bu da benim hikayem...

cıks sonununu bağlayamamışsın bittiyse eğer, neyse nişanlı olmanıza sevindim nişan resimleri koyarmısın bakalım mutluluklar

eklerim canım yüzük takıldı okulum var diye yazın yapacağız töreni :) mutlaka koyarım, bu kadar anlattıktan sonra paylaşmamak olmaz :))

çok güzel anlatmışsınız sonunuzu merakla bekledim Allah huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin inşallah

konuyu ilk okuyanlardanım sanırım
bugün konuyu buldum merakla beklediğim sonunu okudum artık
nişanlamanıza çok sevindim çok mutlu olun

Çok heyecanlıydı..
Hepsini okudum.
Ben o kadar çabalayamazdım sanırım
Mesajlarıma aramalarıma cevap vermeyince..
Peki git bakalım diye zırlardım anca

Sizi tebrik ederim.
Mutluluklar

konuyu ilk okuyanlardanım sanırım
bugün konuyu buldum merakla beklediğim sonunu okudum artık
nişanlamanıza çok sevindim çok mutlu olun

canım çok teşekkür ederim :)
inşallah aminn :)))

gel bakayım sen benim kollarıma, gel, gel de hem bir sarılayım hem de bir "eşek seniiiiiiii" diyeyim sana.

okuması zevkli olmuş olsa da, yaşama kısmı felakettir, şüphem yok.

son olsun. ömrün boyunca akıtmış olacağın göz yaşını akıtmış ol ve son olsun.

Konu sahibi arkadaşım yazına bayıldım. Bence bu yeteneği değerlendir sen kitap roman bir şeyler yaz işte yeter ki yaz . Ben okurken çok zevk aldım resmen film gibi canlandı gözümün önünde anlatıkların. Paylaşım için teşekkürler.

Çok heyecanlıydı..
Hepsini okudum.
Ben o kadar çabalayamazdım sanırım
Mesajlarıma aramalarıma cevap vermeyince..
Peki git bakalım diye zırlardım anca

Sizi tebrik ederim.
Mutluluklar
bana sorsalar hayatta yapmam derdim ama işte... teşekkür ederim :)

amin amiiin :))) vallahi bende üstünden zaman geçmese yazamazdım, uzun bir süre aklıma geldikçe ağladım çünkü. geceleri rüyamda o giderken ve ben bir açıklama yapamazken görüyordum hatta :))

bir daha böyle ağlarsam herhalde havaalanında anons yaptıran o olur. :)) olur mu ki acaba ?
olur olur :))

tşekkür ederim yorumun için beğenmene çok sevindim :)
belki de yaşadığım içn böyle anlatabilmişimdir canım... yaşamadığım bir olayı ne kadar hayal edebilirim bilemiyorum, hiç denemedim ama bir deneyeyim bakalım :)

belki de şöyle bir şeyler çıkar :))
ilk romanımın ismi: otogar bekçisi
serinin ikinci kitabı: trende anılar
üçüncü kitap: havaalanında göz yaşı

woow ne hos bi hikayeniz varmis ama yasarkende daha kötü tabi özellikle su eski sevgili muhabbeti nerden ortaya ciktiysa artik
ama nisanlanmissin allah tamamina erdirsin belliki oda seni cok seviyor

o eski sevgilinin fesat olanından korkacaksın ya. ben ayrıldıktan sonra asıl yüzünü gördüm. takıntılı bencil adamın teki çıktı resmen.

şu an nişanlımla mutluyuz arada ufak tefek pürüzler olsa da. örneğin karpuz başında kavga ediyorduk biraz önce. sen kes, ben kes muhabbeti :))) kilosuna 2 tl verdiğimiz karpuz benim girişimlerim sayesinde parçalanmış oldu resmen :)
söylenerek işi devraldı :)) kova burçlarının genel özelliği mi acaba söylenmek

Dostummmm cessair
bir olay ancak bu kadar güzel anlatılabilir
gerçekten yeteneklisin
bayıldım hikayene
"sarıldım, sıcacık, evimdeyim" demişsin ya
O söz bana ait kızım. Evim sensin filmi çıkmadan önce, taa 2009 yılında söylemiştim ben o sözü. Lütfen alıntı yapalım, kaynak bildirelim

şu an mutlu oldugunuza çok sevindim yaa, inşallah ben de bir gün aşkı bulurum
beraber karpuz, erik, çilek yeriz... (karpuzlu yorumunu kıskandım ühühüü)

canımm mango, avakado, kivi de yersin sen canım o göz var sende :)))
filmi de daha izleyemedim, ağlarım kesin diye erteleyip duruyorum :)))

kızım aşk filminin içinde yaşıyosun boşver filmleri :)

pek filmlerdeki gibi olmuyor canım merak etme :) böyle çok arada bir duygusal oluyor yoksa ı-ıh :))
daha bir çiçek almışlığı yok.
sevgililer gününde yemeğe gittik, masaya küçük bir çocuk yanaştı. heh dedim alacak bak bunu bekliyordu demek ki.
çocuğa yok biz almayacağız dedi sadece. gülüyor bir de şebelek :) anladı tabii bozulduğumu.
sahilde yürüyoruz, bir tane daha çiçekçi geçti yanımızdan. dedim artık o kadar surat yaptım, alır :)
ı-ıh. adam inat yaptı, bir de nasıl keyfe geliyor sorma. gülüyor arsız arsız.
yedirecektim ayakkabıyı orada. o günden sonra inat ettik, ben her özel günde çiçek bekliyorum ısrarla. çiçek resimleri gösterip dikkatini çekiyorum. yıllardır giymediğim çiçekli elbiseyi giymişliğim var :)
o da ısrarla alerji yapar bunlar bana, ay ne çirkinmiş diyip dalga geçiyor :) kendi doğum günümde kendisine çiçek almayı planlıyorum.
artık tatlı bir inatlaşma oldu.

aman bende sorunlumuyum ne, baksana çiçek olayına ne kadar takmışım ya :))) dertsiz başıma dert :))

daha çok olay var, çok biriktim sorma. dikkatsizliği mi dersin sakarlığı mı dersin :)) geçen boş kola şişesini fırlattım kavga ederken. surat ifadelerimizi görmen lazım. gülmekten kavgaya devam edemedik, hadi çay koy da içeli moduna girince kavganın da tadı tuzu kalmadı :)

kıskanıyoruz ama (
çok yalnızım cessair bana da bulsana ben de kafasına kola şişesi fırlatayım

Bu arada evet, beraber oldugumuz erkekler kesinlikle sürpriz yapmayı bilmiyorlar
ama önemli olan, hediye sürpriz değil, bir karpuzu beraber kesebilmek, bir kumpiri beraber yemek ve doymak, geceleri uykusuz kalmak, sabah bir günaydın diyişine uyanmak

Çok yalnızım cessair bana her şey eski sevgulumu hatırlatıyooorr

aaa ama sende böyle yaparsan :) resimde fıstık gibi kızsın yanındaki kim ola? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…