldu.
aman bende sorunlumuyum ne, baksana çiçek olayına ne kadar takmışım ya :))) dertsiz başıma dert :))
daha çok olay var, çok biriktim sorma. dikkatsizliği mi dersin sakarlığı mı dersin :)) geçen boş kola şişesini fırlattım kavga ederken. surat ifadelerimizi görmen lazım. gülmekten kavgaya devam edemedik, hadi çay koy da içeli moduna girince kavganın da tadı tuzu kalmadı :)
kıskanıyoruz ama(
çok yalnızım cessair bana da bulsana ben de kafasına kola şişesi fırlatayım
Bu arada evet, beraber oldugumuz erkekler kesinlikle sürpriz yapmayı bilmiyorlar
ama önemli olan, hediye sürpriz değil, bir karpuzu beraber kesebilmek, bir kumpiri beraber yemek ve doymak, geceleri uykusuz kalmak, sabah bir günaydın diyişine uyanmak
Çok yalnızım cessairbana her şey eski sevgulumu hatırlatıyooorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?