bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

bircecim evde misin şu an...çalışıyo musun...dikişlrin ne durumda..

Bende sana katılıyorum Birce'cim dualarımda hep varsın .Bende çok korkuyorum zaten erken doğumdan. birde geçen hafta çamaşırımın dışına çıkan akıntı vardı . Doktora gittik 2 tane fitil verdi şimdi akıntı yok ama korkuyorum yinede rahim ağzı boyu ilk hamile kaldığımda 5 cm çıktı daha sonraki muayenelerde hep düştü en son 3.70 çıktı 3'ün altına inerse riskli dedi.

bircecim evde misin şu an...çalışıyo musun...dikişlrin ne durumda..

evdeyim daha doğrusu gündüz hastanede gece evdeyim diyeblirim
gebeliğim riskli olduğu için en başında işten ayrılmak zorunda kaldım hep evde yattım yanımda 2 annem dönüşümlü olarak kalmışlardı şimdi annem yanımda ben lohusalıktan birşey anlamadım hep hastanelerdeyim ilk 10 gün yatamadım çünkü kaynım kayınpederim burdaydı rahat edemedim dikişlerim o yüzden geç iyileşiyor hala iş yapamıyorum karnım güzel değil alt kısmı kırmızı çatlaklarla dolu göbek kaldı biraz dikişin üstüne sarkıyor sıcaklardan pişik oluyor
yara geçer cilt iyileşir Allah hiçbirimize gönül yarası vermesin:Saruboceq:

mrb kızlar bugün 24+3 olduk allahın izniyle...dün gece sık tekrarlayan kasılmalarla kadar sabaha kadar uyuyamadım...2 saatlilk uykuylayım(((
pazartesi kontrolümüz vardı ama bugün gittik hastaneye...kan tahlili..idrar tahlili...nst...hatta korkarak ve hiç beklemediğim bir anda vajinal muayene bile oldum((((
çok şükür hiçbirinde bişey çıkmadı ve sonunda yaptırayım mı yaptrırmayayım mı diye kararsız kaldığım ciğer geliştirici iğneyi bil eoldum...aslında bu .ğnenin etkisi 1 hafta ama nolur nolmaz 1 hafta içinde diye iğneyi oldum en azından azcık içim rahatladı..27 haftayı doldurunca tekrar yaptıracam aslında tüp bebek doktorum 27 de yaptıralım demişti..ben şimdi de yaptırdım...gerçi nasipten öteye bişye gitmiyo ama..tedbir bizden takdir allahtan...dualrınızı esirgemeyin..
bu gece sabaha doğru 4 buçukta yani 12 saat sonra 2 doz daha olacam..yani 12 saat arayla toplam 4 doz oluyomuş...

Son düzenleme:
senacığım iyi olmanıza çok sevindim.Bizde iyiyiz şimdilik ama yinede tedirginim tabii.Bende genelde hep evdeyim ama yemek falan yapıyorum mecburen.Sürekli yatamıyorum malesef.Samsunda ne güzel annem bakıyordu.Ama burda öyle değil.Sen bingöldemisin şuan.

evet canım bingöldeyim...senin rahim boyunda sorun yok maşallah artık bişey olmaz allahın izniyle..kanama olacağını sanmam artık...
yine de fazla yorma kendini.ben bakıcı tuttum mecbur haftanın 5 günü geliyor yemek temizlik yapıyor lavabo ve banyo dışında kalkmıyorum...hayırlısıyla yaşama sınırlarına ulaşsaydık daha rahatlıcaz..

nerrgiscim karnın büyüdü mü bayağı..kaç kilo aldın...ben daha 6 kilo almışım...iştahım da hiiiiiiiiiç yok yaaaa......

iyi yapmışsın canım bakıcı tutmakla.inşallah şu 30lu haftalara gelicez.Bide rahmin açıldığını nasıl hissettin, çok sancımı oluyor?Benimde ara ara rahmimde kasılmalar oluyor.Ama bu haftalatda normalmiş.İnternette öyle yazıyor.

Bende 7.5 kilo aldım şuan.Ama sen kafana takma çünkü kalori harcamadığın için yediklerin bebişlerine gidiyordur.Bende ilk başta az alıyorum diye endişe ediyordum ama samsundaki ikiz annesi bi arkadaşım toplam 12 kilo almış. 36.haftada doğum yaymış.Bebekleride 2500 civarı doğmuşlar.Ama hergün süt , yumurta et yiyormuş mutlaka.

inşallah nergiscim yaaa.....benim açıklığı doktor alttan muayene ettiğinde gördü canım..daha önceden erken doğumum olduğu için takip ediyodu..ama keşke hiç açılmadan atsaymış dikişi...14+4 te attı...keşke 13 te atsaymış:(seninkini hiç ölçmedi mi orhan bey...rahim boyunu yani..

bir de benim bebeklerden biri çok aşağda yaaaaa.....25 olucaz hala bazen taaaa kasıklarımda tekmeleri...çok korkuyorum..((((

bu arada zor günlerimin 13 haftası diye başlamıştım şimdi kaldı zor günlerimin 3 haftası...aslıda zaman geçiyo ama dele dele geçiyo

canım senam seni burdan takip ediyorum.umarım sağ salim kucağına alırsın bebişlerini.hiçkilo almamışsın .dikkat et boş ver kiloyu .bende adana başkente başladım canım.bu ay aşılama yapılacak.iğnelere başladım.75ml gonalf kullanıyorum.kendim yapıyorum iğnemi.hayırlısı.aslında pe k umudum yok ama en azından tüp bebeğe geçmek için bir aşama benim için.3 kere deneyeem dah sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bakalım.başkent iyi burda.sen bingölde mi dktora gidiyorsun canım.keşke buralara gelebilseydin .nasıl iyimi doktorlar memnunmusun.hayırlısı kısmetten öteye gidilmiyor canım.dualarım seninle canım benim.kocaman öpüldün.bebişlere ve kendine iyi bak canım.stres yok.allahım hakkımızda hayırlısnı versin hepimiz için gülşen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…